lopik71 07.06.07, 13:41 Potrzebuję pomocy-informacji,czy ktoś wie,czy we Wrocławiu jest sklep z sukienkami od APARTa???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: suknie APART IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.07, 21:55 Niewiele Ci pewnie pomogę,ale widziałam te suknie na allegro. Szukałam we Wrocku ale nie znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopik71 Re: suknie APART IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.06.07, 18:09 Dzięki,znalazłam na Allegro a potem w Zielonej Górze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: suknie APART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 09:29 Apart to Sklep Jubilerski, a nie z sukniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopik71 Re: suknie APART IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.06.07, 15:48 Apart to firma jubilerska,owszem,a tak poza tym to jedna z najlepszych firm odzieżowych,która nie może wejśc do Polski właśnie ze względu na zastrzeżoną wcześniej nazwę-dlatego jej produkty są dostępne jedynie przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: suknie APART IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.07, 22:11 W Zielonej Górze jest sklep Apart-u??? Jakbyś mogła to podaj mi adres. Z góry dzziękuję i pozdrawiam. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopik71 Re: suknie APART IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.06.07, 08:48 To nie jest sklep,facet przywozi suknie z Berlina i sprzedaje przez internet,bo,jak już pisałam,nie można otworzy sklepu w Polsce i w ogóle APART narazie nie może wejsc pod tą nazwą do nas ze względu na zastrzeżenie nazwy przez firme jubilerską.Wejdż w GOOGLE i szukaj Fashion World Zielona Góra.wyjdą Ci namiary dokładne to jest ulica Osadnicza,takie trochę zadupie,do magazynu wchodzi się od tyłu,jak nie znasz Zielonej,to raczej nie trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopik71 Re: suknie APART IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.06.07, 08:53 Mam te namiary-Osadnicza 19e/2 a numer telefonu to 509437486, Odpowiedz Link Zgłoś