Dodaj do ulubionych

suknie APART

07.06.07, 13:41
Potrzebuję pomocy-informacji,czy ktoś wie,czy we Wrocławiu jest sklep z
sukienkami od APARTa????
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: suknie APART IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.07, 21:55
      Niewiele Ci pewnie pomogę,ale widziałam te suknie na allegro. Szukałam we
      Wrocku ale nie znalazłam...
      • Gość: lopik71 Re: suknie APART IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.06.07, 18:09
        Dzięki,znalazłam na Allegro a potem w Zielonej Górze
        • Gość: heh Re: suknie APART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 09:29
          Apart to Sklep Jubilerski, a nie z sukniami
          • Gość: lopik71 Re: suknie APART IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.06.07, 15:48
            Apart to firma jubilerska,owszem,a tak poza tym to jedna z najlepszych firm
            odzieżowych,która nie może wejśc do Polski właśnie ze względu na zastrzeżoną
            wcześniej nazwę-dlatego jej produkty są dostępne jedynie przez internet
    • Gość: agata Re: suknie APART IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.07, 22:11
      W Zielonej Górze jest sklep Apart-u??? Jakbyś mogła to podaj mi adres.
      Z góry dzziękuję i pozdrawiam.
      Agata
      • Gość: lopik71 Re: suknie APART IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.06.07, 08:48
        To nie jest sklep,facet przywozi suknie z Berlina i sprzedaje przez
        internet,bo,jak już pisałam,nie można otworzy sklepu w Polsce i w ogóle APART
        narazie nie może wejsc pod tą nazwą do nas ze względu na zastrzeżenie nazwy
        przez firme jubilerską.Wejdż w GOOGLE i szukaj Fashion World Zielona Góra.wyjdą
        Ci namiary dokładne to jest ulica Osadnicza,takie trochę zadupie,do magazynu
        wchodzi się od tyłu,jak nie znasz Zielonej,to raczej nie trafisz.
    • Gość: lopik71 Re: suknie APART IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.06.07, 08:53
      Mam te namiary-Osadnicza 19e/2 a numer telefonu to 509437486,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka