lamariol-f 10.08.07, 15:52 Proszę o namiary na Radce Prawnego (efektywnego i niedrogiego) we Wrocławiu lub okolicy. Chodzi o porozumienie z wierzycielem, negocjacje z komornikiem, itp. problemy dłużnika. Z góry dziękuję z informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lamariol-f Re: Radca Prawny-doradźcie IP: 83.17.98.* 13.08.07, 21:54 Nikt nie zna i nie moze polecic Radcy Prawnego... ? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starycynik Re: Radca Prawny-doradźcie IP: *.dhcp.uno.edu 13.08.07, 21:56 "Radce Prawnego (efektywnego i niedrogiego)" A po co ci dwoch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonidas Re: Radca Prawny-doradźcie IP: *.dialog.net.pl 13.08.07, 22:08 Ja osobiście mogę polecić kancelarię prawną, z której usług korzystałem. Dwóch młodych ludzi, którzy znają się na swojej pracy. Skontaktuj się z nimi: kancelaria@themis.wroclaw.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamariol-f Re: Radca Prawny-doradźcie IP: 83.17.98.* 14.08.07, 09:21 Dzięki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.m Re: Radca Prawny-doradźcie IP: *.centertel.pl 27.08.13, 10:05 Ja polecam p. Iwonę Ewerman, niedrogo i profesjonalnie. Na stronie www.ewerman.pl znajduje się cennik i zakres usług, można się przekonać na własne oczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś