Dodaj do ulubionych

Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław

15.05.07, 21:04
Wzruszajace. Chyba sie poplacze. Swoja droga, coraz bardziej ciesze sie, ze nie place abonamentu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karo Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.07, 21:24
      To jest jakiś koszmar ! Kto to jest ? Gdzie my żyjemy, że takie osoby zostają
      dyrektorami telewizji publicznej ? Czy PISowi już nie wstyd ? Po LPR bym się
      tego spodziewał, ale PIS ?!?!?! Czy temu Lipińskiemu i Jackiewiczowi już nie
      wstyd takich rekomendacji i wyborów ? Przecież to jakaś żenada ! Ja wiem, że
      mają krótką ławkę, ale żeby ludzi z ulicy brać na takie stanowiska ? I to jest
      jedyny i słuszny następca Pana B.??? Tyle miesięcy straconych ! I było zmieniać
      gościa po to aby wstawić tę Pannę ?
      • Gość: kalibyć Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 15.05.07, 22:06
        nie przesadzaj, Alicja nie jest taka zła, to dziewczyna "do ludzi" i moim zdaniem nie da sobie LPR-owi ani PIS-owi wejsc na głowe. Nikomu zreszta. A jakim bedzie dyrektorem "publicznej" zobaczymy.
      • Gość: Anty-Katoland Re: W imię ojca i syna program się zaczyna... IP: *.telsat.wroc.pl 15.05.07, 23:37
        Telwizja "Trwam" wydanie lokalne - tylko dlaczego za nasze pieniądze nawiedzeni
        nacjonalistyczni katole mają robić swoje propagandowe programiki na poziomie
        debili ze szkoły specjalnej? Tacy ludzie powinni raczej służyć do mszy i cmokać
        księży w tyłek, a nie udawać, że znają się na mediach...
    • Gość: qwertz Wrocławskiej TVP3 nic już nie może zaszkodzić! IP: *.magma-net.pl 15.05.07, 22:22
      Oni praktycznie nie istnieją ani na antenie ogólnopolskiej, ani regionalnej. To
      sa nędzne szczatki. Może ktoś o "słusznej" pozycji politycznej przyczyni się do
      wyjścia z tego ślepego zaułka, a jak nie - to też się nic nie stanie, świat sie
      nie zawali bardziej niż dotąd spowodowały to kaczory.
      • Gość: SNOL Wrocław Re: Wrocławskiej TVP3 nic już nie może zaszkodzić IP: *.magma-net.pl 15.05.07, 22:49
        Chyba nie wiesz co mówisz! TVP3 Wrocław to najchętniej oglądana telewizja
        regionalna na Dolnym Śląsku, i zdziwię cię, że także w zachodniej części
        Opolszczyzny, tak więc to nie jest jakaś tam telewizja osiedlowa. Uważam, że TVP
        Wrocław jest dużo lepsza pod względem jakości programów niż TEDE.
        • Gość: qwertz Re: Wrocławskiej TVP3 nic już nie może zaszkodzić IP: *.magma-net.pl 16.05.07, 12:16
          To Ty przyjacielu nie wiesz chyba o czym mówisz, bo wyglądasz ze swojej
          wypowiedzi na takiego, który telewizję dopiero niedawno zaczął oglądać. Gdybyś
          miał możliwość i umiejętność porównania TVP3 Wrocław sprzed lat z tą obecną, to
          nigdy nie ośmieliłbyś się do porównań wrocławskiej TVP3 z TV4, która de facto
          jest kompletnym dnem i czystą komercją w najgorszym wydaniu a mimo tego są w
          TV4 rodzynki, które w TVP3 się nie pokazują (np. program Najsztuba i
          Żakowskiego). TVP3 obecnie ogranicza się nacodzień do "Faktów" i ubogiego
          weekendowego bloku programowego o coraz gorszym poziomie profesjonalizmu.
          • Gość: SNOL Wrocław TVP3 Wrocław lepsza niż TeDe IP: *.magma-net.pl 30.08.07, 21:50
            Człowieku mi nie chodziło o ogólnopolskie pasmo TVP3 i Czwórki. Ja pisałem o
            regionalnych pasmach, tzn. TVP3 Wrocław i ODRA/TEDE. W tym momencie TeDe ma dużo
            niższą oglądalność niż Telewizja Wrocław. Najsztub i Żakowski nie nagrywają
            programu na Dolnym Śląsku i ich program nie jest puszczany podczas pasma
            regionalnego TV4.
            TeDe dawniej była potężniejsza niż TVP Wrocław (chociażby Powódź 1997) - z tym
            się zgadzam - ale ja nie mówię o przeszłości. Mówię o tym, co dzieje się teraz.
    • Gość: Do pebeen Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.dhcp.uno.edu 15.05.07, 22:47
      A ja (mimo swojego wieku) chetnie bym takim jak ty zloil porzadnie d... pasem.
    • Gość: Marcos To jakaś psycholka!! IP: *.telsat.wroc.pl 15.05.07, 23:30
      Pomyliła telewizję publiczną z gazetką ścienną w kółku różancowym - PiS-iory
      naprawdę mają moc przyciagania samych psycholi. To już nie jest śmieszne, to
      jest straszne.
      • Gość: ryboslaw Re: To jakaś psycholka!! IP: *.chello.pl 15.05.07, 23:44
        Znasz ją dupku? Co wiesz o niej kretynku , ze sie wypowiadasz.Zmień sobie
        pampersa i spać!
        • Gość: Toto bardzo dobrze IP: *.proxy.aol.com 15.05.07, 23:53
          Moze w koncu jacys normalni ludzie beda pracowac w TV a nie tylko popluczyny po
          SLD.
        • Gość: Marcos Re: To jakaś psycholka!! IP: *.telsat.wroc.pl 15.05.07, 23:58
          do ryboslawa: widać, gnojku że jesteś typowym ograniczonym prawicowym
          bezmózgowcem wychowanych w oparach kościelnego smrodu. Trzeba być naprawdę
          psycholem, aby umieszczac takie brednie na swoim blogu jak Grzymalska. Tylko
          nie mam ochoty, aby tacy nawiedzeni ludzie decydowali o gustach i programach
          wszystkich mieszkańców regionu.
          • Gość: ryboslaw Re: To jakaś psycholka!! IP: *.chello.pl 16.05.07, 06:51
            Kto ci broni paranoiku czytac Nie i Trybune?Trzeba być psycholem żeby miec
            lewackie poglady.I jeszcze raz pytam znasz tą babke? co mozesz o niej
            powiedzieć?
          • Gość: ryboslaw Re: To jakaś psycholka!! IP: *.chello.pl 16.05.07, 06:54
            I jeszcze jedno: co uważasz za brednie z tego co ona mówi i jest zacytowane w
            Wyborczej? że potracilo ja ZOMO? czy moze ze Michnik kumal się z Kiszczakiem i
            wodeczke z nim popijał/
      • kolejar Re: To jakaś psycholka!! - Bzdura! Ala ok! 16.05.07, 10:43
        Jeśli nawet trochę stuknięta to jednak w sumie całkiem fajna kobieta. Ja ją znam
        osobiście od lat 80 i to nawet bardzo dobrze. Ona reprezentuje dość oryginalne
        poglądy, ale naprawdę ma duży dystans do samej siebie i poczucie autoironii, a w
        swoich działaniach jest autentycznie bezstronna! Ala przyjaźni się nawet... z
        SLD-owcami, ze mną i paroma innymi dziwakami! Dowcipkujemy sobie, drwimy z niej,
        a ona zawsze śmieje się razem z nami, nigdy się nie obraża, czasem wpada na
        sesje muzyczne i pięknie gra na keyboardzie (punk - nie pieśni religijne)...
        Ludzie! Odwalcie się od Ali!
    • anwb Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław 16.05.07, 08:06
      Wypowiedzi i znana dziallnosc tej pani kwalifikuje ja na szefowa jakiegos
      tematycznego kanalu. Np. "Jestes swirem masz szanse na kariere" lub " jak gadasz
      glupoty to zostan czlonkie PiS"
    • Gość: pawel Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:43
      Co Ty k...a wiesz o płaceniu abonamentu.
      • mirakao Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław 16.05.07, 10:10
        aj waj! Cóż za elegancja w nakreśleniu sylwetki p. Grzymalskiej. Zaczyna się
        kontrkulturowo (Pomarańczowa Alternatywa), ale potem już bogoojczyźniany
        patriotyzm i jeszcze to niedopuszczalne świętokradztwo - krytyka Adama. Nie znam
        Grzymalskiej, a pani Sarczyńska, to inspiracje do pisania z niemieckiego
        Sturmera czerpie. W każdym razie cymes.
    • ja22ek Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław 16.05.07, 10:23
      To niedopuszczalne, żeby krytyk Michnika mógł zarządzać dolnośląską telewizją.
      Na pewno jest to sprzeczne z artykułem 2 Konstytucji RP.
      • mirakao Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław 16.05.07, 10:27
        Grzymalską pod pręgierz! Zawsze mówiłem, że to nie może być miejsce schadzek i
        powinno odzyskać swoje pierwotne przeznaczenie. I Brauna też, za to, że ośmielił
        się naruszyć dobre imię Wielkiego Językoznawcy.
        • Gość: bart Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.as.kn.pl 16.05.07, 11:15
          A ja uważam że problem w tym że coraz więcej ludzi dostających wysokie
          stanowiska kończy znamienite katolickie uczelnie - w dzisiejszych czasach a
          jakże jest to zgodne z poprawnością polityczną. Niech by se tam kończyli
          rolnicze, prywatne, politechniczne ale najważniejsze jest skończyć jakąkolwiek
          katolicką uczelnie - nawet żeby w papierach było zbrojarz betoniarz byle po
          KUL-u, papieskim coś tam czy jakiejkolwiek katolickiej !!!
          • Gość: marek Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:00
            Ludziska!
            publiczna telewizja jest jak wiadomo łupem politycznym. to chyba oczywiste. i teraz wyobraźmy sobie alternatywy. ze np. dyrektorem tvp wrocław zostaje jakis typek w krawacie w paski. albo wszechmłodzianin od romanka.
            to ja juz zdecydowanie wolę Alicje G. która przynajmniej cos tam o mediach wie, jest sympatyczna, niezbyt uwikłana politycznie i ma do siebie dystans.
            Nie twierdze że to najlepszy mozliwy wybór. Ale inne mogłybyc dużo, duzo gorsze... wiec dajmy jej szanse.
    • Gość: fanka Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.05.07, 12:01
      Nieważne jaką osobą pani Alicja jest prywanie i jakie ma poglądy, czy
      przeszłość. Najwazniejsze jest czy się zna na robieniu TV. A że się nie zna, to
      wiedza wszyscy, którzy mieli choc raz przyjemnośc(?) spoglądac na "robiony"
      przez nią program w TVM Wrocław.
      • kolejar Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław 16.05.07, 12:17
        Gość portalu: fanka napisał(a):
        A że się nie zna, to
        > wiedza wszyscy, którzy mieli choc raz przyjemnośc(?) spoglądac na "robiony"
        > przez nią program w TVM Wrocław.

Nigdy TVM Wrocław nie oglądałem, bo tego (na szczęście!) nie ma w moim kablu,
        ale o robieniu tej tv troszkę coś wiem. To jest bardzo specyficzny "kanał
        tematyczny" z misją pokazywania urzędników (buców) miejskich. I o to tam tylko
        chodzi. Wpływ Ali na to jest, jaki jest i nie jestem w stanie na tej podstawie
        oceniać jej umiejętności robienia programów tv, ani jej wiedzy o tv. A jeśli
        zostanie szefową TVP3, to z pewnością znajdą się ludzie, którzy jej autentycznie
        "z dobroci serca" zechcą pomóc w tej trudnej misji - jeśli tylko Ala zechce :).
    • Gość: johan Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.pools.arcor-ip.net 16.05.07, 12:30
      "Boże, widzisz i słyszysz a nie grzmisz". Czy w Polsce żeczywiscie tylko "znajomkowie" są obsadzani na stanowiska? Uważam, że obecny zastępca ma większe doświadczenie i fachowe kwalifikacje. Czy w końcu odpowiedzialne stanowiska bedą obsadzane fachowcami?
    • Gość: Pistacja Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.07, 14:29
      No to major Frydrych na prezydenta!:)))
      • kolejar Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław 16.05.07, 15:00
        Gość portalu: Pistacja napisał(a):

> No to major Frydrych na prezydenta!:)))

Też mam taką nadzieję i że da już sobie spokój z Wawą, a wróci wreszcie do nas!
        • Gość: Rysiu Nacjonalistyczna Telewizja TV Wrocław – Trwam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.07, 12:31
          Zapowiada się niezły koszmar w TV Wrocław.
          Nacjonalistyczna Telewizja TV Wrocław – Trwam
          Kandydatka na dyrektora tejże stacji ma bardzo duże zasługi u posła
          R.Czrneckiego, pracowała u niego przez kilka lat i tam zdobyła doświadczenie
          menedżerskie, które z pewnością przeniesie do telewizji. Zapowiada się ogromny
          sukces tej stacji.
          Dzisiaj już nie ma programów i nie ma technologii w TV Wrocław, zobaczymy co
          będzie za pół roku. Poprzedni dyrektor zmodernizował główne wejście, może ta
          Pani spełni życzenia pracowników i zorganizuje kaplice, żeby pracownicy mogli
          się modlić o szybką zmianę dyrektora.
          PiS Wrocławski bardzo dużo w oczach pracowników tej stacji stracił rekomendując
          tą Panią na stanowisko dyrektora TV Wrocław. Wiele osób głosowało na PiS.
          Całe szczęście, że pozostało już tylko dwa lata rządów PiS-u, LPR-u. Szkoda, że
          tak wiele przez ten okres możemy stracić.
          • najglupszy-nick Ala jest w porządku 17.05.07, 14:02
            Znam ją od lat (a ja jestem skończonym lewakiem i miłośnikiem A.Crowleya).
            Nikomu nie narzuca swoich poglądów. Jakim będzie dyrekotorem to się okaże, ale
            ręczę, że nie będzie "płonących kosztoryów".
            • sztuk6mistrz Re: Ala jest w porządku 18.05.07, 14:04
              Chciałeś powiedzieć naiwnym lewakiem. Ona nie narzucała swoich poglądów wtedy
              kiedy jej oszołomstwo byłoby widoczne jak gó.. na salaterce w kredensie.
              Dzisiaj gdy kaczyństwo stworzyło świat gdzie wielkość gówna jest normą dobrze
              przyjętą, te wszystkie ciche parafialne myszki zamieniły się rydzykowe
              aktywistki.
              • kolejar Re: Ala jest w porządku 18.05.07, 14:10
                sztuk6mistrz napisał:
                te wszystkie ciche parafialne myszki zamieniły się rydzykowe
                > aktywistki.

Tylko, że Ala w ogóle w parafii nie bywa (przynajmniej nigdy nie widziałem). Ona
                chyba nawet nie wie, gdzie jest jej parafia. Dobrosza zna z PSL - nie z LPR.
          • Gość: Rysio Re: Nacjonalistyczna Telewizja TV Wrocław – IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.07, 14:22
            Już się wypowiedziała się, że połowę ludzi zwolni z pracy na tych właściwych i
            o właściwych poglądach. Jest kobieta konfliktową, kto z nią pracował to
            doskonale wie.
            Przyszłą Panią Dyrektor charakteryzuje: nacjonalizm i katolicyzm na pierwszym
            planie, jest lepsza od Romka Giertycha.
            • kolejar Re: Nacjonalistyczna Telewizja TV Wrocław – 17.05.07, 14:59
              Gość portalu: Rysio napisał(a):

> Już się wypowiedziała się, że połowę ludzi zwolni z pracy na tych właściwych i
              > o właściwych poglądach. Jest kobieta konfliktową...

Ten "właściwy" to bez wątpienia będę m.in. ja - znany lewak i przyjaciel
              polityczny tow. Józefa Piniora. Konflikty jakieś - przyznam - zdarzały mi się z
              nią, ale to tylko drobne chwile, których za bardzo nawet nie pamiętam. Tak,
              połowę ludzi na jej miejscu też bym zwolnił. A kto tam taki świetny tak świetnie
              pracuje??? Dno! Ci "fachowcy" od finansów i księgowości powinni pierwsi wylecieć
              z tej firemki.
    • Gość: WSI TVP Wrocław - TRWAM bis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.07, 14:46
      Grzymalska dwa lata temu otrzymala pieniadze z miasta od wice prezydenta na
      Telewizje Miejska, co z ta kasa. Co z koncesja na TVM - jest nie zbywalna.
      • Gość: Racjonalista A kogo w ogóle obchodzi IP: *.wroclaw.mm.pl 17.05.07, 15:19
        ta regionalna telewizja. Ludzi ją oglądających jest mniej niż pracowników.
        • Gość: WSI TVP Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:04
          Pan Grzegorz Oszast co mial wspolnego z Telewizja Miejska Pani Alicji
          Grzymalskiej
          • Gość: Chcącywiedzieć Re: TVP Wroclaw IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.07, 18:20
            ale dlaczego tak się dzieje ! chciałbym teraz zapaść w sen zimowy i obudzić się
            tuż przed wyborami za dwa lata !! Już teraz wiem co zrobię !!
            • Gość: Piotr Re: TVP Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 00:09
              Pani Alicja posiada udzialy w TV Vectra oraz koncesje na Telewizje Miejska
              Jak to sie ma do TVP SA ?
              Miasto finansowalo Telewizje Miejską ???? To jakis przekret !
              • kolejar Re: TVP Wroclaw 18.05.07, 04:34
                O ile wiem, ona g... ma. A może czasem wiem? :)
                • Gość: WSI Re: TVP Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:32
                  Moze by sie rozliczyla z pieniedzy, ktore dostala od miasta na Telewizje
                  Miejska od Grzegorza Oszasta
                • sztuk6mistrz Re: TVP Wroclaw 18.05.07, 14:09
                  kolejar napisał:

> O ile wiem, ona g... ma. A może czasem wiem? :)

Kolejar przestań stroić minki ważniaka, co to jest właścicielem prawdy
                  nieobjawionej na temat Grzymalskiej, bo ogrzewasz się w blasku durnia, którego
                  stanowisko nobilituje.
                  • kolejar Re: TVP Wroclaw 18.05.07, 14:13
                    sztuk6mistrz napisał:
                    bo ogrzewasz się w blasku durnia, którego
                    > stanowisko nobilituje.

Kto jest tym durniem na stanowisku? :) Znaczy, o którego durnia chodzi, bo ja na
                    stanowiskach widzę prawie samych durni.
                    • sztuk6mistrz Re: TVP Wroclaw 18.05.07, 14:34
                      Zgadzam się -
                      bo władza jakakolwiek z racji, że jest publiczna zawsze jest dla kogoś
                      durnowata, gdyby była tajna, nic byś o niej nie wiedział i nie mógł byś jej oceniać.

Durniem w tym wypadku jest Grzymalska.
    • Gość: Gacek Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.zlotniki.pl 18.05.07, 20:10
      Oczywistym jest fakt,że skoro na stanowisko to została powołana przez czarnych
      to po to by tv Wrocław czarną uczynić.
      • Gość: WSI Alicja z krainy LPR-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:17
        Krwawa Alicja z Krainy LPR-u rozpocznie rzeź w ośrodku TV Wrocław.
        Chrońcie się kto może. Lista osób jest długa.
        • Gość: A.P.Wyszynski Re: Alicja z krainy LPR-u IP: *.wroclaw.mm.pl 19.05.07, 20:43
          Gość portalu: WSI napisał(a):

> Krwawa Alicja z Krainy LPR-u rozpocznie rzeź w ośrodku TV Wrocław.
          > Chrońcie się kto może. Lista osób jest długa.

Tak, tak, to wszystko prawda. Wiem, bo będę oskarżał...
        • Gość: WSI telewizyjna ruletka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.07, 14:38
          > Krwawa Alicja z Krainy LPR-u rozpocznie rzeź w ośrodku TV Wrocław.
          > Chrońcie się kto może. Lista osób jest długa.
          Nie zapowiadala sie taka czystka, a do listy sa dopisywane nowe nazwiska. Kto
          zostanie? Kto odpadnie ? telewizyjna ruletka
          • Gość: A.P.Wyszynski Re: telewizyjna ruletka IP: *.wroclaw.mm.pl 21.05.07, 16:36
            Gość portalu: WSI napisał(a):
            > Nie zapowiadala sie taka czystka, a do listy sa dopisywane nowe nazwiska. Kto
            > zostanie? Kto odpadnie ? telewizyjna ruletka

Ty akurat wylatujesz pierwszy. Za obrzydliwe podlizywanie się. Zapewniam Cię.
      • Gość: Obserwator Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:32
        Oczywistym jest fakt, ze jak sie pier.oli takie bzdury, to trzeba sie leczyc.
        Najlepiej dosc ciezkim mlotkiem.
    • Gość: WSI Z GW do TVP 3 Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:43
      red. Saraczynska przechodzi do Telewizji Wrocław,
      • Gość: ginter Re: Z GW do TVP 3 Wroclaw IP: *.chello.pl 28.05.07, 12:45
        Tonący się brzytwy łapie
      • Gość: wojtek Biuro reklamy TVP 3 Wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.07, 16:15
        Zapowiadaja sie zmiany
        • Gość: fix TVP 3 Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:32
          Od 1 czerwca nowy dyrektor !
    • Gość: legut Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: 195.116.103.* 29.05.07, 12:01
      to wszystko przez to potrącenie
    • Gość: wsi Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:57
      I co sie stalo, ze nie ma Pani G. Robota WSI
      • Gość: Bolo Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.07, 11:44
        nie, pierwszy raz i na szczęście sensowna decyzja Urbańskiego, aby takich
        dziwnych ludzi do tv nie wpuszczać :))) ona już nie jets brana pod uwagę i
        dobrze :))
        • Gość: Ania Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 12:57
          """"nie, pierwszy raz i na szczęście sensowna decyzja Urbańskiego, aby takich
          dziwnych ludzi do tv nie wpuszczać :))) ona już nie jets brana pod uwagę i
          dobrze :))""""

No tak. Ale Romana Giertycha nie pokazali na zakonczenie roku szkolnego
          telewizja to zignorowala
          • Gość: Bolo Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.07, 14:34
            bo nie chcą dzieci straszyć takim wielkim i dziwnym ministrem ! wystarczy, że
            straszył biedne dzieci w Laskach pod Warszawą !!
            • Gość: Ania Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:50
              Ale p. Grzymalska zrobila by porzadek w telewizji
              • Gość: hihi Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 23:10
                Pani Grzymalska nie zrobiłaby porządku nawet w swoim biurku. Żeby zrobić
                porządek w Telewizji trzeba by najpierw zrobić porządek w tym pięknym kraju,
                ale na to trzeba poczekać aż to zoo wyginie w sposób naturalny...
                • Gość: Ania Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.07, 11:33
                  Daltego, ze Pani Alicja jest z LPR-u to taka niechec ?
                  • Gość: miejski Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.07, 18:16
                    Aniu ! właśnie dlatego, że należy do LPR ! dyrektor tv publicznej nie powinien
                    być członkiem żadnej PARTII !!!! może mieć, jak każdy, swoje poglądy, ale to
                    jest jego prywatna sprawa ! ale legitymacje powinien zostawić w domu !!! choć z
                    drugiej strony należeć bądź być sympatykiem LPR to jakaś kompletna
                    kompromitacja i siara !!! tego dziwoląga już nikt chyba nie popiera !!!!
                    • j2347 Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław 26.06.07, 00:17
                      panie miejski!p.Grzymalska nie nalezy do LPRu i z tego co mi wiadomo nigdy nie
                      nalezała do zadnej partii.zawsze miała poglądy narodowo-patriotyczne.I za to
                      wiele osób ja ceni.Dla wielu jest bohaterem.W czasach stanu wojennego kiedy
                      wielu z nas bało sie cokolwiek robic ona potrafiła z wielka odwagą i
                      poswięceniem przeciwstawic sie złu.I chylę przed nia czoła za to!Howk
                      • Gość: miejski Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.07, 18:30
                        jeżeli nawet nie należy do LPR to taka rekomendacja splendoru jej nie czyni !!
                        czy zależeć od decyzji Giertycha to w twojej opinii normalne ? tak politycznego
                        dyrektora dawno we Wrocku nie było ! tym bardziez z LPR ! wstyd dla miasta i
                        regionu ! dla mnie nie mają znaczenie jej patriotyczne czyny tylko umiejętności
                        menedżerskie i doświadczenie w finansach, zarządzaniu firmą, polityce
                        personalnej itd. czyli w tym wszytskim co powinien umieć dyrektor tv ! to nie
                        musi być dziennikarz, operator czy reżyser, ale przede wszystkim menedżer bo
                        taką funkcję pełni dyrektor ośrodka !!!!
                    • kolejar Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław 26.06.07, 20:56
                      Gość portalu: miejski napisał(a):

> Aniu ! właśnie dlatego, że należy do LPR !

Piszcie sobie, co chcecie, ale nie bzdury! Ala oprócz LPR należy jeszcze do
                      Samoobrony, PSL-u, PPS-u i SdPl-u. To nie jaja i nie ściema. Ona wszędzie
                      należy. Zapewniam.
                      • Gość: chwilowy Re: Z Pomarańczowej Alternatywy do TVP Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.07, 18:42
                        Nie bijcie piany. To juz nieaktualne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka