Dodaj do ulubionych

JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE

IP: 195.67.149.* 16.07.03, 16:54
Ludzie litosci .Rownie nieudanego rezysera nie znajdzieci w calej
Rzeczpospolitej,Teatr Muzyczny spada na psy.
Obserwuj wątek
    • Gość: MEMORY Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 23:37
      GDZIE TE CZASY SŁAWETNYCH "RERZYSERUW" OPERETKI WE WROCŁAWIU:
      BOGUSŁAW ŁAZUKA - SŁYSZAŁAM ŻE JEDNĄ Z OPERETEK MIAŁ REŻYSEROWAĆ SŁAWETNY
      WALDEMAR STASZEWSKI . PRZYZNAM TAKŻE ŻE DLA WIELU POZYCJI UDAŁO SIĘ
      POZYSKAC BARDZO CIEKAWYCH REALIZATORÓW I EFEKT RÓWNIEŻ BYŁ POZYTYWNY.
      ZMIERZAM DO TEGO:
      MOGŁBY STASZEWSKI MOZE I OSTASZEWSKI - POCZEKAJMY , ZOBACZYMY DAJMY SZANSE
      • Gość: MICHAL Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.swipnet.se 17.07.03, 19:10
        Ludzie opamietajcie sie.Wszyscy tylko nie Jarek O.Podejrzewam, ze bedzie
        to gwozdz do trumny dyr Koscielniaka.Lazuka jako rez nie sprawdzil sie.
        Przegrodzki nie poradzil sobie z Ksiezniczka Czardasza.Nie znaczy to
        jednak, ze oszolom powinien rezyserowac piekna ,klaszyczna operetke.
        Kraina usmiechu godna jest prawdziwego rezysera.
        • Gość: ojciec Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 20:53
          jeżeli Kościelniak jest tak naiwny by na siebie kręcic bicz ,to jego sprawa.
          z tego co wiem to facet głupi nie jest moze więc wie co robi, tylko my
          nie.teatr to nie przytułek - popełni błąd - następny proszę-umarł król niech
          żyje król ( tak mi się wydaje). a na razie głosem "memory" -daj mu szanse.
          jeżeli mu się nie uda to (umowa), bierzemy za młotki i w gwozdzia -niech mu
          ziemia..............a B,Łazuka miał dwie szanse a "księżniczka .." PANA
          PRZEGRODZKIEGO jest całkiem dobra(tak mi sie wydaje)
          pozdrawiam .
          podatnik
          • Gość: MICHAL Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.swipnet.se 17.07.03, 23:08
            Czardaszka Przegrodzkiego byla nieudana, a szkoda.To co zrobi
            Jarek O z Kraina usmiechu to bedzie dno zupelne.Zobaczycie.
    • Gość: @@ Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 10:43
      jeżeli już wypowiadasz się na forum o reżyserach to powiedz mi kim jest pan
      J.Ostaszewski?? Bo nie znam nikogo takiego i rzeczywiście przy kimś takim mało
      znanym przedstawienie może paść na ryj!!!!!!!!!!
      • Gość: MAREK Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 14:24
        Gość portalu: @@ napisał(a):

> jeżeli już wypowiadasz się na forum o reżyserach to powiedz mi kim jest pan
        > J.Ostaszewski?? Bo nie znam nikogo takiego i rzeczywiście przy kimś takim
        mało
        > znanym przedstawienie może paść na ryj!!!!!!!!!!

SPEKTAKL PADNIE.
      • Gość: mgc Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.03, 16:12
        Gość portalu: @@ napisał(a):

> jeżeli już wypowiadasz się na forum o reżyserach to powiedz mi kim jest pan
        > J.Ostaszewski?? Bo nie znam nikogo takiego i rzeczywiście przy kimś takim
        mało
        > znanym przedstawienie może paść na ryj!!!!!!!!!!

ależ pan Ostaszewski to Wielki Brader :)))
        • Gość: mikolaj Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: 195.67.149.* 31.07.03, 16:19
          Gość portalu: mgc napisał(a):

> Gość portalu: @@ napisał(a):
          >
          > > jeżeli już wypowiadasz się na forum o reżyserach to powiedz mi kim jest pa
          > n
          > > J.Ostaszewski?? Bo nie znam nikogo takiego i rzeczywiście przy kimś takim
          > mało
          > > znanym przedstawienie może paść na ryj!!!!!!!!!!
          >
          > ależ pan Ostaszewski to Wielki Brader :)))

napiszcie , ze Ostaszewski zrezygnowal z rezyserowanie i pracy podjela sie
          p. Teresa Kujawa.
          • Gość: 7mikolaj Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.visp.energis.pl 31.07.03, 21:42
            "Ostaszewski" nie zrezygnuje bo niby dlaczego każdy chce zarobić a jak kolega
            daje taką okazje to grzechem byłoby odmówić.Pożyjemy zobaczymy
            • Gość: MICHAL SKONCZY SIE KLESKA,NIESTETY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swipnet.se 31.07.03, 23:00
              Gość portalu: 7mikolaj napisał(a):

> "Ostaszewski" nie zrezygnuje bo niby dlaczego każdy chce zarobić a jak kolega
              > daje taką okazje to grzechem byłoby odmówić.Pożyjemy zobaczymy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka