Gość: klops Re: Kto zaszczuł weterynarza ze Środy Śląskiej IP: *.acn.waw.pl 13.09.07, 17:17 Jeszcze s.........n mial czelnosc przyjsc na pogrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac88 Kto zaszczuł weterynarza ze Środy Śląskiej IP: 89.174.61.* 13.09.07, 18:06 W podobny sposób postąpiono ze mną PISOWCY lubią szczuć!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Kto zaszczuł weterynarza ze Środy Śląskiej 13.09.07, 18:16 Zamordowali kolejnego po Blidzie człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Kto zaszczuł weterynarza ze Środy Śląskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:18 większośc wpisów przypomina mi wypowiedzi dzieci z gimnazjum na temat polityki - powtarzają, co usłyszeli od innych albo w tv, zero zamyślenia nad tym, co się mówi... pytam: czy już nie można człowieka odwołać ze stanowiska, bo nie daj Boże się zastrzeli? no moim zdaniem to by było dopiero chore, ale widać się mylę... zaraz odpowiecie, że "zaszczuli człowieka". proszę o konkretne rpzykłądy pwego zaszczucia. moze ktoś, kto zna sytuację mi odpowie. bo jak na razie widzę tu mase krzykaczy, którzy pojęcia nie mają o sprawie ani o sytuacji w Środzie, a wiedzą tyle, ile wyczytali w tym artykuliku na miarę "fucktu". w ogóle ile z wypowiadających się wie, gdzie Środa leży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzak Re: Kto zaszczuł weterynarza ze Środy Śląskiej IP: 89.174.14.* 13.09.07, 20:36 Nie bełkocz!!!! Jeżeli nachlałeś się, to idź do łóżeczka a nie kalecz języka polskiego. Znalazł się obrońca na etacie nikczemnych politykierów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Kto zaszczuł weterynarza ze Środy Śląskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 21:11 argumentacji uczyłeś się od samej autorki tego artykuliku? to gratuluję, rozumiem, że bardziej profesjonalny nauczyciel jest ponad Twoje możliwości umysłowe... przykro mi, naprawdę... a i może to dla CIebie bolesne, ale mam 21 lat i nie jestem wplątana w prowincjonalną poliykę ani nie próbuję nikogo bronić. ja po prostu potrafię myśleć nad tym, co się dzieje i mówi, a nie powtarzać bzdury bezmyślnie. radzę nad tym popracować - podobnie nad kulturą wypowiedzi, może nie jest za późno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Kto zaszczuł weterynarza ze Środy Śląskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 05:04 To forum komentuje artykuł, do którego jest dołączone. Być może nie jest napisany obiektywnie, ale pewne rzeczy raczej nie są nieprawdą. Nie wiem czy znajomość geografii, jak napisałaś, pomoże obiektywnie ocenić sytuację... być może :) Nie muszę znać sytuacji panującej w Środzie Śląskiej (notabene wiem gdzie leży), żeby oceniać opisaną sytuację. Telepie mną jak lokalny kacyk pomiata ludźmi, a jakiś d.u.powłaz wykonuje jego polecenia. Taki mamy styl uprawiania polityki w naszym kraju i nic tego nie zmieni, nie ważne jaka opcja, czy SLD, czy PO, czy PiS. Obecna władza nie robi nic więcej niż poprzednie (w mojej opinii), ale zasłania się szyldem Prawo (hmmm ciekawe) i Sprawiedliwość (jeszcze ciekawsze...), tak wiem, starosta jest z PO (ze Środy Śląskiej - wiem gdzie leży). P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Kto zaszczuł weterynarza ze Środy Śląskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:06 > Nie muszę znać sytuacji panującej w Środzie Śląskiej (notabene wiem gdzie leży) > , > żeby oceniać opisaną sytuację. no właśnie, Ty i wielu innych komentujących zna OPISANĄ sytuację - a nie sytuację rzeczywistą. i mimo to pozwalacie sobie na ocenę "lokalny kacyk pomiata ludźmi" itp... uważasz, że to w porządku wobec człowieka, że po nierzetelnym artykule masa ludzi rzuca się na bohaterów artykułu, żeby się powyżywać - za PiS, za kryzys w państwie, za wszystkie nieszczęścia ich życia... czy nie przypomina Ci to sytuacji sprzed 2 lat, że można puścić w świat cokolwiek, bo "ciemny lud i tak to kupi"? ja sama nie wiem na pewno, gdzie leży prawda, ale na pewno nie zdecyduje o tym autorka tego artykułu. bo czym bym się różniła od takiego np. Ziobry, gdybym nie zastosowała starej dobrej zasady, że należy wysłuchać i drugiej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neumarkt znam ta sprawe bardzo dobrze IP: *.media4.pl 14.09.07, 18:03 fakt jest taki, ze starostowie nie chcieli wspolpracowac z weterynarzem, wiec zasugerowali jego szefowi, aby ten go zwolnil. Jednak to, co sie teraz dzieje w Srodzie, to zwykle upolitycznianie smierci biednego pana Andrzeja. Nagle sie znalezli jego przyjaciele itd, ktorzy - dziwnym trafem - stali sie nimi dopiero po jego smierci. Zenujacy byl sam pogrzeb pana Andrzeja, a raczej pozniejsza manifestacja - na czele z panami z SLD. Nikt w Srodzie nie ma watpliwosci, ze cala akcja ,,posmiertna" ma na celu tylko jedno - wywalenie Burdzego i Wojwodki, ktorzy jacy sa tacy sa, ale nie maja nic wspolnego z koteria z urzedu gminy - a wlasnie to panow z ratusza bardzo boli. Tymczasem dziennikarka Gazety Wyborczej dala sie omotac przeciwnikom starostwa i stad wyszly takie kwiatki. Zakladam, ze miala dobre checi, ale nie wyszlo - bo zasugerowala sie ,,opowiescia pierwszego rozmowcy". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: znam ta sprawe bardzo dobrze IP: *.leclerc.pl 15.09.07, 13:34 widac nie znasz tej sprawy polityczku chcesz się bawic w polityke to się baw ale wytłumacze ci że na manifestacji byli przedewszystkim jego koledzy z inspekcji czyli lek. wet a nie tak jak ty polityczku. oni przyszli tam bo mają dosyc takich jak ty oni chcą normalnie pracowac a nie zajmowac się jakimiś przekrętami czyli polityką. Najgorsze jest to że w tym kraju na stanowiska powołuje się polityków a nie specjalistów jak np. lekarz wojewódzki nie ma o niczym pojecia ale zna wojewode i juz jakie to proste w tym kraju po co byc specjalista wystarczy byc kolesiem i wiedziec z kim wypic. Nawiasem mówiąc z tego kraju trzeba jak najszybciej wyjechac bo to co się dzieje jest straszne. Mam nadzieje że mnie jakies ABW nie aresztuje za to co piszę w tym kraju nigdy nic nie wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: znam ta sprawe bardzo dobrze IP: *.media4.pl 15.09.07, 18:05 niewielu jest pewnie pracownikow leclerca w Srodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Polityka to bagno IP: *.leclerc.pl 15.09.07, 13:21 Po pierwsze jakim prawem lek. wet. sa zależni od polityki oni mają leczyc a nie zabawiac się polityka, dopuki w naszym kraju bedą politycy doputy nie bedzie dobrze, mam nadzieje tylko że polityka Sucheckiego koledzy i koleżanki wywiozą wkońcu na taczce i zawiozą do urzędu bo z weterynaria ma mało wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Polityka to bagno IP: *.media4.pl 15.09.07, 18:06 rzecz w tym, ze powiatowy lekarz weterynarii NIE leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lola292 Kto zaszczuł weterynarza ze Środy Śląskiej 12.10.07, 10:52 Jak czytam ten artykuł to mi cierpnie skóra . Jak dalej żyć w takim głupim kraju. Gdyby wyborca miał rozum, to aroganccy gó..arze nie rozpychaliby sie we wszelkiej maści urzędach.Gdyby władza nie miała skóry aligatora to rozumiałaby człowieka , którego bardzo łatwo zaszczuć.Powinni uderzyc sie w piersi, a nie biegać jeszcze po prokuratorach.Wspólczuje rodzinie samobójcy. Odpowiedz Link Zgłoś