Dodaj do ulubionych

pojecia nie mam

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 12:15
siedzialysmy sobie wczoraj w 9 bramie i sie zastanawialaysmy gdzie sa ci
prawdziwi faceci?
pytanie gdzie oni sa?

Obserwuj wątek
    • Gość: Dari Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 12:18
      kicia napisał:
      > siedzialysmy sobie wczoraj w 9 bramie i sie zastanawialaysmy gdzie sa ci
      > prawdziwi faceci? pytanie gdzie oni sa?

W ciut starszym pokoleniu :)
      Cóż - macie pecha ;(

pozdrawiam
      Dari

• Gość: pepe Re: pojecia nie mam IP: 216.104.228.* 31.07.01, 15:29
      Sama sobie odpowiedzialas - siedzialas przeciez w 9 bramie...
      A to nie jest najlepsze miejsce na takie poszukiwania.
      Pozdro
      • Gość: kicia Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 20:08
        Gość portalu: pepe napisał(a):

> Sama sobie odpowiedzialas - siedzialas przeciez w 9 bramie...
        > A to nie jest najlepsze miejsce na takie poszukiwania.
        > Pozdro

w takim razie gdzie sa te wlasciwe miejsca?
        • Gość: maro Re: pojecia nie mam IP: *.pl 31.07.01, 21:49
          ...ja na przykład siedzę sobie tutaj - przy komputerze...
          No, tylko czy ci co siedzą przy komputerze, to ci "prawdziwi faceci"?
          Może już jestem wirtualny, tylko jeszcze o tym nie wiem?
          • Gość: MICHAL Re: pojecia nie mam IP: *.skane.se 31.07.01, 21:59
            Z tego co sie domyslam to Kicia obalila by w tej bramie kilka piw z kolesiami.
            • Gość: nasionko Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:11
              Ci prawdziwi to już dawno wyginęli.
              Np. na wojnach.
              A to co zostało to widać.Lepiej nie mówić
              • Gość: MICHAL Re: pojecia nie mam IP: *.skane.se 01.08.01, 00:33
                Gość portalu: nasionko napisał(a):

> Ci prawdziwi to już dawno wyginęli.
                > Np. na wojnach.
                > A to co zostało to widać.Lepiej nie mówić

A te kobiety,zaniedbane i brzydkie.
                te w miare atrakcyjne - na ukladach lub pod latarniami.

• Gość: misio Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 10:29
                  Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Gość portalu: nasionko napisał(a):
                  >
                  > > Ci prawdziwi to już dawno wyginęli.
                  > > Np. na wojnach.
                  > > A to co zostało to widać.Lepiej nie mówić
                  >
                  > A te kobiety,zaniedbane i brzydkie.
                  > te w miare atrakcyjne - na ukladach lub pod latarniami.
                  >

A frustraci i nieudacznicy onanizuja sie w samotnosci przed komputerem bo
                  przeciez nie ma prawdziwych mezczyzn ani atrakcyjnych kobiet.Dla nich na pewno.

• Gość: kicia Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:30
                    to znaczy ze zostalo mi tylko onanizowanie sie przed komputerem trudno
                    jakos znajde sobie faceta niekoniecznie do obalenia piwa
                    • Gość: Jasio Re: pojecia nie mam IP: 213.76.92.* 01.08.01, 17:50
                      Ty, Kicia! Siedz sobie dalej, Pustaku Farbowany w "9-tej bramie" i czekaj na
                      ksiecia na bialym koniku i fura zlota. Jesli szukasz w tej norze kogokolwiek
                      normalnego to lepiej nie wychodz z domu i zatracaj sie w samogwaltach. Albo
                      skorzystaj z rezerwowych chlopakow z "Amazonek"! Pozdro
                      • Gość: FraMauro Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 20:51
                        Ech Ty Jasio-ostro jedziesz. Nie wiem czy Kicia zdecydowalaby sie poznac
                        takiego prawdziwego samca, jak Ty po tym, co jej napisales.
                        A prawdziwi mezczyzni siedza w domach i zajmuja sie dziecmi, ot co.
                        • Gość: Jasio Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 21:44
                          Hej, FraMauro! Czys Ty, czlowieku rozum postradal? Myslisz, ze mialbym ochote
                          na spotkanie z Pustaczarnia z "9-tej dziury"? Jezscze mi zdrowie mile! Pozdro
                          • Gość: MMM Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 09:27
                            Jasio ,no ja nie wiem czego sie czepiasz 9-tej bramy.Co prawda nigdy nie
                            przydarzylo mi sie tam byc i tak naprawde nie wiem gdzie to jest, ale zeby od
                            razu kazdy kto tam siedzi byl pustakiem? No ja nie wiem.
                            • Gość: Jasio Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 16:20
                              "9-ta brama" to megazamtuz. Przychodzi tam najlepszy wroclawski i okoliczny
                              towar w poszukiwaniu "ponsorow". Chcesz sie "zabawic"? Najlepiej wlasnie tam,
                              albo w "Radiobarze". Ostrzegam, ze nie jest tanio. Szybki numerek w kiblu to
                              rownowartosc Levis''ow! Za to panienki nie zwracaja uwagi na "obdarowujacego"-
                              mozesz byc tlustym syfiarzem z zaczeska, bylebys mial duzo kasy! Milych lowow!
                      • Gość: kicia Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 18:24
                        Gość portalu: Jasio napisał(a):

> Ty, Kicia! Siedz sobie dalej, Pustaku Farbowany w "9-tej bramie" i czekaj na
                        > ksiecia na bialym koniku i fura zlota. Jesli szukasz w tej norze kogokolwiek
                        > normalnego to lepiej nie wychodz z domu i zatracaj sie w samogwaltach. Albo
                        > skorzystaj z rezerwowych chlopakow z "Amazonek"! Pozdro

jasiu z tego co piszesz to niestety ale ty wygladasz na pustaka
                        sorry ale taka jest prawda bo ja akurat nie szukam sponsora bo sama sie
                        sponsoruje ale mialam ochote potanczyc z facetem a nie z tym co z nich zostaje po
                        kilku piwach
                        a skad ty tak dfokladnie wiesz jak te stosunki w 9 wygladaja byles jelenim
                        sponsorem?
                        sorry ale czy moze jestes frustratem?
                        milego dnia
                        • Gość: Jasio Re: pojecia nie mam IP: 213.76.92.* 03.08.01, 18:14
                          Ty, Kicia! Jestem frustratem, bo nie moge juz patrzec na stada glupich panienek
                          dajacych dupska komu popadnie za garstke drobnych. Jestem frustratem, bo
                          niedobrze mi sie robi, kiedy wszystkie te kicie oceniaja nas po zasobnosci
                          portfela i furze jaka jezdzimy. Wypchajcie sie!
                          • Gość: kicia Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 19:45
                            a co masz maluszka?
                            biedactwo
                            szkoda ciebie po co sie tak denerwujesz?
                            wcale nie wiesz jaka jestem a odsadzasz mnie od czci i wiary
                            • Gość: Julo Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 18:37
                              Brawo! Kicia, czyzbys miala kompleks wielkiego wiadra?
                              • Gość: kicia Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:47
                                Gość portalu: Julo napisał(a):

> Brawo! Kicia, czyzbys miala kompleks wielkiego wiadra?

spadaj na drzewo prostowac banany julo

• Gość: Roberto Re: pojecia nie mam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:49
                                  Gość portalu: kicia napisał(a):

> Gość portalu: Julo napisał(a):
                                  >
                                  > > Brawo! Kicia, czyzbys miala kompleks wielkiego wiadra?
                                  >
                                  > spadaj na drzewo prostowac banany julo

Ej - nie szalejcie...
                                  >

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka