Gość: jarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:51 W sobote ide na slub i wesele do kolegi. Nie wiem, co kupić na prezent. Co sie teraz daje na taka okazje? Jesli kasa, to ile? dziekuje z góry za odpowiedzi.Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domin Re: Prezent na slub IP: *.magma-net.pl 25.06.07, 16:05 ja byłam w sobote na weselu i dalam 300 zl. najlepiej chyba kase, bo mlodzi kupią sobie co chcą i co im sie podoba, unikniemy przez tp 10 kompletów sztućców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barejka Re: Prezent na slub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:33 Wszstko zależy od zasobności Twojego portfela, mi się wydaje, ze mniej niż 500 nie wypada, ale to jest moje zdanie. Najlepiej zapytać parę młodą co by im sie przydało. Byłam ostatnio na weselu u koleżanki, ona juz wszystko miała, więc kupiłam jej zestaw do fondue, taki ze stali nierdzewnej na obrotowej tacy z ceramicznymi miseczkami do sosów, ciekawy i oryginalny a przy tym przydatny prezent, daję głowę, że tego nie mają i z pewnoscią się przyda. Sama brałam udział w kilku imprezach gdzie serwowano fondue i były to super imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
mzgosia Re: Prezent na slub 27.06.07, 11:49 hmm...dziś to raczej kasa i wcale niemusi to być duża kasa , tyle ile masz możność, ale nie mniej niż 200,- , bo to już siara. Co do prezentów: to faktycznie potem jest ileś tam czajników, czy też żelazek, najlepiej coś wyszukanego z pierdółek, ja pamiętam ,że chętnie przyjęłam na prezent: wyciskacz do soków(np: cytryny), drewniane mieszadła (łyżki, szczypce)do garnków, zestaw do przypraw(solniczka, pieprzniczka, magi), cukierniczkę, stojaczek na ręcznik papierowy, i kilka innych drobiazgów. Pomyśl i może sie zorientuj, czego jeszcze niemają z tych drobiazgów, możesz kupić kilka w tej samej oprawie, to ci tyle samo wyniesie co żelazko czy też czajnik.Pozdrawiam i miłej zabawy na weselichu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Prezent na slub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 23:48 Dziekuję wszystkim za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliee Re: Prezent na slub IP: *.as.kn.pl 01.07.07, 19:45 moim zdaniem kasa. Jesli mloda para placi np. od osoby 140 zl to napewno nie mniej. Niech im sie zwroci chociaz za sale :] Odpowiedz Link Zgłoś