przemkowa4 29.06.07, 15:18 witam!!! poszukuje dobrego i skutecznego dietetyka we wroclawiu lub w okoliy olesnicy. pozdrawiam i prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joko5 Re: dietetyk wroclaw 29.06.07, 21:18 Mogę polecić dobrego dietetyka i lekarza od zaburzeń odżywiania. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa4 Re: dietetyk wroclaw 29.06.07, 22:46 joko5 moglabys mi podac namiar na tego dietetyka i na jaki koszt mam sie nastawic. a tak poza tematem mamy takie samo pseudo z tym ze ja dla znajomych jestem yoko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: dietetyk wroclaw IP: 212.2.99.* 30.06.07, 10:32 Najlepsza jest dr Anna Zmarzły.Przyjmuje przy Krasinskiego.Dane gdzieś na forum ( trzeba trochę poszukać) czytałm tysiące dobrych opinii o tej dr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaagna Re: dietetyk wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.07, 11:58 Polecam we Wrocławiu lucynamichalak.pl/ Jestem pod jej opieką i juz są efekty! Konkretna osoba, dba nie tylko o to, byś zrzuciła zbędne kilogramy, ale byś naprawdę właściwie się odżywiała. Ważę mniej, ale mam ładniejsze paznokcie i włosy (zmiana diety działa cuda!) i nei czuję sie osłabiona dietą! Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: dietetyk wroclaw 30.06.07, 20:44 Właśnie miałam na myśli dr Zmarzły nie bez powodu mogę twierdzić, że to jedna z najlepszych lekarek zajmujących się odżywianiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dietetyk wroclaw IP: *.centertel.pl 02.07.07, 08:26 A lekarz nie bierze za wizytę więcej od dietetyka? Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: dietetyk wroclaw 02.07.07, 14:44 A zależy Ci na fachowcu czy szukasz tylko porady, bo jak porady to na forum np. odchudzanie możesz się poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: dietetyk wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:32 Pani Anna Zmarzły jest lekarzem, dr nauk medycznych! Pracuje w szpitalu przy ul. Koszarowej( chyba, nie jestem pewna jest tam ordynatorem).Prywatny gabinet ma przy ul.Krasinskiego, rej.501 045 220. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dietetyk wroclaw IP: *.lanet.net.pl 03.11.08, 10:54 ile mniej wiecej kosztuje wizyta i leczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: dietetyk wroclaw IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.11.07, 21:27 "Ogród zdrowia" ul. Zelwerowicza 18 a, Wrocław dietetyczka, fitness, siłownia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SetPoint Re: dietetyk wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 17:37 Ogólnopolska firma SetPoint zajmująca się doradztwem żywieniowym i dietetyką zaprasza odoby z nadwagą i otyłością oraz chorobami dietozależnymi do swoich Centów Dietetycznych SetPoint we Wrocławiu, Warszawie i Katowicach. www.setpoint.pl tel. SetPoint Wrocław - 509464084 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez samokontroli Re: dietetyk wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 17:39 Bez samokontroli zaden dietetyk nie pomoże. Jesli otyłość wynika z obżarstwa, trzeba je ograniczyć. I tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
dietetyk.wroclaw Re: dietetyk wroclaw 28.04.09, 08:26 Chcesz skutecznie schudnąć? Poprawić samopoczucie? Żyć zdrowo? Oferujemy pomoc w zakresie: Likwidacji nadwagi i niedowagi Poprawy samopoczucia, witalności i kondycji Detoksykacji organizmu Odżywiania w chorobach dietozależnych (cukrzyca typu II, nadciśnienie tętnicze, zaparcia, wzdęcia) Zmiany nawyków żywieniowych Przyjazna atmosfera! Wsparcie w trakcie odchudzania i poprawy stanu zdrowia! Wrocław, Pl. Nowy Targ 28, pok. 206 www.dietetykaszs.pl tel. 693 751 660 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dietetyk wroclaw IP: *.chello.pl 28.04.09, 21:16 omijajcie nowy targ.....nic innego tylko faszerują suplementami tzw. konsultanci d/s żywienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dietetyk wroclaw IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.09, 19:45 Pani Lucyna Michalak z Wlodkowica - schudlam 17 kg przez pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś