cincincin 10.10.07, 10:58 Witam jestem umówiony na jutro na rozmowę kw. w Future Center ul. Powstańców Śl. 118 Wrocław wiecie coś może o tej firmie??? czy to akwizycja??? Proszę o pomoc dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Re: Future Center ul. Powstańców Śl. 118 Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.07, 11:12 1000 pln za dzień, jeśli to to,to nie akwizycja Odpowiedz Link Zgłoś
cincincin Re: Future Center ul. Powstańców Śl. 118 Wrocław 10.10.07, 11:33 1000zł za dzien?? chyba 1000miesiecznie, albo 100 dziennie chciales napsiac??!!:))) pomoc biurowo(tel dowiedzialem sie ze naklejanie znaczkow, adresowanie kopert, na komputerze cos tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.s. Re: Future Center ul. Powstańców Śl. 118 Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.07, 18:14 Hej ja też tam jutro ide i ciekawa jestem co to za praca, ponoc pomoc biurowa a na czym to bedzie polegac to nie wiew. A ty jako kto masz tam isc( na jakie stan.)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ijo Re: Future Center ul. Powstańców Śl. 118 Wrocław IP: *.lanet.net.pl 09.11.07, 12:50 no coz bylem tam dzionek na szkoleniu i dzionek w pracy mozna to nazwac akwizycja telefoniczna 5 zeta brutto na poczatek plus kasa za umowy nie jestem pewnien ale 30 umow- 300 zl. Ja w kazdym badz razie dalem sobie spokoj. Umowy spisujecie dla firmy malo znanej dla rynku dzwonicie do ludzi z oferta tanszych stawek telefonicznych i zmiana abonamentu z tp bez neo czyli emeryci i rencisci, a ze oni za bardzo ufni nie sa to fakt. No coz kto nie gra nie wygrywa sprobowac zawsze mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIDI Re: Future Center ul. Powstańców Śl. 118 Wrocław IP: *.mtvk.pl 10.11.07, 10:40 A CO DOKLADNIE TAM SIE SPRZEDAJE PRZEZ TELEFON I JAK TAK DOKLADNIE PLACą?? Odpowiedz Link Zgłoś