Gość: adka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.07, 11:43 mam pytanie...czy ktoś kupił już dom na osiedlu majowym budowany przez firmę pekabud?interesują mnie opnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kozi Re: osiedle majowe IP: 80.54.200.* 04.09.07, 15:25 My się zastanawiamy. Niby wszystko fajnie, ale mamy pewne obawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coobaw Re: osiedle majowe IP: *.k.pl 06.09.07, 15:04 A jakie? Bo też jestesmy zainteresowani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo72 Re: osiedle majowe IP: *.telsat.wroc.pl 08.09.07, 11:39 hej, tam sąsiedzi !!!!! ja już kupiłem jeden z szeregów i jak na razie to jestem pod wrażeniem współpracy, w projekcie pozmieniałem ścianki jak chciałem i tak postawili, stan surowy otwarty miał być do września i jest, duża elastyczność, atrakcyjna cena, deweloper sprawdzony i polecony, KW bez obciążeń - w czym widzicie problem, czy obawy ? Bo tak naprawdę jedyny problem to odległość od Wrocławia, jak dla mnie to żaden problem. Napiszcie o obawach, to pogadamy, hej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozi Re: osiedle majowe IP: 212.160.104.* 11.09.07, 15:49 A jak z przyłączeniami mediów? Czy wszystko jest na 100% ustalone? Kiedy odbierasz mieszkanko? Które kupiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo72 Re: osiedle majowe IP: *.telsat.wroc.pl 11.09.07, 23:15 na chwilę obecną już tak, ścieki będą podpietę pod Żórawinę, z gazownią została wynegocjowana umowa i bedziemy podpięci bezpośrednio pod główny "Zaworek" Gazownia zrobi przyłącze i nie bedziemy oglądać baniaków z gazem na osiedlu, energia elektryczna to formalność i tyle. A co do odbioru, to Deweloper deklaruje się, ze wpuści nas do środka ok. marca 2008, więc jest ok. Kupiłem szereg w drugim ciągu po lewej stronie patrząc na rzut. Za chwilę będą bawić się tam w dachówkę, a w czerwcu miałem tylko fundamenty, tak więc jest ok, hej !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozi Re: osiedle majowe IP: 212.160.104.* 13.09.07, 11:37 Byłem, widziałem i pewnie chodziłem po Twoim mieszkanku ;-) Wygląda na to, że jak dobrze wszystko pójdzie to będziemy w miarę bliskimi sąsiadami... Priv: kozi(malpka)vis(dot)pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo72 Re: osiedle majowe IP: *.telsat.wroc.pl 13.09.07, 18:53 No to kiedy sąsiedzie zapadnie decyzja, czy może już zapadła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo72 Re: osiedle majowe IP: *.telsat.wroc.pl 17.09.07, 22:35 Kazi co z tym privem, wysłałem info i odbija się, czy w mailu nie ma błędu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozi Re: osiedle majowe IP: 212.160.104.* 18.09.07, 11:38 Kozi przez "O" ;-) vis przez "V" pl - jak nie da rady to podaj Twoj ;-) Umowa juz w garsci, teraz czekma na decyzje banku Odpowiedz Link Zgłoś