Dodaj do ulubionych

Do pracujących Wrocławianek

30.05.07, 16:55
Gdzie kupujecie żakiety, kostiumy, spodniumy? Chodzi mi o klasyczne kroje do
pracy w stosunkowo niewysokiej cenie? Proszę pomóżcie , bo już tracę
nadzieję.
Obserwuj wątek
    • oels Re: Do pracujących Wrocławianek 30.05.07, 17:00
      Zwykle leżą na ulicy, ale czasem trzeba pogrzebać w zsypach
      • Gość: penel Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:31
        Polecam tez kontenery PCK, jedynie ważne jest ze nieco trudno sie z nich z
        powrotem wygrzebac.
      • bmwd Re: Do pracujących Wrocławianek 30.05.07, 21:56
        No i po co takie bzdury piszesz? komu i czemu to ma służyć ; czy Polacy zawsze
        muszą być tacy beznadziejni?
        • Gość: Ja Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.milczanska.net 30.05.07, 22:01
          na Klecińskiej jest sklep firmowy firmy odzieżwoej, która robi takie rzeczy-
          kiedyś był wielki banner - musisz przejechać się i psozukac
          • Gość: bosshek Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.telsat.wroc.pl 31.05.07, 09:05
            Dzięki, chociaż jedna wskazówka. Reszty wpisów nie będę komentować, bo poziom
            jest żenujący.
            • joko5 Re: Do pracujących Wrocławianek 31.05.07, 10:03
              Safari Woman w galeriach handlowych, Zender na Kleczkowskiej.
              • Gość: bosshek Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.telsat.wroc.pl 01.06.07, 14:47
                Dzięki, ale czy Zender nie oferuje raczej odzieży wierzchniej, tj. płaszczy,
                kurtek?
                • Gość: kal Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.wroclaw.agora.pl 01.06.07, 15:53
                  a ja wszystko prawie kupuję w H&M
                  • Gość: kaktus Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.as.kn.pl 02.06.07, 20:18
                    Wydaje mi sie ,że Zender na Kleczkowskiej już nie istnieje.
                    Masz rację ,ze to jest we Wroclawiu duzy problem. W sklepach typu Caterina,
                    Hexaline, czy Deni Cler, ceny są z lekka astronomiczne.Pabia i Telimena już nie
                    istnieją. W pozostałych "babowatość" albo chłam, częściej mix obu tych
                    wspaniałości. Koleżanki polecają sklep firmowy "Saskiej" na Robotniczej
                    (jeszcze nie byłam).
                    Może ktoś jeszcze odkrył jakąś ciekawszą firmę? Też jestem w potrzebie.
    • anu_anu Re: Do pracujących Wrocławianek 02.06.07, 22:22
      Kupuję gdzie się da - bo ciągle z tym problem.
      Ostatnio kupiłam marynarkę (biało granatowe prążki) i spódnicę (granatową) w
      Orsay, takie na lato.
    • Gość: gosc Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.chello.pl 03.06.07, 13:14
      W Feniksie w Rynku na 3 pietrze. Klasyczna i dobrze uszyta.
    • Gość: pepe.ks2 Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.07, 15:27
      sklep Zender przeniesiono na róg Trzebnickiej a Słowiańskiej.
      W tę niedziele widziałam na Swiebodzkim gustowne kostiumy, trzeba nieźle
      zapolować,żeby znaleźć odpowiedni ciuszek w powodzi chłamu,ale można.pozdrawiam
    • Gość: bosshek Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.telsat.wroc.pl 06.06.07, 08:18
      Dziękuję wszystkim za wskazówki. Niewiele tego , ale już zawsze coś. Wygląda na
      to ,że to jakaś nisza na rynku wrocławskim.
      Gdyby komuś coś się jeszcze przypomniało, to bardzo proszę o wpis. Pozdrawiam.
    • Gość: mia Re: Do pracujących Wrocławianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 09:41
      w AE Woman na Oławskiej kiedyś sporo kupowałam.
      • zebra51 AE na Oławskiej 06.06.07, 09:57
        kiedys kupowałam tam klasyczne proste sukienki, swietne spódnice do pracy po
        bardzo atrakcyjnych cenach.
        Mozna tam jeszcze kupic ubrania??
        • Gość: Kobieta Re: AE na Oławskiej IP: *.telsat.wroc.pl 13.06.07, 10:42
          up!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka