lborowiecki 24.10.07, 19:44 A CO Z SATURNEM??? KIEDY OTWARCIE??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lborowiecki Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park 24.10.07, 20:26 Odpowiem sobie sam :) SATURNA otwieraja w sobote o 7AM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Front a.k.a Układ Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.e-wro.net.pl 24.10.07, 20:42 Możesz napisać skąd masz informacje o sobocie? Bo już chciałem iść i stać całą noc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.10.07, 15:24 Nie ma takiej informacji. Ale jeśli ktoś nie chce robić zakupów w ścisku to tworzy taką informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.218.151.59.telsat.wroc.pl 25.10.07, 19:27 Do tej pory zastanawialam się zwykle, skad maja tego typu statystyki,ale teraz juz wiem,ze to prawda: polacy faktycznie nie potrafia czytac ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.e-wro.net.pl 25.10.07, 18:19 z "drzwi" wejściowych do magnoliowego Saturna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Znowu otwierają? Który to już raz? :P IP: *.telsat.wroc.pl 24.10.07, 20:57 a poważnie: kogo to jeszcze obchodzi. Widać nie brak u nas w dalszym ciągu masochistów uwielbiających zapasy w gigantycznych kolejkach po przestarzałe i przecenione knoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frant a.k.a. Układ Re: Znowu otwierają? Który to już raz? :P IP: *.e-wro.net.pl 24.10.07, 22:29 Gość portalu: Piotr napisał(a): > a poważnie: kogo to jeszcze obchodzi. Widać nie brak u nas w dalszym > ciągu masochistów uwielbiających zapasy w gigantycznych kolejkach po > przestarzałe i przecenione knoty. Jestem emerytem, mam 700 złoty emerytury, i jest w Saturnie nokia za 99, a na allegro, skąpcu i ceneo jest ta nokia po 149. Dla mnie 50 złociszy to duża oszczędność więc mnie to obchodzi. Ponawiam pytanie, skąd info o sobocie? Bo jak mi nie powiecie to stwierdzę, że to podpucha w celu pozbycia się konkurentów po promocyjny towar. Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaloguj sie Re: Znowu otwierają? Który to już raz? :P IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.07, 15:39 z ciebie taki emeryt ja z koziej dupy trąbka. Pytam z ciekawości ile płacisz za internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.magma-net.pl 24.10.07, 21:27 Porażka z tą Magnolią! Nawet wynajmujący powierzchnię powiadamiani są w ostatniej chwili! SKANDAL! To prawdziwa Mongolia Park - dobrze ktoś to określił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: 62.233.177.* 24.10.07, 22:46 Dokładnie. O otwarciu Magnolii zostałam poinformowana dziś po godzinie 17. Mail z informacją dotarł jeszcze później. Mało tego, na wszystkich najemców został nałożony obowiązek pozostawania w lokalach dziś od godziny 20:00 do 24:00 - także przekazany do informacji najemców po godiznie 17.00. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.um.wroc.pl 25.10.07, 11:00 A o 21 dowiedziałem się o przedłużeniu do 3 w nocy! Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta wroc Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.magma-net.pl 24.10.07, 22:21 saturn podobno w sobote sie otwiera ale nie wiem czemu bo jest gotowy i tak pewnie kicha bedzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: 213.199.197.* 24.10.07, 23:38 Tak Saturn otwiera się w sobotę i to jest info na 100%. i jest dużo ciekawych promocji... Odpowiedz Link Zgłoś
mysielka Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park 24.10.07, 23:59 ALE BARTEK JUTRO A W ZASADZIE DZISIAJ I BEDZI -30% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.07, 11:38 byłem dziś w mongolii park - niczym się nie różni od pozostałych wiele rzeczy nie jest skończonych, a myślałem że się jednak wyrobią ;) dobra rada bo się jedna ekspedientka wygadała - żal jej było matki z dzieckiem jakiejś... mówiła że masa towaru została wielokrotnie zalana !!! oglądajcie towar tekże buty i elektronike ogólnie ocena 3.5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.07, 11:49 jest ok fajne wnętrza... robi wrażenie!!! nie było aż tak źle z tym zalaniem podobno telefony niby są niewskazane do kupna u naszych 3 operatorów pytałam pani w środkowym trochę sie motała przy odpowiedzi w największym idą w zaparte i są niemili jak się o coś pyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul A inne atrakcje?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.10.07, 13:01 "Oprócz 250 sklepów jest tu m.in. ściana do wspinaczki, amfiteatr i wielofunkcyjne boisko" A co ze sztuczna rzeka i jeziorem ktora miala tam byc?? A jakies boiska, korty tenisowe, sciezki rowerowe i spacerowe?? Gdzie to wszystko sie podzialo?? Czemu o tym nie wspominaja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: A inne atrakcje?? IP: *.e-wro.net.pl 25.10.07, 13:31 faktycznie nie za wiele sie jeszcze dzieje. specjalnych atrakcji raczej nie zauwazylem. wiele sklepow jeszcze zamknietych. saturna otwieraja w sobote o 7. wszedzie jeszcze widac robotnikow, jakis steropian lata przed wejsciem. dobrze ze otwarli juz dzis, przynajmniej mozna bylo spokojnie pochodzic. w weekend pewnie bedzie tlok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A inne atrakcje?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.07, 15:20 gó.., nawet przecen nie ma, a jak sa to na jakieś brzydkei rzeczy, plus jak widac pzrecena niby a koszt jak normalny;/ pic na wode! nie olecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal wroc W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.07, 14:03 Bylem tam o 11. Sklep rozczarowal mnie wielkoscia - dla mnie jest o polowe mniejszy niz Grunwaldzki. Sklepy tez sa znacznie mniejsze - np. powierzchnia CCC jest na oko 3 razy mniejsza niz w Grunwaldzkim. Na dzis i tylko na dzis sa promocje w nielicznych sklepach ok 20%. Rzeczki, sciany wspinaczkowe to sa malenstwa (8m?), ktore lawo przeoczyc, a juz napewno nie powoduja zadnych emocji. Po holach chodza panie rozdajace promocyjne kubeczki z lodami, smycze, opaski na rece, karteczki przyklejane. W kilku sklepach rozdaja cukierki. Saturn ma wlepiona kartke, ze otwarcie w sobote o 7.00. Ciezko bylo mi znalesc bylo WC - nie sa oznakowane i schowane w wiekszosci chyba w tunelach technicznych( wg. mapki, poniewaz nie udalo mi sie ich poprostu znalesc!) Na 1 pietrze glownie sklepy ekskluzywne. Ogolnie to sie rozczarowalem. Myslalem, ze bedzie to wieksze. Liczylem tez, ze w dniu otwarcia beda znizki w sklepach obuwniczych, z ubraniami jak C&A - a nie bylo. JAk komus po drodze to moze odwiedzic Magnolie, ale jak ktos mieszka dalej to moze sobie spokojnie odpuscic. Po pierwszym boomie odwiedzajacych, chcacych zobaczyc nowy sklep, mysle ze sklep bedzie pustawy... Mam nadzieje,ze nikogo nie urazilem i wszystkim pracownikom Magnolii zycze udanego startu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarxxx Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: 81.210.114.* 25.10.07, 15:40 Czy ktoś wie kiedy otwiera się Helios ? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park 25.10.07, 16:46 >Na 1 pietrze glownie sklepy ekskluzywne. Serio? Jest Prada, Gucci, Dior, Armani, D&G, Cavalli, i tym podobne? No wreszczcie, brakowalo tego we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzialenka Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.lanet.net.pl 25.10.07, 17:09 nie ma ;) Wejdź na strone megnolii i zobacz co jest ;) jest P&C to jest w sumie ekskluzywny sklep ;) nawet bardzo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbas Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.stachura.os3.kn.pl 25.10.07, 18:32 A tesco otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatta5 Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: 89.174.231.* 25.10.07, 20:48 pewnie otwarte, bo ludzie w okolicy chodzili z reklamówkami tesco i balonami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.chello.pl 25.10.07, 22:42 tesco otwarte i fontanny dzialaja. fajne wraznie sprawia to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park 25.10.07, 21:56 >nie ma ;) >Wejdź na strone megnolii i zobacz co jest ;) No tak, rzeczywiscie. Po staremu. Daichmany, Reservedy, Trolle i inne dziadowstwo, czyli to samo co co w pozostalych 3 wroclawskich 'Galeriach'. Dziwi mnie to niezmiernie. We Wroclawiu mozna bez problemu kupic luskusowy dom z ogrodem z wyposazeniem w sprzet kuchenny Miele chociazby, nowego CL czy M6, 60' Plasmy, pelna linie kosmetykow Chanel, La Prairie czy co tam jeszcze oraz przerozne inne towary uwazne powszechnie w Europie za 'luksusowe' - a designerskich ubran czy butow ciagle nie. Nielogiczne, nie rozumiem tego. >jest P&C to jest w sumie ekskluzywny sklep ;) nawet bardzo ; Nie znam, ale z ciekawosci wygooglalem. Chodzi o Peek&Costam? To jakas niemiecka firma, handluje ubraniami w srodkowo-centalnej Europie. Zartujesz sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagnoliaFan W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.magma-net.pl 25.10.07, 22:18 Po pierwsze Saturn otwiera sie w sobote 27.10 o godz. 7.00 rano i zaskoczymy Was naprawde dobrymi ofertami (wiem co mowie bo tam pracuje). Jak dla mnie (zupelnie obiektywnie) to Galeria robi wrazenie i wszystko co mialo w niej byc to juz jest, albo w najblizszym czasie bedzie. Zawsze znajdzie sie kilka rzeczy, ktore nie beda komus odpowiadac, ale wszystkim sie dogodzic nie da, a jak ktos woli sluchac opinii innych to jego brocha, bo ja zanim wydam o czyms opinie musze sie sam przekonac na wlasne oczy i uszy :P Jednym slowem zapraszam wszystkich, aby sie przekonac jak wyglada Magnolia Park. Jeszcze jedno - Magnolia Park jest z tego co wiem najwieksza galeria w Polsce a Galeria Grunwaldzka nie jest wieksza od niej kubatura tylko jest wyzsza bo ma 3 poziomy a Magnolia 2. P.S. Boisko wielofunkcyjne jest za Magnolia Park, oczkow wodne ktore zamieni sie w lodowisko jest przed wejsciem glownym po lewej stronie, a rzeczka jest po prawej stronie. Zreszta jak przyjdziecie to sami zobaczycie :) Zapraszam o 7.00 rano w sobote 27.10 do Saturna z gotoweczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eha Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.as.kn.pl 25.10.07, 22:39 Ejj, to powiedz mi jeszcze kiedy otwierają reserverd :P bo wszystkie fajne dostawy szły właśnie do nowootwieranego sklepu, tak więc stare są mało aktualne :) Jak wiesz, to pisz, dzięki ;p I brudno tam było jak byłem :) I koło wind podłoga jakaś dziwna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SNOLTV.xh.pl Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.magma-net.pl 26.10.07, 01:23 Drewniana, z drewnianym logo Magnolii... :P Szczerze to już mi się niedobrze robi na widok tego logotypu... Na każdym kroku jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dc Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.50.akron.net.pl 26.10.07, 15:58 W polsce najwiekszym centrum handlowym jest Manufaktura w Lodzi a nie Magnolia wiec nie wpadalbym az w taki wielki zachwyt... Poza tym centrum zapowiada sie ok. Lepiej sie po nim porusza niz po Pasazu.. szkoda ze jeszcze Kino nie otwarte i pare innych sklepow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 00:13 Równie szybko jak tam weszłam, tak wyszłam. Wchodząc pierwsze co cię wita - smród. Nie wiem co za idiota ulokował żarłodalnie zaraz przy samym wejściu? Śmierdzi strasznie i co gorsza... roznosi się na dwa piętra. Spora część sklepów nadal zamknięta... podłoga... miejscami ok, a miejscami śliska, że się zabić można. nieprędko znów tam się pojawię. wyszłam i pojechałam do Pasażu. Tam jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.as.kn.pl 26.10.07, 09:03 I tak gdyby nie Tesco i Saturn to niebylo by po co tam chodzic w butikach drożyzna,a wnętrze jak wnętrze nic szczególnego,no może dodam Burger Kinga jedynego we Wrocławiu nota bene zamknietego w dniu otwarcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumi A kiedy ruszy kino? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.07, 13:49 Nie wie ktos moze na kiedy zaplanowali otwarcie Heliosa w Magnolii??:> W koncu nie bede musial jezdzic przez cale miasto do kina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir A gdzie stojaki na rowery!!?? IP: *.171.196.2.crowley.pl 26.10.07, 16:32 Takie centrum a takie nieprzygotowanie pod klientów zmotoryzowanych inaczej... Efekt taki że każdy słupek i mostek obklejony jest przypiętymi do nich rowerami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: A gdzie stojaki na rowery!!?? IP: *.um.wroc.pl 29.10.07, 10:07 Stojaki na roweru już są, melduje posłusznie! Pozdrawiam i zaprasza do Magnolia Park! Odpowiedz Link Zgłoś
tilmitt Re: W czwartek otwarcie Magnolii Park 29.10.07, 10:18 Czy ktoś wie, czy klub fitness "Gymnasion" jest już otwarty? Jeśli tak, to czy tam był i jakie miał wrażenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dar54 Godziny pracy 03.11.07, 18:46 W jakich godzinach jest otwarta Magnolia? Szukałem na ich stronie www ale nic tam nie ma poza zaproszeniem REGIONALNE CENTRUM HANDLOWE MAGNOLIA PARK JUŻ OTWARTE ! Zapraszamy Państwa do odwiedzin od 9.00 do 21.00 ale czy to codziennie?? Jestem z Opola i nie wiem czy w niedzielę będzie czynne, coś kombinują z zakazem pracy w niedziele. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu W czwartek otwarcie Magnolii Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 22:26 juz nigdy nie wejde Bylismy z synem w nowo otwartej Magnolii i tam wstapilismy do Inter sportu ,gdy wyszlismy wybiegl za nami ochraniarzi zaczął szarpac syna i pytać co ma pod kurtką(faktycznie wubrzuszenie było bo syn miał saszetkę z pieniędzmi pod kurtką).Ludzie zaczęli sie gapić chciałam na policję dzwonić ,ale nie zdazyłam bo ten napompowany goryl zdarł kurtke z syna i zaciagna go do sklepu .tam oczywiscie były potem przeprosiny .Zawołałam kierowniczkę i napisałam ze został syn brutalnie potraktowany na oczach tłumu ludzi i ona sie podpisała .powiedzcie co dalej ,bo ni sie wydaje ,ze tym papierkiem to sobie moge tyłek podetrzeć a możę jest jakis sposób na nadgorliwego ochraniarza ,zaznaczam ze nic nie piszczało jak wychodzilismy.e do magnolii a tym bardziej do inter sport Odpowiedz Link Zgłoś