Gość: sp 107 Quel Re: Grozi dzieciom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.03, 19:14 A ja teraz mam problem, bo tez nie chce do szkoly isc... kazdy sie boi, to i ja zadowolony nie jestem. Ale moi rodzice uwazaja ze to zart i maja to w dupie! Musze jutro isc, nawet mowy nie ma zebym zostal:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Grozi dzieciom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.03, 19:18 To jest nie dopuszczalne,zebym dzieci i mlodziez bali sie chodzic do wlasnych szkol!Jestem uczennicą gimnazjum,w naszej szkole jest jeden ochroniarz z bronia,ale co on może,jak bedzie bąba??!Nie uratuje wszystkich uczniów!Wsrod moich koleżanek i kolegów nastąpiła panika,każdy się boji i nie chce chodzić do szkoly!A przecież zostały nam tylko 3tygodnie i koniec roku szkolnego!Jaką mamy gwarancję, że nic nam się nie stanie np. jutro?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń sp nr 47 Re: Grozi dzieciom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.03, 19:21 W szkole podctwowej nr 47 wogle nie było żadnych informacji co się dzieje dowiedzieliśmy sie otym dziś rono. W budunku dzieci zaczeły piszczeć bo jakaś nauczucielka puściła plotkę że jest bomba , nie było żadnej organizacji. Gdy by była naprawde bomba to wiekszość dzieci by zginęła bo nie przeprowadza się tu żadnych próbnuch ewakuacji.Straż miejska nie przepuszczał żadnych informacji które powinła wszystkim powiedzieć bo mamy takie prawo które jest ustalone przez kostytucję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^INFERNO Re: Grozi dzieciom IP: *.magma-net.pl 21.05.03, 19:28 Obiło mi się o uszy że ów "zamachowiec" to satanista... Nie jestem pewien ale chyba dzisiaj jest jakieś święto kultu diabła... Niestety nie pamiętam z czym zwiazane... Ciekawe co się bedzie działo podczas przesilenia(24 czerwiec), ale to chyba juz po roku szkolnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shamica Sativa Re: Grozi dzieciom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.03, 01:25 Taaa... Kazdy zwala na Szatana i satanistow, kiedy nie umie wymyslic sobie lepszego podpisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama uczennicy PROSZĘ, POWIEDZCIE GDZIE MOŻNA PRZECZYTAĆ LIST!!!!!!!! IP: *.kom / 10.104.36.* 21.05.03, 19:29 dzień dobry gdzie można przeczytac list tego "psychopaty" ???!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PROSZĘ, POWIEDZCIE GDZIE MOŻNA PRZECZYTAĆ LIS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.03, 19:40 Ale po co? Po co robić z tego wiekszą sensację niż trzeba? Przeczytamy ten list i bedziemy sie oburzac jai to on jest okrutny? I rozmawiać miedzy sobą o poszczegolnych fragmentach? Czemu to ma służyć? Ciekawość chociaz przeważnie twórcza w tym wypadku wydaje mi się być podsycana przez żądzę sensacji. Nie czytałam tego listu, jestem matką i tez sie denerwuję. Ale czy jak go przeczytam to będę się denerwować mniej? Albo zagrożenie bedzie mniejsze? Kto miał przeczytać przeczytał i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: PROSZĘ, POWIEDZCIE GDZIE MOŻNA PRZECZYTAĆ LIS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.03, 19:52 jestem nauczycielką i wczoraj juz wiedziałam o wzystkim, czytałam ten list. dziś rano mój syn poszedł do szkoły, która "jest na liście". nie wysyłałabym własnego dziecka do szkoły gdybym uważała, ze cos mu grozi. LUDZIE NIE WARIUJCIE! list jest głupi a nie przerazający. gość pewnie teraz ekstazy z radości dostaje kiedy widzi co się dzieje. a apele o zamknięcie szkół są naciąganiem na wczesniejsze wakacje. w mojej szkole jedyna co przeraża ucziów to fakt, że nie moga wyjść i zapalić za salą gimnastyczną. wiem, że runą na mnie gromy, ale po cichu wszystkie nastolatki przyznaja mi rację. na pokaz lepiej grać niedoinformowane przyszłe ofiary terroryzmu, ale zacieramy rączki bo odwołaja lekce, ,gdy będziemy bardzo przerazeni. przypominam tylko, że to zaowocuje skróceniem wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korin Re: PROSZĘ, POWIEDZCIE GDZIE MOŻNA PRZECZYTAĆ LIS IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 19:55 HEH....Masz calkowita racje...sam jestem uczniem i baardzo zaluje zem nie moge sobie zapalic :(( Ale nauczyciele na szczescie tesh nie moga :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: PROSZĘ, POWIEDZCIE GDZIE MOŻNA PRZECZYTAĆ LIS IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 13:35 Posyłaj swoje dzieci do szkoły,obyś nie płakała na ich grobach,czego Ci naprawdę nie życzę. Matka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamian1@wp.pl Re: PROSZĘ, POWIEDZCIE GDZIE MOŻNA PRZECZYTAĆ LIS IP: *.apnet / 172.20.6.* 21.05.03, 20:52 prosze mi napisaś gdzie można przeczytac list w całości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOKOJNIE Ten "babiarz" IP: *.wroc.zigzag.pl 18.06.03, 19:36 jestem uczeniem szkoly podstawowej . Zostalismy bez opiki, bez wchodzenia rodzicow do szkoly, ciagly strach i gotowosc nauczycieli, choc zazbaxczam nie jestesmy na liscie tych zagrozonych. Sroda dzis, jak cos to na poczatku roku. POzmocenia szkole 115, jestes jedna z zagrozonych. Pozdrwiam :) THVOBJAGVPDDOBVVDBNKBMLNBMAMNBDMNBAMNBMBVTBVEBNVBJHGPMBVMCXBFGDYKHGV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor :)) List? hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 15:11 Moje dziecko przeczytało list w szkole. Dzięki temu, że syn jednej z lekarek, pracujących w pobliżu szkoły przychodni, wydostał ów list. Więc trzeba jakoś sobie radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania treść listu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 19:51 bardzo proszę o informacje, czy gdzieś można w całości przeczytac ów list? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też uczennica :) Re: treść listu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 19:26 Również bardzo chciałabym przeczytać list tego... pomyleńca. Właściwie nie wierzę, że wybuchnie bomba. Moja szkoła nie znajdowała się na liście, ale wydaje mi się, że nauczyciele i policja, nie zwalniając z lekcji uczniów zagrożonych szkół, postępują niezbyt rozsądnie. Czy naprawdę chcecie, aby wybuchła bomba i kilkadziesiąt uczniów zginęło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meli Kibice planują zadymę!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 19:57 Ja się zgadzam z kilkoma osobami które także zauwazyły ten sam związek. Wszystkie wymienione szkoły są położone w znacznej odległości od stadionu. Owa "krwawa środa" to dzień dzisiejszy czyli dzień meczu Śląska. Krótko mówiąc, kibice planują jakąś zadymę, dlatego też chcą skierować uwagę wrocławskiej policji i w inną stonę. Na szkoły. Policja pilnująca szkół będzie w sporej odleglości od stadionu i zanim zdązy z interwencją kibice zdążą zrobić swoje. Proste i logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::::::::: Re: Kibice planują zadymę!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 22:11 Witam!! Nie wiem zbyt dużo o tym liście, ale najbardziej wydaje mi się prawdopodobne, że ma to jednak związek z meczem...jak juz zauważyło kilka osób szkoły te są jak najbardziej oddalone od stadionu... Ja również mam przeczucie, że właśnie tam stanie się coś okropnego:/ drużyny jak i ich kibice sie nienawidzą, więc na pewno będzie zadyma, ale jak wielka? O tym dowiemy się jutro...W sumie to nie boje się,a groźby ze szkołami nie brałam na poważnie, ale jeśli chodzi o mecz to coś mi mówi, że to się właśnie tam stanie. Co do tego, że w środę jst jakieś święto satanistów to wydaje mi się, że to i tak nie zbyt waży na czasie wydarzenia...a może? Reszty dowiemy sie niedługo, może nawet jutro, więc czekajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kromka Re: Kibice planują zadymę!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.03, 17:46 bueheheh, dobre sobie "znaczna odległość od stadionu". czy ktoś się orientuje gdzie jest 16 gimnazju? nie? no to wam powiem że to zaledwie kilkaset metrów od stadionu, a ta szkoła też jest na liście pyschopaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meli Re: Kibice planują zadymę!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 19:02 Z tego co mi wiadomo na liście są same szkoły podstawowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggy Re: to jest prawdziwy psychol!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.03, 20:25 Wiecie co ja chodzę do 47 SP i tak naprawdę jeszcze nikt z nas nie wie dokładnie o co chodzi. Nasi nauczyciele pocieszają nas że to nic strasznego i nic sie nie zdaży. Ale to jest nie prawdą właśnie nasza szkoła 47 jest miedzy innymi napisana w gazetach i napisana przez tego psychola. A tak naprawdę to niewiemy czy to jest psychol czy nie! Ja uważam że szkokły takie jak :12,15,19,21,28,31,39,42,43,47,49,50,53,60,72,74,76,85,91,97, 98,113,115 maja coś ze sobą wspólnego i policja powinna to zprawdzić co je łączy. Tak naprawdę to nie wiemy która szkoła wyleci w powietrze jeżeli wogóle wyleci. Może ten Facet tylko sobie robi jaja z nas i całego wrocławia, ale radze wam pilnujcie siebie i waszą szkołę jeżeli zobaczycie cośpodejzanego odrazu idzcie po pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meli Re: to jest prawdziwy psychol!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 20:29 Gość portalu: meggy napisał(a): Ja uważam że szkokły takie > jak :12,15,19,21,28,31,39,42,43,47,49,50,53,60,72,74,76,85,91,97, > 98,113,115 maja coś ze sobą wspólnego i policja powinna to > zprawdzić co je łączy. kochana zadna szkoła nie wyleci. A co te szkoły mają ze sobą wspólnego? Otóz to, ze sa znacznie oddalone od stadionu, na którym jest dzisiaj mecz, dwóch znienawizonych przez siebie klubow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Grozi dzieciom IP: 156.17.217.* 22.05.03, 13:12 to wcale nie żaden rapowy kawałek rap wyraża uczucia bunt a nie psyczhopatyczne myśli jakiegoś debila!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zellinka uczennica ssp nr 72 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.03, 13:33 apel do policji!!!!!!!!!!! ludziska! jeżeli jest jakiś mecz (ja sie tym nie interesuje) to to wszystko po to aby odwrócic uwage policji od stadionu! ten list moim zdaniem ma tylko odwrocic uwage policji-wszyscy beda pilnowac szkol a tam nie wiadomo do czego moze dojsc... jestem uczennica ssp 72 i wiele moich kolezanek nie przeyszlo do szkoly. przynajmniej nasza szkola nas poinformowala: wczoraj rano powieszono na bramie artykul z gazety. czemu inni nie maja prawa wiedziec i nikt im tego nie powiedzial??? i ja chce tresc listu! mam prawo wiedziec co w nim napisano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: uczennica ssp nr 72 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 13:43 mecz juz był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: uczennica ssp nr 72 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 13:45 juz po meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meli Re: uczennica ssp nr 72 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 13:54 mecz juz byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń sp53 Re: uczennica ssp nr 72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 16:55 u nas nie było policji ale ja też chce mieć dostęp do treści listu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy Re: uczennica ssp nr 72 IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 22.05.03, 21:51 jezeli chcesz znac tresc listu to sie ze mna skontaktoj ja mam te 2 listy i wykresy szkol oaz skrzyrzowanie. jesli sie zdecydujesz czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: uczennica ssp nr 72 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 21:58 jaberecik@wp.pl wyslij mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::::::: Re: uczennica ssp nr 72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 09:20 Gość portalu: tajemniczy napisał(a): > jezeli chcesz znac tresc listu to sie ze mna skontaktoj ja mam > te 2 listy i wykresy szkol oaz skrzyrzowanie. jesli sie > zdecydujesz czekam... ja na maxa chcialabym zobaczyc tresc tego listu, jesli naprawde masz do niego dostep i nie sprawilo by Ci klopotu wyslanie mi go w meilu to bede wdzieczna...jak cos moj meil to chomik_x@op.pl dzieki z gory pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupert błagam o wysłanie listu tego psychola na mój e-mai IP: *.tvk.pl / 192.168.64.* 27.05.03, 19:26 jeżeli ktoś zna ten list błagam niech mi wyśle pod ten adres piekrob@interia.pl prosze błagam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZENNICA!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 18:52 NO WIEC, U NAS W SZKOLE STUDENCI MAJĄ PRAKTYKI Z NAMI, Z WF-u . sĄ ONI MNIEJ WIECEJ WLASNIE W WIEKU TEGO PACANA, KTORY NAPISAL LIST. KTO WIE, CZT JEDEN Z NICH NIE JEST TYM WLASNIE PACANEM? PRZECIEZ NAUCZYCIELI PUSZCZAJĄ!! CO TO ZA H(.....) ŚRODKI OSTROŻNOŚCI?? UCZNIOWIE SIĘ BOJĄ, ONI TEZ MAJĄ UCZUCIA! CZY NIE POWINNIŚMY ZAMKNĄĆ SZKÓŁ PRZYPADKIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....::::__::::.... cZy pRzYpAdKiEm NIE POWINNIŚMY ZAMKNĄĆ SZKÓŁ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 18:54 TAK SOBIE MYŚLĘ... ZE CHYBA POWINNIŚMY ZAMKNĄĆ SZKOŁY, DYREKTORZY WALNIĘCI OD 7 BOLEŚCI! "DETEKTYWI" ZA BARDZO NIE TRYSKAJĄ INTELIGENSJĄ W TEJ SPRAWIE... MOZE CZAS POMYŚLEĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meli Re: cZy pRzYpAdKiEm NIE POWINNIŚMY ZAMKNĄĆ SZKÓŁ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 19:04 Ta zamknąc szkoły, żeby później w przyszłości było więcej takich pacanów? Sama chęć innych "Zamknijcie szkoły" mowi sama za siebie. Jak nie chcecie chodzic do szkoły, to idźcie na wagary. Bo są niektórzy co chcą chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Grozi dzieciom IP: *.skorpion.wroc.pl / 192.168.6.* 22.05.03, 23:45 witam wszystkich to co sie dzieje w tych szkołach to tylko zabawa głupich nienomalnych ludzi.ja niewierze w ten list nic napewno niezrobia.pozdraiam wszystkich ze szkoły gimnazjum nr 11 i moja najlepsza przyjaciłke roze i sandre Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Grozi dzieciom 23.05.03, 02:52 >>Ja nie rozumiem- ten palant napisal list z pogróżkami ODRĘCZNIE? tzn ze zostawil na nim swoje odciski palców itp? To może szybko go złapią.. pod warunkiem oczywiscie,ze jest notowany i skatalogowany. ja pozostaje przy opcji meczu,bo jakos rymowanka listowna pasuje mi do klimatu stadionu. oczywistosc pomyslu kibicow jest przerazajaca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń SP 12 Re: Grozi dzieciom IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 13:43 Nasza szkoła też jest zagrożona. Wczoraj 6 kolegów utopiło się w zlewie> Cóż to za tragedia. Oto ICH Nazwiska i imiona: Bartek Tymoszuk, Jasiek Bednarczuk (Johny Iraq), Przemek Wojtkowiak, Radek Tarka, Kacper Leśniak i Rafał Wilczak. A ten LIST to pewnie jakiś żart. A Jego autor to psychopata i ma problemy seksualne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Grozi dzieciom IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 21:24 Rodzice powinni wiedzieć o zagrożeniu jakie grozi ich dzieciom to jest jakiś szaleniec i moze narobić wiele kzywdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian odnośnie psychopaty IP: *.koof.com.pl / 192.168.1.* 24.05.03, 14:33 chciał bym się dowiedzieć gdzie można przeczytać ten list w calości??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyBeRmAnTiS Re: odnośnie psychopaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 16:51 Gość portalu: damian napisał(a): > chciał bym się dowiedzieć gdzie można przeczytać ten list w > calości??? Wlasnie moze wkoncu ktos by wrzucil skana tego badziewka ... bo prozba o ta tresc przewija sie tu juz poraz 50 chyba ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgA i EwKa GdZiE zNaJdZiEmY lIsT??!!?? IP: *.kom / 10.105.12.* 24.05.03, 19:40 Gdzie do cholery mozna znalesc ten list?!? Jesli masz do niego dostep, to napisz nam go w mailu: aga_cor@interia.pl & evka_jela@interia.pl PLIIIIIIIIIIS !! !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA co do tresci listu IP: *.kom / 10.101.3.* 25.05.03, 14:46 podobno tylko 10 osob z policji przeczytalo ten list i nikt inny tak zapewniali nas w szkolach ale z kad pewnosc ze ten "raper" sam go nie wlozyl do internetu?? (i jeszcze on obraza wszystkich raperow) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw74 Re: Grozi dzieciom 25.05.03, 15:51 nie informowac rodzicow. Po co? to szkola wychowuje a nie oni!! grozic grozicielowi. Napiszmy do niego list!! Co mu zrobimy jak go zlapiemy!! Ja proponuje nasmarowac mu oczy mascia dla sportowcow!! Moze mu wyplyna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Grozi dzieciom IP: *.wroc.gazeta.pl 26.05.03, 10:44 Jedno z naszych praw to prawo do informacji. A rolą gazet jest właśnie informacje przekazywać- bez względu na to, czy są one dobre, czy złe. A im mniejsza wiedza na dany temat, tym większa panika. Dlatego nie rozumiem ”Słowa” i ”Wieczoru”, które udawały, że nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Grozi dzieciom IP: *.wroc.gazeta.pl 26.05.03, 10:53 Gość portalu: 111 napisał(a): > Rodzice powinni być poinformowani o zagrożeniu. aha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalistka Re: Grozi dzieciom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.03, 18:14 W moim gimnazjum w poniedziałek 19.05 zniknęły kosze na śmieci. Wszystkie! Ochroniarz jak nigdy sprawdzał identyfikatory. Na polskim, w sali na parterze polonistka nie chciał otworzyć okna, chciaż w sali było tak duszno, że mało co nie zemdlała. Ktoś powiedział, że moga wrzucić bombę. Ona od razu zakazała o tym mówić, więc wszystko było jasne. Przez tydzień chodziło pełno plotek. Ktoś coś usłyszał, przeczytał. Oficjalnie wychowawcy powiadomili uczniów o tym dopiero w czwartek, więc po terminie możliwego wybuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń sp 74 Re: Grozi dzieciom IP: *.kom / 10.105.24.* 26.05.03, 21:20 Gość portalu: 111 napisał(a): > Rodzice powinni być poinformowani o zagrożeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia-matka Re: Grozi dzieciom IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 20:58 Dzis znow policja pojawila sie w szklole mojego syna.Jutro kolejna majowa sroda..Troche nam ubylo napiecia od ostatniej sroda ale czy calkiem????Policja nadal czuwa..bo ten psychopata nie powiedzial w ktora srode..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennice I LO Re: Grozi dzieciom IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 10:44 W naszej szkole była dzisiaj ewakuacja. Narobiono paniki, przed szkołą były odbite ręce i stopy z napisem:" gra rozpoczęta". Nie wiemy z oficjalnych źródeł, ale ktoś zadzwonił do neszego LO i powiedział, że "dzisiaj nasza kolej".Zamiast chodzić do szkoły jest siana panika - chyba w sumie dobrze zrobiono, bo jeśli tam jest jakiś ładunek wybuchowy albo cokolwiek innego to jest już przegięcie...właśnie jestesmy w domu i boimy się o naszych przyjaciół.Żeby wyjść ze szkoły musiał przyjechać tato jednej z nas i napisać na papierze, że bierze za nas pełną odpowiedzialność - w przeciwnym razie nie zostałybyśmy wupuszczone poza teren szkoł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek rodzic dwóch uczniów Re: Grozi dzieciom IP: *.pkp.wroc.pl 28.05.03, 10:50 Minął tydzień i sprawcy nie znaleziono. Miara problemu chyba przekroczyła już lokalne możliwości rozwiąnia. Jak najszybciej należy rozważyć możliwość wcześniejszego zakończenia roku szkolnego. Dzieci i rodzice nie powinni ponosić tak ogromnego ryzyka przez tak długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: Grozi dzieciom IP: *.lanet.wroc.pl 28.05.03, 11:18 Wczoraj w szkole mojego syna nie było policji, każdy mógł wejść i wyjść ,kiedy chciał i kto chciał.Nie wiem czy moje dzieci są bezpieczne, czy im coś jeszcze zagraża, tym bardziej że dzisiaj jest środa!!!!. Siedzę w domu i zastanawiam się jak tam posuwa się praca policji.Niech złapią tego idiotę , bo my, rodzice, osiwiejemy ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś