Dodaj do ulubionych

WODA JUZ JEST

12.05.07, 11:45
juz przy pl.Bema leci powoli, wiec cisnienie wraca :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jestem zła Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 14:21
      Może u Ciebie jest... U mnie nie ma, w kranie cisza... Co oni chrzanią w tym
      MPWiK? Wrrr...
    • iwka901 Re: WODA JUZ JEST 12.05.07, 14:31
      U mnie (Krzyki ) dalej nie ma!
      • Gość: Aga Re: WODA JUZ JEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:36
        gdzie jest? u mnie koło dworca PKS nie ma :(
        • Gość: jestem zła Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 14:38
          Kriss chyba wypił trochę żółtej, która była przez dwie minuty i bredzi :D
    • Gość: Wodociąg Re: Tusk wyjedzie IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.05.07, 14:41
      - woda będzie
    • jadwiha Re: WODA JUZ JEST 12.05.07, 14:42
      u mnie też jest. Mineralna w butelce.
      • Gość: dassa Re: WODA JUZ JEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:54
        Na Skwierzyńskiej jest ale, leci pod bardzo małym ciśnieniem, więc zbieram do
        wiadra.
        • Gość: jestem zła Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 14:57
          Szczęściara! :)
        • Gość: W. Re: WODA JUZ JEST IP: *.as.kn.pl 12.05.07, 15:58
          Przez to, że wszyscy, co mają zbierają wodę (po co, przecież teraz już
          będzie!!!!), a ciśnienie jest małe, reszta nie ma. Taka prawda.

;)
    • Gość: ira Re: WODA JUZ JEST IP: *.media4.pl 12.05.07, 14:59
      nie ma wooooody nawet kropelki(:(:(:a pić sie chce.....
      • Gość: K Re: WODA JUZ JEST IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 15:02
        Na Szczepinie woda jest od 13, ciśnienie troche słabsze ale najwazniejsze ze
        jest
        • Gość: JB Re: WODA JUZ JEST IP: *.wro.vectranet.pl 12.05.07, 15:05
          A NA NOWWYM DWORZE NI CH..A!!!!!!!!!!!! A JEST PO 15-TEJ
          • Gość: pampam Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 15:25
            Na Borku nie ma :(
            • Gość: Ma Re: WODA JUZ JEST IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 15:27
              ma Hubach nie ma
              • Gość: jestem zła Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 15:48
                Na Borku przed chwilą trochę poleciała i nawet nie była żółta :O
    • kuraaaaaaaaaaaaaa GOWNO jest a nie woda 12.05.07, 15:27
      • Gość: kitix Re: GOWNO jest a nie woda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 15:33
        znajdzie znajomych kolo powstancow i kruczej
        wlasnie spod prysznica wyszlam;) achh
        • Gość: milu Na maja jest:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 15:36
          W okolicach placu JP2 nie było tylko chwilę. Ciśnienie jest słabe, ale w normie.
          Czy knajpki działają w związku z awarią? Chciałabym coś zjeść po pracy w
          okolicach rynku. Dzięki za informacje.
          • Gość: ania Re: Na maja jest:) IP: *.e-wro.net.pl 12.05.07, 15:49
            na Muchoborze Małym BRAK
            • Gość: Clarins Re: Na maja jest:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 16:03
              Gądów, obok Astry na I piętrze leci zimna, ale ciśnienie bardzo niskie.
              • Gość: Ewa Re: Na maja jest:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:05
                Piłsudskiego juz jest i cisnienie coraz lepsze:)nawet ciepla mamy:)
                HURAAAAAAAAAAAAAA
                • Gość: już nie taka zła Borek IP: *.chello.pl 12.05.07, 16:06
                  Jest!!! Leci całkiem przyzwoity strumień, też mamy ciepłą :)))
                  P.S. IV p. - ostatnie.
    • Gość: ira Re: WODA JUZ JEST IP: *.media4.pl 12.05.07, 16:32
      gdzieś jest ale na Karłowicach dalej posucha....
      • Gość: już nie taka zła Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 16:41
        Mam wodę, słońce świeci, więc się żegnam. Miło było z Wami przez te kilka
        godzin suszy :)) Wrocław jest fajny, wrocławianie też :)
        P.S. Paździoch pozdrawiam :)
        • Gość: sylwia Re: WODA JUZ JEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:09
          gliniana też ma wkońcu wode ... to dobrze bo niedługo ide na impreze :))) pozdro
          • Gość: P28 Ludzie dajcie innym nabrac wody , skoro ja juz IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.07, 19:58
            macie nie nabierajcie do kazdego kubka i miski bo inni z wyzszych pieter nie
            maja wowczas wcale......
            • Gość: pażdzioch Re: Ludzie dajcie innym nabrac wody , skoro ja ju IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 20:54
              Panika robi swoje.W każdej chwili znowu może jej nie być i ludziska sięgają po
              ostatnie garnki,wiaderka i naczynia.Wykupili wodę,teraz bedą wykupywać
              wiaderka.Niemiłe doświadczenie czegoś uczy.
              • Gość: Prześmiewca Re: Ludzie dajcie innym nabrac wody , skoro ja ju IP: *.centertel.pl 12.05.07, 22:24
                Hurrrrra!!!!!! w Wrocławiii jest woda..........
                • Gość: MPWiK Wrocław Przeprosiny IP: *.e-wro.net.pl 13.05.07, 12:39
                  Zarząd MPWiK we Wrocławiu

PRZEPRASZA WSZYSTKICH KLIENTÓW

za sobotnie utrudnienia związane z przerwą w dostawie wody. Ich przyczyną była
                  awaria głównej magistrali wodociągowej. W wyniku awarii konieczne było dokonanie
                  przełączeń na rezerwowy system zasilający miasto, co spowodowało przerwę w
                  dostawach wody.
                  Jeszcze raz przepraszamy za wszystkie utrudnienia.
                  • Gość: Główny wodociąg Re: Przeprosiny IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.05.07, 16:13
                    Tusk wyjechał.
                    Woda jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka