simonidesxx 29.05.07, 09:44 a Euro 2012 tuż tuż, aż strach pomyśleć co stałoby się, gdyby zabrakło wody w trakcie półfinałów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: impet2002 Wrocław znów bez wody IP: *.wroclaw.mm.pl 29.05.07, 09:54 Dziwne to miasto Wrocław/ choć piękne i ludzie w nim życzliwi/ a w ciągu miesiąca nie ma już drugi raz wody, przetarg na koszenie trawy i cięcie żywopłotów jest na początku czewca gdy trawa ma już 60cm i jest po kwitnieniu. na ławkach siedzi pełno patriotów/ pijących nalewki/ a straż miejska spaceruje po Rynku jak na deptaku w Ciechocinku. Chyba stąd wyjadę tam gdzie nie jest może ładniej ale jest normalnie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mam tego dosc Re: Wrocław znów bez wody IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 09:57 Może prezydent się tym zainteresuje 2 raz nie mam wody i pewnie będę na nią czekał z 4 godziny co to ma być, za co ja k,.,.. płace woda nie jest tania 8,.. za m3 wody takiego syfu to skandal... Ile to jeszcze pot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Czytasz jakos inaczej? Przecież napisano, że... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 10:30 ..."MPWiK zapowiada, że po dzisiejszej awarii wymieni cały odcinek magistrali". Ale nie ma żadnej gwarancji, że ten odcinek kiedys nie pęknie. Rury to do siebie mają, że czasami pękają. Znasz lepsze rozwiązanie na wypadek awarii? Podziel się nim; może opatentuj. Że niby magistrala alternatywna powinna być? Owszem, ale ktoś za to musi zapłacić. Woda nigdzie nie jest tania a im bardziej skomplikowana jest sieć, tym większe koszty jej utrzymania. Nigdzie nie wymienia się głównych rur profilaktycznie np. co 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statom Re: Czytasz jakos inaczej? Przecież napisano, że. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 10:34 Ja znam. Wymienic ten odcinek co pamieta czasy poczatkow hitlera. Dobrze ze zimy nie bylo, bo dopiero by byl skecz z ta rura. I lepiej zeby zimy nie bylo do czasy wymiany tego zabytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Przeciez wymienią. Kolejny czytający inaczej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 10:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statom Re: Przeciez wymienią. Kolejny czytający inaczej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 11:10 Pewnie tak, ale dlaczego masz z tym problemy to nie wiem. Ale ci to ulatwie, spojrz na godzine mojego posta, potem na powstanie notki w gazecie. Juz cos swita ? Przespij sie z tym i moze zakumasz. ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Jednak czytający inaczej i z opóźnieniem kumający IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 11:43 W oryginalnej notce też wyraźnie napisano o wymianie. Poza tym Wyborcza nie zmieniła treści informacji całkowicie. Tytuł nowy i że woda już płynie. Reszta jest tak samo. Jarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wrocław znów bez wody IP: *.ar.wroc.pl 29.05.07, 10:02 Co za czubek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klojtek Re: Wrocław znów bez wody IP: *.chello.pl 29.05.07, 12:37 Sam jesteś czubek, a do tego jeszcze cymbał i burak! Koles ma rację - do d..y z tym miastem. Gdzie się nie odwrócisz - paw ! Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Ale wodki wciaz nie zabraklo....a to dla Polaka... 29.05.07, 10:05 ....podstawa egzystencji......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Wrocław znów bez wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:08 nie martw się....Euro pewnie u nas nie będzie......a jak będzie to i tak pewnie najemy się tylko wstydu, bo wątpię żeby zdążyli ze wszystkim.....do tego jeszcze pękające magistrale i całe miasto bez wody....ani śladu za beczkowozem z H2O....wstyd wstyd wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr jakie Euro? IP: 82.160.28.* 29.05.07, 10:12 człowieku jaja sobie robisz? Przecież juz niedługo nam odbiorą organizację (i całe szczęście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: jakie Euro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:57 Kto Ci odbierze?? Myslisz ze UEFA odbierze jakiemus krajowi to co mu przyznala i w ten sposob wyjdzie na durnia?? To jest tylko straszak na leniwych polaczków aby się wzieli do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: jakie Euro? 29.05.07, 16:28 No może nie UEFA, ale ten cały sztab do spraw Euro. Jak myślisz, po co są miasta i stadiony rezerwowe? Kraków i Chorzów czekają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smacmiass Re: Wrocław znów bez wody IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 10:18 a u mnie woda pojawiła sie jakies pol godz temu (osiedle Borek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wrocław znów bez wody IP: *.chello.pl 29.05.07, 10:24 na Biskupinie jest woda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorrry Re: Wrocław znów bez wody IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 10:28 Szkoda,ze info na gazecie tak pozno... Nie dodzwonilam sie na tel. awaryjny mpwik, ale pan Ziolek spisal sie na medal: na pl.rec.regionalne.wroclaw komunikat byl od switu ;DDD Na Hubach juz powoli do kranow plynie woda. Dalo sie nawet uruchomic zmywarke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Woda jest już chyba wszędzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 10:32 Jaki sens ma wypisywanie na forum GW gdzie woda jest a gdzie jej nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WB Re: Wrocław znów bez wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:37 Na Muchoborze Małym jest już woda na 3 piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WB jest woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:38 Na Muchoborze Małym jest już woda na 3 piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyki Re: Wrocław znów bez wody IP: *.lanet.net.pl 29.05.07, 10:45 Tarnogaj tez ma wode juz od 40 min... ale wy sie czepiacie wszyscy, az strach czytac. a co wy myslicie, ze na zachodzie jest bajecznie i kolorowo i oni nie maja sie czego wstydzic? ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałek rozrządu Jest woda/nie ma wody - po co to wypisywać? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 10:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: Wrocław znów bez wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:55 A po co Ci woda w trakcie półfinałów. Dla kibiców ważniejszy będzie nieograniczony dostęp do taniego piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art pięć rzek płynie przez Wrocław, więc woda jest:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 14:21 i kogo obchodzi jakieś Euro, są sprawy tysiące razy ważniejsze od kopanki szmacianką. Dzieci nie mają na leczenie, nie mają zabawek, dobrej edukacji. Szkoda, że tak nie kwiczymy, kiedy to się zdarza każdego dnia, i to jest według mnie chore, a nie to, że może nie być przez kilka godzin wody na euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: pięć rzek płynie przez Wrocław, więc woda jes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.07, 16:05 K...a w garnku się rano myłem, aż strach pomyśleć co by było gdybym w czajniku nie miał zapasów :D Do pracy bym nie poszedł bo klienci ... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś