Dodaj do ulubionych

gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam

16.10.07, 10:24
Witam,

czy ktoś zna miejsce we Wrocławiu gdzie mozna wykonac gastroskopie
po przystępnej cenie, tzn. ponizej 100 PLN?

Będę wdzięczna za informacje. Na razie znalazłam miejsca gdzie
wykonują to badanie w cenie 100-150 PLN.
Obserwuj wątek
    • Gość: gazmajster Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam IP: *.telsat.wroc.pl 16.10.07, 11:13
      Ludzie, czy wyście na głowę poupadali?
      Nie pytasz gdzie robią dobrze, tylko gdzie tanio??? To dla krowy sąsiada ta
      gastroskopia czy dla Ciebie?
    • szafirex Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam 16.10.07, 11:26
      nie każdego stać na 500 PLN z narkozą dla delikatuśnych...
      • Gość: gazmajster Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam IP: *.telsat.wroc.pl 16.10.07, 17:19
        wiesz, nie sztuka wepchać rurę, sztuka obejrzeć wszystko co trzeba i wiedzieć,
        co się widzi, i potem z tej wiedzy zrobić odpowiedni użytek
        jak ktoś Ci zaproponuje za 100zł z narkozą, to lepiej wcześniej napisz testament
        a nie za pieniądze, w szpitalach, to już się nie robi? masz skierowanie czy tak
        sobie chcesz zrobić?
        • szafirex Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam 16.10.07, 20:50
          Nie chcę narkozy ani znieczulenia. Miałam już gastroskopię kilka razy i nie
          uważam, aby było to konieczne. Mam skierowanie, ale nie mogę tak długo czekać,
          terminy w szpitalach koszmarne.
          Zdecyduje się chyba na Dolmed, tam robią za 100 PLN z testem ureazowym.
          • Gość: edka Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:32
            Zobacz w Provicie na ul. Bierutowskiej - robi tam dr. Poniewierka na
            NFZ !!!!!Bardzo dobra Pani dr. !!!!
          • Gość: medyk Re: gastroskopia za mniej niz 100 PLN - szukam IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.07, 12:59
            A po co robisz w kółko tę gastroskopię? Tak dla sportu? Może tak Ci właśnie za
            każdym razem opisują ją, że nic z tego nie wynika i trzeba ją powtarzać co dwa
            lata. Chyba lepiej raz odłożyć więcej kasy i zrobić na porządnym sprzęcie, a nie
            pięć razy na jakimś badziewiu pamiętającym czasy Gierka. A narkoza nie jest dla
            delikatniusich tylko jest wygodniejsza również dla lekarza, wbrew pozorom.
            Pacjenci w znieczuleniu miejscowym często rzucają się, duszą, krztuszą i bozia
            wie co jeszcze i zrób tu potem takiemu badanie jak należy. Sam asystuję przy
            gastroskopii, to widzę, jakie są rezultaty takich badań, gdy połowę energii
            lekarz musi tracić na współpracę z pacjentem, uspokajanie go i patrzenie, żeby
            mu przełyku i żołądka nie scharatać, bo endoskop lata na wszystkie strony.
            • Gość: dankaaa do medyka IP: *.as.kn.pl 20.10.07, 19:19
              A możesz podać dobrego lekarza z bardzo dobrym sprzętem na USG
              brzucha (nery, wątroba, itd.) – wiadomo za rozsądną cenę nie jestem
              krezusem.
              Z góry dziękuję - Dankaaa
              • Gość: medyk namiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.07, 15:37
                spróbuj na Joannitów w przychodni kolejowej, tam prywatnie robi USG dr Herfurt,
                tel. 071 3641299; sprzęt ma naprawdę doskonały i choć badanie nie jest tanie,
                ale uważam, że warto dołożyć parę dych. Tylko zadbaj, żeby zrobił Ci to Herfurt,
                a nie jakieś inne lekareczki. Przyjmują tam jeszcze chyba 2 inne babki, w tym dr
                Sankowska - ale ona jest marna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka