heraldek 29.05.07, 23:47 A Polacy jak zwykle pieniadze wzieli i przepili..... A LG/Philips zamienia w Wenecje..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Heraldek Rów dzieli marszałków - nie miedza...???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 00:36 ....do łopat, kopidoły....bo bedzie powtorka sprzed dekady.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Rów dzieli marszałków - nie miedza...???? IP: *.centertel.pl 30.05.07, 00:41 Panie Łoś wstyd i tyle, za pieniądze podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 01:41 Pawele, nie chrzan glupot. Doskonale wiesz, ze nie ogarniales wszystkiego i zostal po Tobie kosmiczny bajzel. Juz nie moge patrzec na Twoj schizofreniczny usmiech i zadufana poze. ...A kiedys byles calkiem fajnym kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panS Re: wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:46 Gość portalu: gosc napisał(a): > Pawele, nie chrzan glupot. Doskonale wiesz, ze nie ogarniales wszystkiego i > zostal po Tobie kosmiczny bajzel. > Juz nie moge patrzec na Twoj schizofreniczny usmiech i zadufana poze. > ...A kiedys byles calkiem fajnym kolega. I to był marszałek naszego województwa... Mam wrażenie, że totalna nieodpowiedzialność to jest cecha wbudowana w urzędników PiS, co widać również w Warszawie. Po nich choćby popiół... Inna sprawa, co nowy marszałek z tym zrobi. Mam wielkie obawy, że pozostawi ten problem następcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW Re: wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: 156.17.201.* 30.05.07, 13:24 Czy my sie przypadkiem nie znamy..;)? PW tez "byl" moim kolega... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookie Re: wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:32 Witamy w klubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżka Re: wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.07, 16:15 Koledzy marszałka się znaleźli! On z POpaprańcami się nie kolegował:) Jurkowlaniec sprząta w marszałkowskim! Ale farsa! Chyba kałachem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW Re: wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: 156.17.201.* 31.05.07, 13:08 A co ty człeku możesz wiedzieć??? I przede wszystkim dla ciebie Pan! Jurkowlaniec. A pisiorski pomiot należy usunąć jak najszybciej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Nie Polacy tylko wrocławiacy IP: *.kolornet.pl 30.05.07, 01:52 u nas by to nie miało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Rów dzieli marszałków IP: *.mmm.com 30.05.07, 08:56 Panie Łoś weź się pan wreszcie do roboty! Jak długo będziesz pan swoim nieróbstwem obciążał poprzedników? Taka polska metoda- jak nic nie potrafię to winna jest poprzednia ekipa. Powsadzałes pan na stołki swoich kolesi więc pogoń ich do roboty. Tak pan chciałeś być marszałkiem to pokaż co potrafisz. Panie Łoś już dawni pan wyrósł z piaskownicy, gdzie dzieci mówią"mamo to nie ja, to on" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Rów dzieli marszałków IP: 217.153.72.* 30.05.07, 10:28 > Panie Łoś weź się pan wreszcie do roboty! Jak długo będziesz pan swoim > nieróbstwem obciążał poprzedników? Taka polska metoda- jak nic nie potrafię to > winna jest poprzednia ekipa. Powsadzałes pan na stołki swoich kolesi więc pogoń Sprzątanie po partaczach zawsze trwa długo.... A zapewne ten rów to nie jedna niespodzianka jaka jeszcze nas czeka Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: Rów dzieli marszałków 30.05.07, 11:01 Gość portalu: fakir napisał(a): > Sprzątanie po partaczach zawsze trwa długo.... Czemu niby? > A zapewne ten rów to nie jedna niespodzianka jaka jeszcze nas czeka No, jeśli tak, to obecna władza to są partacze co się zowie... Skoro jeszcze nie wiedzą, w czym siedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Rów dzieli marszałków IP: 217.153.72.* 31.05.07, 13:55 > Czemu niby? >nie wiesz czy udajesz?. Zamiast sie zająć bieżącą robotą ciągle poprawia się to co dawno powinno być dopracowane. >No, jeśli tak, to obecna władza to są partacze co się zowie... Skoro jeszcze > nie wiedzą, w czym siedzą. Jasne, niech rzucą w diabły cała robotę i tylko szukają fuszer z poprzedniego okresu. Jakby było porządnie wykonane to co miało być, to niekompetencja poprzedników nie wychodziłaby przy takich pierdołkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pil Re: Rów dzieli marszałków IP: *.rozanka.wroc.pl 30.05.07, 09:16 Łoś okazał się łosiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: Rów dzieli marszałków IP: *.wro.vectranet.pl 30.05.07, 09:35 Łoś w opluwaniu PiS-owców jak papuga naśladuje swgo guru Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m(row)ka Re: Rów dzieli marszałków IP: 156.17.131.* 30.05.07, 11:54 3miesiace to za malo na zrobienie ROWU??? on rzeczywiscie jest niezly Łoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Rów dzieli marszałków IP: *.dialog.net.pl 30.05.07, 13:15 3 miesiące to za mało, najpierw trzeba znaleźć pieniądze czyli 11,5 mln zł i znowelizować budzet a póżniej trzeba wyłonić wykonawcę robót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżka Re: Rów dzieli marszałków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.07, 16:19 Już zmarnował 6:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regio Re: Rów dzieli marszałków IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.07, 18:03 ale czego Łoś nie zrobił co Twoim zdaniem zrobić powienien ? Rozumiem z wczesniejszych wpisów, że powinien siedzieć cicho sprzątać po poprzednikach i nic nie mówić tak ? a czy po ich stronie wszystko jest w porządku ? co to za tłumaczenie, że mieli za mało czasu ? a gdzie kosztorysy i plany inwestycji ? a czy Wróblewski przekazał komuś te informacje ? dlaczego zwala to na jakiegoś urzędnika i domaga się jego rozliczenia ? to szef jest odpowiedzialny za swoich pracowników !!!! co to za głupkowate tłumaczenie ???? czy nie lepiej powiedzieć przepraszam zawaliłem ? Nie !! bo tak politycy nie potrafią robić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik. Re: Rów dzieli marszałków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.07, 18:24 Powinien zostawic kompetentnych pracowników, nie robic czystek, nie zastraszać wszystkich dookoła razem z Jurkowlańcem, dogadać się z Pacholikiem na początku roku, a nie spuszcać go na drzewo i wziąc się za te rowy od poczatku roku. Jak czerpiesz wiedzę jedynie z GW to się nie wymądrzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regio Re: Rów dzieli marszałków IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.07, 19:26 a jakich "kompetentnych" ludzi pozbyto się ostatnio z urzędu ? dogadać się z Pacholikiem ? to dlaczego tego nie zrobił Wróblewski podejmując decyzję ? a ciebie może ktoś tam szczególnie trzyma ? jak ci się nie podoba to po co tam siedzisz ? a ja pracuję gdzie chcę i z kim chcę a jak mi się nie widzi to odchodzę !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Rów dzieli marszałków IP: *.centertel.pl 30.05.07, 23:53 Regio jestes naiwny jak dziecko, a moze nawet partyjny, zenujace sa twoje wypowiedzi sprawa jest klarowna pan Łoś nie dopilnowal i tyle w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Rów dzieli marszałków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:35 Łoś jaki jest, każdy widzi. Miejmy nadzieję, że zniknie szybko razem ze swoim patronem, który nie zna gangstera, od którego kupował Śląsk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regio Re: Rów dzieli marszałków IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.07, 20:04 Nomi ani nie jestem jak dziecko ani żaden partyjny ! Nigdy nie należałem do żadnej partii ! chodzi mi tylko o konkrety w dyskusji a nie pisanie tak aby nikt nic nie wiedział ! to specjalność Pisuarów !! Tak mówią aby nikt nie zrozumiał, a jak ktoś o coś zapyta to od razu zarzucają partyjność i wrogość Polsce !!! więc ten zarzut partyjności chyba powinieneś skierować do siebie ! jeszcze raz pytam dlaczego poprzedni marszałek nie doprowadził sprawy do końca i cicho siedział !! niech Wróblewski pokaże zestawienie najważniejszych spraw do kontynuowania, które dał Łosiowi przekazując urząd! No chyba coś mu przekazywał no nie ??? dlaczego zamiast pokazać dokumenty, umowy, kosztorysy itd dotyczące tej inwestycji Wróblewski mówi o partyjnych atakach ??? Jest teraz radnym więc może zapytać o kwity ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniecpolski Rów dzieli marszałków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.07, 09:53 Ten cwaniak z Pisu to nie dość iż udawał że pracuje to wszystkie jego lenistwa zwyczajem swego szefa przypisuje innym. Takich bezszczenych błaznów i mutantów dawno nie było zasada TKM kwitnie w najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Rów dzieli marszałków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.07, 18:37 He! He! Koniecpolski! Jaka pycha! Jak już jesteś platfusem, to przy ocenie roboty Łosia nazwij się Koniecdolnośląski:) Odpowiedz Link Zgłoś