bosshek 30.05.07, 16:55 Gdzie kupujecie żakiety, kostiumy, spodniumy? Chodzi mi o klasyczne kroje do pracy w stosunkowo niewysokiej cenie? Proszę pomóżcie , bo już tracę nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oels Re: Do pracujących Wrocławianek 30.05.07, 17:00 Zwykle leżą na ulicy, ale czasem trzeba pogrzebać w zsypach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penel Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:31 Polecam tez kontenery PCK, jedynie ważne jest ze nieco trudno sie z nich z powrotem wygrzebac. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwd Re: Do pracujących Wrocławianek 30.05.07, 21:56 No i po co takie bzdury piszesz? komu i czemu to ma służyć ; czy Polacy zawsze muszą być tacy beznadziejni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.milczanska.net 30.05.07, 22:01 na Klecińskiej jest sklep firmowy firmy odzieżwoej, która robi takie rzeczy- kiedyś był wielki banner - musisz przejechać się i psozukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosshek Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.telsat.wroc.pl 31.05.07, 09:05 Dzięki, chociaż jedna wskazówka. Reszty wpisów nie będę komentować, bo poziom jest żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Do pracujących Wrocławianek 31.05.07, 10:03 Safari Woman w galeriach handlowych, Zender na Kleczkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosshek Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.telsat.wroc.pl 01.06.07, 14:47 Dzięki, ale czy Zender nie oferuje raczej odzieży wierzchniej, tj. płaszczy, kurtek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kal Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.wroclaw.agora.pl 01.06.07, 15:53 a ja wszystko prawie kupuję w H&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.as.kn.pl 02.06.07, 20:18 Wydaje mi sie ,że Zender na Kleczkowskiej już nie istnieje. Masz rację ,ze to jest we Wroclawiu duzy problem. W sklepach typu Caterina, Hexaline, czy Deni Cler, ceny są z lekka astronomiczne.Pabia i Telimena już nie istnieją. W pozostałych "babowatość" albo chłam, częściej mix obu tych wspaniałości. Koleżanki polecają sklep firmowy "Saskiej" na Robotniczej (jeszcze nie byłam). Może ktoś jeszcze odkrył jakąś ciekawszą firmę? Też jestem w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Do pracujących Wrocławianek 02.06.07, 22:22 Kupuję gdzie się da - bo ciągle z tym problem. Ostatnio kupiłam marynarkę (biało granatowe prążki) i spódnicę (granatową) w Orsay, takie na lato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.chello.pl 03.06.07, 13:14 W Feniksie w Rynku na 3 pietrze. Klasyczna i dobrze uszyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe.ks2 Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.07, 15:27 sklep Zender przeniesiono na róg Trzebnickiej a Słowiańskiej. W tę niedziele widziałam na Swiebodzkim gustowne kostiumy, trzeba nieźle zapolować,żeby znaleźć odpowiedni ciuszek w powodzi chłamu,ale można.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosshek Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.telsat.wroc.pl 06.06.07, 08:18 Dziękuję wszystkim za wskazówki. Niewiele tego , ale już zawsze coś. Wygląda na to ,że to jakaś nisza na rynku wrocławskim. Gdyby komuś coś się jeszcze przypomniało, to bardzo proszę o wpis. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 09:41 w AE Woman na Oławskiej kiedyś sporo kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 AE na Oławskiej 06.06.07, 09:57 kiedys kupowałam tam klasyczne proste sukienki, swietne spódnice do pracy po bardzo atrakcyjnych cenach. Mozna tam jeszcze kupic ubrania?? Odpowiedz Link Zgłoś