bejca1 04.09.07, 19:15 ja w kazdym badz razie, nie moge patrzec na tego faceta. Gorzej, od lat nie moga na niego patrzec autorytety w okolicach skad sie wywodzi. Chyba nawet nazywaja go ... smiec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo13303 Chamska szarża Czarneckiego na Havla 04.09.07, 19:16 >Po co Czarnecki schodzi do tak marnego poziomu? Bo jest człowiekiem marnego poziomu. Nigdzie nie musi schodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.ikatel.pl 04.09.07, 19:28 Nie pierwszy to i nie ostatni pewnie raz, kiedy czarnecki robi z siebie coś takiego. Ten człowiek ma takie zachowania głęboko zakorzenione i wyćwiczone i patrzcie: daleko zaszedł... wchodzenie w dupę komu trzeba pomogło... a że sie przy tym trochę pobrudził i budzi obrzydzenie w wielu ludziach, to już mniejszy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla 04.09.07, 19:30 Rysio chorągiewka znów błyszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarek Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 19:44 Jak słusznie pisał Kazik w felietonie w wyborczej o panu C MYNDA Jak widać coraz wieksza Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Tylko chciałem zauważyć, że to nie Czarnecki się 06.09.07, 19:33 wp...dala w sprawy nie swojego kraju. Zresztą czeskie media i rząd zdecydowanie się od hawla odcięły - vide komentarz korespondenta czeskiej telewizji Miroslava Karasa. Niech Hawel na drugi raz zapamięta, żeby nie dawać się nigdy podszczuwać osobnikom pokroju michnika i Giermka. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ten niestały, kogo ty bronisz? 07.09.07, 18:49 chama i młotka, który oprócz ruchów konika szachowego na planszy polskiej polityki nic nie potrafi? Koles, jaja sobie robisz? Ja rozumiem, musisz bronic gości, których kochasz. Ale fakty są takie: a. kadencja miała twac 4 lata, trwa 2 lata b. zrobiła sie afera w policji oraz w służbach specjalnych c. ministra od służb specjalnych aresztowano po tym, jak stracił krawat, choc wcześniej opowiedział wiele smutnych rzeczy o tym, jak sobie nasze panstwo wyobraża sanacje moralną. d. wypowiedzi Kaczmarka w sejmie (stenogram) były cenzurowane przeze Dorna. Gdyby mówił bzdury, to po co go cenzurowac? e. po wydaniu postanowienia sądowego, prokuratura pozwala sobie na robienie jaj z sądu przy kamerach telewizyjnych. f. minister sprawiedliwości i prokurator generalnycvh jest łaskwa straszyc opozycje g. premier w ramach walki wyborczej wznieca atmosferę nienawiści do naszego zachodniego sąsiada oraz do UE. Summa summarum - żle sie dzieje w panstwie Polaków. Dobrze więc byłoby, aby ktos przyjechał w trakcie wyborów i sobie to oglądnął. I co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 19:46 Kazik Staszewski Gazeta Wyborcza - dodatek telewizyjny 2003-10-10 Mynda pojawiła się niedługo po tym, jak pani Szczepkowska ogłosiła upadek komunizmu. Przedtem nie wychylała się zanadto, boć przecież było to raczej niebezpieczne - wobec tego mało kto wiedział o jej istnieniu. Natomiast jako się rzekło - po fiasku eksperymentu z realnym socjalizmem mynda niezagrożona wychyliła swoją głowę okularną pod sztandarem partii, co to umiała dokonać niemożliwego, czyli połączyć nacjonalizm z chrześcijaństwem. Polak potrafi. Po raz pierwszy miałem nieprzyjemność zobaczyć myndę w telewizorni podczas jakiegoś programu, gdzie odprawiano egzekwie nad p. Kukizem i jego piosenką o pijanym księdzu, co rozbija, jadąc w takimże stanie płot. Jako że słowa autor połączył z ponadstuletnią muzyką proweniencji kościelnej (chodziło o pieśń "P. Jezus już się zbliża, już puka do mych drzwi..." itd.), całe to świeżo nawrócone towarzycho ochoczo nań naskoczyło. Mynda chciała się w tym ogólnym "aj!waj!" wykazać czymś jeszcze i poruszyła kwestię praw autorskich do tej leciwej melodii, rzecz jasna, wykazując się kosmiczną niekompetencją. Kto chociaż śladowo orientuje się w prawie autorskim, ten wie, o czym ględzę - utwory starzejąc się, po pewnym czasie stają się własnością publiczną. Potem mynda interesowała się wyścigami na żużlu i, co gorsza, czułki swoje i tam pakowała (czułki czy odnóża - co taka mynda posiada, to ja dokładnie nie wiem). Z przekonaniem twierdziła, że mówi biegle po angielsku, niemniej nic publicznie nie powie. Zatajała miejsce swojego urlopowego leniuchowania (w odróżnieniu od leniuchowania jej całorocznego), gdyż jak twierdziła, mogłoby to stanowić łakomy kąsek dla "paparacych". Wreszcie mynda miała nas integrować z Europą. Integrowanie wydaje się w miarę prostym zajęciem, ale jedynie do czasu, gdy należało wcisnąć "enter" w pececie. Nikt w myndy urzędzie nie potrafił tego uczynić, wobec tego przepadło nam kilkadziesiąt milionów euro z unijnego wspomagania. "Muszę zawieźć wódkę tatowi" - tak mawiał jeden mój daleki kolega z prowincji. Teraz kolega ów okazał się wysokim urzędnikiem owego integracyjnego ministerstwa i w długim elaboracie na łamach prasy klarował, że to nie o to chodzi, że nikt nie umie wcisnąć "enter", tylko że "blablabla". Niemniej unijną pomoc ch... strzelił tak czy owak. Przepraszam za wulgaryzm, ale w tej sytuacji jest moim skromnym zdaniem jak najbardziej uprawomocniony. Tego było za wiele nawet wiecznie uśmiechniętemu premierowi i pogonił myndę, gdzie pieprz rośnie. Po AWS-owskiej klęsce wyborczej, której owocem jest rząd jeszcze gorszy (to się wydawało niemożliwe, ale jednak - Polak potrafi), mynda pojawiła się ni stąd, ni zowąd we Włocławku. Prezydent czy inny wojewoda w tym mieście zatrudnił ją w charakterze eksperta czy doradcy, ale po paru miesiącach zorientował się, że jedyna praca, którą mynda wykonuje, to pobieranie pensji. Zorientował się, że chyba to jednak kiepski interes, i wręczył bohaterce naszego felietonu wymówienie. Ostatnio widziano myndę na zjeździe partii Leppera. Pan Andrzej, rozganiając stare towarzycho, musi w tym samym czasie organizować nowe, bo w przeciwnym razie nie będzie kogo na listy wpisać, a przecie wybory niedługo. Mynda do takich akcji gotowa jest ze wszech miar ochoczo. A że sondaże dają Lepperowi te kilka czy kilkanaście procent gwarantujące wejście do Sejmu, to jestem przekonany, że już niedługo na ekrany naszych kin wejdzie sequel przygód naszego bohatera pt. "Mynda II". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beztroski Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.07, 20:08 tylko takiego poziomu można się spodziewać po czarneckim ryniu ! (mała pisownia z premedytacją) na szczęście to już koniec jego kariery i miejmy nadziej, że tej gnidy już nikt nigdy nie przygarnie, bo tylko nam wstyd przynosi jako Dolnoślązakom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 20:13 Nic dodać, nic ująć - ten felieton wystarczy za wszystkie opinie na temat Rycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Zakompleksiony karzeł intelektualny. Taki jest.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 20:16 dla mnie Czarnecki Ryszard. Felieton trafny. Zresztą..widać, że politycy Samoobrony w chwilach totalnej słabości rwą się na afisz z niczym. Przy okazji siebie kompromitują[patrz: Lepper wczoraj w TVN] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ard Polskiego prezydenta mieszacie z blotem a jakiegoś IP: 81.219.218.* 04.09.07, 20:43 Polskiego prezydenta mieszacie z blotem a jakiegoś niezrownowazonego frustrata z Czech nosilibyscie na rękach bo pluje na Polskę - goowno i tyle !!! Nic w gw juz z gazety nie zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: Polskiego prezydenta mieszacie z blotem a jak IP: *.ikatel.pl 04.09.07, 20:47 raczej próbuje polskę ratować z rąk sfrustrowanych szaleńców i ignorantów głosujących na pis. no i z rąk pis, który przejawia tendencje ku państwu totalitarnemu. należy mu się wielki szacunek za tą próbę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ard Re: Polskiego prezydenta mieszacie z blotem a jak IP: 81.219.218.* 04.09.07, 20:50 Może lepiej niech ratuje sobie czechy a od nas niech sie odwali zdegenerowany staruch. Jego wiedza o Polsce to tylko tyle co mu w pijanym widzie michnik z geremkiem przekażą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny7 Re: Polskiego prezydenta mieszacie z blotem a jak IP: *.atol.com.pl 04.09.07, 22:07 Prawdą jest ,że p.Hawel złote myśli swoich przyjaciół powinien zachować dla siebie ,a nie wyskakiwać jak Filip z konopi , z pomysłem- obserwatorów wyborczych dla Polski! Przyjaciele Ci od 24-miesięcy obrażają Polaków codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh karol Re: Polskiego prezydenta mieszacie z blotem a jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:19 Nic dodac, nic ujac. Z cala sympatia dla Havla: zbyt czesto z Michnikiem gadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Polskiego prezydenta mieszacie z blotem a jak 09.09.07, 10:00 Gość portalu: lokalny7 napisał(a): > Prawdą jest ,że p.Hawel złote myśli swoich przyjaciół powinien > zachować dla siebie ,a nie wyskakiwać jak Filip z konopi , > z pomysłem- obserwatorów wyborczych dla Polski! > Przyjaciele Ci od 24-miesięcy obrażają Polaków codziennie. Polaków od dwóch lat obrażają inni: pani "minister" Fotyga, zakompleksieni bracia bliźniacy, bełkotek-szef klubu parlamentarnego Kuchciński,pucułowaty krakowianin - szeryf(przal się Boże) Ziobro i wielu,wielu innych. Dolnoślązacy w PiS-ie zdecydowanie odbiegają od opisanych wyżej. Na swoim ostatnim posiedzeniu ten niesławny sejm Najjaśnieszej powinien podjąć uchwałę modyfikującą prawo wyborcze - każdy kandydat na posła winien przedstawić zaświadczenie od lekarza-psychiatry, iż jest zdolny wykonywać obowiązki posła. Przez kilka ostatnich lat - oglądając w TV posiedzenia sejmu odniosłem wrażenie, że nie wszyscy posłowie są zdrowi psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitole.trolle Re: Polskiego prezydenta mieszacie z blotem a jak 05.09.07, 13:35 Gość portalu: ard napisał(a): > Polskiego prezydenta mieszacie z blotem a jakiegoś niezrownowazonego frustrata > z > Czech nosilibyscie na rękach bo pluje na Polskę - goowno i tyle !!! Nic w gw ju > z > z gazety nie zostalo. Polski prezydent nie wykazał się jak dotąd niczym, ani wcześniej w czasach komuny, ani jako prezydent Warszawy, ani teraz jako prezydent Polski. Natomiast Havel nie jest żadnym frustratem patafianie bosy, jest autorytetem na scenie międzynarodowej, pisarzem, opozycjonistą z taką kartą jaką nie pochwali się nikt z PISu. Jeśli chcesz polemizować to choć mniej jakieś wykształcenie. Ach zapomniałem u was jest to wadą a zaletą nieuctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimnacz Re: Polskiego prezydenta mieszacie z blotem a jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:38 Polski prezydent nie wykazał się jak dotąd niczym, ani wcześniej w czasach > komuny, ani jako prezydent Warszawy jako prezydentowi Warszawyudało mu się wywłaszczyc 400 działek pod budowę trasy PÓłnocnej i kupic 80 autobusów z klimatyzacją, Sternicy z naszej dynastii mogliby u niego POterminowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Z zasług Prezydenta Kaczyńskiego dla Warszawy nie 06.09.07, 19:43 sposób nie przypomnieć Muzeum Powstania Warszawskiego - pierwszego multimedialnego muzeum w Polsce, które jest zwieńczeniem akcji przywracania pamięci o największym zrywie zbrojnym naszego Narodu. Chwała Powstańcom - wierni na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irekk Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.chello.pl 04.09.07, 22:33 Ryśka można lubić lub nie,ale zachował się jak patriota.Nie będzie pepik pluł nam w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyrysiek Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.07, 22:33 nie na co debatować, kaczego "ciemnego luda" nic nie przekona że białe (...). Nawet jakby Jan Paweł II wstał z grobu i powiedział co o tym wszystkim myśli w podobnym tonie to "kilo gwoździ" założył by mu podsłuch w krypcie by na końcu ogłosić na konferencji prasowej że był agentem mosadu. Ciekawe kiedy "kilo gwoździ" ogłosi że Havel to tajny członek PO albo cogorsze SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 23:41 Dla mnie ten facet (RC) jest hańbą mego miasta. w czasie dyskusji telewizyjnych żałosny eurodeputowany Ryszard C. dodawał do nazwisk dyskutantów pseudonimy. Dla niego proponuję Ryszard "Mop" Czrnecki. Wyjaśniam - "mop" to taka unowocześniona szmata do mycia podłogi. Kończ Waść wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Emerycie, proponuje wypowiadać się w swoim imieniu 06.09.07, 19:51 Też jestem mieszkańcem Wrocławia i mam zupełnie inne zdanie nt. Czarneckiego. P.S. czy jesteś przypadkiem fanem Donalda z jego "milionami Polaków"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Czarnecki kulturą się nie popisał IP: *.zlotniki.pl 05.09.07, 00:10 Kulturą Rysiu się nie popisał, ale co do meritum przyznaję Mu rację. Havel nie powinien wtrącać się w sprawy suwerennego narodu i to na dodatek tak bezczelnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kram Re: Czarnecki kulturą się nie popisał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 01:35 jak polscy obserwatorzy jada gdzies (Ukraina, kazachstan,i td.), to jest OK, ale jak ktos chce obserwowac wybory w Polsce to nie jest OK. Czegos ja tu nie rozumiem, pewnie glupi jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Wrocław wstydzi się za tego posła Kameleona, który IP: *.dyn.optonline.net 05.09.07, 01:37 co chwila zmieniał barwy polityczne aby ciagle być u władzy i pisać swoje dyrdymały w blogach, szkoda , że mieszka we Wrocku bo to największa porażka dla naszego miasta , kto popiera niech się wpisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mothermania Re: Wrocław wstydzi się za tego posła Kameleona, IP: *.hsi.kabelbw.de 05.09.07, 07:27 Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.09.07, 01:49 Czrnecki jest zalosnym, niekompetentnym osobnikiem przynoszacym wstyd naszemu miast, a raczej Londynowi bo Riczard Fransis sie tam urodzil a w wieku doroslym dal sie poznac jako kobieciarz, wsrod emigracji Rysio-Kobieciarz dobre , nie? Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Masz jakieś konkretne informacje na poparcie 06.09.07, 19:55 swych bredni? Bo jak nie to SPIEPRZAJ buraku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 05.09.07, 07:11 Czarnecki to choragiewka posmarowana gruba warstwa tluszczu zwierzecego, aby glebiej i chyzej wchodzic w zadki moznych tego swiata. Maly czlowieczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.as.kn.pl 05.09.07, 07:53 Pomijając styl Czarneckiego to mam wrażenie że piszący ten artykuł daleki jest od bezstronności. Czyżby Pan redaktor miał jakieś problemy emocjonalne związane z europosłem Czarneckim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.ikatel.pl 05.09.07, 08:24 mam wrażenie, że we względnie obojętny sposób wyraził powszechnie panujące obrzydzenie. to chyba nie jest problem emocjonalny związany z czarneckim. jak się pisze o brudnych ulicach i wandalizmie, też się pisze krytycznie, bo się po prostu nie da inaczej, nie? czy też nazwałbyś/abyś to problemem emocjonalnym związanym z wandalizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.srv.volvo.com 05.09.07, 08:55 No tak, GW szarżuje na Czarneckiego (łatwy cel, bo faktycznie to człowiek mierny) - lecz głównie po to, żeby odwrócić uwagę od tego, że najwyraźniej Michnik zaczął wzywać bratniej pomocy z zagranicy. Ponieważ Polacy nie dorośli do demokracji, możemy oczekiwać, że wkrótce kraje sojusznicze pomogą nam w obaleniu krwawego reżimu kaszystowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SugarCubes Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.mofnet.gov.pl 05.09.07, 10:02 Dobre! Dokładnie, nadszyszkownik Michnik zachowuje się zupełnie jak towarzysz Gustav Husak w '68. I jak tu nie wierzyć powiedzeniu, że historia się powtarza: tragedia w pierwszym wydaniu w drugim staje się farsą. Tak, tak tylko "bratnia pomoc" może uchronić nas przed czarną nocą kaczystowskiego totalitaryzmu hłe hłe hłe... A poważnie, Havel - to kolejny zdezorientowany intelektualista, o którym towarzysz Lenin powiedział by: "polieznyj idiot". Cóż, bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla 05.09.07, 17:03 Czy Twój szef, (Zyta Gilowska) wie, co robisz w czasie pracy ? A może lepiej powinieneś się zająć sprawdzaniem PITów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SugarCubes Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.07, 17:16 A może Ty misiu powinieneś bardziej pilnować swojego nosa? Co ja w pracy robię to dzięki bogu nie twój zasr..ny interes. Zobaczyłeś .mofnet w adresie i rżniesz cwaniaczka. Są narzędzia żeby wydobyć twojego IP-ika z tego forum i zobaczyć jakie to strony ostatnio odwiedzałeś moralisto. I okaże się że ty np. jakiś sodomita jesteś, co? hłe hłe hłe... Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Żałosny cham 05.09.07, 09:34 Żałosny cham.Te wypady sugerujące niewierność żony Havla to chamstwo w czystej postaci.Ale czego możne się spodziewać po facecie ,który w Samoobronie spędził kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Zchn, samoobrona... 05.09.07, 10:50 czy "człowiek" może upaść niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozek Re: Żałosny cham IP: *.chello.pl 05.09.07, 10:57 Może Czarnecki to prostytutka polityczna,ale z jajami.Słusznie odwdzięczył się knedlowi. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: Żałosny cham 05.09.07, 11:30 Czarnecki z jajami?Facet próbuje jak tylko może wejść w tyłek Kaczyńskim, aby się gdzieś załapać po zakończeniu kadencji w europarlamencie?Cechuje go skrajny serwilizm i lizusostwo, a to zdecydowanie nie są przymioty "faceta z jajami". To że Havel palnął bzdurę(notabene już się zaczął z niej wycofywać),w żadnym stopniu nie usprawiedliwia obrażania jego żony.Dla mnie jest to,jak mawia prezydent,oczywista oczywistość. Widzę jednak ,że Ty należysz do tej grupy osób ,którym chamstwo kojarzy się z męskością.Ciekaw jestem jak wielkim facetem byłby Czarnecki w Twoich oczach, gdyby jeszcze dorzucił parę niepochlebnych uwag na temat matki i córki(jeżeli takową ma)Havla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozek Re: Żałosny cham IP: *.chello.pl 05.09.07, 11:38 Bezsensu są dyskusje o rzeczach,które nie miały miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Niedaleko pada jabłko od jabłoni... IP: *.slupiec.net 05.09.07, 09:57 Nie dziwmy się zachowaniom Czarneckiego,po prostu genetyka.Tatuś Henryk Czarnecki,już jako student łódzkiej filmówki donosił do UB na kolegów,w wyniku czego wielu wylądowało w więzieniach.Dla niedowiarków polecam lekturę fragmentów biografii Romana Polańskiego,który miał nieszczęście być na jednym roku z Henrykiem Czarneckim,co dokładnie opisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Dla ciebie ciemniaku każdy o nazwisku 06.09.07, 20:00 Czarnecki to rodzina Rycha, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok alke to jest rodzina ricarda, 07.09.07, 18:51 które kiedys w niesławie wywalono z foteli paru - KIE, szef ZCHN, że tylko o tych wspomnę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: 156.17.100.* 05.09.07, 12:20 Chamskie to są raczej ataki gazety na pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Czarnecki? A kto to jest? IP: 82.160.28.* 05.09.07, 12:31 Bo Vaclava Havla znam (choć nie osobiście, czego żałuję). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: Czarnecki? A kto to jest? IP: *.chello.pl 05.09.07, 12:36 A ja żałuję ,że nie poznałem osobiście Teresę Orlowski. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi rysiu chciałby żeby nikt mu na rączki nie patrzył 05.09.07, 15:10 "Idea patrzenia Polakom na ręce zrodzić się mogła w głowie pisarza (raczej komediopisarza) i to bardzo oderwanego od rzeczywistości." to jest mentalność bandziora którego bardzo denerwuje że ktoś chce go spłoszyć albo jest ostrożny. przy czym w tym przypadku myślę że bardziej to przypomina dzieciucha który myśli że takie podlizywanie się "chłopcom z ferajny" spowoduje że przyjmą go do bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurb Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: 82.160.255.* 05.09.07, 16:01 A czego sięmożna spodziewać po Czarneckim. Havel miał rację, w tym bajzlu jaki się u nas stworzył obserwatorzy są potrzebni natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.chello.pl 05.09.07, 16:05 Niestety, Czarnecki "dobrze" promuje siebie, bo wychodzi naprzeciw ideom "prawdziwych Polaków i prawdziwych patriotów", czego dowodzą niektóre wypowiedzi na tym forum. A dzięki takim wyborcom PiS znowu wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me&myPimp Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.cmbg.cable.ntl.com 06.09.07, 21:42 rispekt...zgadzam sie z toba w 101% RC swietnie sie sprzedaje jako produkt...w polsce. Lepper go wywalil ale sam ma wieksze problemy, wiec RC moze sie tylko cieszyc ze 'odszedl'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:13 dla mnie na zawsze R. Cz. pozostanie K-R-E-A-T-U-R-Ą. I niczym więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Chamska szarża Czarneckiego na Havla 05.09.07, 16:25 Czarnecki - kameleon w ludzkiej skórze z ptasim móżdżkiem - gotowy jest na każde błazeństwo, byle tylko się załapać na listę wyborczą, obojętne jaką. Teraz pewnie na listę PiS. Między innymi dzięki takim geniuszom jak ten osobnik, jesteśmy pośmiewiskiem cywilizowanej części Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.Red-80-38-24.staticIP.rima-tde.net 05.09.07, 17:13 CZARNECKI BYL, JEST I BEDZIE PROSTAKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
jebanepepiki Brawo Rysiu!!! 05.09.07, 19:33 Panie Ryszardzie,niektórzy tu dostrzegają,sugerują podlizywanie się PIS-owi...a ja uważam że to dobre podsumowanie tego kmiota...!!!A swoją drogą to właśnie ślepi jak kocięta zwolennicy (niektórzy)PISu czy Platformy powinni zapamiętać teraz gorzką lekcję pt. Jak to miło jak się jakiś kmiot z sąsiedniego kraiku wpier......la!!!"i wzięli by sobie na wstrzymanie z "obroną demokracji"w krajach ościennych... Panie Tusk!,Panie Putra!Białoruś naprawdę sobie bez was poradzi..i darujcie sobie te pomarańczowe czy niebieskie czy inne rewolucyje no chyba że rzeczywiście macie "misję do spełnienia"(tylko dla czyjego wywiadu?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z powazaniem Re: Brawo Rysiu!!! IP: *.blt.pl 05.09.07, 20:05 Nie popieram pana R.C ale on powiedział prawdę, pod która wielu Polaków się podpisze. Należy mu się szacunek za taką publiczną odwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednijsiesam Re: Brawo Rysiu!!! IP: *.telsat.wroc.pl 05.09.07, 20:41 Skąd się biorą takie półgłówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me&myPimp Re: Brawo Rysiu!!! IP: *.cmbg.cable.ntl.com 06.09.07, 21:31 ...wogole nic nie rozumiem co do mnie mowisz, moze troche jasniej, bo tutaj si e juz sciemn ia. Brookselka jest fajna, troche jak Wrocek o droogiej nad ranem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me&myPimp Re: Brawo Rysiu!!! IP: *.cmbg.cable.ntl.com 06.09.07, 21:33 ...zapomnialem dodac...sam stary jestes ..ypolniszeszwarcarbajter ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me&myPimp Re: Brawo Rysiu!!! IP: *.cmbg.cable.ntl.com 06.09.07, 21:37 ...do programu moderacyjnego ;-) Okey...moze troche przesadzilem...ale lubie czeskie browarnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.chello.pl 05.09.07, 20:44 Powaliło mnie wyszukane słownictwo pana redaktora. Określenie czegoś jako chamskiego jest... niczym innym niż samo chamstwo własnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: Chamska szarża Czarneckiego na Havla IP: *.ikatel.pl 05.09.07, 20:54 określenie grafficiarza mianem wandala też jest chamskie? może autor powinien był użyć popularnego wśród różnej maści hipokrytów hasła "kontrowersyjny"? Chamstwo trzeba określić mianem chamstwa. W stosunku do tej obleśnej miernoty, słowo to i tak wydaje się rażąco wręcz słabe... Odpowiedz Link Zgłoś