Gość: mario IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 20:24 widzieliście Leszka M. w TV1 o 20:00 .on bierze lekcje u tego goscia od gestów Lepper zresztą też. a co z nich za uczniowie to widać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Homar Re: MILLER -LEKCJA GESTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 00:17 Tragedia... Miller wyglądał, jakby nie skupiał się na tym, co mówi, tylko na tym, kiedy ma wykonać dany gest. Ciekawe, czy miał to napisane na ekranie, z którego czytał ;-) Np: "Polska znajduje się w złej sytuacji [gest ścinania głowy], zawinił rząd Buzka [podwójne ścięcie i szubienica], teraz SLD Wam pomoże [wznieś dłonie do nieba]..." itd. Odpowiedz Link Zgłoś
terkas Re: MILLER -LEKCJA GESTÓW 05.12.01, 00:35 Wiecie co? To jest mało śmieszne. To jest przykre. Zwróciłeś uwagę na to, co mnie wcześniej drażniło. Kmiotek (a może za bardzo uroczyście?), du..k i bezmózgowiec oraz warchoł Lepper nagle umiał sklecić zdanie! Kto go tego nauczył? I jaki ten ktoś mial w tym cel? Byłam zaprzątnięta sprzątaniem, stąd nie patrzyłam na gesty a jednie słuchałam. Jakie wnioski? Przepier..li kasę i najlepiej jakby KAŻDY zapłacił 2.500 PLN. A ja mam pytanie. Kiedy k..wa oddadzą ci co ukradli? I przecież L. Miller (jak się to pisze, czyżbyśmy niemca mieli u siebie?) też był w poprzednich rządach. Udawał idiotę, że nic nie wie? Przyszłe lata (miałam napisać rok, ale to chyba nie jest prawdą) będą ogólnie ciężkie. Już teraz to widać. Pracuję w firmie "nie rządowej", dużej, ale od połowy roku ograniczenia, zwolnienia itp. Co będzie dalej? Trzymajmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MILLER -LEKCJA GESTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 01:02 A na pytanie kim pan jest Ja odpowiadam z cudny gest. Ja w lecie proszę pani Cegiełki tarabani. Pieniążków u mnie w bród Kobieta pije miód. Pozdrawiam z "cudny" gest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: MILLER -LEKCJA GESTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 01:00 > widzieliście Leszka M. w TV1 o 20:00 .on bierze lekcje u tego goscia od gestów > Lepper zresztą też. a co z nich za uczniowie to widać :) a slyszeliscie jak on przemawia (akcentuje, przeciaga, etc)? mi sie to kojarzy z najzatwardzialszym komunistycznym betonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Budujmy Polske machajac rekami... IP: 62.200.126.* 05.12.01, 10:54 Ten pan, ktory uczy naszych politykow jak "rzadzic krajem rekami" nazywa sie - jesli dobrze pamietam - Tymochowicz. Musze przyznac, ze Balcerowicz z tymi sztuczkami radzil sobie niezle - wygladal w miare naturalnie. I chyba tez z Pierwszym Burakiem Najjasniejszej Rzeczpospolitej (obecnie chory) tez mu niezle wyszlo... Jednak to, co prezentuje Cimoszewicz i Miller jest po prostu zalosne. Powinni sie domagac zwrotu pieniedzy albo byc bardziej pilni na zajeciach, ewentualnie zmienic nauczyciela. Robia to po prostu w sposob calkowicie sztuczny i smieszny. Ale to chyba z przyzwyczajenia po machaniu do ludu z trybun... Gdyby nie tresc wczorajszego Przemowienia byloby to tylko zalosne, a tak jest to bezczelnie prostackie. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY A najgorsze, że IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.12.01, 11:03 te nauki działają. Nadeszły takie czasy, że ze średniozdolnego człowieka, bez wady wymowy można zrobić czołowego polityka. Dlatego radze przede wszystkim MYŚEĆ. Nie wpadać w stereotypy (brombden). To jedyny ratunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: A najgorsze, że IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 21:10 Gość portalu: duzY napisał(a): > (...) Dlatego radze przede wszystkim MYŚEĆ (...). To jedyny ratunek. :-))))))) My juz MYSIEJEMY na MYŚ o tym, co zrobi z nami Lepper - KOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu Re: MILLER -LEKCJA GESTÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 22:30 Kiedys juz zwracalem uwage na ten Cyni Mini Stajl. Odpowiedz Link Zgłoś