Dodaj do ulubionych

wąsy:((((

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:49
Witam!
W lutym tego roku urodziłam córke. Czasami karmie ją jeszcze piersią, zwłaszcza w nocy. Zauważyłam, że urósł mi wąsik. Jest to dla mnie tragedia. Nigdy specjalnie nie musiałam się starać żeby podobać się facetom a teraz to...Pogorszyła mi się też cera. Miałam ostatnio pierwszą po ciąży miesiączkę i pomyślałam, że skoro tak to hormony mi hulaja spoko. Jak myślicie, co powinnam zrobić? Ginekolog i hormony czy poczekać na prawidłowy cykl i żeby samo się jakoś ułożyło? Czy możliwe jest żeby wtedy zniknęły czy nie obędzie się bez drastycznych środków...??
Obserwuj wątek
    • the_kami Re: wąsy:(((( 22.11.06, 16:24
      Ginekolog. Coś chyba nie do końca wróciło do normy.
      • wrobelek0403 Re: wąsy:(((( 22.11.06, 23:42
        ja bym polecała endokrynologa. ja mowi moj ojciec endokrynolog, ginekolodzy tyle
        wiedza o hormonach, co endokrynolodzy o ciazy.

pozdrawiam
    • fleurette Re: wąsy:(((( 23.11.06, 00:09
      spokojnie. lekarz swoją droga ale doraźnie masa cukrowa na wąsik jest boska (do
      depilacji ofc). po ciaży organizm powoli wraca do normy hormonalnej niestety...
    • Gość: Agnieszka Re: wąsy:(((( IP: 217.153.6.* 23.11.06, 22:19
      Witaj. Przede wszystkim idz do kosmetyczki i usun ten wąsik - depilacja woskiem
      lub cukrem. Trwa to sekundę. Nie będziesz przeciez straszyć wąsemsmile Potem idz
      do endokrynologa i skonsultuj swoj przypadek. Nie musisz przeciez hodowac
      włosów na wardze, zeby sie udac do lekarza, żeby opowiedziec i rozwiązac swój
      problem. Serdecznie Cię pozdrawiam, głowa do górysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka