Gość: kicia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 12:15 siedzialysmy sobie wczoraj w 9 bramie i sie zastanawialaysmy gdzie sa ci prawdziwi faceci? pytanie gdzie oni sa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dari Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 12:18 kicia napisał: > siedzialysmy sobie wczoraj w 9 bramie i sie zastanawialaysmy gdzie sa ci > prawdziwi faceci? pytanie gdzie oni sa? W ciut starszym pokoleniu :) Cóż - macie pecha ;( pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: pojecia nie mam IP: 216.104.228.* 31.07.01, 15:29 Sama sobie odpowiedzialas - siedzialas przeciez w 9 bramie... A to nie jest najlepsze miejsce na takie poszukiwania. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 20:08 Gość portalu: pepe napisał(a): > Sama sobie odpowiedzialas - siedzialas przeciez w 9 bramie... > A to nie jest najlepsze miejsce na takie poszukiwania. > Pozdro w takim razie gdzie sa te wlasciwe miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: pojecia nie mam IP: *.pl 31.07.01, 21:49 ...ja na przykład siedzę sobie tutaj - przy komputerze... No, tylko czy ci co siedzą przy komputerze, to ci "prawdziwi faceci"? Może już jestem wirtualny, tylko jeszcze o tym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: pojecia nie mam IP: *.skane.se 31.07.01, 21:59 Z tego co sie domyslam to Kicia obalila by w tej bramie kilka piw z kolesiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasionko Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:11 Ci prawdziwi to już dawno wyginęli. Np. na wojnach. A to co zostało to widać.Lepiej nie mówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: pojecia nie mam IP: *.skane.se 01.08.01, 00:33 Gość portalu: nasionko napisał(a): > Ci prawdziwi to już dawno wyginęli. > Np. na wojnach. > A to co zostało to widać.Lepiej nie mówić A te kobiety,zaniedbane i brzydkie. te w miare atrakcyjne - na ukladach lub pod latarniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 10:29 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Gość portalu: nasionko napisał(a): > > > Ci prawdziwi to już dawno wyginęli. > > Np. na wojnach. > > A to co zostało to widać.Lepiej nie mówić > > A te kobiety,zaniedbane i brzydkie. > te w miare atrakcyjne - na ukladach lub pod latarniami. > A frustraci i nieudacznicy onanizuja sie w samotnosci przed komputerem bo przeciez nie ma prawdziwych mezczyzn ani atrakcyjnych kobiet.Dla nich na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:30 to znaczy ze zostalo mi tylko onanizowanie sie przed komputerem trudno jakos znajde sobie faceta niekoniecznie do obalenia piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: pojecia nie mam IP: 213.76.92.* 01.08.01, 17:50 Ty, Kicia! Siedz sobie dalej, Pustaku Farbowany w "9-tej bramie" i czekaj na ksiecia na bialym koniku i fura zlota. Jesli szukasz w tej norze kogokolwiek normalnego to lepiej nie wychodz z domu i zatracaj sie w samogwaltach. Albo skorzystaj z rezerwowych chlopakow z "Amazonek"! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 20:51 Ech Ty Jasio-ostro jedziesz. Nie wiem czy Kicia zdecydowalaby sie poznac takiego prawdziwego samca, jak Ty po tym, co jej napisales. A prawdziwi mezczyzni siedza w domach i zajmuja sie dziecmi, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 21:44 Hej, FraMauro! Czys Ty, czlowieku rozum postradal? Myslisz, ze mialbym ochote na spotkanie z Pustaczarnia z "9-tej dziury"? Jezscze mi zdrowie mile! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 09:27 Jasio ,no ja nie wiem czego sie czepiasz 9-tej bramy.Co prawda nigdy nie przydarzylo mi sie tam byc i tak naprawde nie wiem gdzie to jest, ale zeby od razu kazdy kto tam siedzi byl pustakiem? No ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 16:20 "9-ta brama" to megazamtuz. Przychodzi tam najlepszy wroclawski i okoliczny towar w poszukiwaniu "ponsorow". Chcesz sie "zabawic"? Najlepiej wlasnie tam, albo w "Radiobarze". Ostrzegam, ze nie jest tanio. Szybki numerek w kiblu to rownowartosc Levis''ow! Za to panienki nie zwracaja uwagi na "obdarowujacego"- mozesz byc tlustym syfiarzem z zaczeska, bylebys mial duzo kasy! Milych lowow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 18:24 Gość portalu: Jasio napisał(a): > Ty, Kicia! Siedz sobie dalej, Pustaku Farbowany w "9-tej bramie" i czekaj na > ksiecia na bialym koniku i fura zlota. Jesli szukasz w tej norze kogokolwiek > normalnego to lepiej nie wychodz z domu i zatracaj sie w samogwaltach. Albo > skorzystaj z rezerwowych chlopakow z "Amazonek"! Pozdro jasiu z tego co piszesz to niestety ale ty wygladasz na pustaka sorry ale taka jest prawda bo ja akurat nie szukam sponsora bo sama sie sponsoruje ale mialam ochote potanczyc z facetem a nie z tym co z nich zostaje po kilku piwach a skad ty tak dfokladnie wiesz jak te stosunki w 9 wygladaja byles jelenim sponsorem? sorry ale czy moze jestes frustratem? milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: pojecia nie mam IP: 213.76.92.* 03.08.01, 18:14 Ty, Kicia! Jestem frustratem, bo nie moge juz patrzec na stada glupich panienek dajacych dupska komu popadnie za garstke drobnych. Jestem frustratem, bo niedobrze mi sie robi, kiedy wszystkie te kicie oceniaja nas po zasobnosci portfela i furze jaka jezdzimy. Wypchajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 19:45 a co masz maluszka? biedactwo szkoda ciebie po co sie tak denerwujesz? wcale nie wiesz jaka jestem a odsadzasz mnie od czci i wiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julo Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 18:37 Brawo! Kicia, czyzbys miala kompleks wielkiego wiadra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:47 Gość portalu: Julo napisał(a): > Brawo! Kicia, czyzbys miala kompleks wielkiego wiadra? spadaj na drzewo prostowac banany julo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:49 Gość portalu: kicia napisał(a): > Gość portalu: Julo napisał(a): > > > Brawo! Kicia, czyzbys miala kompleks wielkiego wiadra? > > spadaj na drzewo prostowac banany julo Ej - nie szalejcie... > Odpowiedz Link Zgłoś