Dodaj do ulubionych

Czesław Michniewicz: Do trenerów nie strzelają

IP: *.tecumseh.com 17.07.07, 22:37
Wygrasz Czesiu.
Zaglebie bedzie czarnym koniem tegorocznych rozgrywek o LM. Hagy bedzie
experymentowal, jeszcze nie jest sprawdzony jako trener. Troche tak jak inny
gwiazdor Boniek.
Tylko nie stracic gola u siebie. Mam nadzieje ze Chalbinski bedzie gotowy na
mecz.
powodzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: pawian Re: Czesław Michniewicz: Do trenerów nie strzelaj IP: *.chello.pl 17.07.07, 23:02
      Jasne, a świstak zawija....
      • Gość: tomek zawisza bydg Re: Czesław Michniewicz: Do trenerów nie strzelaj IP: 82.146.225.* 18.07.07, 00:23
      • Gość: tomek zawisza bydg Re: Czesław Michniewicz: Do trenerów nie strzelaj IP: 82.146.225.* 18.07.07, 00:25
        jak sie legii i wisle nie udaje... to oczywiscie zaglebie jest przegrane...
        bzdura. wspomnisz pawian moje slowa... zaglebie awansuje. zreszta jak pawian
        moze znac sie na pilce, to nie banany.
        • Gość: wujek Re: Czesław Michniewicz: Do trenerów nie strzelaj IP: *.dsl.stlsmo.swbell.net 18.07.07, 02:46
          W Bydgoszczy tez sie nie znaja. Znaczy znaja sie jak mecze kupowac. Bo chyba o
          takiem inwestycji moze tylko snic Michniewicz. Moze wiec warto zasiegnac rady
          kogos z Zawiszy przed LM ?
          • Gość: 74tt Re: Czesław Michniewicz: Do trenerów nie strzelaj IP: 82.146.225.* 18.07.07, 18:01
            kto w bydgoszczy mecze kupowal?
          • Gość: 74tt Re: Czesław Michniewicz: Do trenerów nie strzelaj IP: 82.146.225.* 18.07.07, 18:06
            wujek, jak nie masz pojecie to lepiej nie pisz. tylko sie osmieszasz.
    • Gość: wujek Panie Michniewicz IP: *.dsl.stlsmo.swbell.net 18.07.07, 02:43
      Widzew to Lige Mistrzow pzyplacil spadkiem do II ligi i obecnymi klopotami
      finansowymi. Tylko dzieki korupcji Bonka ten klub jest w I lidze.
      • Gość: prawda.ok Re: Panie Michniewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 03:40
        Widzew nie ma obecnie problemów finansowych . A korupcje w Widzewie to uroiłeś
        sobie w głowie ! Boniek miałby za dużo do stracenia w takie zabawy . Widzew to
        jeden z najbardziej zasłużonych klubów w Polsce ! I jako ostatni grał w LM. !
        Ma wielu kibiców , nie tylko w Łodzi ale i w całej Polsce.(co jest
        niespotykane).Większość klubów ma kibiców tylko w swoim mieście !
    • Gość: Zagłębie Lubin Czesław Michniewicz: Do trenerów nie strzelają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:06
      Obstawiam, że Czesiu nie będzie juz trenerem Zagłębia 19 sierpnia po przegranym
      meczu z Lechem...
    • Gość: ZuluGula A kto wybierał sparingpartnerów ! ja ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.07, 16:32
      tylko prosze bez asekuracji zę jak by co to ja jestem w pozadku a jak by co !
      to oni zawinili a nie ja !! Leńczyk to jest GOŚĆ !!! nie wiem dlaczego ale do
      Michniewicza nie moge sie przekonać i licze na to że sie myle !!!
      • Gość: Radek8 Re: A kto wybierał sparingpartnerów ! ja ??? IP: *.e-wro.net.pl 19.07.07, 00:12
        Ehh. Pewnie wysyłali propozycje sparingów innym klubom, ale te odmawiały i
        dlatego Zagłębie grało z tymi, co grało.

Michniewicz to bardzo dobry trener. Zawsze uważałem, że to równy gość.
        Dokształca się cały czas. Po Beenhakkerze on musi przejąć kadrę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka