Gość: albert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:40 Czy ktos wie co dzis rano stało sie na ulicy Hutniczej. Podobno samochód sie spalił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qaz Re: Pożar samochodu na Hutniczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:12 spalił się polonez- miałem to "szczęście"że utknąłem tam na pół godziny właśnie przez ten wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Pożar samochodu na Hutniczej IP: *.wro.vectranet.pl 23.04.07, 11:45 > spalił się polonez- miałem to "szczęście"że utknąłem tam na pół godziny właśnie > przez ten wypadek. bordowy? widziałem dzisiaj rano takie popalone coś na lawecie na lotniczej. i tak mi się z tym z hutniczej skojarzyło ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re: Pożar samochodu na Hutniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:29 Tak borodowy. Choć przód wyglądał zdebko popalony. Spędziłem rano 40 minut w korku na Hutniczej. Ciekawi mnie kiedy to zdarzenie miało miejsce. Bo w okolicach ósmej juz się nawet nie tliło. Dziwne, że tak długo nikt sie tym nie zajął. A jeden pasu ruchu na tej drodze = makabryczne korki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Pożar samochodu na Hutniczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 14:43 tam sa codziennie masakryczne korki bo dla jadacych Lotnicza czerwone swiatło przed skrzyzowaniem z Hutniczą to tylko niezobowiazujaca sugestia - w efekcie Lotnicza cały czas jedzie a Hutnicza cały czas stoi. No chyba że ktos z Hutniczej zaciśnie zeby, zamknie oczy i wyjeżdza na tym swoim zielonym świetle i modli się, żeby nikt w niego z boku nie wjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexico Re: Pożar samochodu na Hutniczej IP: *.sbc.man.ac.uk 25.04.07, 16:29 I tu sie klania bezradnosc policji. Bo powinno sie szybko pokierowac akcja. Zablokowac wjazd w Hutnicza, zabezpieczyc go i umozliwic stopniowo "wycofanie sie pojazdow". Tak to sie robi w cywilizowanych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś