domin19761 17.06.07, 10:19 mam pytanie czy można się tam kąpać? wiem że jakiś czas temu nie można było, czy teraz się coś zmieniło? Czy do wody moga wchodzić małe dzieci? Chodzi mi o to czy nie jest za bardzo zanieczyszczona. dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domin19761 Re: jezioro Mietków 17.06.07, 10:20 jeśli nie mietków to może podpowiecie jakies miejsce gdzie jeden drugiemu nie siedzi na głowie i można miło spędzić czas. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek-82 Re: jezioro Mietków 17.06.07, 10:27 W Mietkowie to bym nie ryzykował :) Czasami jeżdżę obok (ok 6km) do Maniowa/Proszkowic - woda fajna jak mały ruch i można poszaleć na skuterze czy desce windsurfingowej. Rybki są ale przy takiej pogodzie ludzi pewnie też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_ania1 Re: jezioro Mietków 19.06.07, 21:48 Byłam w Mietkowie w niedzielę.Woda czysta, ludzi mało. Mój synek jest zachwycony tym miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: jezioro Mietków IP: *.magma-net.pl 19.06.07, 23:00 dzięki , może się wybierzemy w niedzielę, dziecko sie pobawi, mąż popływa na desce wzyscy będa zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś