mamulinka 27.09.07, 19:40 hej Mam pytanko, czy orientujecie sie co nowego w ten weekend odbedzie sie dla dzieci we Wroclawiu? Moze jakis fajny spektal, festyn albo cos podobnego o czym niekoniecznie ozna przezytac w gazetach... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martiii13 Re: Co w weekend dla dzieci? Wroclaw 28.09.07, 09:08 Na ten weekend bieda raczej:-)Wiecej ebdzie sie dzialo za tydzien.W ta niedziele wybierzemy sie chyba do WCTD na Strachy na Lachy Odpowiedz Link Zgłoś
donciaw Re: Co w weekend dla dzieci? Wroclaw 28.09.07, 10:22 Wystawa psów na Stadionie Olimpijskim-może nie jest to typowo dla dzieci, ale na rodzinny spacer-piknik w sam raz...jak ktos lubi czworonogi, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka Re: Co w weekend dla dzieci? Wroclaw 28.09.07, 11:38 ja troche poszpealam i sie dowiedzialam ze -wystawa psow na stadionie olim. -koncerty wystawy i ogolny festyn nad Stanica, bedzie mozna poplywac na zaglowkach, lodziach - pokazy akcji atunkowych psow ratowniczych, Wyspa Slodowa -budeynek BWA wystawa ceramicznych, rzezb., fot. itp. portretow kotow i psow Qui pro quo -no i mozna wybrac sie na wycieczke do Sobotki czy zoo Opolskiego a po drodze zwiedzic skansen wsi polskiej nie powiem zeby to byly superowe atrakcje...ale zawsze warto wybyc z domu... my najpewniej wybierzemy sie na pokazy psow. Bylsmy w zeszlym tyg i coreczce badzo sie podobalo... pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: Co w weekend dla dzieci? Wroclaw 12.10.07, 13:32 jest taka stronka www.miastodzieci.pl - moja kolezanka z warszawy ciągle z niej korzysta i jej zazdroszczę bo u nas bieda :( zagladam tam regularnie , ale wyglada na to ze poza teatrem lalek nic w wrc się nie dzieje ! Odpowiedz Link Zgłoś
roorza Ja też mam wrażenie, że... 12.10.07, 14:56 mieszkamy w baaardzo prowincjonalnym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
seniwell 14.10 (niedziela) Festiwal Dyni 12.10.07, 16:14 Polecam wybrać się do Ogrodu Botanicznego. Dzieci wróciły w ubiegłym roku zachwycone, babcia też. W tym roku wybieramy się całą rodzinką. Mam nadzieję, że pogoda dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
dorittak Re: 14.10 (niedziela) Festiwal Dyni 13.10.07, 22:35 www.biol.uni.wroc.pl/obuwr/festiwal/index.html Też polecam, dzieciom bardzo się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
seniwell Muzeum Miejskie Wroclaw 12.10.07, 16:19 Siostra specjalnie przyjezdza z 12latkiem na wystawę najlepszych zdjęć dzikiej przyrody www.muzeum.miejskie.wroclaw.pl/wystawy/wystawa_czasowa.php?id=126 Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: Muzeum Miejskie Wroclaw 12.10.07, 19:44 wyglada ciekawie, moze tez się wybierzemy :) szkoda tylko, ze nawet jAK U nas się coś dzieje to tego nikt nie umieszcza na tej stronie :( takie zebrane info byłoby super ! Odpowiedz Link Zgłoś
dorittak Re: Szlakiem wrocławskich krasnoludków 13.10.07, 22:37 Serdecznie zapraszamy małych i dużych, rodziny z dziećmi i bez dzieci na bezpłatny spacer z przewodnikiem po ulubionych miejscach wrocławskich krasnoludków czyli po baśniowym Wrocłwiu. Wycieczka po baśniowym Wrocławiu odbędzie się: w niedzielę 14 października o godz. 12.00 miejsce spotkania: fontanna przy Teatrze Lalek Wycieczka połączona jest z promocją "Krasnoludkowej Mapy Wrocławia". O wrocławskich legendach i krasnoludkach opowie Marta Miniewicz. Zwiedzanie jest bezpłatne. Odpowiedz Link Zgłoś