Gość: Michal G IP: *.swipnet.se 22.04.01, 00:13 Niecgze Pan pozdrowi Michala Choromanskiego ode mnie. Ewentualnie poprosze o internetowy adres Michala Ch. Pozdrawiam Michal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA RAZ JESZCZE IP: *.swipnet.se 22.04.01, 00:15 oczywiscie pomylilem nazwisko.Powinno byc Michal Chorosinski. Pozdrawiam again...... Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA RAZ JESZCZE IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 22.04.01, 00:16 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > oczywiscie pomylilem nazwisko.Powinno byc Michal Chorosinski. > Pozdrawiam again...... > Michal pozdrowię, ale od kogo? wystarczy "Michał"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA RAZ JESZCZE IP: *.swipnet.se 22.04.01, 00:34 Moje nazwisko Michal Gerson.Mieszkam stale w Szwecji. Bedac we Wroclawiu chodze czesto do Teatru. Michala Ch widzialem w Berengerze we Wspolczesnym Jutro podam swoj nowy adres internetowy. Ni Pan nie napisal o Jabloniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: KONRAD IMIELA RAZ JESZCZE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:25 Gość portalu: Michal G napisał(a): > Niecgze Pan pozdrowi Michala Choromanskiego ode mnie. > Ewentualnie poprosze o internetowy adres Michala Ch. > Pozdrawiam Michal. > Odpowiedz Link Zgłoś