Dodaj do ulubionych

Bezsennośc jest przereklamowana!

09.07.07, 03:52
;0
Obserwuj wątek
    • sapiencja Bezsenność przymusowa 10.07.07, 19:09
      Co mam zrobić sąsiadowi, który zamontował w swoim mieszkaniu klimatyzację, ale
      brzęczące pudło (część tego urządzenia klimatyzacyjnego)jest na balkonie i w
      nocy okropnie hałasuje. Na moją prośbę, by to wyłączył, odkłada bez słowa
      słuchawkę.
      • maciek-82 Re: Bezsenność przymusowa 10.07.07, 19:35
        Na to są paragrafy - gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33209,2487943.html :)
        997 a najlepiej dzwoń od razu na komisariat z Twojej dzielnicy - przyjdą,
        spiszą, pouczą (za pierwszym razem).
        • sapiencja maciek-82 10.07.07, 20:49
          Dziękuję. Sąsiad zrobił się tak bezczelny,że na dzisiejszą moją uwagę na temat
          hałaśliwego urządzenia na balkonie, odrzekł: "Najlepiej niech się pani do
          baraków przeprowadzi, jeśli mój poziom życia panią irytuje".
          Hmm... Tak zwany "sukces finansowy" padł mu na mózg?
          • mzgosia Re: maciek-82 12.07.07, 19:16
            To straszny CHAM!!!! Nawet niemiej skrupułów, gdy to urządzenie będzie chodzić
            po 22-ej - dzwoń na 997, niech sie drań uciszy w tym swoim tzw:"poziomem życia"
            i poproś policjantów, by niezdradzali,że to ty dzwoniłeś?aś, bo się boisz,że Ci
            coś zrobi,że Ci groził i powiedz,że sie boisz "o swoje życie" - to działa.
            Powodzenia i daj znać, czy się "nowobogacki" wkurzył!! Powodzenia i
            pozdrowienia.
            • sapiencja mzgosia 15.07.07, 12:32
              Jeszcze nie dzwoniłam na policję, ale dzisiaj na pewno to zrobię. Sąsiad
              włączył rano to urządzenie a potem pojechał sobie gdzieś samochodem. Brzęczy
              ta skrzynia już kilka godzin, szlag mnie trafia, bo okna musiałam zamknąć żeby
              nie zwariować od tego brzęczenia. A tu upał jak diabli. Dzwoniłam na straż
              miejską, ale powiedzieli,że interweniować mogą dopiero po 22.00. Mam ochotę
              rzucić czymś ciężkim w tę brzęczącą skrzynię.
              • joushua Wiesz co. Mozesz mi skoczyc. Dzwon sobie gdzie 27.07.07, 10:52
                chcesz, a "skrzynie" bede wlaczac kiedy mi sie podoba. 3mson!
              • agan6 Re: mzgosia 04.08.07, 00:05
                Rozumie cię 3METRY od mojego domku TBS postawił dom ,70 mieszkan.--Bezmózgowce
                włączaja odbiorniki na całe regulatory klną jak szewcy ,boje się odezwac jestem
                bezradna TRAGEDIA A wyprowadziłam sie z bloku żeby sobie spokojnie żyć.
    • Gość: kama Re: Bezsennośc jest przereklamowana! IP: 194.181.129.* 08.08.07, 20:01
      Widocznie nie wiesz co znaczy cierpiec na tę okropną dolegliwośc.A
      ja zyję z tym od kilkunastu lat i denerwują mnie takie lekceważące
      wypowiedzi.
      • alka_xx Re: Bezsennośc jest przereklamowana! 10.08.07, 21:10
        Gdybys była bardziej spostrzegawcza i miała jeszcze choć odrobinę
        poczucia humoru, to pewno zauwazyłabyś godzinę, o której to
        napisałam...
        Na Twoją korzyść przemawia fakt, iz jednak spostrzegłas, że jednak
        mozna z tym życ! Wiec skoro mozna, to żyjmy i róbmy wszystko by
        sobie to nasze nocne życie umilic..;)
        pozdro od
        też bezsennej od lat
        • Gość: blebleble Re: Bezsennośc jest przereklamowana! IP: *.pronet.lublin.pl 16.08.07, 01:17
          Jest przereklamowana. Na forum o bezsenności nikogo nie ma w środku
          nocy ;)
        • Gość: monia21 Re: Bezsennośc jest przereklamowana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 18:18
          Jak można żyć z bezsennością?Pomóżcie!Napiszcie jak sobie z nią
          radzić?Gdzie szukać pomocy?
          • lonson Re: Bezsennośc jest przereklamowana! 13.06.08, 17:07
            Pomocy? Jak z każdym zaburzeniem- trzeba po prostu pójść do lekarza, może zrobić
            jakieś badania, to chyba oczywiste?

------------------------------------------------------
            www.glodomor.pl
    • katny4 Re: Bezsennośc jest przereklamowana! 13.03.09, 11:41
      W związku z tym, że temat bezsenności jest mi bliski, zdecydowałem się stworzyć
      stronę poruszającą ten problem. Będzie ona wkrótce dostępna pod adresem:
      www.bezsenni.yoyo.pl
      Serdecznie zapraszam
    • Gość: lukasz Re: Bezsennośc jest przereklamowana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 00:39
      jestes glupia. bezsennosc to powazna sprawa. sprobuj nie spac przez 48h lub
      wiecej, wtedy wyraz swoją opinie. kladziesz sie zmeczona a i tak nie mozesz
      spac, rano wstajesz do pracy i nie kontaktujesz. pozniej znowu to samo i jest
      coraz gorzej. ja osobiscie biore tabletki ktore starczaja na 20 dni, pozniej
      trzeba robic miesiac przerwy bo uzalezniają, lekarz po miesiacu wypisuje dopiero
      kolejną recepte. a przez ten miesiac dzien w dzien trzeba sie upijac wodka zeby
      usnąc. wiec mi nie pier*** ze bezsennosc jest przereklamowana glupia babo
      • amorawiec23 Re: Bezsennośc jest przereklamowana! 12.03.10, 14:59
        Bezsenność to rozkołatane nerwy. Najlepsza będzie na to melissa albo dziurawiec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka