Dodaj do ulubionych

MILLER -LEKCJA GESTÓW

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 20:24
widzieliście Leszka M. w TV1 o 20:00 .on bierze lekcje u tego goscia od gestów
Lepper zresztą też. a co z nich za uczniowie to widać :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Homar Re: MILLER -LEKCJA GESTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 00:17

Tragedia... Miller wyglądał, jakby nie skupiał się na tym, co mówi, tylko na
      tym, kiedy ma wykonać dany gest.

Ciekawe, czy miał to napisane na ekranie, z którego czytał ;-)
      Np: "Polska znajduje się w złej sytuacji [gest ścinania głowy], zawinił rząd
      Buzka [podwójne ścięcie i szubienica], teraz SLD Wam pomoże [wznieś dłonie do
      nieba]..." itd.
    • terkas Re: MILLER -LEKCJA GESTÓW 05.12.01, 00:35
      Wiecie co? To jest mało śmieszne. To jest przykre. Zwróciłeś uwagę na to, co
      mnie wcześniej drażniło. Kmiotek (a może za bardzo uroczyście?), du..k i
      bezmózgowiec oraz warchoł Lepper nagle umiał sklecić zdanie! Kto go tego
      nauczył? I jaki ten ktoś mial w tym cel? Byłam zaprzątnięta sprzątaniem, stąd
      nie patrzyłam na gesty a jednie słuchałam. Jakie wnioski? Przepier..li kasę i
      najlepiej jakby KAŻDY zapłacił 2.500 PLN. A ja mam pytanie. Kiedy k..wa oddadzą
      ci co ukradli? I przecież L. Miller (jak się to pisze, czyżbyśmy niemca mieli u
      siebie?) też był w poprzednich rządach. Udawał idiotę, że nic nie wie?
      Przyszłe lata (miałam napisać rok, ale to chyba nie jest prawdą) będą ogólnie
      ciężkie. Już teraz to widać. Pracuję w firmie "nie rządowej", dużej, ale od
      połowy roku ograniczenia, zwolnienia itp. Co będzie dalej?
      Trzymajmy się.
      • Gość: Janek Re: MILLER -LEKCJA GESTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 01:02
        A na pytanie kim pan jest
        Ja odpowiadam z cudny gest.
        Ja w lecie proszę pani
        Cegiełki tarabani.
        Pieniążków u mnie w bród
        Kobieta pije miód.

Pozdrawiam z "cudny" gest.
    • Gość: bromden Re: MILLER -LEKCJA GESTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 01:00
      > widzieliście Leszka M. w TV1 o 20:00 .on bierze lekcje u tego goscia od gestów
      > Lepper zresztą też. a co z nich za uczniowie to widać :)

a slyszeliscie jak on przemawia (akcentuje, przeciaga, etc)?
      mi sie to kojarzy z najzatwardzialszym komunistycznym betonem
    • Gość: Piotr Budujmy Polske machajac rekami... IP: 62.200.126.* 05.12.01, 10:54
      Ten pan, ktory uczy naszych politykow jak "rzadzic krajem rekami" nazywa sie -
      jesli dobrze pamietam - Tymochowicz.
      Musze przyznac, ze Balcerowicz z tymi sztuczkami radzil sobie niezle - wygladal
      w miare naturalnie. I chyba tez z Pierwszym Burakiem Najjasniejszej
      Rzeczpospolitej (obecnie chory) tez mu niezle wyszlo...
      Jednak to, co prezentuje Cimoszewicz i Miller jest po prostu zalosne. Powinni
      sie domagac zwrotu pieniedzy albo byc bardziej pilni na zajeciach, ewentualnie
      zmienic nauczyciela. Robia to po prostu w sposob calkowicie sztuczny i
      smieszny. Ale to chyba z przyzwyczajenia po machaniu do ludu z trybun...
      Gdyby nie tresc wczorajszego Przemowienia byloby to tylko zalosne, a tak jest
      to bezczelnie prostackie.
      Pozdrawiam,
      • Gość: duzY A najgorsze, że IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.12.01, 11:03
        te nauki działają. Nadeszły takie czasy, że ze średniozdolnego człowieka, bez
        wady wymowy można zrobić czołowego polityka. Dlatego radze przede wszystkim
        MYŚEĆ. Nie wpadać w stereotypy (brombden). To jedyny ratunek.
        • Gość: Homar Re: A najgorsze, że IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 21:10
          Gość portalu: duzY napisał(a):
          > (...) Dlatego radze przede wszystkim MYŚEĆ (...). To jedyny ratunek.

:-)))))))

My juz MYSIEJEMY
          na MYŚ o tym,
          co zrobi z nami
          Lepper - KOT.

• Gość: Krisqu Re: MILLER -LEKCJA GESTÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 22:30
      Kiedys juz zwracalem uwage na ten Cyni Mini Stajl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka