aga1972 17.05.07, 15:21 Jakie Gimnazjum polecacie we Wrocławiu? Najchętniej w okolicach Centrum, Ślężnej, Zielińskiego. Dziękuję za wszelkie sugestie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: promyczek Re: Gimnazjum we Wrocławiu IP: *.ztpnet.pl 18.05.07, 08:31 Każde Gimnazjum jest dobre gdy uczęn się chce uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Gimnazjum we Wrocławiu IP: 80.50.81.* 18.05.07, 12:04 Ja szukam gimnazjum dla dziecka uzdolnionego matematycznie - mieszkamy na Krzyki -Borek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Gimnazjum we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:17 gimnazjum na jantarowej jest dobre, tylko nie wiem czy specjalizują się w naukach ścisłych Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Gimnazjum we Wrocławiu 18.05.07, 21:21 gimnazjum 30 ma klasy matematyczne z programem autorskim, jest dobre, ul. Jantarowa 5, współpracują z LO VIII na Zaporoskiej, są zresztą po sąsiedzku Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: Gimnazjum we Wrocławiu 19.05.07, 23:11 zdecydowanie gimnazjum nr 13 www.gimnazjum13.wroc.pl/data/sukcesyszkolne.html Gimnazjum nr 13 kontynuuje tradycje klas autorskich o profilu matematyczno-fizycznym, prowadzonych od 7 lat przez Szkołę Podstawową nr 54. W klasach I-III realizujemy rozszerzony program przedmiotów ścisłych, w szczególności matematyki (6 godzin tygodniowo) i fizyki (3 godziny tygodniowo) oraz chemii, biologii i geografii. Dodatkowym przedmiotem rozwijającym umiejętności i możliwości intelektualne uczniów są szachy (2 godziny tygodniowo). Część zajęć jest prowadzona przez nauczycieli III Liceum Ogólnokształcącego; współpracujemy także z Politechniką Wrocławską i Uniwersytetem. skopiowałam ze strony gimnazjum minus: to troche kawalek od Krzykow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Rusza nowe od 1 września - Polecam! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.07, 20:43 www.ala.art.pl/aga.php na stronie pisze że planują rozpoczęcie działalności od 1 września ale to już wiadomość 100% ! Polecam - znam nauczycieli prowadzących ZS ALA (liceum) oraz charakterystykę pracy! Poprostu szkoła inna niż wszystkie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslau Re: Gimnazjum we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.07, 23:29 Gimnazjum 28 (ul.Zachodnia) - chodziłam tam przez trzy lata, ma naprawdę fajną atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś