IP: 212.219.63.* 23.07.03, 16:06
hej1 jestem na wakacjach i nie moge sie nalezycie zrelaksowac, gdyz przeraza
mnie wizja 14 lo, w ktorym zaczne nauke we wrzesniu. moze moglibyscie dodac
mi otuchy i opowiedziec cos o tej szkole? kraza o nie okropne mity, czesc z
nich to na pewno prawda, tylko ktore sa prawdziwe?
Obserwuj wątek
    • Gość: 3 LO Re: liceum14 IP: 217.97.195.* 23.07.03, 16:13
      Skoro tak się boisz to po kiego grzyba się tam pchałeś?
    • Gość: absolwentka Re: liceum14 IP: *.local.pl / 192.168.1.* 23.07.03, 16:21
      wszystko to prawda
      nie pij za duzo alkoholu, bo potem nie dasz rady
      btw. niedawno spotkalam w knajpie mlodszych absotwentow- nic sie nie zmienilo,
      hehe, w zwiazku z tym mala uwaga- pomysl o zakupie mimo wszystko twarzowych
      okularow
      • Gość: tosterek Re: liceum14 IP: 212.219.63.* 23.07.03, 16:26
        nie pchalam sie tylko zadzwonili do mnie do domu i juz nie mialam wyjscia (brak
        asertywnosci, niestety:?)
        • Gość: tosterek Re: liceum14 IP: 212.219.63.* 23.07.03, 16:32
          to byl taki specjalny nabor prof. Biniewicza;)
        • Gość: absolwentka Re: liceum14 IP: *.local.pl / 192.168.1.* 23.07.03, 16:37
          Gość portalu: tosterek napisał(a):

> nie pchalam sie tylko zadzwonili do mnie do domu i juz nie mialam wyjscia
          (brak
          >
          > asertywnosci, niestety:?)

hmm... przede wszystkim nie tlumacz sie
          popracuj nad asertywnoscia, to podstawa
          milych wakacji ;-)
    • Gość: James Re: liceum14 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.03, 17:54
      Ja skonczyle 14. I powiem tyle bylo swietnie. Moja siostra tam teraz chodzi i
      jest bardzo zadowolona. Trafilem na super ludzi w klasie. Szkola dawala szanse
      rozwoju Twoich zainteresowan, kladzie ogromny nacisk na nauke jezykow co
      doceniam teraz w zyciu zawodowym. Co moglbym Ci radzic? Jezeli jestes osoba
      zbyt ambitna to mozesz narazic sie na wrzody zoladka. Ambitnym trzeba byc, ale
      trzeba tez umiec odpuscic niektore przedmioty czy rzeczy, a wtedy starczy Ci
      czasu na wyjebiste imprezy. Powiem Ci tylko, ze z tego co slyszalem o 14 nic
      nie bylo prawda. Wiec wyluzuj sie i spokojnie czekaj na poczatek. Wpierw dadza
      Ci miesiac luzu, a potem bedziesz miala kaloryfer (11111111) :))).
      • Gość: absolwentka Re: liceum14 IP: *.local.pl / 192.168.1.* 23.07.03, 18:07
        James prawde Ci powie!
        sluszna uwaga, nie daj sie zwiesc temu pierwszemu miesiacowi, bo nie zawsze
        bedzie tak swietnie (przez caly wrzesien zastanawialam sie, co za brednie
        ludzie mi opowiadali...)
        nie przejmuj sie ocenami i nie zarywaj nocy dla nauki, a bedzie dobrze ;-)))
        pozdrawiam
    • Gość: beksa Re: liceum14 IP: *.pusta / 192.168.0.* 24.07.03, 13:21
      Podobnie jak moj starszy brat skonczylam 14 i bylo super. Nie jest trudno sie utrzymac na trojach, na wyzsze oceny trzeba przysiasc - ja nigdy tego nie probowalam ;-) Stereotyp mowiacy, ze 14 to szkola kujonow jest bledny! Oprocz paru wybitnych jednostek chodza tam normalni ludzie.
      Nauczyciele sa rozni, jak wszedzie. Ja np. mialam super poloniste (teraz jest w III LO) i bardzo surowego matematyka, ktorego dzis docenilam, a latach szkolnych... moj stosunek do niego byl sinusoidalny ;-)
      W 14 mialam srednia w okolicach 3, a teraz na studiach uwazanych za trudne mam srednia powyzej 5 - za to Ci dziekuje, moja czternastko!
      • Gość: tosterek Re: liceum14 IP: 212.219.63.* 24.07.03, 14:06
        Bardzo dziekuje za dore rady, naprawde mi pomogly. Nie bedzie tak zle, skoro sa
        takie "wyjebiste" imprezy...;)
    • Gość: zyczliwy Re: liceum14 IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 24.07.03, 15:26
      Slyszalem z dobrego zrodla, ze w XIV bardzo dbaja o morale i dobre prowadzenie
      sie uczniow - przy pomocy kija oraz nieco bardziej wyrafinowanych metod.
      • Gość: zyczliwy Re: liceum14 IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 24.07.03, 15:29
        Gość portalu: zyczliwy napisał(a):

> przy pomocy kija

ach, przepraszam - tego z kijem juz zwolnili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka