Dodaj do ulubionych

komisy dziecięce?

27.05.03, 14:43
Gdzie są jakieś komisy dziecięce we Wrocławiu, może ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • anja_mama-kuby Re: komisy dziecięce? 28.05.03, 10:47
      Polecam malutki komis przy ulicy Staszica (???) - nie pamiętam nazwy ulicy; to
      jest boczna Drobnera, jadąc od Placu Bema po prawej stronie jest od lat na rogu
      sklep z butami i to jest ta uliczka (jednokierunkowa).
      Są tam firmowe wózki, zabawki, rowerki, foteliki, ubranka... Można coś
      ciekawego znaleźć.
      Jest jeszcze komis na Stawowej, ale to nie dziecięcy, są tam czasami Baby-
      phone, wózki itp. rzeczy.
      Polecam ci też Niskie Łąki w niedzielę. Sama się tam ostatnio wybrałam pierwszy
      raz. Kupiłam radyjko Fisher Price za 8 zł (zepsute, ale kumpel mi naprawi!).
      Jak jestem w Niemczech, to zawsze z moją przyjaciółką chodzimy na Floh Markt'y
      (pchli targ). Ostatnio nakupiłam mnóstwo wspaniałych rzeczy za grosze:
      Teletubbies (3 szt.) za 2 Euro, podstawkę do siedzienia za 1 Euro, miarkę z
      drewna w kształcie strusia za 1 Euro...
      Pozdrawiam
    • meme1 Re: komisy dziecięce? 29.05.03, 14:14
      sama czesto zostawiam rzeczyw komisie na placu staszica,ten sam wlasciciel ma
      tez na łukasinskiego to boczna mierniczej a ta to skolei boczna traugutta:)
      jest jeszcze na rydygiera9 kolo sklepu triumpha.jak bedziesz kolo ostrowskiego
      to w elwro jest fajny lumpeks i tam tez maja super ciuchy dla
      dzieci.pozdrawiam.
    • dipsy Re: komisy dziecięce? 29.05.03, 16:25
      Nie polecam tego na Staszica. Facet to naciągacz i w ogóle żyła. Oddałam tam
      trochę ślicznych ciuszków po mojej małej, ale jeśli dostanę za nie te
      pieniądze... Facet raz mówi jedno raz drugie i jak go nie pilnujesz, to dopiero
      w domu zobaczysz, co załatwiłaś.
      Na Rydygiera też byłam i szczerze polecam. Przynajmniej jest tam jako taki
      porządek i nie śmierdzi jak w piwnicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka