sun_of_the_beach 05.10.07, 22:09 Nowak z Samoobrony i Nowak od sekt to chyba dwie różne osoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Re: Dolnośląscy statyści na wyborczym planie 06.10.07, 00:11 Ryszard Nowak ten od sekt, poseł UP II kadencji jest dziś radnym Samoobrony w powiecie jeleniogórskim. Natomiast na liście kandydatów do Sejmu jest: 19 NOWAK Ryszard Zarejestrowany murarz, Jelenia Góra, członek Samoobrony RP Czy to ta sama osoba, nie wiem. Chyba nie. Ale ten od sekt tak czy inaczej jest związany z SO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolek Samborski z PSL IP: *.dsl.bell.ca 06.10.07, 01:58 Samborski z PSL-u, dwukrotny posel legnicki, dopiero na 10 miejscu - to chyba niespodzianka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polit Re: Samborski z PSL - strzał w dziesiątkę IP: *.static.korbank.pl 06.10.07, 23:50 to zawodowie cda sobie spokojnie radę, zobaczcie jak on to zrobi i uczcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eurb Dolnośląscy statyści na wyborczym planie IP: 82.160.255.* 06.10.07, 08:54 Z oficjalnej strony www.pkw.gov.pl ściągnęłam sobie listy kandydatów i po przejrzeniu występujących tu zawodów padłam ze śmiechu. Wielu nie odróżnia zawodu od stanowiska i podaje jako zawód "poseł" ciekawe co napiszą po wyborach jak nie trafi do sejmu. Szkoda, że nie podali wieku tych kandydatów, ale skoro ktoś pisze uczeń to powinien o nauce myśleć, a nie kombinować jak się na koryto załapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dolnośląscy statyści na wyborczym planie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 10:31 A co z Bartkiem Nowotarskim? To też egzotyczny kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coburn polityczne bałwany, kretyni, matoły i debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
janstefan.g Nalezy wprowadzic glosowanie na bezposrednia osobe 06.10.07, 11:21 tak jak jest np w UK bo taki system zupelnie polakom nie odpowiada i zezwala na wprowadzenie do parlamentu oszolomow kazdego gatunku. Ludzie nie chce glosowac bo nie sa przekonani do konkretnej osoby ,glosujesz na kota a wybrany jest pies. Jezeli utrzyma sie taka forma deokracji w Polsce to nalezy to wszystko rozwalic przez rewolucje lub cos takiego jak Al Kaida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coburn te wybory coraz mniej mają wspólnego z demokracją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 16:29 Odpowiedz Link Zgłoś
mim.i Dolnośląscy statyści na wyborczym planie 06.10.07, 13:47 Oczywiście w naszym pięknym mieście jedyny słuszny wybór to Platforma. Wszyscy na listach tej partii są przepiękni, przekryształowi, przeczyści i oczywiście zawsze wierni swojemu ugrupowaniu. Inni się nie liczą i nie mają szans. Jakież będzie zdziwienie pana "dziennikarza" jak ktoś z wymienionych w artykuje kandydatów zajmie miejsce w poselskich ławach. Wierzę, że tak będzie! Radzę o tym pmiętać i nie kreować na siłę rzeczywistości. Pozdrawiam Panie Pyszny Dziennikarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricki Dolnośląscy statyści na wyborczym planie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:13 ach te przebierańce pchają sie do władzy tylko aby się dopchać a przeciez w parlamecie potrzebujemy ludzi ideowych i kompetentnych niech dojdzie mlode pokolenie do glosu pokolenie ludzi wykształconych skoro parlament to miejsce gdzie tworzy sie prawo niech zasiadaja w nim prawicy ja bede głosował na Michała Syske nr 2 na liscie LiDu we Wrocławiu bo on spelnia wszytskie te kryteria ktore wymienilem powyzej czas skonczyc ze ze stara gwardia co o tym myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki kolejny numer z lpr na chmurzynski.blog.onet.pl IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 20:31 a ja znalazłam kolejnego całkiem nieżle nawiedzonego z LPRuu na www.chmurzynski.blog.onet.pl :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polit A co to jest PSL - piast ? IP: *.static.korbank.pl 06.10.07, 23:53 to jakiś nowy twór zdesperowanych działaczy PSL? Mieliśmy i chyba mamy różne dziwne Samoobrony, które są jakimś marginesem marginesu naszej sceny politycznej. Czy to coś takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś