sapiencja Bezsenność przymusowa 10.07.07, 19:09 Co mam zrobić sąsiadowi, który zamontował w swoim mieszkaniu klimatyzację, ale brzęczące pudło (część tego urządzenia klimatyzacyjnego)jest na balkonie i w nocy okropnie hałasuje. Na moją prośbę, by to wyłączył, odkłada bez słowa słuchawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek-82 Re: Bezsenność przymusowa 10.07.07, 19:35 Na to są paragrafy - gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33209,2487943.html :) 997 a najlepiej dzwoń od razu na komisariat z Twojej dzielnicy - przyjdą, spiszą, pouczą (za pierwszym razem). Odpowiedz Link Zgłoś
sapiencja maciek-82 10.07.07, 20:49 Dziękuję. Sąsiad zrobił się tak bezczelny,że na dzisiejszą moją uwagę na temat hałaśliwego urządzenia na balkonie, odrzekł: "Najlepiej niech się pani do baraków przeprowadzi, jeśli mój poziom życia panią irytuje". Hmm... Tak zwany "sukces finansowy" padł mu na mózg? Odpowiedz Link Zgłoś
mzgosia Re: maciek-82 12.07.07, 19:16 To straszny CHAM!!!! Nawet niemiej skrupułów, gdy to urządzenie będzie chodzić po 22-ej - dzwoń na 997, niech sie drań uciszy w tym swoim tzw:"poziomem życia" i poproś policjantów, by niezdradzali,że to ty dzwoniłeś?aś, bo się boisz,że Ci coś zrobi,że Ci groził i powiedz,że sie boisz "o swoje życie" - to działa. Powodzenia i daj znać, czy się "nowobogacki" wkurzył!! Powodzenia i pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sapiencja mzgosia 15.07.07, 12:32 Jeszcze nie dzwoniłam na policję, ale dzisiaj na pewno to zrobię. Sąsiad włączył rano to urządzenie a potem pojechał sobie gdzieś samochodem. Brzęczy ta skrzynia już kilka godzin, szlag mnie trafia, bo okna musiałam zamknąć żeby nie zwariować od tego brzęczenia. A tu upał jak diabli. Dzwoniłam na straż miejską, ale powiedzieli,że interweniować mogą dopiero po 22.00. Mam ochotę rzucić czymś ciężkim w tę brzęczącą skrzynię. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Wiesz co. Mozesz mi skoczyc. Dzwon sobie gdzie 27.07.07, 10:52 chcesz, a "skrzynie" bede wlaczac kiedy mi sie podoba. 3mson! Odpowiedz Link Zgłoś
agan6 Re: mzgosia 04.08.07, 00:05 Rozumie cię 3METRY od mojego domku TBS postawił dom ,70 mieszkan.--Bezmózgowce włączaja odbiorniki na całe regulatory klną jak szewcy ,boje się odezwac jestem bezradna TRAGEDIA A wyprowadziłam sie z bloku żeby sobie spokojnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Bezsennośc jest przereklamowana! IP: 194.181.129.* 08.08.07, 20:01 Widocznie nie wiesz co znaczy cierpiec na tę okropną dolegliwośc.A ja zyję z tym od kilkunastu lat i denerwują mnie takie lekceważące wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Bezsennośc jest przereklamowana! 10.08.07, 21:10 Gdybys była bardziej spostrzegawcza i miała jeszcze choć odrobinę poczucia humoru, to pewno zauwazyłabyś godzinę, o której to napisałam... Na Twoją korzyść przemawia fakt, iz jednak spostrzegłas, że jednak mozna z tym życ! Wiec skoro mozna, to żyjmy i róbmy wszystko by sobie to nasze nocne życie umilic..;) pozdro od też bezsennej od lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebleble Re: Bezsennośc jest przereklamowana! IP: *.pronet.lublin.pl 16.08.07, 01:17 Jest przereklamowana. Na forum o bezsenności nikogo nie ma w środku nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia21 Re: Bezsennośc jest przereklamowana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 18:18 Jak można żyć z bezsennością?Pomóżcie!Napiszcie jak sobie z nią radzić?Gdzie szukać pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
lonson Re: Bezsennośc jest przereklamowana! 13.06.08, 17:07 Pomocy? Jak z każdym zaburzeniem- trzeba po prostu pójść do lekarza, może zrobić jakieś badania, to chyba oczywiste? ------------------------------------------------------ www.glodomor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
katny4 Re: Bezsennośc jest przereklamowana! 13.03.09, 11:41 W związku z tym, że temat bezsenności jest mi bliski, zdecydowałem się stworzyć stronę poruszającą ten problem. Będzie ona wkrótce dostępna pod adresem: www.bezsenni.yoyo.pl Serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Bezsennośc jest przereklamowana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 00:39 jestes glupia. bezsennosc to powazna sprawa. sprobuj nie spac przez 48h lub wiecej, wtedy wyraz swoją opinie. kladziesz sie zmeczona a i tak nie mozesz spac, rano wstajesz do pracy i nie kontaktujesz. pozniej znowu to samo i jest coraz gorzej. ja osobiscie biore tabletki ktore starczaja na 20 dni, pozniej trzeba robic miesiac przerwy bo uzalezniają, lekarz po miesiacu wypisuje dopiero kolejną recepte. a przez ten miesiac dzien w dzien trzeba sie upijac wodka zeby usnąc. wiec mi nie pier*** ze bezsennosc jest przereklamowana glupia babo Odpowiedz Link Zgłoś
amorawiec23 Re: Bezsennośc jest przereklamowana! 12.03.10, 14:59 Bezsenność to rozkołatane nerwy. Najlepsza będzie na to melissa albo dziurawiec Odpowiedz Link Zgłoś