Gość: Magda IP: *.ztpnet.pl 03.06.07, 00:05 Poszukuję dobrego logopedę na NFZ. Mam 23 lata i chciałabym poprawić swoją wymowę. Wybór jest duży, ale chciałabym pójść do kogoś sprawdzonego. Za wszelką pomoc dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madzia Re: Logopeda poszukiwany IP: *.ztpnet.pl 13.06.07, 16:03 Jeszcze raz prosze o pomoc bo nikt się nie odzywa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Logopeda poszukiwany IP: *.lanet.net.pl 13.06.07, 19:47 Na NFZ probowalam kilka razy i efekty zerowe. Wiec zaczelam prywatnie i praktycznie zupelnie juz pozbylam sie mojej wady, a mialam sporą... Placilam 30 zl za pol godziny, ale dostawalam mnostwo materialow do pracy w domu i wystarczyly spotkania co 2 tyg, wiec tak drogo nie wyszlo. Gdybys chciala namiary daj maila to Ci wysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Logopeda poszukiwany IP: *.ztpnet.pl 21.06.07, 14:18 A u kogo na NFZ próbowałaś? Ok podaje maile i prosze o namiary na tego prywatnego logopede: supermail@op.pl. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Logopeda poszukiwany IP: 212.2.101.* 29.06.07, 19:27 Bardzo prosze , podaj namiary na tę pania logopedę , która Ci pomogła.Też poszukuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Logopeda poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 11:04 napisz adres e-mail, to Ci wysle, bo glupio mi tak publicznie podawac telefon i nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Logopeda poszukiwany IP: 212.2.99.* 30.06.07, 11:44 NAPISZ PROSZĘ NA ADRES ADRES: ZMASTERNAK@TLEN.PL SERDECZNE DZIEKI! Odpowiedz Link Zgłoś