szafirex 16.10.07, 10:24 Witam, czy ktoś zna miejsce we Wrocławiu gdzie mozna wykonac gastroskopie po przystępnej cenie, tzn. ponizej 100 PLN? Będę wdzięczna za informacje. Na razie znalazłam miejsca gdzie wykonują to badanie w cenie 100-150 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gazmajster Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam IP: *.telsat.wroc.pl 16.10.07, 11:13 Ludzie, czy wyście na głowę poupadali? Nie pytasz gdzie robią dobrze, tylko gdzie tanio??? To dla krowy sąsiada ta gastroskopia czy dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
szafirex Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam 16.10.07, 11:26 nie każdego stać na 500 PLN z narkozą dla delikatuśnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazmajster Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam IP: *.telsat.wroc.pl 16.10.07, 17:19 wiesz, nie sztuka wepchać rurę, sztuka obejrzeć wszystko co trzeba i wiedzieć, co się widzi, i potem z tej wiedzy zrobić odpowiedni użytek jak ktoś Ci zaproponuje za 100zł z narkozą, to lepiej wcześniej napisz testament a nie za pieniądze, w szpitalach, to już się nie robi? masz skierowanie czy tak sobie chcesz zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
szafirex Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam 16.10.07, 20:50 Nie chcę narkozy ani znieczulenia. Miałam już gastroskopię kilka razy i nie uważam, aby było to konieczne. Mam skierowanie, ale nie mogę tak długo czekać, terminy w szpitalach koszmarne. Zdecyduje się chyba na Dolmed, tam robią za 100 PLN z testem ureazowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edka Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:32 Zobacz w Provicie na ul. Bierutowskiej - robi tam dr. Poniewierka na NFZ !!!!!Bardzo dobra Pani dr. !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.07, 12:59 A po co robisz w kółko tę gastroskopię? Tak dla sportu? Może tak Ci właśnie za każdym razem opisują ją, że nic z tego nie wynika i trzeba ją powtarzać co dwa lata. Chyba lepiej raz odłożyć więcej kasy i zrobić na porządnym sprzęcie, a nie pięć razy na jakimś badziewiu pamiętającym czasy Gierka. A narkoza nie jest dla delikatniusich tylko jest wygodniejsza również dla lekarza, wbrew pozorom. Pacjenci w znieczuleniu miejscowym często rzucają się, duszą, krztuszą i bozia wie co jeszcze i zrób tu potem takiemu badanie jak należy. Sam asystuję przy gastroskopii, to widzę, jakie są rezultaty takich badań, gdy połowę energii lekarz musi tracić na współpracę z pacjentem, uspokajanie go i patrzenie, żeby mu przełyku i żołądka nie scharatać, bo endoskop lata na wszystkie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dankaaa do medyka IP: *.as.kn.pl 20.10.07, 19:19 A możesz podać dobrego lekarza z bardzo dobrym sprzętem na USG brzucha (nery, wątroba, itd.) – wiadomo za rozsądną cenę nie jestem krezusem. Z góry dziękuję - Dankaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk namiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.07, 15:37 spróbuj na Joannitów w przychodni kolejowej, tam prywatnie robi USG dr Herfurt, tel. 071 3641299; sprzęt ma naprawdę doskonały i choć badanie nie jest tanie, ale uważam, że warto dołożyć parę dych. Tylko zadbaj, żeby zrobił Ci to Herfurt, a nie jakieś inne lekareczki. Przyjmują tam jeszcze chyba 2 inne babki, w tym dr Sankowska - ale ona jest marna. Odpowiedz Link Zgłoś