Dodaj do ulubionych

Kluby żużlowe szukają liderów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 19:45
a czemu z Włókniarzem miałby pożegnać się Dryml?
Obserwuj wątek
    • Gość: ckm_fanatic Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 23:18
      a dlatego ,że jest tu znienawidzony po tym jak się na nas wypiął w decydującym
      meczu play-off i poleciał na nic nie znaczący mecz,który w dodatku został
      odwołany!! W dodatku to cieniarz,zycze mu jak najgorzej w grand prix!! temu
      łysemu palantowi. Ciekawe czy ktokolwiek podpisze z nim kontrakt?? Chyba tylko w
      akcie desperacji i rozpaczy ;)) Moze Atlas go sobie weźmie?? Tak wogóle to niech
      tu redaktorek nie chrzani,że tarnowianie już są pewni spadku bo po mojemu to
      najslabszy będzie atlas. Odejdą Andersen,Holder,Crump,Bjerre,Gapiński i do tego
      Cieślak i zastanawiam sie czy wy wogole wystartujecie?? Wogóle to po co i dla
      kogo?? przecież na wasze mecze i tak prawie nikt nie chodzi-byłem widziałem.
      Ale źle wam nie życze-niech nie upadają kluby żużlowe!
      • Gość: Jack Sparrow Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 00:00
        Ehh... następny frustrat... Nie macie nic zadane w szkole?? (tudzież nie musicie
        wyspać sie by rano do pracy iść).
        Pamietaj. Jak wszyscy pomyślą o sobie to będzie o każdym pomyślane ;)
        Więc o Sparte sie nie martw. Poradzimy sobie :)
        • Gość: k Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.lanet.net.pl 30.10.07, 03:39
          A ja się tak zastanawiam żużlem się za bardzo nie interesuje (o ile w ogóle
          interesuje) ale pamiętam jak rok temu były ankiety robione kto ma zostać Hampel
          czy Andersen? I wtedy zdecydowana większość mówiła ,że Duńczyk. jestem ciekawy
          jak oni się teraz czują.Dla mnie łatwe do przewidzenia< tak jak my jeździmy do
          krajów bo sie lepiej zarabia, tak oni przyjeżdżają żeby wyrwać pieniędzy od
          nas. Mieliście wybór wybraliście tak jak wybraliście a teraz larum... Nawet nie
          możecie powiedzieć że zamienił stryjek siekierkę na kijek...
      • Gość: Łyś Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.07, 09:00
        > najslabszy będzie atlas. Odejdą Andersen,Holder,Crump,Bjerre,Gapiński > i do
        tego Cieślak

taaa, to stek bzdur. Narazie to nie bedzie Andersena i Holdera. Bjerre i
        Gapinski nie wiadomo, ale tego pierwsze w obecnej sytuacji beda chcieli
        zatrzymac nawet duzym kosztem, co do Gapy to ciezko wyrokowac, bo cienko jezdzil
        w ostatnim sezonie. Cieślak - chociaz nie ma jeszcze oficjalnych wiadomosci
        raczej odejdzie, ale to chyba dobrze, bo potrzebny jest nowy trener, Cieslak
        ostatnio byl dosyc kontrowersyjny. I na koniec Crump - na 99% zostaje. Kto
        dojdzie do zespolu zobaczymy, moze nie byc to sklad na miejsce medalowe, ale tez
        nie bedzie to pewniak do spadku!!
        • Gość: czewiak Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.eranet.pl 30.10.07, 11:50
          Dryml odchodzi bo na jego miejsce przychodzi Pedersen . ZOstaje
          Hancock wiec jest juz 2 z Grand Prix. NO i oczywiscie wraca
          Walasek!!! Kontrakty zostana podpisane na TURNIEJU GWIAZDKOWYM .
          Zapraszamy na zawody w grudniu.
          • Gość: Vojtas Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 12:50
            jaki turniej w grudniu? Włókniarz SA nic w grudniu nie organizuje, najbliższe
            imprezy organizowane przez spółkę to koncert na placu biegańskiego w listopadzie
            i prezentacja drużyny w nowym roku
        • Gość: Spartanin Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.chello.pl 01.11.07, 07:37
          Wszyscy zostaja oprucz HANSA i CHRISA może zakupy w Zielonej i
          Lesznie??
    • Gość: kiki Dunczyk, ale szmata ;) IP: *.ppp.dion.ne.jp 30.10.07, 13:52
      No i jednak potwierdzilo sie odejscie Hansa. Tym wieksze gratulacje dla
      Leszczyniakow za rozwalnie ewidentnie juz jak stad widac upadlych aniolow z
      Unibaksu.

A teraz cos od Hansiego dla nas wszytkich, zeby bylo milo (za sportowefakty.pl)

>Najbardziej boli mnie to, że opuszczam wrocławskich kibiców. Zawsze >byli
      dobrzy i wyrozumiali dla mnie, w chwilach dobrych i złych byli >ze mną. Chciałem
      powiedzieć, że bardzo, bardzo im dziękuje. >Zmieniłem klub ponieważ pewne rzeczy
      w WTS-ie nie działały tak jak >powinny i tak jak chciałem, dlatego zdecydowałem
      że rok rozłąki >dobrze na mnie wpłynie.

Normalnie slodziak. A tymi rzeczami w WTS-ie to chyba chodzi mu o te silniki, z
      ktorymi nie mogl sie dogadac na mecze polfinalowe z Toruniem. Biedak, napewno
      cierpial z tego powodu straszne meki wiedzac jak zawiodl "dobrych i
      wyrozumialych" wroclawskich kibicow.

Zrobiles nas Hansi. Powodzenia.

• Gość: michellin Re: Dunczyk, ale szmata ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 21:20
        Alez ty nie mozesz przezyc tej porazki w polfinale...
    • Gość: ses Kluby żużlowe szukają liderów IP: 217.70.54.* 30.10.07, 16:59
      ale smuuuuty :D jeszcze nie poppisała Unia z nikim kontraktu a oni już skazują ją na spadek... ehh ;/ a może to po odejściu Andersena Wrocław spadnie... hę? :D
      • Gość: Spartanin Re: Kluby żużlowe szukają liderów IP: *.chello.pl 02.11.07, 07:19
        Nie.Działacze z WTS-u szykująś jakieś zakupy może to być Holta lub
        Harris

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka