Dodaj do ulubionych

Środa Śląska - ginekolog

IP: *.e-wro.net.pl 27.06.07, 12:44
Czy w tym mieście znajdę dobrego ginekologa?
Obserwuj wątek
    • Gość: amadobo Re: Środa Śląska - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:12
      Od wielu lat chodzę do pani Palijczuk w przychodni na Daszyńskiego. Kiedyś uratowałam mi zycie dzięki szybkiej diagnozie, z którą nie poradził sobie inny lekarz.
      • Gość: Miśka Re: Środa Śląska - ginekolog IP: *.e-wro.net.pl 03.07.07, 13:34
        A zna ktoś dr Malczewskiego? Kiedyś przyjmował we Wrocławiu a teraz podobno ma
        gabinet w Środzie Śl.
        • kasiaczekb Re: Środa Śląska - ginekolog 04.07.07, 14:00
          Witam serdecznie,dr Malczewski przyjmuje prywatnie w Środzie Śl.na Pl.Wolności.
          Cena wizyty można powiedzieć "full service" :) to koszt 20 zł.
          Dr.Palijczuk nie polecam nikomu bo ta kobieta nie powinna być ginekologiem.
          • Gość: Miśka Re:do kasiaczekb IP: *.e-wro.net.pl 04.07.07, 23:10
            A jak pan dr ma wyposażony gabinet? Czy jest usg, itd?
            • kamapyp Re:do kasiaczekb 04.07.07, 23:32
              napisałam na priva
            • kasiaczekb Re:do kasiaczekb 05.07.07, 09:29
              Witam ponownie, dr Malczewski ma jeden z nowszych aparatów USG.Robi cytologię na
              miejscu.Na wynik czeka się ok 14 dni. Jest naprawdę w porządku. A poza tym to
              pracuje w średzkim szpitalu i w razie czego spokojnie możne dac skierowanie do
              niego. I interesuje sie swoimi pacjentkami.
              • Gość: Miśka Re:do kasiaczekb IP: *.e-wro.net.pl 06.07.07, 12:41
                Dzięki za informacje
    • Gość: magda Re: Środa Śląska - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 17:40
      w tym mieście nie ma dobrego ginekologa, są tacy którzy nie wiedzą jakie pełnia
      rolę w życiu przyszłych matek, a jeśli chodzi o oddział szpitalny to powinien
      zostać natychmiast zlikwidowany, tam ludziom nie chce się pracować, choć nie
      maja tez na czym......
      • Gość: Zosia-Samosia Re: Środa Śląska - ginekolog IP: *.e-wro.net.pl 24.01.08, 18:10
        według mnie dr Malczewski jest ok.
    • Gość: wmualle Re: Środa Śląska - ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.13, 15:41
      we Wrocławiu znajdziesz - dr Świdrak, świetny ginekolog
    • Gość: zyzznb Re: Środa Śląska - ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 14:11
      na pewno dobry jest dr Świdrak z Wrocławia
    • Gość: ala Środa Śląska- ginekolog IP: *.foxlan.net.pl 27.05.15, 12:13
      Witam, czy mogłabym prosić o uaktualnienie tematu? Muszę wybrać się do ginekologa, według opinii na portalach znanyLekarz znalazłam dwóch lekarzy - wacham się powmiędzy dr. Witoldem Malczewskim, który ma prywatny gabinet w Środzie, a dr. Bartłomiejem Ślusarskim, który przyjmuje w przychodni. Mam złe doświadczenia z gabinetami w przychodniach przyszpitalnych, ale skłaniam się ku dobrej opinni jaką ma ten lekarz. Co poradzicie?A może jakiś inny ginekolog? Interesuje mnie też w jakich cenach są wizyty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka