Dodaj do ulubionych

Szukam Mistrz Nozyczek dla moich wlosow:)

IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 17:10
Czy mozecie mi polecic jakis salon fryzjerski dla facetow. Nie chodzi mi o zwykle zciecie, fajnie gdyby ktos mi tam pomogl profesjonalnie dobrac fryz itp. Zalezy mi na tym aby fryzura byla: a)ladna (no wiadomo po co) b)prosta (nie chcialbym spedzac pol dnia z szuszarka) :) Bylbym w stanie wydac raz tak do 100zl. Macie jakies doswiadczenia, opinie lub pomysly w tej sprawie? Z gory dzieki za odzew:) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: barber Re: Szukam Mistrz Nozyczek dla moich wlosow:) IP: *.clinternal / 10.7.2.* 23.06.03, 17:18
      Gość portalu: olus napisał(a):

> Czy mozecie mi polecic jakis salon fryzjerski dla facetow. Nie chodzi mi o
      zwyk
      > le zciecie, fajnie gdyby ktos mi tam pomogl profesjonalnie dobrac fryz itp.
      Zal
      > ezy mi na tym aby fryzura byla: a)ladna (no wiadomo po co) b)prosta (nie
      chcial
      > bym spedzac pol dnia z szuszarka) :) Bylbym w stanie wydac raz tak do 100zl.
      Ma
      > cie jakies doswiadczenia, opinie lub pomysly w tej sprawie? Z gory dzieki za
      od
      > zew:) Pozdrawiam

za 100zl mogę Cię ostrzyc na łyso:
      a)ładnie
      b)prosto
      c)wygodnie
      d)higienicznie

pozdrówka
      mistrz maszynki do strzyżenia
      • olus_stad Re: Szukam Mistrz Nozyczek dla moich wlosow:) 23.06.03, 18:09
        Brzmi kuszaca, ale nie dokladnie o taka fryzure mi chodzilo:) Musze sie pochwalic, ze na lyso to sam sie kiedys golilem, teraz szukam czego troszke bardziej skomplikowanego;)
    • Gość: maple Re: Szukam Mistrz Nozyczek dla moich wlosow:) IP: *.local.pl / 192.168.1.* 23.06.03, 17:35
      Gość portalu: olus napisał(a):

> Czy mozecie mi polecic jakis salon fryzjerski dla facetow. Nie chodzi mi o
      zwykle zciecie, fajnie gdyby ktos mi tam pomogl profesjonalnie dobrac fryz itp.
      (...)

zapytaj wielkiego czarownika
      on sie na tym zna i chetnie sluzy porada
      • wedzonka Re: Szukam Mistrz Nozyczek dla moich wlosow:) 23.06.03, 18:14
        Gość portalu: maple napisał(a):

> Gość portalu: olus napisał(a):
        >
        > > Czy mozecie mi polecic jakis salon fryzjerski dla facetow. Nie chodzi mi o
        > zwykle zciecie, fajnie gdyby ktos mi tam pomogl profesjonalnie dobrac fryz
        > itp.
        >
        > (...)
        >
        > zapytaj wielkiego czarownika
        > on sie na tym zna i chetnie sluzy porada

Tylko trzeba zalozyc nowy watek i zwrocic sie do niego bezposrednio w tytule.
        Prawdziwe Gwiazdy maja takie swoje slabostki...
        :)
        • Gość: bodyshot Re: Szukam Mistrz Nozyczek dla moich wlosow:) IP: 62.233.176.* 23.06.03, 18:42

www.studiobroadway.com.pl

polecam! każdego rodzaju włosy potrafią poskromić
          • olus_stad Re: Szukam Mistrz Nozyczek dla moich wlosow:) 23.06.03, 20:13
            Dzieki bardzo za cynk! Przedzwonie do nich i sie zorientuje (w cenach tez) :)
            • Gość: bodyshot Re: Szukam Mistrz Nozyczek dla moich wlosow:) IP: 62.233.176.* 23.06.03, 20:31
              (w cenach tez) :)

cięcie ok 50-60 zł
              mnie "ciachał" Piotrek,ale tam nie ma złych fryzjerów-zbyt dobry to zakład.
              i potrafią dobrać fryzurę do osoby

• olus_stad Re: Szukam Mistrz Nozyczek dla moich wlosow:) 23.06.03, 21:46
                Juz myslalem, ze beda obdzierac ze skory, jak to taki dobry salon;) A tu prosze! Skoro jest tak jak mowisz to calkiem mila niespodzianka, te kilkadziesiat zlotych jakos przelkne:)
    • wielki_czarownik AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.06.03, 22:02
      ILE MOŻNA???????????????????????????????????????
      • Gość: bodyshot Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.176.* 23.06.03, 22:08
        oj można można.... :)
        sprawdzamy cierpliwość czarownika :))))))))
        • wielki_czarownik Tfu! Myślałem, że mężczyźni są woli od próżności. 23.06.03, 22:11
          Ale widać iż tylko ja jeden pozostałem skromnym człowiekiem, który nie musi
          wydawać fortuny na fryzjera/kosmetyczkę/masażystę/solarium itp.
          • brezly To proznia jest wolna od mezczyzn! 23.06.03, 22:14
            Na odwrot drogi Gandalfie, na odwrot. :-))

Powoli zaczynam sobie wyobrazac pieklo wg Wielkiego
            Czarownika... (To w niebie lysi? :-((()
            • wielki_czarownik Łysi w niebie? W życiu! 23.06.03, 22:18
              Nie po to jestem taki kudłaty by iść do piekła!
              • brezly Mam cos dla ciebie 23.06.03, 22:22
                Porcja adrenalinki: :-)))
                gim4.bci.net.pl/biblteka/autor060/text0370.html
                Ja cie rozumiem. Ja podobnie reaguje na dyskusje o szpinaku.

• olus_stad Re: Tfu! Myślałem, że mężczyźni są woli od próżno 24.06.03, 00:17
            Mylisz sie drogi wielki_czarowniku! Nie fair jest nazywanie mnie 'proznym pieknisiem' od solarium i masazu. Rozbrat z fryzjerem jest powodem tzw szopy na glowie. Stad pomysl oddania sie w rece specjalistow, moze oni pomoga;)
            • diabelek2 Re: Tfu! Myślałem, że mężczyźni są woli od próżno 24.06.03, 01:44
              olus_stad napisał:

> Mylisz sie drogi wielki_czarowniku! Nie fair jest nazywanie mnie 'proznym
              piekn
              > isiem' od solarium i masazu. Rozbrat z fryzjerem jest powodem tzw szopy na
              glow
              > ie. Stad pomysl oddania sie w rece specjalistow, moze oni pomoga;)

hihih< Ty się nie przejmuj gadaniem wielkiego czarownika:PP
              ona tak tylko żartuje, poprostu wątki o fryzjerach są jego najlepszymi i
              najukochańszymi wątkami!!!
              wielki czarowniku pozdrawiam Cię bardzo mocno
              aga
              • olus_stad Re: Tfu! Myślałem, że mężczyźni są woli od próżno 24.06.03, 11:07
                A juz myslalem, ze kazdy na tym forum bez wlosow po pas jest bee;)))
              • wielki_czarownik Diabelek 24.06.03, 14:34
                Ty się lepiej kłądź spać, a nie buszuj w internecie po nocach. Co ty tam
                oglądasz za strony ;)
                • diabelek2 Re: Diabelek 24.06.03, 16:43
                  wielki_czarownik napisał:

> Ty się lepiej kłądź spać, a nie buszuj w internecie po nocach. Co ty tam
                  > oglądasz za strony ;)

ja nie buszuję i żadnych stron oprócz gazety nie odwiedzam :))))
                  ale o tej właśnie porze powtróciłam z PRL gdzie było karaoke .... i taka
                  rozśpiewana musiałam zajrzeć na forum;))))

ciepło pozdrawiam Cię!!!
                • brezly fryzjerek 24.06.03, 16:59
                  wielki_czarownik napisał:

> Ty się lepiej kłądź spać, a nie buszuj w internecie po
                  nocach. Co ty tam
                  > oglądasz za strony ;)

Prawdopodbnie fryzjerskie:-)) Jak zapuscilem gugla, to
                  pod haslem 'fryzjer' to ho ho ho. A jakie nazwy:
                  www.ocean.urody.pl, np. Masz Gandalfie, mnostwo do
                  zwalczania.
                  A co Gugel pokazuje pod haslem 'dobry fryzjer'? Wielkiego
                  Czarownika, m.in. :-))
                  Aha, zespol jakis 'Hair-cut free znalazlem'. Znajomi?

Pozdrowki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka