chilonek 17.10.07, 18:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta wroc Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: *.magma-net.pl 17.10.07, 18:44 no i dobrze:d inaczej byc nie moglo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzedas jak sie nie posmaruje to sie nie pojedzie IP: 194.137.29.* 17.10.07, 19:01 nie bylo wstawki to nie bedzie otwarcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dud Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:04 A może jeszcze dokończenie budowy Bystrzyckiej i remontu Małopanewskiej? O tym naturalnie nikt nie myśli. Kierowcy, a szczególnie mieszkańcy niech się martwią sami. Patrząc na Legnicką popołudniu myślę, że ta magnolia to będzie większa masakra niż carefour na Hallera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBol Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: *.as.kn.pl 17.10.07, 23:37 Niestety też mi na to wygląda ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mongolia Jednak opóźni się otwarcie Mongolii Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 23:36 Najwieksza we Wrocku będzie Mongolia Park Odpowiedz Link Zgłoś
bajgla Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park 17.10.07, 23:41 Dostałam smsa ze zniżką do jednego ze sklepów tam, ale tylko do 21 :( Nie sądzę, żeby otworzyli do tego czasu, ale może promocję przedłużą. A poza tym to ta wkurzająca piosenka będzie pewnie kolejny tydzień leciec w RAM-ie, brr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wur Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: 212.127.91.* 18.10.07, 12:59 Ja słucham LUZ-u. Nie mają w ogóle reklam jako jedyne wrocławskie radio. Odpowiedz Link Zgłoś
kreska779 Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park 18.10.07, 06:53 "Gilbert Boulanger, dyr. zarządzający firmy Redis, głównego inwestora centrum: - Kompleks chcemy otworzyć jak najszybciej, jednak wszelkie procedury jeszcze trwają. Nie wiadomo, kiedy pierwsi klienci przekroczą próg centrum." Oby jak najpóźniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek86 Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.07, 07:45 " Oby jak najpóźniej! " Pewnie Kreska779!!:) nie będę musiał jescze iść do pracy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.10.07, 07:53 szkoda bo to piękny obiekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: 81.219.219.* 18.10.07, 08:06 omg zasrana magnolia ;/ tyle ludzi rano pocałowało drzwi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
2w Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park 18.10.07, 08:22 Gość portalu: omg napisał(a): > tyle ludzi rano pocałowało drzwi ;/ Straszna sprawa... Jakąś karetkę powinni tam podstawić, bo ktoś z rozgoryczenia może zasłabł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: 81.219.219.* 18.10.07, 10:05 Stary, myślisz że jesteś zabawny ? Nikt nie zasłabł, niektórzy się mocno nie wyspali, niektórzy pobrali urlopy/zwolnienia, a jeszcze inni przyjechali spoza Wrocławia i wydali hajs na dojazd... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:47 > ...niektórzy się mocno nie wyspali, niektórzy pobrali > urlopy/zwolnienia, a jeszcze inni przyjechali spoza Wrocławia i > wydali hajs na dojazd To jest zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: 81.219.219.* 18.10.07, 14:46 W ch.. zabawne :O Widzisz, dla niektórych się każdy grosz liczy, wolą postac z rana w kolejce i zaoszczędzic kilkaset zł. Odpowiedz Link Zgłoś
2w Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park 18.10.07, 19:52 Gość portalu: omg napisał(a): > niektórzy się mocno nie wyspali, niektórzy pobrali > urlopy/zwolnienia, a jeszcze inni przyjechali spoza > Wrocławia i wydali hajs na dojazd... Rozumiem, gdyby chleba miało zabraknąć za 2 tygodnie lub innego atykułu niezbędnego do życia. Ale tracić cały dzień i do tego noc, żeby kupić telewizor czy inne dvd 200 czy 300 zł taniej? Ja też liczę się z każdym groszem, ale nie do pomyślenia jest dla mnie sytuacja, żebym szturmował półki jak obłąkany. To mój subiektywny pogląd na tego rodzaju żałosne imprezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataki Tam Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.07, 09:24 No obiekt wyglada niezle ... oprocz tego ze syf totalny wokol, panow w zielonych kamizelkach tez sporo, ale juz sprzataczy to nie ma, no i te drozki, sciezynki wlasciwie ... jesli to faktycznie zacznie dzialac to na poczatku bedzie niezly mlyn, szczegolnie ze zjazem w Legnicka. A nie otworzyli ... no coz, taka juz WROCLAWSKA TRADYCJA. Tylko nie bardzo wiadomo po co wyznaczac termin, skoro sadzac po stanie placu i drog dojazdowych i tak nie dalo sie go dotrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: *.lanet.net.pl 18.10.07, 09:51 Ma ktos jakies sensowne dane na temat tej magnolii? Saturn napisal na swojej stronie, ze nie otwieraja. Intersport na swojej, ze otwieraja a glowna strona magnolli milczy na temat Wielkiego Otwarcia!! To jest jakis skandal, gdybym nie dowiedizal sie z gazety, ze nie otworza to pewnie bym tam poszedl dzisiaj i ostro sie zirytowal! No ale zeby na glownej stronie marketu nie bylo zadnej informacji to jest kpina z klientow. Podejzewam, ze pojde tam tylko raz bo jesli oni maja nas w dupie to ja ich tez. Odpowiedz Link Zgłoś
pomyslowa Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park 18.10.07, 09:59 Magnolia cały czas kazała "czekać na sygnał otwarcia". Takiego sygnału nie było. Reklamowały się tylko poszczególne sklepy. Więc nawet nie wiedząc byłabym jak najbardziej nieufna wobec tego niby otwarcia. Jakim cudem galeria miałaby się otworzyc bez jakiejkolwiek reklamy z datą? Z drugiej strony widziałam że sporo osób się tam wybrało, ludzie w tramwaju jechali właśnei tam i w ogóle zero informacji a przede wszystkim naiwność ludzka i owczy pęd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: 80.68.236.* 18.10.07, 10:21 W głowach wam się poprzewracało? Jaki skandal? Co to komuna? Faceci wybudowali za własne pieniądze to robią co chcą (niestety z poprawką na możliwą nieudolność urzędników). Jak ci się nie podoba, to jedź to innego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
hejah Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park 18.10.07, 10:22 tak myslalem ! wczoraj i przedwczorja probowalem sie skontaktowac z siedzibą saturna który mial byc w magnolii czy otworza ale słuchawka była cicha! co za ludzie. tylko ludzi wprowadzaja w bład tymi reklamami! i kolejny flatstart gaklerii. dobrze ze nie jechalem kikladziesiat km do wrocka. współczuje tym co tam pojechali i nic nie zastali. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupowac-kupowac Po rzezni z XIX w zostalo tylko wspomnienie. IP: *.e-wro.net.pl 18.10.07, 10:40 Nowa architektura to oblesne centrum handlowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankh Re: Po rzezni z XIX w zostalo tylko wspomnienie. IP: *.crowley.pl 18.10.07, 12:41 A w Arkadach w Euro zrobili mega przeceny dzisiaj i obstawili sie barierkami i ochrona a szturmu nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko Re: Po rzezni z XIX w zostalo tylko wspomnienie. IP: *.e-wro.net.pl 18.10.07, 13:15 eee kupilem sobie ekspres do kawy za 249zeta (normalnie w cenach netowych cena od 409zl + wysylka) zawsze to cos taniej :) szkoda ze z cyfrowek byl tylko ten badziewny kodak c713 w promocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Po rzezni z XIX w zostalo tylko wspomnienie. IP: *.e-wro.net.pl 18.10.07, 15:32 taka duza roznica w cennie !? Czyli co, doplacaja aby mozna bylo taniej kupic ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Jednak opóźni się otwarcie Magnolii Park IP: *.ikatel.pl 18.10.07, 12:38 swoja droga ktos wzial niezla monete za to zeby taki sklap powstal w centrum miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uho mg park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 14:58 Dobrze że nie otworzyli, byłaby taka sama sytuacja jak z otwarciem Pasażu Gr. Z drugiej strony, Saturn zarobi na tym " nie otwarciu ", ale i tak to ich nie cieszy, bo przez pare godzin zarobiliby wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi "to po ki ch..." podawali datę otwarcia.... 18.10.07, 22:02 widać totalny burdel organizacyjny... to nawet nie brak poszanowania klientów to poprostu wychodzi że "szefostwo" to ludzie bez predyspozycji i doświadczenia pewnie ludzie którzy swe stanowiska zawdzięczają tylko i wyłącznie znajomościom... mam nadzieję że inspektorzy ich nieźle przeczołgają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja magnolia park IP: *.as.kn.pl 20.10.07, 08:31 a ja oczekuje najlepszego. Będę jechać do magnoli z kumpelą i napewno się zabawimy (250 sklepów i restauracji, ścianka wspinaczkowa, boiska, amfiteatr, w zimie lodowisko - ful wypas :P) Odpowiedz Link Zgłoś