kriss_333 12.05.07, 11:45 juz przy pl.Bema leci powoli, wiec cisnienie wraca :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jestem zła Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 14:21 Może u Ciebie jest... U mnie nie ma, w kranie cisza... Co oni chrzanią w tym MPWiK? Wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WODA JUZ JEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:36 gdzie jest? u mnie koło dworca PKS nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem zła Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 14:38 Kriss chyba wypił trochę żółtej, która była przez dwie minuty i bredzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodociąg Re: Tusk wyjedzie IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.05.07, 14:41 - woda będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dassa Re: WODA JUZ JEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:54 Na Skwierzyńskiej jest ale, leci pod bardzo małym ciśnieniem, więc zbieram do wiadra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem zła Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 14:57 Szczęściara! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: WODA JUZ JEST IP: *.as.kn.pl 12.05.07, 15:58 Przez to, że wszyscy, co mają zbierają wodę (po co, przecież teraz już będzie!!!!), a ciśnienie jest małe, reszta nie ma. Taka prawda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: WODA JUZ JEST IP: *.media4.pl 12.05.07, 14:59 nie ma wooooody nawet kropelki(:(:(:a pić sie chce..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: WODA JUZ JEST IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 15:02 Na Szczepinie woda jest od 13, ciśnienie troche słabsze ale najwazniejsze ze jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: WODA JUZ JEST IP: *.wro.vectranet.pl 12.05.07, 15:05 A NA NOWWYM DWORZE NI CH..A!!!!!!!!!!!! A JEST PO 15-TEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pampam Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 15:25 Na Borku nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: WODA JUZ JEST IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 15:27 ma Hubach nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem zła Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 15:48 Na Borku przed chwilą trochę poleciała i nawet nie była żółta :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitix Re: GOWNO jest a nie woda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 15:33 znajdzie znajomych kolo powstancow i kruczej wlasnie spod prysznica wyszlam;) achh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milu Na maja jest:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 15:36 W okolicach placu JP2 nie było tylko chwilę. Ciśnienie jest słabe, ale w normie. Czy knajpki działają w związku z awarią? Chciałabym coś zjeść po pracy w okolicach rynku. Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Na maja jest:) IP: *.e-wro.net.pl 12.05.07, 15:49 na Muchoborze Małym BRAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clarins Re: Na maja jest:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 16:03 Gądów, obok Astry na I piętrze leci zimna, ale ciśnienie bardzo niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Na maja jest:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:05 Piłsudskiego juz jest i cisnienie coraz lepsze:)nawet ciepla mamy:) HURAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nie taka zła Borek IP: *.chello.pl 12.05.07, 16:06 Jest!!! Leci całkiem przyzwoity strumień, też mamy ciepłą :))) P.S. IV p. - ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: WODA JUZ JEST IP: *.media4.pl 12.05.07, 16:32 gdzieś jest ale na Karłowicach dalej posucha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nie taka zła Re: WODA JUZ JEST IP: *.chello.pl 12.05.07, 16:41 Mam wodę, słońce świeci, więc się żegnam. Miło było z Wami przez te kilka godzin suszy :)) Wrocław jest fajny, wrocławianie też :) P.S. Paździoch pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: WODA JUZ JEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:09 gliniana też ma wkońcu wode ... to dobrze bo niedługo ide na impreze :))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P28 Ludzie dajcie innym nabrac wody , skoro ja juz IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.07, 19:58 macie nie nabierajcie do kazdego kubka i miski bo inni z wyzszych pieter nie maja wowczas wcale...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pażdzioch Re: Ludzie dajcie innym nabrac wody , skoro ja ju IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.07, 20:54 Panika robi swoje.W każdej chwili znowu może jej nie być i ludziska sięgają po ostatnie garnki,wiaderka i naczynia.Wykupili wodę,teraz bedą wykupywać wiaderka.Niemiłe doświadczenie czegoś uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Ludzie dajcie innym nabrac wody , skoro ja ju IP: *.centertel.pl 12.05.07, 22:24 Hurrrrra!!!!!! w Wrocławiii jest woda.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPWiK Wrocław Przeprosiny IP: *.e-wro.net.pl 13.05.07, 12:39 Zarząd MPWiK we Wrocławiu PRZEPRASZA WSZYSTKICH KLIENTÓW za sobotnie utrudnienia związane z przerwą w dostawie wody. Ich przyczyną była awaria głównej magistrali wodociągowej. W wyniku awarii konieczne było dokonanie przełączeń na rezerwowy system zasilający miasto, co spowodowało przerwę w dostawach wody. Jeszcze raz przepraszamy za wszystkie utrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Główny wodociąg Re: Przeprosiny IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.05.07, 16:13 Tusk wyjechał. Woda jest Odpowiedz Link Zgłoś