Gość: kibic IP: *.e-wro.net.pl 26.09.07, 23:08 Umierałem ... szalałem ... umarłem Dziękuję Śląsku! To było COŚ! Takie emocje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tytus Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:15 Tłumy kibiców czyli..............6000. ŻENADA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.chello.pl 26.09.07, 23:55 bo tylko tyle było biletów do sprzedania więc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 00:09 Tytus bucu jeden -jak by było piętnaście tysięcy biletów to by też się sprzedały-ale na "firmę" jaką jest WISŁA,a nie to twoje "wiejskie zadupie lubin" jak sądzę,a nawet jestem pewien-hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin 10.000 było na meczu a gdyby był większy stadion IP: *.lanet.net.pl 27.09.07, 15:05 to przyszłoby i 20 tys. ty na swojej wiosce takiej frekwencji nigdy nie zobaczysz. Niedługo wrócą czasy kiedy to na Śląsk przychodzilo po 60 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ost Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.07, 23:15 Dziękujemy Śląsku!!! Za serce, za walkę, za emocje do końca. Tak przegrać, to jak wygrać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.07, 00:18 W koncu kibice przezyli emocje jakie od wielu lat przezywaja kibice kosza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuKaeS Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.07, 00:46 mylisz sie bo w koszykówce nie ma karnych a większych emocji w sporcie nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.kruk-inkaso.com.pl 27.09.07, 08:05 Są osobiste :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuKaeS Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.07, 09:15 hehe bez przesady , w koszykówce osobiste są w meczu co chwile a konkurs rzutów karnych w meczu piłkarskim zdarza się rzadko . Zresztą każdy kto był to potwierdzi , że były emocje najwyższych lotów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny 27.09.07, 01:19 Grało dwóch wiceliderów i na dobrą sprawę to nie widać było kto z której ligi hehe ;p. 1 raz byłem na Oporowskiej i zaskoczyłem sie na plus za rok pierwsza liga we Wrocławiu. Brawa dla komentatora za Marcina "BŁaszczyńskiego" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksfan powodzenia zyczymy wiselce, gratulacje dla slaska IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 27.09.07, 03:16 do zobaczenia za rok w I lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunny_ Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: 212.127.94.* 27.09.07, 06:16 Szkoda mi Naszych ,ale jestem wkurzona, ze musialam jechac z pieprzonymi KIBOLAMI wisly - tym samym pociagiem. Pieprzona Kolej Panstwowa powinna zrobic dla KIBOLI osobne pociagi, zeby mogli je swobodnie rozpieprzac , a potem tluc sie na ustawkach. Paru debili i kozaczkow mniej! Szacun dla Normalnych KIBICOW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Obodrzycki Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: *.tktelekom.pl 27.09.07, 07:16 Sztylka niewidoczny?!???! Człeku pióra, puknij się w ten tamburyn. Darek od razu meczy ciągnie ten wózek!!!!! HEJ ŚLĄSK!!! Dla takich chwil warto żyć - uwielbiam euforię po bramce!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Za rok w I lidze rewanż :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 07:43 Za rok w I lidze rewanż :) Wspaniałe emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 08:15 Sztyla byl dzis rewelacyjny a tekst godny tej gazety, a co do emocji to chyba ktos nie byl chocby na meczu z Wisla Plock jesli mowi ze dawno takich emocji nie bylo! gratulacje dla Ślązeczka, jestesmy najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.as.kn.pl 27.09.07, 08:24 super normalnie ekstaza - brakło tylko tego zwycięstwa. Za rok z taką grą nie powstydzimy się zdobyć mistrzostwa POLSKI !!! Wielki Rysiek Wielki Śląsk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Co za emocje.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 08:20 Takiego meczyku nie było u nas od wielu, lat, dzięki chłopaki....Rysiu Szacun Wielki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Fantastyczne widowisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 08:36 Niewiele zabrakło do awansu, ale przegrać po takiej to walce nie jest żaden wstyd. Z taką grą nie powinno być problemów z awansem do OE. Potrzebne będzie kilka wzmocnień i powrócą piękne lata. Przpomniał mi się finał PP w Opolu z GKS Katowice. Roztrzygnięcie też było w karnych, tyle że w meczu i dogrywce było 0:0. No i po meczu ryczeliśmy na całe gardło PUCHAR JEST NASZ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Fantastyczne widowisko IP: *.as.kn.pl 27.09.07, 08:42 też wtedy tam byłem Boże to już 20 lat .... a my cały czas młodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Fantastyczne widowisko IP: 193.0.242.* 27.09.07, 09:22 a ja miałem 9 lat i oglądałem ten finał w czarno białym telewizorze:-) Później na podworkowym boisku graliśmy w piłkę i rozdzielaliśmy między siebie nazwiska naszych idoli. Ja chciałem być jak Waldemar Prusik, a dobrze Wam znany Darek Sztytlka był ... Ryśkiem Tarasiewiczem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: 212.127.94.* 27.09.07, 09:12 Apeluje - wszyscy na Polonie - niech tak będzie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: *.wroclaw.agora.pl 27.09.07, 10:31 Dziękujemy!!! Byliście, Jesteście, Będziecie NJALEPSI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Zdjecia z meczu Slask vs Wisla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:36 www.wroclawianie.info/galeria/thumbnails.php?album=14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Jak by przyjechał Mistrz Polski ! to było ! IP: 62.87.215.* 27.09.07, 10:54 ŚWIETO !!!w drodze na stadion Wroclawianie by sie pozabijali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jak by przyjechał Mistrz Polski ! to było ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:12 Graliśmy już z takimi drużynami jak ta z lubina. Była np. Swornica Czarnowąsy, TOR Dobrzeń Wielki i kilka innych ale zainteresowanie było marne, więc i na drużynę z lubina nikt by nie przyszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Jak by przyjechał Mistrz Polski ! to było ! IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.07, 14:05 to ze gracie z jakimis czarnowasami i dobrzeniami to nie nasza wina.Mimo wszystko powodzenia.Gdybyscie potrzebowali jeszcze jakichs wzmocnien to niech Rysiek zadzwoni do Czeska...da sie zalatwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Na tak medialny klub jak miszcz to 6 ty by nie IP: *.lanet.net.pl 27.09.07, 15:08 przyszło. Oszołom z wioski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Na tak medialny klub jak miszcz to 6 ty by ni IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.07, 17:05 a u nas "szostka"to normalka...mimo,ze chlopakom nie idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunik Vel Kunicki Zaglebie - Sląśk 7:0 pamietacie ? IP: 62.87.215.* 27.09.07, 11:16 kiedy to odbijecie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Pamiętamy. Mecze kupowane się nie liczą :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:10 Ciężko będzie nam to odbić bo za kupowanie meczów za rok będziecie mieli derby z Polkowicami. A z drugiej strony mecze kupowane się nie liczą a faktem jest że jak świat światem od zawsze albo kupowaliście albo sprzedawaliście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Pamiętamy. Mecze kupowane się nie liczą :) IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.07, 14:32 jak swiat swiatem...sprzedawano...kupowano...Prawda jest taka:Was na to nie stac!!!!!Robert Pietryszyn Najlepszym szefem klubu w Polsce...Czesiu Michniewicz najlepszym trenerem w Polsce o chlopakach z boiska juz nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Zapomniałes jeszcze dodać lubin najlepszą wioską IP: *.lanet.net.pl 27.09.07, 15:16 w galaktyce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Rodejdzie pis od koryta i IP: *.chello.pl 28.09.07, 17:08 i lubiny wroca tam gdzie ich miejsce co s kolo 4 ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Pamiętamy, kupiliście wtedy ten mecz od naszych IP: *.lanet.net.pl 27.09.07, 15:11 sprzedajnych grajków. Odbijemy za jakiś czas jak się waszemu zakładowemu klubikowi skonczy lewa kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papay Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: *.magma-net.pl 27.09.07, 12:26 Jedyna taka galeria zdjęć z meczu z Wisłą Mecz juniorów www.szlachta.wroclaw.pl/test/galeria/fotoreportaz.php?f_id=28 Mecz ŚlĄSK-WISŁA www.szlachta.wroclaw.pl/test/galeria/fotoreportaz.php?f_id=30 Zobacz oprawe na trybunach i kibiców www.szlachta.wroclaw.pl/test/galeria/fotoreportaz.php?f_id=29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papay Jedyna taka galeria zdjęć z meczu z Wisłą IP: *.magma-net.pl 27.09.07, 12:30 Jedyna taka galeria zdjęć z meczu z Wisłą Mecz juniorów www.szlachta.wroclaw.pl/test/galeria/fotoreportaz.php?f_id=28 Mecz ŚlĄSK-WISŁA www.szlachta.wroclaw.pl/test/galeria/fotoreportaz.php?f_id=30 Zobacz oprawe na trybunach i kibiców www.szlachta.wroclaw.pl/test/galeria/fotoreportaz.php?f_id=29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: 156.17.128.* 27.09.07, 13:32 A nie wydało się Wam dziwne, ze piłkarze WKS-u byli jakos dziwnie szczęśliwi po tym meczu? Taka szansa była a oni cieszyli się jakby osiągneli wielki sukces bo walczyli super z Wisłą...ale przeciez przegrali!i z czego tak się cieszyć, z walki tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.as.kn.pl 27.09.07, 13:54 a co płakać mieli..... jakby to była LM to ok ale ..... Po co te narzekania.... grali super ale jak się dobijemy do Ekstraklasy to pokarzemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.07, 15:01 najpierw sie dobijcie...a potem zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic2 Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 14:52 Gość portalu: kibic napisał(a): > A nie wydało się Wam dziwne, ze piłkarze WKS-u byli jakos dziwnie > szczęśliwi po tym meczu? A zauważyłeż że my też się cieszymy? Czasami nawet porażka cieszy :) Tym bardziej że polegliśmy z godnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.07, 15:15 a zauwazylez(pisownia orginalna)ze gdybyscie dostali w doope od WZL to byloby to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin mały wieśniaczek z kompleksem mniejszości IP: *.lanet.net.pl 27.09.07, 15:25 Zauważyłeś że tylko wy małomiasteczkowi dodajecie sobie na siłę "W" przed skrótem klubu. Cała Polska z tego się śmieje, tak samo jak z waszego kompleksu Śląska. Nawet wasz zakład zebyście juz nie robili siary dodał przed nazwe literki kghm :D a wy nadal swoje z tym kompleksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: mały wieśniaczek z kompleksem mniejszości IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.07, 17:17 Niezauwazylem...sorki za slepote.A co do kompleksow to dziwne,ze prawie 700 000 miasto ma takowe do 10 razy miejszego MIASTA.Glupota?Zazdrosc?Czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: *.e-wro.net.pl 27.09.07, 15:44 NA MÓJ GUST WIDZÓW BYŁO 8000 -850O SKORO STADION MA POJEMNOSCI 10500 TO W PRZYPADKU TYLKO 6000 W POLOWIE BYŁBY PUSTY. A PRAWIE PEKAŁ W SZWACH. BRAWO DLA (...) ZA ODPOWIEDNIE DZIALANIA:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karny IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.07, 17:32 Ty jakis orangutan jestes?Przypomne :10 500-8 500...to jeszcze 2 000 plazy.Co pekalo?Chyba,ze Twoje szare komorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkarz Jest podejzenie że zawodnicy Śląska wąchali klej ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.07, 16:28 testy po meczu wykazały nie dozwolone srodki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Jest podejzenie że zawodnicy Śląska wąchali k IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.07, 17:46 nie do konca tak...klej to wachali rzurzlowcy i dlatego skrecali w prawa zamiast w lewa...i sie najechali...hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ND Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: *.e-wro.net.pl 27.09.07, 17:40 Ryszard Tarasiewicz po meczu powiedzial (Mam nadzieję, że ta potyczka z tak doświadczonym zespołem przyniesie jakieś korzyści w II lidze. Boli mnie tylko, że na inne spotkania Śląska nie przychodzi tak dużo ludzi. Kibice powinni bardziej identyfikować się z klubem. Jest mi przykro, że frekwencja na meczach nie jest najlepsza, szczególnie, że od jakiegoś czasu gramy dobrze. Dzisiaj to Wisła przyciągnęła tylu ludzi na stadion, nie Śląsk. Chcę jednak powiedzieć, że bez względu na rezultat jakim będą kończyły się następne spotkania, ten zespół także w czekających nas meczach będzie się tak prezentował jak w dzisiejszym meczu i chciałbym, aby frekwencja była lepsza.) No i teraz zobaczymy ile osob przyjdzie na mecz z Polonia Warszawa (poniedzialek godzina 20.00 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Widzę że lubinków starch obleciał i się napinają IP: *.e-wro.net.pl 27.09.07, 18:20 Widzę że lubinków starch obleciał i napinają się jak się tylko da :) Znów będą bęcki dostawać gdy wrócimy do I ligi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Widzę że lubinków starch obleciał i się napin IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.07, 22:00 Po pierwsze musicie najpierw wrocic(wasz awans nie jest wcale taki oczywisty)Po drugie Slask! co? 7:0 buhahaha o jakich beckach mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Śląsk przegrał z Wisłą Kraków w rzutach karnych IP: *.chello.pl 28.09.07, 00:25 Przy okazji była demolka Opola.Jak zwykle w tamtych czasach zresztą.Z taka grą Śląsk bedzie faworytem do awansu!!! Odpowiedz Link Zgłoś