boorek2 27.06.03, 12:56 Pozdrowiom stolica Śląska Breslau i inksze dolnosląskie miasta takie jak Liegnitz,Waldenburg,Schweidnitz,Ohlau,Trebnitz,Wohlau und so weiter. Glueck Auf P.S. Ciekawe wiela we Breslau jes Ślonzoków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedzonka Re: Pozdrowiom Breslau 27.06.03, 17:02 boorek2 napisał: > Pozdrowiom stolica Śląska Breslau i inksze dolnosląskie miasta takie jak > Liegnitz,Waldenburg,Schweidnitz,Ohlau,Trebnitz,Wohlau und so weiter. > Glueck Auf > P.S. Ciekawe wiela we Breslau jes Ślonzoków. A po czym rozpoznac Slonzoka, bo moze ja jestem a nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Pozdrowiom Breslau IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.03, 17:22 wedzonka napisał: > boorek2 napisał: > > > Pozdrowiom stolica Śląska Breslau i inksze dolnosląskie miasta takie jak > > Liegnitz,Waldenburg,Schweidnitz,Ohlau,Trebnitz,Wohlau und so weiter. > > Glueck Auf > > P.S. Ciekawe wiela we Breslau jes Ślonzoków. > > A po czym rozpoznac Slonzoka, bo moze ja jestem a nie wiem? Trzeba zbadac Twoja czaszke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pozdrowiom Breslau IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 02:29 wedzonka napisał: > boorek2 napisał: > > > Pozdrowiom stolica Śląska Breslau i inksze dolnosląskie miasta takie jak > > Liegnitz,Waldenburg,Schweidnitz,Ohlau,Trebnitz,Wohlau und so weiter. > > Glueck Auf > > P.S. Ciekawe wiela we Breslau jes Ślonzoków. > > A po czym rozpoznac Slonzoka, bo moze ja jestem a nie wiem? Czysty Slonsok jy w niedziela rolady,kluski i modro kapusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.03, 22:18 boorek2 napisał: > Pozdrowiom stolica Śląska Breslau i inksze dolnosląskie miasta takie jak > Liegnitz,Waldenburg,Schweidnitz,Ohlau,Trebnitz,Wohlau und so weiter. > Glueck Auf > P.S. Ciekawe wiela we Breslau jes Ślonzoków. We Wrocławiu, Legnicy, Wałbrzychu, Świdnicy, Oławie, Trzebnicy i Wołowie mieszkają Polacy i Dolnoślazacy ty niemiecka Świnio!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re:Wiadomosc dla boorka2. IP: *.chicago-31-32rs.il.dial-access.att.net 28.06.03, 01:49 boorek2 napisał: Breslau i inksze dolnosląskie miasta takie jak > Liegnitz,Waldenburg,Schweidnitz,Ohlau,Trebnitz,Wohlau und so weiter. > Glueck Auf > P.S. Ciekawe wiela we Breslau jes Ślonzoków. Ma dla Ciebie dobra wiadomosc!!!! Wojna sie juz skonczyla!!!!! Twoi sie poddali!!! Granica przesunieta na zachod!!;((( Mozesz juz wyjsc z lasu.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heil Re:Wiadomosc dla boorka2. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.03, 01:56 A ja mam zla wiadomosc. Po referendum granica znowu przesunieta. Twoi znowu we wspolnych granicach z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re:Wiadomosc dla boorka2. IP: *.chicago-12rh15rt.il.dial-access.att.net 28.06.03, 02:49 To prawda ze przesunieta:((( Ale dopiero w przyszlym roku.A biedny boorek2 czeka w tym lesie na swoich.:((( Odpowiedz Link Zgłoś