Dodaj do ulubionych

dobry stomatolog we Wroclawiu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.07, 17:34
prosze podajcie jakies namiary na dobrego stomatologa .bede
wdzieczna moja ostatnio tak robi ze plaomby wypadaja place a one
wypadaja ilez mozna???
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.lanet.net.pl 13.10.07, 16:52
      mój dentysta nie jest może tani, ale bardzo dobry, to opinia moja i moich
      znajomych ,którym go poleciłam. Mackiewicz Andrzej, ul. Zachodnia 20/3, tel. 601
      703 699. Pozdrawiam
      • dexteris Leczenie przez studentow 08.12.07, 20:58
        ZDROWE ZĘBY !!!
        za darmo!!!

Leczenie zębów przez studenta stomatologii we Wrocławiu!
        Jeżeli bolą Cię zęby, lub chcesz jedynie zgłosić się na przegląd to ZAPRASZAM!!!

Oferuję:
        bezpłatne usuwanie kamienia nazębnego (skaling)
        bezpłatne leczenie (plomby)
        leczenie kanałowe

Leczenie odbywa się zgodnie z zasadami NFZ – plomby chemoutwardzalne i amalgamat
        lub za niewielka dopłatą (około 30 zł) plomby światłoutwardzalne !!!!!!

Leczenie odbywa się w Poliklinice Akademii Medycznej na ulicy Krakowskiej 26
        (trzy przystanki tramwajami 3 i 5 od Galerii Dominikańskiej) w poniedziałki
        popołudniu.

• dexteris leczenie przez studentow 08.12.07, 21:00

Leczenie zębów przez studenta stomatologii we Wrocławiu!
        Jeżeli bolą Cię zęby, lub chcesz jedynie zgłosić się na przegląd to ZAPRASZAM!!!

Oferuję:
        bezpłatne usuwanie kamienia nazębnego (skaling)
        bezpłatne leczenie (plomby)
        leczenie kanałowe

Leczenie odbywa się zgodnie z zasadami NFZ – plomby chemoutwardzalne i amalgamat
        lub za niewielka dopłatą (około 30 zł) plomby światłoutwardzalne !!!!!!

Leczenie odbywa się w Poliklinice Akademii Medycznej na ulicy Krakowskiej 26
        (trzy przystanki tramwajami 3 i 5 od Galerii Dominikańskiej) w poniedziałki
        popołudniu.

• Gość: juli Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.umwd.pl 30.10.07, 08:18
      Krystian Sałęga na Kromera - kapitalny. Bezboleśnie i bezstresowo,
      co dla takiego panikarza jak ja jest również istotne:)
      • Gość: juli Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.umwd.pl 30.10.07, 08:20
        już mam namiary na dr Sałęgę - ul. Kromera 27/5 tel.0-71 7991755
        • mzgosia Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 30.10.07, 18:32
          a ile bierze za wizytę?za plombe?
    • Gość: bata Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 14:01
      Znam jednego dobrego- miło i bezstresowo:)- Andrzej Komorski 600 876 819,
      gabinet przy ulicy Prusa.. Ostatnio jak u niego rwałam ósemkę,to choć męczył sie
      ponad pól godziny z nią był bardzo cierpliwy i skutecznie mnie uspokajał. Co
      więcej nie kasuje dużo, ceny nie zmieniają sie u niego od lat.
      • Gość: ULA Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.07.10, 19:33
        A NAJLEPRZY JEST NA GRABISZYNSKIEJ 66
        • Gość: Szwajcar Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.184.1.85.dynamic.wline.res.cust.swisscom.ch 02.04.23, 22:13
          A najgorszy Bernatek i Warchlewski z Tzw. kliniki Platinium we Wrocławiu nikomu nie polecamy oni wiedza dlaczego.
    • Gość: mireczka Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.telsat.wroc.pl 24.11.07, 08:53
      Najlepszy stomatolog we Wroclawiu na Ul.Dzielnej 1 pan Jan Tomasz
      Gadzinowski.Jako stomatolog ma super podejscie do pacjenta,jest
      bardzo mily i bardzo dokladnie leczy zabki.Ja osobiscie chodze tylko
      do niego leczyc zabki i robil mi protezke jestem zadowolona na 1oo
      %.Ja balam sie wizyt u stomatologa przez 36 lat zawsze trafialam na
      GBURA ktory nie pracowal z powolania tylko z musu,wiec ja balam sie
      stomatologow ,Kiedy przeprowadzilam sie do Wroclawia i trafilam w
      rece pana gadzinowskiego z zaniedbanymi zebami,strach minal
      bezpowrotnie.Chodze teraz z przyjemnoscia,bo wiem ze jest
      delikatny,wrazliwy na bol pacjenta i bardzo dobrze leczy
      zabki.Polecam wszystkim wlasnie pana Gadzinowskiego.To SUPER
      STOMATOLOG.Pozdrawiam Mirka
      • Gość: pacjent Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 16:34
        Polecam Mediconcept na krzyckiej 94. Leczą tam też dzieci które
        wymagają nadzwyczajnej cierpliwości, podczas leczenia oglądasz sobie
        film z DVD i nie stresujesz się wierceniem. Tel do rejestracji
        071/3399035
      • Gość: Gość Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.dialog.net.pl 16.12.07, 10:06
        Bez przesady z autoreklamą.
    • Gość: piotr Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 20:36
      MM DENT na hallera103 supertowo nawet dzieci exstra gabinet!!!!!!
      POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ewa Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.biskupin.wroc.pl 22.04.08, 23:55
      Polecam panią Magdalenę Gałkę z gabinetu Estetica przy ulicy Polaka, rzut beretem od Galerii Grunwaldzkiej. Mają swoją stronę www. Babeczka zrównoważona, sympatyczna i dokładna, leczyłam u niej chyba połowę szczęki;), w tym zęba, którego inni stomatolodzy spisali na straty. Wszystkie plomby się trzymają doskonale, a ja pokonałam traumę z dzieciństwa. Teraz chodzę tylko na usuwanie kamienia. W gabinecie mają rtg, więc przy leczeniu kanałowym na bieżąco sprawdza się postęp prac:) Aha, przy kanałowym nie "truje" zęba, leczenie to jedna, góra dwie wizyty. Ale za to dłuuuuuugie....
      • Gość: Miśka Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.eranet.pl 23.04.08, 22:02
        A możesz coś napisać na temat cen???
        • Gość: zofia Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.static.korbank.pl 25.04.08, 18:14
          polecam z całą odpowiedzialmością dr Anetę Łuczak, przyjmuje na
          ulicy przyjaźni 34U. Bardzo stonowana i co najważniejsze MYŚLĄCA
          stomatolg! Ceny normalne, standardy europejskie. Szkoda, że takich
          lekarzy jest naprawdę mało.
        • Gość: Ewa Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.biskupin.wroc.pl 26.04.08, 21:59
          Ceny są chyba takie, jak w mieście - ok. 90 - 100 PLN za plombę, może z małym hakiem, ale głowy nie dam, bo dawno nie leczyłam, mam już zdrowe zęby. Kanałowe oczywiście sporo droższe, cena zależy od ilości kanałów w zębie - może byc różna. Osobno każdy kanał, osobno wypełnienie. Ale pamiętam, że dostałam duże rabaty, bo trochę pracy przy mnie było;)Jedno wiem, nie warto oszczędzać na zębach...
          • joanon Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 03.05.08, 16:40
            ja polecam dr Aleksandrę Górską, ma gabinet przy ul Borowskiej, w
            szkole. Leczy bezboleśnie, wyywanie zębów bezboleśnie, atmosfera
            super, moja rodzinka również leczy u niej zęby, nie przeraża ich
            odległość (200km). Średnia cena leczenia ze znieczulenie to okoolo
            60pln
            • Gość: ola Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 17:11
              a CZY MOGŁABYŚ PODAĆ NAMIARY NA PANIA DOKTOR Z UL. BOROWSKIEJ?
            • miomaro Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 03.06.08, 00:33
              można prosić o dokładne namiary i tel (> ja polecam dr Aleksandrę Górską, ma gabinet przy ul Borowskiej, w)
              pozdr
              • Gość: joanon Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.chello.pl 13.06.08, 13:41
                podaję napiary na dr Górecką 605074431
                • Gość: joanon Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.chello.pl 13.06.08, 13:41
                  z ul. Borowskiej, wyżej nastąpiła pomyłka przy nazwisku-przepraszam
            • Gość: Ryszard Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.eranet.pl 05.07.08, 23:06
              Wow. Ciekawe co za syf wciska za taką kase do zębów. Pewnie blomby
              na kase chorych naswieca swiatłem :))) Powaliło cie. Pani ci
              zdiagnozowaqła w kazdym zebie dziure?
              • Gość: gośc Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.lanet.net.pl 25.07.08, 18:02
                Pewnie to samo co inni za 120-150 zł. Tylko jest przy tym przemiłą,
                skromną osobą naprawdę lubiącą i znającą swoich pacjentów.
                I nie ma umowy z NFZ.
              • joanon do Ryszarda 30.07.08, 13:52
                Jeśli nie potrafisz inaczej mówić i nie masz szacunku dla innych, to
                nie pisz na forach i nikogo nie obrażaj
            • Gość: gość Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: 83.18.224.* 19.10.10, 12:36
              Pani może i leczy bezboleśnie, ale poczekaj pół roku jak ci plomby powypadają. Owszem, uznaje reklamację, z tym tylko, że skutek jest równie żałosny jak leczenie. Ja i moja rodzina zachłysnęliśmy się fajną babeczką, miłą atmosferą i przystępnymi cenami. W efekcie jednak każdy z nas był z reklamacją.
              • Gość: A Niestety prawda :( IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 16:51
                U mnie podobnie. Tanio zrobione, po roku plomba wypadła, reklamacja uwzględniona, do dziury włożone lekarstwo. Miało wytrzymać 2 tygodnie, wypadło po 2 dniach, do poprawki. Kolejna plomba, minął niecały rok, wykruszyła się. 2 reklamacji nie zaryzykowałam. Zębem musiał zająć się już inny stomatolog.
                Doktor bardzo miła, ale już wyposażenie gabinetu pozostawia wiele do życzenia.
                Brak RTG na miejscu, co jest standardem w większości gabinetów. Co z tego, że zapłacę mniej w gabinecie, jeśli na RTG muszę jechać gdzie indziej i tam płacić.
                Za drugą naprawę musiałam wybulić 170 PLN, bo ząb dodatkowo pękł, jak do tego doliczę wcześniejsze leczenie u pani G. to wyjdzie, że zapłaciłam drożej niż by wyszło w najlepszych gabinetach w mieście. A do tego stres zwielokrotniony.

• Gość: ewawrocław Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.14, 16:35
              chyba Aleksandra Górecka też leczyłam u niej zęby bardzo dobra tel 605074431
    • luerka Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 08.05.08, 10:29
      Bardzo dobra jest Małgorzata Dudziak , przyjmuje na ul. Bonczyka na karłowicach na przeciw przychodni specjalistycznej kar med. Jest bardzo dokładna i wszystko robi z zachowaniem wszelkich zasad higienicznych. Ja mam do niej zaufanie i chodzę do niej z moimi dziećmi. Plomby nie wypadają.Oczywiście za wszystko się płaci, ale warto. Polecam Pozdrawiam
    • Gość: Marta Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: 90.156.110.* 19.05.08, 23:43
      Polecem gabinet ARTIDENT na ul. Wyszynskiego 144C.
      Specjalizują się w leczeniu dzieci. Miła atmosfera, znakomite podejście do
      pacjenta - bardzo ładny i dobrze wyposażony gabinet.
      Polecam
      • tanahoe Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 21.05.08, 16:03
        A ja dr. Wronę która przyjmuje na ul Komandorskiej 53 w dachbudzie. Widać, że
        robi to z pasją. Trafiłam tam przypadkiem jak mi po raz enty wyleciała plomba w
        jedynce a moja stara dentystka wyjechała na urlop. Wstawiła mi jakiś mały
        wkręcik i mam spokój kilka lat. W tej chwili ja moja rodzina i znajomi z jej
        usług korzystamy :) I należy do tych nielicznych, którzy mają skrupuły przed
        ździeraniem kasy.
        tel. 71/3672415
        • czarny_dwor Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 23.05.08, 20:11
          Potwierdzam pozytywną opinię nt stomatolog Anety Łuczak. Tutaj
          akurat nie ma przerostu treści nad formą. Czyli można i w
          estetycznym gabinecie i kompetentnie i w granicach normalności
          finansowych.
          • czarny_dwor Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 23.05.08, 21:52
            upssss oczywiście miało być przerostu formy nad treścią,
            prostuję żeby nie było że to sarkastyczny post. Po tygodniu bardzo
            intensywnej pracy poprostu wdarł się czeski błąd...a tą stomatolog
            naprawdę warto odwiedzić.
            • 3_wymiar Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 05.06.08, 11:10
              Aneta Łuczak jest ok lekarzem ale wku..ające jest u niej to non
              stop ryczące radio. Jak cie napieprza ząb to nie masz ochoty na
              decybele. Chyba jej się pomylił gabinet kosmetyczny z gabinetem
              stomatologicznym.Poza tym norma.
              • Gość: zofia Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: 193.239.59.* 06.06.08, 17:40
                bez przesady... miałeś widać może wyjątkowo zły dzień, radio wcale
                nie ryczy tylko sobie "podgrywa" a to w konsekwencji stwarza
                atmosferę bardzo przyjazną i odwraca uwagę spanikowanego pacjenta.
          • Gość: Tomasz Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.54.16.196.static.telsat.wroc.pl 15.05.12, 00:01
            A ja nie polecam Anety Łuczak - jest nieetyczna. Widzi dziury i nieszczelne plomby tam gdzie ich nie ma - potwierdzone przez przeglądy u innych stomatologów, nie prowadzi porządnie kart pacjentów, więc w razie czego nie ma dowodu co zostało wykonane. Miła powierzchowność i brak etyki. To wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie.
        • Gość: Smamjama Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.15, 11:06
          Chyba na pisała to sama pani wrona bo ceny ma najwyzsze wmieście
    • Gość: kratka Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: 82.160.135.* 24.06.08, 22:22
      a czy ktoś lezył zęby w Dental Art przy ul. Komandorskiej, leczy tam
      dr Grzyb-podobno drogawo tam jest?
    • Gość: rough Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.centertel.pl 29.06.08, 19:28
      przyszla pora i na mnie...
      czy moze ktos polecic stomatologa, ktory bedzie mnie leczyl bezbolesnie i bezstresowo? moge placic slono, najwazniejsze zeby mnie nie bolalo...
      • nomina Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 29.06.08, 19:54
        Polecam gabinet Danuty Trzankowskiej-Nienartowicz. Jest bardzo kompetentna,
        przemiła, bierze pod uwagę wszystkie obciążenia i obawy pacjenta :), stosunkowo
        tania. Jej mąż - dr Jan Nienartowicz jest znanym chirurgiem szczękowym na
        Akademii Medycznej, a do kompletu mają jeszcze protetykę.
        • Gość: otek Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 09:04
          wszystkie te gabinety muszą mieć cholerny problem z brakiem
          pacjentów skoro tak ostro walczą o nich na internetowych forach.
          Wszystkie wpisy typu:

Plecam XX , numer xxxx stacjonarny xxx, strona www.xx.pl , plecam,
          ceny dość wysokie (czyli pewnie profecjonalnie )ale rewelacja
          (wytłumaczenie wysokich cen). Cała moja rodzina się tam leczy (czyli
          pogląd popierany przez wile osób)...

szkoda gadać. Jeśli miałbym wyberać jakiś gabinet to na zasadzie
          wykreślania właśnie tych co prowadzą tak ostrą autopromocje.
          Doskonałe gabinety stomatologicznie nie muszą uciekać sie do takich
          metod bo i tak mają nawał pacjentów i zapisy na kolejne tygodnie w
          przód. Dlatego też nie podam namiarów na moje miejsce gdzie leczę
          zęby, mimo że długo szukałem odpowiedniego miejsca.
          Naciąłem się też na tych naciągaczy "niby" polecanych tutaj przez
          kogoś. Rozpacz i nędza.
          • Gość: ja Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.lanet.net.pl 19.02.09, 22:35
            otek! popieram Twoja wypowiedz od poczatku do konca. Bezplatna
            reklama i zachwalanie samego siebie-oto co sie dzieje na tym i temu
            podobnych watkach .Nie warto brac pod uwage tych wszystkich pseudo-
            opinii. Mozna sie przejechac.
            • porshe Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 26.07.10, 22:51
              ja również mam bardzo podobne odczucia. Co do stomatologów to
              naprawdę nie chcę nikogo i niczego promować, więc podam tylko adres -
              skrzyżowanie kościuszki z pułaskiego - tam jest taki napis
              'stomatologia'. Sam leczę w tym miejscu zęby, nie podaję nazwisk, cen
              i nr telefonu, bo po prostu nie posiadam (nazwiska dentystów znam,
              ale nie podam) - moim zdaniem jest tam drogo, ale ja wybrałem ten
              punkt, bo jest blisko mnie (jakieś 300 metrów od mojego mieszkania).
              Jedyne, co mogę jeszcze powiedzieć, aby niczego ni sugerować ani nie
              zachwalać - panicznie się boję stomatologów (typowy facet), a tam
              udało im sie wykonać kilka procedur na moich zębach i chociaż pewnie
              straty w sprzęcie w postaci urwanych podłokietników się zdarzają, to
              zęba wyleczyli - na lidokaine jestem uczulony, wiec miałem bez
              znieczulenia (jest dostepne ponoc jakies inne, no ale to pewnie
              trzeba doplacic a ja biedny student...
              • Gość: Heidi Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 17:51
                W tym gabinecie na skrzyżowaniu kościuszki i puławskiego, jak to określasz, leczyłam zęby trzy lata temu i w konsekwencji trzy miesiące później musiałam wymienić wszystkie plomby, a jednego zęba zaleczyć kanałowo. Pani dr nie wyczyściła mi dokładnie dwójki, zakleiła ją i po kilku tygodniach zrobił się mi zgorzel, którego leczyłam później w innym gabiencie przez bliako pół roku!!!
        • Gość: gość Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.domar.pl 21.08.08, 14:25
          Dr Nienartowicz też przyjmuje w tym gabinecie, jest chirurgiem szczękowym,
          adiunktem na Klinikach. Za wyrwanie ósemki, które trwało ok. 5 min., wziął 50zł.
          Za leczenie płacę podobnie, niezależnie od stanu zęba. Minus tylko jeden, ale
          mało istotny, przyjmuje daleko od centrum miasta.
    • Gość: Ewa O Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.08, 17:34
      Polecam w Estetice dr Piotr Wojcik - mlody, zarabiscie zdolny i dokladny.
    • Gość: Kuba Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.lanet.net.pl 10.01.09, 17:55
      Artident ul.Wyszyńskiego przy moście Warszawskim polecam pania Janinę
      • gosiami5 Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 11.01.09, 11:47
        Smutne i nieetyczne,że Pani doktor ciągle reklamuje się na tym
        forum.Prawda,ze jest dobra w swoim fachu,ale niestety musi jeszcze
        trochę popracowac,zeby zyskac popularnośc wsród pacjentów.
    • Gość: cosmi Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.wroclaw.mm.pl 16.10.09, 00:15
      ja sie lecze u dr Macury w Badencie na biskupinie. Mila babeczka, wszystko
      wytlumaczy, robi dokladnie, u niej sie nie boje siedziec na fotelu.
    • Gość: Magda M(at)ołek Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.09, 14:58
      Polecam panią Agnieszkę Potyrałę. Przyjmuje na Bulwarze Ikara we
      Wrocławiu. Rejestrować się trzeba z wyprzedzeniem ok. m-ca ale
      lekarz bardzo dobry. Przede wszystkim nie odwala lipy i jest
      dokładna. Cena standardowego wypełnienia to ok. 70 zł.
      • Gość: Tomek Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.12, 16:51
        Czy mogę prosić o bliższe namiary na Dr Agnieszkę Potyrałę na Bulwarze Ikara
    • Gość: koltys Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: 192.100.130.* 08.06.10, 11:00
      Tylko doktor Małgorzata Makulska-Kołtonowska. Profesjonalnie, miło i przede
      wszystkim bezboleśnie. Doktor tłumaczy również każdy krok leczenia, człowiek
      czuje się wówczas pewniej. Namiary na doktor Makulską: 0 607 653 198.
    • Gość: michaś Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.217.146.194.generacja.pl 30.06.10, 23:40
      spróbuj clinident, maja dobrych dentystów i niedroge ceny.
      ch...owo, bo niestety meszczą sie na Oporowie.

clinident.pl
    • Gość: JoAnna !!!!!!!!!:) Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.as.kn.pl 22.10.10, 18:00
      Ja słyszałam wiele dobrego o gabinecie na rogu ul Wyszyńskiego/ Jedności- ARTIDENT- W każdym razie mój znajomy bardzo polecał. Zapisałam się tam teraz na wybielanie ząbków bo mają promocję a wybielanie lampą Byond. Jak mi się spodoba to jeszcze napiszę :)
      • Gość: juliaa100 najlepszy stomatolog we Wroclawiu, na Bielanach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.10, 14:06
        Polecam (leczę się u nich) b. dobrego stomatologa, na Bielanach Wr. ul. Wrocławska 29. Warto podjechać, bardzo profesjonalnie, sprawnie, ceny umiarkowane. Jakość usług, b. dobra, nic nie wypada, Pan Doktor ratuje zęby, a nie od razu wyrywa. Mają także estetykę, wybielanie, itd...
        zobaczcie stronęwww.stomatolog-bielany.pl/

j.

• Gość: Ania Re: najlepszy stomatolog we Wroclawiu, na Bielana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 16:32
          nie zgadzam sie z ta opinią :-( Byłam stała klientka Pana doktora, ale od czasu gdy wyleczony przez niego zab po tygodniu zaczał mnie strasznie boleć a on nie miał czasu by go zobaczyc i odciągał wizytę jak tylko sie dało(bał sie chyba ze bede chciała reklamowac usługe) az poszedł na urlop. Wkurzyłam sie i znalazłam innego stomatologa (tez na Bielanch-panią Lenę). Brak dbałości o stałego klienta:-( Poza tym ceny bardzo wygórowane:-(
    • Gość: Kasia Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 17:40
      Polecam nowo otwarty gabinet stomatologiczny na ul. opolskiej we Wrocławiu. Ostry dyżur stomatologiczny 7 razy w tygodniu.Prywatna wizyta po uprzedniej rejestracji telefonicznej :
      602 837 837. Darmowy przegląd stomatologiczny w sierpniu.
    • Gość: Michał Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.11, 10:47
      Ja ostatnio znalazłem bardzo dobrego stomatologa w centrum na placu Legionów. Gabinet nazywa się PARIDENT. Bardzo czysto, miła obsługa. Całej mojej rodzinie( ja, moja żona i 7 letnia córka) zrobiono za darmo przegląd stomatologiczny. Lekarka miała tak super podejście, że moja córka chętnie współpracowała, z czym wcześniej były problemy. Leczenie ( 2 moje zęby) kosztowało mnie dużo taniej niż u poprzedniego. Dostałem także znieczulenie gratis oraz zniżkę na całą rodzinę.
      Polecam.
      • Gość: kwiatuszek Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 10:15
        Ja od wielu lat korzystam z usług gabinetu stomatologicznego Biodental :) Dobra jakość za przystępną cenę a do tego bardzo przystojni lekarze :D:D:D i znają się na leczeniu !!!!!
      • Gość: Tomek Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 19:52
        Widzę, że ktoś już pisał o moim gabinecie :) Ja w PARIDENCIE miałem robioną kanałówkę. Mam duże problemy z zębami - mam 26 lata, trzy kanałówki za sobą i niezbyt przyjemne doświadczenia z dentystami. A tu zaskoczenie - miła, cierpliwa lekarka,darmowe znieczulenia za każdym razem. Poszło dosyć szybko i tanio -zapłaciłem ponad 100zł mniej niż za poprzednie leczenie kanałowe z wypełnieniem. Póki co, od kilku miesięcy ząb nie boli :)
      • Gość: ania Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.171.23.4.static.cdpnetia.pl 18.07.12, 17:43
        Ja też gorąco polecam pariDent, bardzo miła p. stomatolog moje 4 letnie dziecko chętnie współpracowało i wyszło z uśmiechem na twarzy( a odwiedziliśmy już tyle gabinetów i był problem) Warto leczyć tam ząbki pozdrawiam serdecznie cały personel pariDentu a w szczególności p.stomatolog E.Gawrońską
    • Gość: Marianna Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 19:58
      polecam gabinet stomatologiczny Perfect - Bis. Jest bardzo fajna lekarka, przyjmuje w poniedziałki popołudniami. W inne dni pewnie też, ale ja chodzę właśnie wtedy. Chodzilam do innego stomatologa, plomby wypadały, a u niej ani razu. Pozdrawiam.
    • Gość: PACJENT Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 12:06
      Już od lat leczę się u dr Dobosza w Biodentalu i jestem bardzo zadowolona. Doktor jest bardzo sympatyczny, solidny i leczenie w ogóle nie boli ani w trakcie ani po.
      • Gość: iza Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 00:30
        A ja właśnie wróciłam z gabinetu na Hirszfelda, dr Magda Sidor-Pytel i polecam wszystkim! Fajna jest zwłaszcza dla tych co się boją dentysty, bo jest lekarzem od dzieci też i bardzo delikatnie przez to podchodzi do pacjentów.
      • Gość: Ja Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 12:40
        Ja również leczę sie u doktora Dobosza w Biodental -u i polecam z czystym sumieniem. Dr jest bardzo wrażliwy na ból i cierpienie pacjenta i zawsze pomoże !!!
    • Gość: trauma Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.54.18.98.static.telsat.wroc.pl 25.04.12, 23:04
      Lekarz dentysta Renata Kryściak ! :)
      po wielu wizytach u różnych "specjalistow" zdecydowanie POLECAM :)
      Strońska/ Gaj
      Panie niezwykle miła i kompetentna, bardzo delikatna :)
      • yoka1 Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 26.04.12, 10:21
        Gość portalu: trauma napisał(a):

> Lekarz dentysta Renata Kryściak ! :)
        > po wielu wizytach u różnych "specjalistow" zdecydowanie POLECAM :)
        > Strońska/ Gaj
        > Panie niezwykle miła i kompetentna, bardzo delikatna :)

ja też polecam!
        Pani jest wspaniała - kompetenta, uprzejma, przyjazna i delikatna. Warto!
        • Gość: Tomek Re: dobry stomatolog we Wroclawiu - Kukuczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 22:50
          Od wielu lat - kilkunastu!- leczę się u dr Anny Dobosz . Przyjmowała w swoim gabinecie przy ul. Daszyńskiego a obecnie będzie przyjmować w Centrum Stomatologicznym WellDent przy ul. Kukuczki 5.
          Polecam! - wiele lat wspólnej walki z moim strachem, kompetencja, kompleksowość podejścia i po wielu latach obserwacji brak reklamacji.
          Czekam z niecierpliwością na otwarcie i wizytę kontrolną w nowym miejscu.
          • Gość: jk Re: dobry stomatolog we Wroclawiu - Kukuczki IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.05.12, 09:54
            można jakiś telefon do pani dr Anny Dobosz?
            • Gość: janek Re: dobry stomatolog we Wroclawiu - Kukuczki IP: *.12.199.109.static.rdi.pl 20.06.12, 18:27
              Odradzam artidenta na Wyszyńskiego
              • Gość: kinga31 Odradzam Jędrzejak z Kościuszki IP: *.finemedia.pl 02.09.12, 18:15
                Przyjmuje na NFZ, ale wiadomo, teraz za wszystko i tak trzeba zapłacić, zrobiła kanałowe, kolejnego dnia zwijałam się z bólu, na wizycie spojrzała na zdjęcie - powiedziała, że ok i że może tak boleć!!! Ale kanały oczywiście dalej nawiercała.. po miesiącu wylądowałam na ostrym dyżurze, stomatolog po spojrzeniu an to samo zdjęcie powiedziała, że nie dziwi się , że nawet ketonal mi nie pomaga - kanały źle oczyszczone.. a panią dr już tam dobrze znają..
    • Gość: dzoolka Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 04.01.13, 00:10
      Hej! Ja ci mogę z czystym sumieniem polecić panią stomatolog Marię Daroszewską. Rejestracja jest u niej na telefon: 71 348 45 34.
      • Gość: Marek Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.icpnet.pl 04.03.13, 13:52
        z mojej strony mogę polecić klinikę live-dent we Wrocławiu. Trafiłem tam przypadkiem, jak to zwykle bywa w sprawach zębowych, no i już tam zostałem. Przyjemnie dosyć jak na usługi dentystyczne :P jak ktoś chce skorzystać, to szczegóły znajdzie na stronie www.live-dent.pl/
        • Gość: doris dobry stomatolog we Wroclawiu Welldent Kukuczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 17:15
          Byłam na Kukuczki w Welldent.
          to centrum stomatologiczne na miarę dzisiejszych czasów. Sprawnie, profesjonalnie, czysto i niedrogo.
          Pani doktor wyleczyła mi już kilka zębów- polecam, plomb nie widać, delikatnie i estetycznie. Polecam
          • Gość: pacjent Re: NIE wierzcie w te "polecane" autoreklamy !!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.13, 12:34
            Wszystkie te wpisy typu:
            Pani X bardzo dobry stomatolog, solidny, mily, zna sie na leczeniu, dobra atmosfera, potrafi sprawic, ze nie boli, bo jestem panikara bla bla bla i cala rodzina sie tu leczy i kot i pies i chomik i podaje Uwaga !!! namiary (na siebie) tel XXXXX, adres, imie i nazwisko, nazwa i str www (zeby zablysnac), ba!! nawet ze dostalam tu znizki, rabaty, bonusy i w tym tygodniu mamy wiecej rabacikow ... i KAZDY inny, gdzie jest jakikolwiek jeden namiar na ow pseudo-najlepszego stomatologa !!!

Ludzie, obudzcie sie !!!

Ci ktorzy najwiecej sie polecaja maja brak pacjentow! Nie pisza to przeciez pacjenci zadowoleni, lecz sami stomatolodzy, szukajac rozpaczliwie klientów. Kto normalny po wizycie u stomatologa, który dobrze wyleczy mu zab szuka, gdzie napisac opinie o nim? Jak ktos ma zpieprzony zab to moze chciec sie wyzalic, ktory smie sie nazywac dobrym lekarzem. Przeciez zyjemy w spoleczenstwie zaborczym, kazdy sobie rzepke skrobie i nagarnia dla siebie jak najwiecej i chce jak najlepiej, wiec jak moze jeden z dobrego serca polecac innym, by mial lepiej. Kloci sie to z polska mentalnoscia.

No, proszę was!!! Myslcie internauci!!!

Dobry gabinet ma pacjenow i nie musi sie promowac i szukac rozpaczliwie wciaz nowych pacjenow, bo starzy chyba odchodza z wyjasnionych przyczyn - niezadowolenia czy partolenia, a nie dobrego leczenia.

Dla mnie stomatolog, ktorzy szuka w zebach, gdzie by sie wwierci, by zrobic dziure i ja ponownie wypelnic - zarobic tym samym na tym jest gownem, a nie lekarzem. Stomatolog, ktory robi na "odpie-rdoool", zeby potem pacjent wrocil i znow zaplacil za to samo albo wiecej, bo mu wypadla plomba, bo zab zepsul sie pod plomba, bo nie wypelnil dobrze kanalow nie powinien w ogole byc stomatologiem !!!!

Czytajcie zle opinie i UNIKAJCIE takich nekompetentnych patalachow, ktorzy tylko zdzieraja z was kase. Jak siedzisz z geba otwarta na fotelu to nie wiesz co on ci robi !!!
            A placic musisz.

Nie chodzcie do reklamujacych sie gabinetow, bo oni nie maja pacjenow, a skoro nie maja to zapala sie czerwone swiatlo ostrzegawcze !! Ja chodzilam do wielu, tych "polecanym przez kogos w necie" w rezultacie moge napisac tu esej o tym, jak mi poszczegolni stomatolodzy we Wroclawiu "leczyli" zeby.

Myslcie, myslenie NIE BOLI, leczenie juz tak.
            • Gość: samo sedno Re: NIE wierzcie w te "polecane" autoreklamy !!! IP: *.internetia.net.pl 12.06.14, 22:14
              Wreszcie jakiś rozsądny człowiek napisał mądry post. Nic dodać nic ująć może tylko to, że na forach piszą też sami stomatolodzy na stomatologów.
    • 82misiek Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 04.08.13, 10:50
      Nie wiem czy było, ale to jest naprawdę porządny gabinet!
      • Gość: gość portalu Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 22:35
        Na leczenie kanałowe polecam jednego z lepszych endodontów w mieście :-).
        Pozostali specjaliści też bez zarzutu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka