Dodaj do ulubionych

BIRBANT-MEGASAMIEC- fan club

IP: 10.101.1.* 04.12.01, 22:14
Birbancie ! Twoja megasamczość obudziła demony w nas -znudzonych mężatkach i
oziębłych pannach. Twoje feromony przenikają ze wszystkich watków i ogarniają
damskie forum. Będziemy cię teraz wielbić:))))))))))))!
Błagam , opisz na początek chociaż mały detal swego magasamczego ciała, żebyśmy
miały o czym marzyć.
Dzięki tobie wiem ,że " we mnie jest seks , gorący jak samum,.. on mi biodra
opływa, wypełnia mi biust , żar sączy do ust !!!"
Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Re: BIRBANT-MEGASAMIEC- fan club IP: 156.24.231.* 04.12.01, 22:21
      Gość portalu: kaktus napisał(a):

> Birbancie ! Twoja megasamczość obudziła demony w nas -znudzonych mężatkach i
      > oziębłych pannach. Twoje feromony przenikają ze wszystkich watków i ogarniają
      > damskie forum. Będziemy cię teraz wielbić:))))))))))))!
      > Błagam , opisz na początek chociaż mały detal swego magasamczego ciała, żebyśmy
      > miały o czym marzyć.
      > Dzięki tobie wiem ,że " we mnie jest seks , gorący jak samum,.. on mi biodra
      > opływa, wypełnia mi biust , żar sączy do ust !!!"

Czy my forumowicze bedziemy mogli Birbantowi zazdroscic?

P.S.
      Robicie sie naprawde fajne po zstapieniu do piekiel! :)
      • Gość: marsha Re: BIRBANT-MEGASAMIEC- fan club IP: 192.168.0.* 04.12.01, 22:29

...nie potrafię już dłużej walczyć ze swoją żądzą...
        oddana całkowicie Twojej woli
        poddaję się swojemu przeznaczeniu...

mmmm...Birbancie...
        :)
      • Gość: kaktus Re: BIRBANT-MEGASAMIEC- fan club IP: 10.101.1.* 04.12.01, 22:30
        Wędzonko! będziemy wielbić was wszystkich, ale musicie uzewnętrznić chociaż
        odrobinę megasamczości. Nie duście tego w sobie! Pójdżcie za Birbantem!
      • ##wera## Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club 04.12.01, 22:33
        Birbancie !!!
        do czego to doszło ? wąsate forumowiczki fanclub Ci zakładają! Zawsze o tym
        marzyłeś, przesiadując nocami przy Twoich trzech komputerach, nieprawdaż?
        (ja jako niedowiarek, na razie powstrzymam się od mało przemyslanych kroków.Na
        własne oczęta ujrzę..(9.XII)to wtedy poproszę o legitymację nr...

> Czy my forumowicze bedziemy mogli Birbantowi zazdroscic?
        >
        Chłopaki bierzcie się za siebie ! Wędzonko ! bierz przykład z Pafika - szybko
        zorientował się w sytuacji i proszę , dba o tężyznę i nawet mu....Pilates
        niestraszne ! ; -)))
        • Gość: marsha Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club IP: 192.168.0.* 04.12.01, 22:45
          ##wera## napisał(a):

> Birbancie !!!
          > do czego to doszło ? wąsate forumowiczki fanclub Ci zakładają! Zawsze o tym
          > marzyłeś, przesiadując nocami przy Twoich trzech komputerach, nieprawdaż?

ja, oprócz wąsów sumiastych,mam brodę a'la Osama i warkoczyki na łydkach...
          • ##wera## Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club 04.12.01, 22:49
            Gość portalu: marsha
            > ja, oprócz wąsów sumiastych,mam brodę a'la Osama i warkoczyki na łydkach...

Marsha, Ty to jesteś na bieżaco z modą ! a ja mam wąsiki a'la S.Dali..do
            niedzieli wprowadzę jakieś modyfikacje... : -))

• Gość: Birbant Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 22:56
            Dziekuję bardzo drogie koleżanki. Jestem już przyzwyczajony do entuzjastycznych
            reakcji ze strony płci pięknej dlatego wasze pucowanie się nie robi na mnie
            większego wrażenia. Niemniej jest mi przyjemnie i moje samcze ego zostało mile
            połechtane. Bardzo ubolewam nad tym ,że nie mogę pojawić się na waszym
            spotkaniu z powodów służbowych ale wciąż czekam na informacje o wolnych,
            młodych i atrakcyjnych paniach z forum.
            Wasz mega macho
            Birbant
            • Gość: marsha Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club IP: 192.168.0.* 04.12.01, 23:02
              Gość portalu: Birbant napisał(a):

Bardzo ubolewam nad tym ,że nie mogę pojawić się na waszym
              > spotkaniu ...

tak nas zbyć ... - okrutny!
              co mnie czeka-niezaspokojenie (ciekawości oczywiście), oraz pościel zmięta i
              wytarzana od ciężkich snów...

• Gość: bromden BABILON IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 23:23
              nie udawaj birbant, juz cie maja w kieszeni, omotali cie tanimi pochlebstwami,
              pojdziesz na spotkanie, uglaskaja cie i przeciagna na swoja strone, bedziesz
              jesc im z reki, wypuszcza sztuczna mgle i wszczepia ci malutkie urzadzenia,
              ktore cie beda kontrolowac, nie minie tydzien a bedziesz odstawial wazeline na
              forum, zostaniesz zalosna, pusta kukla,

bracie, kombinat nastaje na nasza niezaleznosc i w koncu wszystkich nas
              dostanie, ale nie pozwol, by ubezwlasnowolnil cie w tak banalny sposob
              • Gość: Birbant Re: BABILON IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 23:31
                Bromden ma rację. Trzeba z Wami uważać. Po takim spotkaniu mogłoby się okazać ,
                że nie jestem juz wirażką Birbantem ale jakimś smutnym kolesiem. Tego przecież
                nie chcemy.
                • Gość: kaktus Re: BABILON IP: 10.101.1.* 04.12.01, 23:50
                  Birbancie , to ty się z kobitkami megasamczysz tylko wirtualnie? Nie spotykasz
                  się z nimi z obawy przed skolesieniem?
                  Ech, co tam i tak cię uwielbiam!
                  Jakie masz oczy ? Masz wąsy? Nie wstydż się, Tobie wszystko wolno ! Możesz
                  nawet mieć wąsy !
                  Twój na zawsze Kaktus!
                  Ojej! "Kaktus" to brzmi strasznie kolczasto-wąsiaście! Przysięgam, moje kolce
                  są tylko wirtualne. Nie odtrącaj mnie!
              • ##wera## Re: BABILON 04.12.01, 23:42

, uglaskaja cie i przeciagna na swoja strone, bedziesz
                > jesc im z reki, wypuszcza sztuczna mgle i wszczepia ci malutkie urzadzenia,
                > ktore cie beda kontrolowac----->>tak, tak, elektroniczne pluskwy jak w
                Matrixie!!!, nie minie tydzien a bedziesz odstawial wazeline na
                > forum, zostaniesz zalosna, pusta kukla,----->>nie kukłą,
                bromdenie ....BATERYJKĄ!!!

> pozdr.od agentki wery : -))

• Gość: bromden Re: BABILON IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 01:06
                  > > forum, zostaniesz zalosna, pusta kukla,----->>nie kukłą,
                  > bromdenie ....BATERYJKĄ!!!

scisle mowiac - chronikiem

• Gość: marsha Re: BABILON IP: 192.168.0.* 05.12.01, 10:13
                    Gość portalu: bromden napisał(a):

> > > forum, zostaniesz zalosna, pusta kukla,----->>nie kukłą,
                    > > bromdenie ....BATERYJKĄ!!!
                    >
                    > scisle mowiac - chronikiem
                    >

...a może chomikiem :) -takim mięciutkim,ugłaskanym,z malutkim ogonkiem :)- nic
                    nie zostanie z super-męskiego samca...

a tak poważnie,to- żałuj,że przyjść nie możesz...oj,żałuj...!

• Gość: wędzonka Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club IP: 156.24.231.* 04.12.01, 22:47
          ##wera## napisał(a):

> > Czy my forumowicze bedziemy mogli Birbantowi zazdroscic?
          > >
          > Chłopaki bierzcie się za siebie ! Wędzonko ! bierz przykład z Pafika - szybko
          > zorientował się w sytuacji i proszę , dba o tężyznę i nawet mu....Pilates
          > niestraszne ! ; -)))

Jesli MKK tez pojdzie do piekla to zaczynam robic przysiady! :)
          • Gość: marsha Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club IP: 192.168.0.* 04.12.01, 22:59
            Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Jesli MKK tez pojdzie do piekla to zaczynam robic przysiady! :)

pójdzie,pójdzie...i nie trzeba będzie jej do tego namawiać...- to rogata dusza :)

• Gość: olo Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 00:58
              przecież birbant to mały pedofil, który lubi zabawiać się z 5 letnimi
              rumuńskimi chłopcami we wrocławskich parkach!
              • Gość: Janek Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 01:09
                Aż dziw, że kaftanik na noc zdjąć pozwolili. Olo. Musiałeś dużo liści nagrabić.
          • Gość: Pafik Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club IP: 10.101.1.* 05.12.01, 01:30
            Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Jesli MKK tez pojdzie do piekla to zaczynam robic przysiady! :)

Moze przy okazji pojdzie czlogiem, a ja zrozumiem wreszcie znaczenie tych slow :)

ps. Na ta okolicznosc dokonalem juz pewnego odkrycia, szczegoly tutaj:
            www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=359&wid=618435&aid=644400
            • Gość: Janek Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 20:20
              Pafiku. Zaklinam. Nie wstępuj do piekieł bo Ci nie po drodze. Pozdrawiam. :)
              • Gość: hrabiaa Re: BIRBANT-MEGASAMIEC-samozwaniec fan club IP: *.eu.org 09.12.01, 21:41
                Czyzby to kolejny watek o Ryszardzie R ?
                Co na to RM. i ojciec R ?
                • Gość: MTH BIRBANT-MEGASAMIEC IP: *.dziennikarstwo.uni.wroc.pl 10.12.01, 17:24
                  Pod przykrywka, w mroku nocy kolega Birbant sam wymyslil i rozpoczal ten watek!
                  A kobiety, naiwne istoty spragnione ciepla i meskiego ramienia lyknely to
                  jak...kon dropsa. Birbant, ja cie prosze ZACHOWUJ SIE!:)
                  • Gość: marsha Re: BIRBANT-MEGASAMIEC IP: 192.168.0.* 10.12.01, 19:45
                    Birbanta chyba coś porwało... na Forum przestał bywać,spotkanie opuścił (a niech
                    żałuje!!!)... :))
                    Poszukiwania zacząć czas! :)

• Gość: Birbant Re: BIRBANT-MEGASAMIEC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.01, 04:31
                      Jestem tylko rzadko. Niestety nie mam aż tyle wolnego czasu co wy.Pozdr.
                      • Gość: kaktus Re: BIRBANT-MEGASAMIEC IP: 10.101.1.* 07.01.02, 20:26
                        Drogi Birbancie! Czuję się winna twojego zniknięcia z formum. Niby jesteś
                        bimbającym na panienki samcem, "wirażką", a jednak dusza w środku wrażliwa,
                        istota skromna, nienawykla do publicznego uwielbienia. To wzmaga niepomiernie
                        mój podziw, ale będę Cię teraz uwielbiać subtelniej i dyskretniej. Zauważ , że
                        prawie miesiąc stawiałam tamę memu wezbranemu uczuciu.
                        Birabancie, nie bój się, wróć na forum. Twoja cicha fanka - kaktusik
                        • Gość: tyrys Re: BIRBANT-MEGASAMIEC IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 20:44
                          alez on nigdzie nie uciekl
                          moze wdziek Twoj sprawi, ze i jego wpis pojawi sie w tym watku ;-)
                          • Gość: bromden Re: BIRBANT-MEGASAMIEC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 00:19
                            birbant, nie lubi taniej slawy i nie igra z jezdzaca na pstrym koniu laska
                            niewyzytych nastolatek i znudzonych mezatek,
                            pojawia sie tam, gdzie go naprawde potrzeba,
                            np. w watku 'Czy artyści powinni występować w supermarketach?!'
                            • Gość: bromden no, moze przesadzilem z tymi nastolatkami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 00:20
                              • Gość: bromden birbant, przepraszam, ze winduje ten watek w gore, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 00:22
                                co musi byc cierniem w twoim oku, brzydzacym sie tania popularnoscia,
                                to juz ostatni wpis
                                • Gość: Birbant Re: birbant, przepraszam, ze winduje ten watek w gore, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 00:25
                                  Alez proszę Cię uprzejmie.
                                  • Gość: tyrysek Re: birbant, przepraszam, ze winduje ten watek w gore, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 00:38
                                    widzisz bromden, bynajmniej mu to nie uraga!
                                    • Gość: Birbant Re: birbant, przepraszam, ze winduje ten watek w gore, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 08:57
                                      Oczywiście ,że mi to nie urąga. Czuję się jednak trochę zakłopotany. Jakoś nie
                                      przystaję do obrazu forumowego idola. Nie jestem mały, przytyty i śniadolicy i
                                      nie umilam zakupów w supermarketach (nie podaję też adresu swojej strony). Nie
                                      mam też ambicji być cały czas na bieżąco na forum i ustosunkowywać się do
                                      wszystkich wątków (mądrze lub nie). Poza tym z Nowym Rokiem zapadły pewne
                                      postanowienia...
                                      • Gość: tyrysek Re: moze cos wiecej niz po prostu samiec? ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 14:09
                                        Gość portalu: Birbant napisał(a):

> Oczywiście ,że mi to nie urąga. Czuję się jednak trochę zakłopotany. Jakoś nie
                                        > przystaję do obrazu forumowego idola. Nie jestem mały, przytyty i śniadolicy i
                                        > nie umilam zakupów w supermarketach (nie podaję też adresu swojej strony). Nie
                                        > mam też ambicji być cały czas na bieżąco na forum i ustosunkowywać się do
                                        > wszystkich wątków (mądrze lub nie). Poza tym z Nowym Rokiem zapadły pewne
                                        > postanowienia...

i chyba wlasnie dlatego
                                        kobiety, nawet te z dziecmi maja zroznicowane potrzeby
                                        pelnij dlej swoja misje! ;-))
                                        (przyznam szczerze, ze zaskoczyl mnie ten watek, ale jak widac, calkiem wysoko
                                        sie trzyma... sama jestem ciekawa powodow ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka