Dodaj do ulubionych

Goldman development

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 13:29
Prowadzę od jakiegoś czasu działalność budowlana ,w/w firma oferuje mi jakąś współprace ,czy ktoś z Was miał z nia kontakt :co to za firma,proszę Was o opinie .Jestem z ich przedstawicielem umówiony w piątek na rozmowę chciałbym coś wiedzie wcześniej żeby nie wtopić
Obserwuj wątek
    • Gość: menago Re: Goldman development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 14:16
      Musi być coś nie tak z tą firmą , skoro oferują współpracę osobnikom szukającym opinii o sobie na kretyńskim forum.
      • Gość: gosc Re: Goldman development IP: 31.63.232.* 05.04.11, 21:14
        odradzam kontakt z ta firmą spróbujcie sie skontaktowac w sprawie reklamacji lub płatności szef jeżdzi do egiptu a ksiegowa nie wykonuje przelewu bo ma blokade przez ZUS - matacze i cwaniaki
        • Gość: edi Re: Goldman development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 09:38
          Ja wykonywałem dla tej firmy usługę i do dziś nie mogę wyrwać pieniędzy cały czas te same tłumaczenia i wykręty radzę omijać z daleka
    • Gość: Rafał Re: Goldman development IP: *.expro.com.pl 08.02.11, 13:36
      U mnie też był przedstawiciel tej firmy. Proszę o tel w celu wymiany informacji.
      Mój nr 604 961 613
    • Gość: ja Re: Goldman development IP: *.zone13.bethere.co.uk 08.02.11, 20:50
      Tekst linka
    • Gość: ... Re: Goldman development IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 21:46
      jak można nie znać Goldman Grup?
      • Gość: slepajula Re: Goldman development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 14:59
        no ja nie znam i co z tego chętnie poznam
    • Gość: Seweryn M. Re: Goldman development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 11:15
      weszlismy na wspolprace w Toruniu jakies 2 miesiace temu. Sam nie wiedzialem co myslec, ale w Grudziadzu - czyli dosc niedaleko budowali dom. Adresu nie chcieli/mogli podac tylko osiedle, ale przez handlowcow swoich znalazlem i musze powiedziec, ze dobrze to wyglada. Coprawda sledztwo troszke potrwalo, ale na razie strat nie przyniosla mi ta wspolpraca. Tego sie ewentualnie obawialem - ze mnie zasypią "duchami" a ja i tak tego nie bede w stanie obskoczyc. Dom w grudziądzu - jak dla mnie rewela - bo energooszczedny/pasywny. Jak takich mam dostawac klientow, to cena ktora zaoferowali (150) jest symboliczna. Aha - moja firma sprzedaje i montuje okna. Dobre, wiec nienajtansze.
      • Gość: Daniel Re: Goldman development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 23:59
        Ta firma to jedno wielkie oszustwo Wyludzaja pieniadze wlasnie po 150zl Ciekawe ilu frajerow im placi? Ten ostani wpis to chyba pracownika tej firmy
    • Gość: darekrab66@iinteri Re: Goldman development IP: *.nat.tvk.wroc.pl 24.03.11, 12:37
      no jak wysżła współpraca
      • Gość: go ś ć Re: Goldman development IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 18:13
        o jakie 150 zł. chodzi? Czy ktoś może to rozwinąć?
        • Gość: Jankes Re: Goldman development IP: *.tvk-net.pl 09.05.11, 09:09
          Chcialbym odświeżyć temat - zastanawiam się nad pracą dla tej firmy, ale wydaje mi się że firma bazuje na oszukiwaniu ludzi i wyłudzaniu tych 150 PLN. Czy ktoś jeszcze miał z nimi do czynienia, bo jak na razie komentarze nie są dość pozytywne.
          • Gość: harry Re: Goldman development IP: *.kwidzyn.mm.pl 18.05.11, 01:33
            firma jak na mój gust po prostu prubuje wyłudzić pieniądze od firm, pidpisałem z nimi umowe, wszystko wyglądało ok ale kilka dni temu dostałem od nich fv ze niby załatwili mi 12 klientów, niestety dla nich zadnego @ z danymi klientów od nich nie otrzymałem, od kilku dni prubuje wyjasnic sprawe ale w firmie nikt nie odbiera telefonów.
            Odradzam "współpracę" z tą firmą
            • Gość: betii Re: Goldman development IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 07.07.11, 17:09
              Spotkało nas to samo, niemniej jednak skierowali naszą sprawę do kancelari adwokackiej
              Sykulski@Sykulski s.c., która bardzo chce nas zastraszyć.To normalni złodzieje, wyłudzacze pieniędzy, proszę o kontakt, bo mam zamiar nasłać na nich telewizję
              • Gość: a-aka Re: Goldman development IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 14:52
                powiedz prosze jak sie to wszystko zakonczylo.
                ja mam podobny problem i nie wiem jak to ugryź
                moze skorzystalabym z waszego pomyslu
                nie moge zerwac z nini umowy a nie stac mine na placenie kasy za nic
                pozdrawiam
                a-aka@wp.pl
            • mr2006 Re: Goldman development 02.04.12, 13:13
              firma widmo która nie wywiazuje sie z umów a potem żada kolosalnych odszkodowan
          • Gość: igor Re: Goldman development IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 07.07.11, 17:10
            Jest dokladnie tak jak myślisz!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bolo@o2.pl Re: Goldman development IP: *.cust.tele2.se 16.05.11, 08:12
      uważaj!!!!!! firma drut
      • Gość: RAFAŁ W Re: Goldman development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 12:41
        Przedstawiciel był raz ,miał przesłać info na e maila ale nie odzywa sie do tej pory.Rozmowę prowadziłem zdecydowanie ale ostrożnie ,nie okazywałem szczególnego zainteresowania i najwidoczniej spłoszyłem firmę krzak
        • Gość: Milena Re: Goldman development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 11:33
          Czy ktoś coś więcej na temat tej niby współpracy może powiedzieć?Była u mnie dzisiaj Pani z ofertą współpracy i nie wiem co robić.
          • Gość: a-aka Re: Goldman development IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 14:28
            odradzam wszystkim współpracy i kontaktu
            sama poszukuję chetnych do pozwu zbiorowego
            lub do TV dla Jaworowicz SPRAWA DLA REPORTERA
            sama jestem za mała
            • Gość: Poszkodowany Re: Goldman development IP: *.centertel.pl 04.09.11, 14:18
              jestem za pozwem zbiorowym tez zostalem oszukany moj kontakt arek-brzozowski1@wp.pl tel. 506-114-175
        • Gość: arek Re: Goldman development IP: *.xdsl.centertel.pl 31.05.11, 21:10
          miałem kontakt umowa sporządzona jednostronnie wyłącznie z korzyścią dla nich nie ładować się w tą firmę
          • Gość: betii Re: Goldman development IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 07.07.11, 17:03
            Witam mamy ogromne problemy przez tą firmę, zasady zupełnie takie jak Pan przedstawia
            czy mogę prosić o jakis kontakt do Pana, jestem z Jeleniej Góry, dziękuję chętnie porozmawiam
            • Gość: a-aka Re: Goldman development IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 14:56
              wspolnie mamy ten problem
              moze podeslesz mi jakies porady jak z nimi rozwiazac umowe
              jak wygrac w sadzie
              nie placac 50000 tys zl
              pozdrawiam
              a-aka@wp.pl
    • Gość: ktoś Re: Goldman development IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 15:52
      Panie Rafale niech pan da sobie z nimi spokój bo będzie pan na nich klął tak jak ja, brak terminowości, brak kontaktu chociażby telefonicznego- czy chciałby pan współpracować z kimś kto nie odbiera od pana telefonów, mało tego - nie oddzwania również i cieszy się dobrym zdrowiem!!! Mało tego nawet nie wie pan na co pszły pana pieniądze które przelane zostały na następny etap budowy pana wymarzonego domu i jest pan w kropce ... albo doczeka się pan po jakiś dwóch m-cach telefonu albo w końcu odda pan sprawę do Sądu. Właśnie taka jest Firma goldman, myślę, że da to trochę panu do myślenia i innym forumowiczom również, żeby się nie pakowali w takie kłopoty.
    • Gość: Maciej DAG-BUD Re: Goldman development IP: *.docsis.tczew.net.pl 01.06.11, 14:02
      Witam

Ja z nimi współpracuję na poczatku szło mozolnie bo miałem mało zleceń ( w zasadzie nie miałem wcale ) ale teraz się ruszyło i złapałem z nimi 2 budowy na nowych inwestycja projekty DOM W JAGODACH i z pracowni Z500 tak , że ja jestem zadowolony jak na początek współpracy .

MM
    • pit7800 Re: Goldman development 01.06.11, 21:14
      Zdecydowanie odradzam wynajecie ,,firmy'' Goldman Development. Na budowie panuje totalny balagan,wewntarz i z zewnatrz. Kontakt z Panem Jezierskim i Klauzem jest zaden. Po wyplaceniu ostatniej transzy roboty stanely w miejscu z niewiadomych przyczyn. Zeby czegokolwiek sie dowiedziec trzeba dzwonic na komorki ktorych zazwyczaj nikt nie odbiera,wysylac kilka meili tygodniowo.W ten sposob narazaja klienta na spore dodatkowe koszty ,strate czasu i nerwow. Totalne zero profesjonalizmu, olewanie klienta. Radze trzymac sie od tej firmy jak najdalej!
      • Gość: RR Re: Goldman development IP: 89.79.100.* 04.06.11, 22:47
        widze,że mamy ten sam problem..cholernie ciężko się z nimi współpracuje, no i mają wszystko w nosie. A na temat Jezierskiego i Klauza już się nie wypowiadam- panowie widmo..nie wiem po co dali im telefony, chyba nie potrafią ich odbierać i oddzwaniać też nie.A zapowiadało się tak dobrze, teraz bardzo żałuję,że to właśnie im zleciliśmy budowę. Ludziska uważajcie!!!!
    • Gość: .................. Re: Goldman development IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 07.07.11, 17:39
      Nie rób tego pod żadnym pozorem, to wyłudzacze pieniedzy, przeczytaj umowę do końca, to
      firma KRZAK!!!!, która pobiera od ludzi pieniądze, anie realizuje zleceń, uważaj na nich i ostrzegaj WSZYSTKICH, nie mają sumień, ale bardzo wyszkolonych przedstawicieli, którzy
      zarabiają dla nich pieniądze.
      • Gość: arek Re: Goldman development IP: *.xdsl.centertel.pl 14.07.11, 22:35
        czy ktoś już wie jak można z nimi zerwać umowę wcześniej niż 12 m-c
        • Gość: a-aka Re: Goldman development IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 15:01
          czytam wszystkie posty o tej"firmie" i wlosy mi sie jeza
          jesc i spac nie mogę od 4 dni
          poszukuje podpowiedzi jak sie z nimi rozstac nie polacac tak gigantycznych rekompensat
          czy udalo sie komus zerwac z nimi umowe
          prosze daj znac
          a-aka@wp.pl
      • Gość: gosc Re: Goldman development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 22:50
        WITAM WSZYSTKICH. PROSZĘ UWAŻAĆ NA TĄ FIRME. TO BANDA OSZUSTÓW. WZIĘLI KUPĘ MOICH PIENIĘDZY I NIC. ZERO PRAC NA BUDOWIE JAK I INFORMACJI. TELEFONY MILCZĄ. KIERUJĘ SPRAWĘ DO SĄDU. LUDZIE POCZYTAJCIE FORA Z SWIĘTOKRZYSKIEGO I INNYCH. ONI SĄ JAK PLAGA.
    • Gość: Jarek Re: Goldman development IP: *.centertel.pl 22.07.11, 09:14
      Tak podpisałem umowę promocyjną za złotówkę (małopolska)na miesiąc,spróbowałem...współpracuję z nimi,,przesyłają mi kontakty .
      Różni są Ci inwestorzy ,ale mam parę robót ,,, jest ok,,,
      Pozdrawiam....
      • Gość: Jacu Re: Goldman development IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 22:59
        Witam Wpakowałem się umową z nimi, teraz mam zamkniętą działalność a oni przysyłają mi lipne adresy i wystawiają faktury. Straszą sądem i komornikiem za niezapłacenie faktur. Proszę o pilną odp. jak się uwolnić od tych oszustów. priv. Jacox5@interia.pl
        • Gość: Jacu Re: Goldman development IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 23:02
          Przepraszam... miało być - jacox5@interia.pl
          • Gość: Jacek Re: Goldman development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 23:07
            Witam wszystkich poszkodowanych!!
            Ja również dałem się wpuścić w maliny!! Nie dostałem żadnego dokumentu z tej firmy i obecnie wypowiedziałem umowę w trybie natychmiastowym. Trzeba tę sprawę nagłośnić w mediach bo to ewidentne wyłudzanie pieniędzy. Jutro znów spotykam się w tej sprawie z prawnikiem. Jestem z woj. śląskiego
            • Gość: PP Re: Goldman development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 22:00
              witam ja tez mam ten sam problem i jestem z wojewodztwa slaskiego! prosze o pilny kontakt!
              • Gość: Jacek Re: Goldman development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 23:21
                podaj jakiś namiar na siebie albo zadzwoń 669317669, jest jeszcze jeden pan ze śląskiego z którym jestem w kontakcie
    • Gość: icek Sama nazwa powinna odstraszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 10:16
      Znacie takie banki: "Goldman Sachs", "Lehman Brothers", wiecie do kogo należą?
      Nie wiecie? Do "starszych braci w wierze" ( cokolwiek niefortunne określenie).

I tak zostałem antysemitą.
      • Gość: a-aka Re: Sama nazwa powinna odstraszyć IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 14:30
        odradzam wszystkim współpracy i kontaktu
        sama poszukuję chetnych do pozwu zbiorowego
        lub do TV dla Jaworowicz SPRAWA DLA REPORTERA
        sama jestem za mała
        • a-akawp.pl Re: Sama nazwa powinna odstraszyć 22.08.11, 15:18
          czytam wszystkie posty o tej"firmie" i wlosy mi sie jeza
          jesc i spac nie mogę od 4 dni
          poszukuje podpowiedzi jak sie z nimi rozstac nie polacac tak gigantycznych rekompensat
          czy udalo sie komus zerwac z nimi umowe
          czy ktos z Panstwa wygral z nimi w sadzie
          prosze dajcie znac
          a-aka@wp.pl
          • aakawp.pl Re: Sama nazwa powinna odstraszyć 23.08.11, 08:22
            dajeci na forum znac w jaki sposob mozemy kontaktowac sie ze soba bez goldmanow, jak mozemy uzyskac pewnosc, ze sa to tylko pokrzywdzeni

wiem, ze nr tel i maile pryw, ale czy to nie za malo
            a-aka@wp.pl
            • Gość: a pozew zbiorowy IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 18:04
              czy nie ma wiecej chętnych, którzy nie chcą wyrzucać pieniędzy
              to przecież oni naciągneli nas i taraz mają dochody
              przecież mogą wam wysłać 50 kontaktów na miesiąc, bo ktoś się będzie budował za rok lub za 5 lat i sciągną po 150 złociszy za jeden
              i co wtedy
              przecież to o pomstę prosi, nie możemy tego odpuścić
              czy nie czujecie się oszukani, wyzyskani, naciągnięci, zrobieni jak gó...arze,......
              proszę ruszmy wszyscy głowami

www.forum.pozew-zbiorowy.com.pl/pozew-zbiorowy-przeciwko-goldman-development-vt129.htm
              • Gość: Agnieszka Re: pozew zbiorowy IP: *.180.193.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.10.11, 09:09
                Ja dostałam FV na gigantyczna sumę za kilka miesięcy usługi której nie zamawiałam. Nikt mnie nie poinformował, że umowa automatycznie się wydłuża jeżeli się jej nie zerwie. Dostałam kontakty do ludzi albo z innego województwa, albo takich którzy jeszcze projektu nawet nie mają i dopiero się orientują ile co kosztuje. U jednego byli montażyści na pomiar to powiedział że już 20 firm było i że już nie wpuści na budowę...
                Czy komuś udało się rozwiązać umowę? Jeżeli tak to w jaki sposób? xpslte80@gmail.com
                • Gość: Martacz14 Re: pozew zbiorowy IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 14:37
                  witam!!!
                  grupa oszukanych osób jest ogromna ale złozono już w tej sprawie pierwszy pozew zbiorowy. Jesli mają Państwo wolę walki prosze o kontakt zbieram drugą grupę do pozwu zbiorowego mail: martaczternastek@wp.pl, pozew jest gotowy ale brakuje nam dwóch osób
                  • Gość: nie_buduję Re: pozew zbiorowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 22:25
                    Nie jestem budowlańcem, nie podpisywałem tych umów, ale dziwię się temu, że ktokolwiek podpisał taką umowę i zaakceptował Regulamin tej niby promocji i umowy.
                    To wszystko z daleka śmierdzi takim przekrętem, że tylko bezmózg dałby się na to nabrać.
                    A jak takich ludzi jest sporo, to szok, żadne z Was nie powinno prowadzić działalności gospodarczej, bo jesteście matoły do kwadratu jak takie umowy podpisujecie :-)
                    Czas założyć firmę consultingową.
                    • Gość: ty znawca Re: pozew zbiorowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 17:30
                      a w ryja chcesz?
                      • Gość: lukasz Re: pozew zbiorowy IP: *.205.59.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.03.12, 18:29
                        Witam,

Niestety też mam problem z tą firma, dostałem pierwszą fakture na 1200 netto, ale żadnego wcześniej "klienta" - to chyba coś nie tak?

Trochę inaczej ta cała umowa miała wyglądać, a Pan który reprezentował firmę to ogólnie całkiem co innego mówił, do tego także, po miesiącu próbnym miała wygasnąć, a to automatycznie przedłużyli. Teraz dostaje jakiś pseudo klientów, bo telefonu nie ma, na maile nie odpisują. Szkoda mówić. Robi ktoś kolejny pozew zbiorowy? Jestem z pomorskiego, firmę zamknąłem, ale oni odpowiedzieli, że ich to nie obchodzi.

Mam DUŻĄ PROŚBĘ - proszę o przysłać kogoś umowy z w/w firmą ale bez danych, bo miałem mały pożar i mi się umowa spaliła, a od nich to ciężko dostać. Bo jestem teraz w fajnym miejscu i mam dostęp do sporej ilości prawników i może coś wymyślą.

indek_poczta@wp.pl

Poproszę o pomoc.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: lukasz Re: pozew zbiorowy IP: *.mobile.project4.pl 19.03.12, 13:54
                          witam. Ja sie jednak porozumiłem z GD i idziemy na ugode i rozwiazanie umowy bedzie za porozumieniem stron. Firma mi zaproponowała odpowiednie warunki i wole to niź latami sadzić sie i tyle stresa mieć. Pozdrawiam
    • mr2006 Re: Goldman development 12.04.12, 13:01
      Witam
      moi znajomi niestey tez maja problem
      robimy doniesienie do prokuratury

Gość portalu: Rafał.W napisał(a):

> Prowadzę od jakiegoś czasu działalność budowlana ,w/w firma oferuje mi jakąś ws
      > półprace ,czy ktoś z Was miał z nia kontakt :co to za firma,proszę Was o opin
      > ie .Jestem z ich przedstawicielem umówiony w piątek na rozmowę chciałbym coś
      > wiedzie wcześniej żeby nie wtopić
      • mr2006 Re: Goldman development 12.04.12, 13:02
        Moi znajomi niestety też maja problem skladają doniesienie do prokuratury tak poradził adwokat bo odsetki rosną rosną .....
        • Gość: nie buduję lukasz to prowokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 13:49
          Dam sobie rękę uciąć , że koleś jest z tej dziwnej firmy. Ale na naiwnych trafił, to mu się pewnie uda przekonać większość, która nie zna pewnie fundamentalnej podstawy prawnej umowy o roboty budowlane. Jeszcze raz Wam radzę sami za kielnię złapcie a myślenie zostawcie innym.
    • Gość: a-aka Re: Goldman development IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.12, 10:58
      jak najdalej od tych ludzi i od ich firm
      to nacąiagacze
      sam mam z nimi problemy od prawie roku
      pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka