Dodaj do ulubionych

Rów dzieli marszałków

29.05.07, 23:47
A Polacy jak zwykle pieniadze wzieli i przepili.....
A LG/Philips zamienia w Wenecje.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Heraldek Rów dzieli marszałków - nie miedza...???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 00:36
      ....do łopat, kopidoły....bo bedzie powtorka sprzed dekady..
      • Gość: nomi Re: Rów dzieli marszałków - nie miedza...???? IP: *.centertel.pl 30.05.07, 00:41
        Panie Łoś wstyd i tyle, za pieniądze podatników.
    • Gość: gosc wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 01:41
      Pawele, nie chrzan glupot. Doskonale wiesz, ze nie ogarniales wszystkiego i
      zostal po Tobie kosmiczny bajzel.
      Juz nie moge patrzec na Twoj schizofreniczny usmiech i zadufana poze.
      ...A kiedys byles calkiem fajnym kolega.
      • Gość: panS Re: wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:46
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> Pawele, nie chrzan glupot. Doskonale wiesz, ze nie ogarniales wszystkiego i
        > zostal po Tobie kosmiczny bajzel.
        > Juz nie moge patrzec na Twoj schizofreniczny usmiech i zadufana poze.
        > ...A kiedys byles calkiem fajnym kolega.

I to był marszałek naszego województwa...
        Mam wrażenie, że totalna nieodpowiedzialność to jest cecha wbudowana w
        urzędników PiS, co widać również w Warszawie.
        Po nich choćby popiół...

Inna sprawa, co nowy marszałek z tym zrobi. Mam wielkie obawy, że pozostawi ten
        problem następcy.
      • Gość: JW Re: wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: 156.17.201.* 30.05.07, 13:24
        Czy my sie przypadkiem nie znamy..;)? PW tez "byl" moim kolega...
        • Gość: cookie Re: wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:32
          Witamy w klubie...
          • Gość: Koleżka Re: wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.07, 16:15
            Koledzy marszałka się znaleźli! On z POpaprańcami się nie kolegował:) Jurkowlaniec sprząta w marszałkowskim! Ale farsa! Chyba kałachem:)))
            • Gość: JW Re: wazne kompetencje, a nie ugrupowanie IP: 156.17.201.* 31.05.07, 13:08
              A co ty człeku możesz wiedzieć??? I przede wszystkim dla ciebie Pan!
              Jurkowlaniec.
              A pisiorski pomiot należy usunąć jak najszybciej!!!
    • Gość: abc Nie Polacy tylko wrocławiacy IP: *.kolornet.pl 30.05.07, 01:52
      u nas by to nie miało miejsca.
    • Gość: Ula Rów dzieli marszałków IP: *.mmm.com 30.05.07, 08:56
      Panie Łoś weź się pan wreszcie do roboty! Jak długo będziesz pan swoim
      nieróbstwem obciążał poprzedników? Taka polska metoda- jak nic nie potrafię to
      winna jest poprzednia ekipa. Powsadzałes pan na stołki swoich kolesi więc pogoń
      ich do roboty. Tak pan chciałeś być marszałkiem to pokaż co potrafisz. Panie
      Łoś już dawni pan wyrósł z piaskownicy, gdzie dzieci mówią"mamo to nie ja, to
      on"
      • Gość: fakir Re: Rów dzieli marszałków IP: 217.153.72.* 30.05.07, 10:28
        > Panie Łoś weź się pan wreszcie do roboty! Jak długo będziesz pan swoim
        > nieróbstwem obciążał poprzedników? Taka polska metoda- jak nic nie potrafię to
        > winna jest poprzednia ekipa. Powsadzałes pan na stołki swoich kolesi więc pogoń
        Sprzątanie po partaczach zawsze trwa długo.... A zapewne ten rów to nie jedna
        niespodzianka jaka jeszcze nas czeka
        • ja22ek Re: Rów dzieli marszałków 30.05.07, 11:01
          Gość portalu: fakir napisał(a):

> Sprzątanie po partaczach zawsze trwa długo....

Czemu niby?

> A zapewne ten rów to nie jedna niespodzianka jaka jeszcze nas czeka

No, jeśli tak, to obecna władza to są partacze co się zowie... Skoro jeszcze
          nie wiedzą, w czym siedzą.
          • Gość: fakir Re: Rów dzieli marszałków IP: 217.153.72.* 31.05.07, 13:55
            > Czemu niby?
            >nie wiesz czy udajesz?.
            Zamiast sie zająć bieżącą robotą ciągle poprawia się to co dawno powinno być
            dopracowane.
            >No, jeśli tak, to obecna władza to są partacze co się zowie... Skoro jeszcze
            > nie wiedzą, w czym siedzą.
            Jasne, niech rzucą w diabły cała robotę i tylko szukają fuszer z poprzedniego
            okresu. Jakby było porządnie wykonane to co miało być, to niekompetencja
            poprzedników nie wychodziłaby przy takich pierdołkach...
    • Gość: pil Re: Rów dzieli marszałków IP: *.rozanka.wroc.pl 30.05.07, 09:16
      Łoś okazał się łosiem.
    • Gość: Mila Re: Rów dzieli marszałków IP: *.wro.vectranet.pl 30.05.07, 09:35
      Łoś w opluwaniu PiS-owców jak papuga naśladuje swgo guru Tuska.
    • Gość: m(row)ka Re: Rów dzieli marszałków IP: 156.17.131.* 30.05.07, 11:54

3miesiace to za malo na zrobienie ROWU???
      on rzeczywiscie jest niezly Łoś.
      • Gość: abc Re: Rów dzieli marszałków IP: *.dialog.net.pl 30.05.07, 13:15
        3 miesiące to za mało, najpierw trzeba znaleźć pieniądze czyli 11,5 mln zł i
        znowelizować budzet a póżniej trzeba wyłonić wykonawcę robót.
        • Gość: Koleżka Re: Rów dzieli marszałków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.07, 16:19
          Już zmarnował 6:)
          • Gość: Regio Re: Rów dzieli marszałków IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.07, 18:03
            ale czego Łoś nie zrobił co Twoim zdaniem zrobić powienien ? Rozumiem z
            wczesniejszych wpisów, że powinien siedzieć cicho sprzątać po poprzednikach i
            nic nie mówić tak ? a czy po ich stronie wszystko jest w porządku ? co to za
            tłumaczenie, że mieli za mało czasu ? a gdzie kosztorysy i plany inwestycji ? a
            czy Wróblewski przekazał komuś te informacje ? dlaczego zwala to na jakiegoś
            urzędnika i domaga się jego rozliczenia ? to szef jest odpowiedzialny za swoich
            pracowników !!!! co to za głupkowate tłumaczenie ???? czy nie lepiej powiedzieć
            przepraszam zawaliłem ? Nie !! bo tak politycy nie potrafią robić !!!
            • Gość: Pracownik. Re: Rów dzieli marszałków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.07, 18:24
              Powinien zostawic kompetentnych pracowników, nie robic czystek, nie zastraszać wszystkich dookoła razem z Jurkowlańcem, dogadać się z Pacholikiem na początku roku, a nie spuszcać go na drzewo i wziąc się za te rowy od poczatku roku. Jak czerpiesz wiedzę jedynie z GW to się nie wymądrzaj.
              • Gość: Regio Re: Rów dzieli marszałków IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.07, 19:26
                a jakich "kompetentnych" ludzi pozbyto się ostatnio z urzędu ? dogadać się z
                Pacholikiem ? to dlaczego tego nie zrobił Wróblewski podejmując decyzję ? a
                ciebie może ktoś tam szczególnie trzyma ? jak ci się nie podoba to po co tam
                siedzisz ? a ja pracuję gdzie chcę i z kim chcę a jak mi się nie widzi to
                odchodzę !!!!!
                • Gość: nomi Re: Rów dzieli marszałków IP: *.centertel.pl 30.05.07, 23:53
                  Regio jestes naiwny jak dziecko, a moze nawet partyjny, zenujace sa twoje
                  wypowiedzi sprawa jest klarowna pan Łoś nie dopilnowal i tyle w tej sprawie.
                  • Gość: Kibic Re: Rów dzieli marszałków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:35
                    Łoś jaki jest, każdy widzi. Miejmy nadzieję, że zniknie szybko razem ze swoim
                    patronem, który nie zna gangstera, od którego kupował Śląsk:)
                  • Gość: Regio Re: Rów dzieli marszałków IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.07, 20:04
                    Nomi ani nie jestem jak dziecko ani żaden partyjny ! Nigdy nie należałem do
                    żadnej partii ! chodzi mi tylko o konkrety w dyskusji a nie pisanie tak aby
                    nikt nic nie wiedział ! to specjalność Pisuarów !! Tak mówią aby nikt nie
                    zrozumiał, a jak ktoś o coś zapyta to od razu zarzucają partyjność i wrogość
                    Polsce !!! więc ten zarzut partyjności chyba powinieneś skierować do siebie !
                    jeszcze raz pytam dlaczego poprzedni marszałek nie doprowadził sprawy do końca
                    i cicho siedział !! niech Wróblewski pokaże zestawienie najważniejszych spraw
                    do kontynuowania, które dał Łosiowi przekazując urząd! No chyba coś mu
                    przekazywał no nie ??? dlaczego zamiast pokazać dokumenty, umowy, kosztorysy
                    itd dotyczące tej inwestycji Wróblewski mówi o partyjnych atakach ??? Jest
                    teraz radnym więc może zapytać o kwity !
    • Gość: Koniecpolski Rów dzieli marszałków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.07, 09:53
      Ten cwaniak z Pisu to nie dość iż udawał że pracuje to wszystkie jego lenistwa
      zwyczajem swego szefa przypisuje innym. Takich bezszczenych błaznów i mutantów
      dawno nie było zasada TKM kwitnie w najlepsze.
      • Gość: :) Re: Rów dzieli marszałków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.07, 18:37
        He! He! Koniecpolski! Jaka pycha! Jak już jesteś platfusem, to przy ocenie roboty Łosia nazwij się Koniecdolnośląski:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka