Gość: Vojtas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 19:45 a czemu z Włókniarzem miałby pożegnać się Dryml? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ckm_fanatic Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 23:18 a dlatego ,że jest tu znienawidzony po tym jak się na nas wypiął w decydującym meczu play-off i poleciał na nic nie znaczący mecz,który w dodatku został odwołany!! W dodatku to cieniarz,zycze mu jak najgorzej w grand prix!! temu łysemu palantowi. Ciekawe czy ktokolwiek podpisze z nim kontrakt?? Chyba tylko w akcie desperacji i rozpaczy ;)) Moze Atlas go sobie weźmie?? Tak wogóle to niech tu redaktorek nie chrzani,że tarnowianie już są pewni spadku bo po mojemu to najslabszy będzie atlas. Odejdą Andersen,Holder,Crump,Bjerre,Gapiński i do tego Cieślak i zastanawiam sie czy wy wogole wystartujecie?? Wogóle to po co i dla kogo?? przecież na wasze mecze i tak prawie nikt nie chodzi-byłem widziałem. Ale źle wam nie życze-niech nie upadają kluby żużlowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Sparrow Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 00:00 Ehh... następny frustrat... Nie macie nic zadane w szkole?? (tudzież nie musicie wyspać sie by rano do pracy iść). Pamietaj. Jak wszyscy pomyślą o sobie to będzie o każdym pomyślane ;) Więc o Sparte sie nie martw. Poradzimy sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.lanet.net.pl 30.10.07, 03:39 A ja się tak zastanawiam żużlem się za bardzo nie interesuje (o ile w ogóle interesuje) ale pamiętam jak rok temu były ankiety robione kto ma zostać Hampel czy Andersen? I wtedy zdecydowana większość mówiła ,że Duńczyk. jestem ciekawy jak oni się teraz czują.Dla mnie łatwe do przewidzenia< tak jak my jeździmy do krajów bo sie lepiej zarabia, tak oni przyjeżdżają żeby wyrwać pieniędzy od nas. Mieliście wybór wybraliście tak jak wybraliście a teraz larum... Nawet nie możecie powiedzieć że zamienił stryjek siekierkę na kijek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łyś Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.07, 09:00 > najslabszy będzie atlas. Odejdą Andersen,Holder,Crump,Bjerre,Gapiński > i do tego Cieślak taaa, to stek bzdur. Narazie to nie bedzie Andersena i Holdera. Bjerre i Gapinski nie wiadomo, ale tego pierwsze w obecnej sytuacji beda chcieli zatrzymac nawet duzym kosztem, co do Gapy to ciezko wyrokowac, bo cienko jezdzil w ostatnim sezonie. Cieślak - chociaz nie ma jeszcze oficjalnych wiadomosci raczej odejdzie, ale to chyba dobrze, bo potrzebny jest nowy trener, Cieslak ostatnio byl dosyc kontrowersyjny. I na koniec Crump - na 99% zostaje. Kto dojdzie do zespolu zobaczymy, moze nie byc to sklad na miejsce medalowe, ale tez nie bedzie to pewniak do spadku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czewiak Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.eranet.pl 30.10.07, 11:50 Dryml odchodzi bo na jego miejsce przychodzi Pedersen . ZOstaje Hancock wiec jest juz 2 z Grand Prix. NO i oczywiscie wraca Walasek!!! Kontrakty zostana podpisane na TURNIEJU GWIAZDKOWYM . Zapraszamy na zawody w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vojtas Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 12:50 jaki turniej w grudniu? Włókniarz SA nic w grudniu nie organizuje, najbliższe imprezy organizowane przez spółkę to koncert na placu biegańskiego w listopadzie i prezentacja drużyny w nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spartanin Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.chello.pl 01.11.07, 07:37 Wszyscy zostaja oprucz HANSA i CHRISA może zakupy w Zielonej i Lesznie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Dunczyk, ale szmata ;) IP: *.ppp.dion.ne.jp 30.10.07, 13:52 No i jednak potwierdzilo sie odejscie Hansa. Tym wieksze gratulacje dla Leszczyniakow za rozwalnie ewidentnie juz jak stad widac upadlych aniolow z Unibaksu. A teraz cos od Hansiego dla nas wszytkich, zeby bylo milo (za sportowefakty.pl) >Najbardziej boli mnie to, że opuszczam wrocławskich kibiców. Zawsze >byli dobrzy i wyrozumiali dla mnie, w chwilach dobrych i złych byli >ze mną. Chciałem powiedzieć, że bardzo, bardzo im dziękuje. >Zmieniłem klub ponieważ pewne rzeczy w WTS-ie nie działały tak jak >powinny i tak jak chciałem, dlatego zdecydowałem że rok rozłąki >dobrze na mnie wpłynie. Normalnie slodziak. A tymi rzeczami w WTS-ie to chyba chodzi mu o te silniki, z ktorymi nie mogl sie dogadac na mecze polfinalowe z Toruniem. Biedak, napewno cierpial z tego powodu straszne meki wiedzac jak zawiodl "dobrych i wyrozumialych" wroclawskich kibicow. Zrobiles nas Hansi. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michellin Re: Dunczyk, ale szmata ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 21:20 Alez ty nie mozesz przezyc tej porazki w polfinale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ses Kluby żużlowe szukają liderów IP: 217.70.54.* 30.10.07, 16:59 ale smuuuuty :D jeszcze nie poppisała Unia z nikim kontraktu a oni już skazują ją na spadek... ehh ;/ a może to po odejściu Andersena Wrocław spadnie... hę? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spartanin Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.chello.pl 02.11.07, 07:19 Nie.Działacze z WTS-u szykująś jakieś zakupy może to być Holta lub Harris Odpowiedz Link Zgłoś