Gość: karbol IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 21:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: 213.76.92.* 29.04.01, 21:40 gdzie, komu , jakie ... kiedy ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 21:55 1. Gdzie chcesz 2. Jakie chcesz 3. Ile chcesz 4. Temu, kto nadeśle odpowiedź jako pierwszy. 5. Jedno ekstra dla Ciebie, gdy przyjdziesz z ładną dziewczyną, lub nią jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi Re: stawiam piwo IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 29.04.01, 23:00 JESTEM PIERWSZY ? ja to mam szczescie > 1. Gdzie chcesz dowolna knajpa we Wroclawiu blisko centrum (ale nie koniecznie rynek) > 2. Jakie chcesz Piast > 3. Ile chcesz tak by sie porzadnie nawalic samemu > 4. Temu, kto nadeśle odpowiedź jako pierwszy. > 5. Jedno ekstra dla Ciebie, gdy przyjdziesz z ładną dziewczyną, lub nią jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 23:06 Masz, jak w banku. Jak się robi te trójkąty? Inni też chcą zobaczyć. Szkoda,że to nie MKK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi Re: stawiam piwo IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 29.04.01, 23:34 jakie trojkaty ? > ? odpowiadam cytujac... a co do piwa to moze przy jakims spotkaniu na realu - slyszalem, ze tu takowe sie odbywaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: 212.160.40.* 30.04.01, 00:30 No to jeszcze raz: jak zrobić dwa trójkąty z trzech zapałek, nie łamąc ich i nie rozszczepiając, nie dzieląc na cztery (jak podobno przed wojną - próbowałem, tylko jedna z części zapalała). Dla ułatwienia podam, że można zrobić cztery trójkąty z sześciu zapałek. Piwo masz jak w banku, nawet, jeśli nie zgadniesz. A ten z Gdańska, niech się nie wyraża. Też mu postawię, gdy będzie okazja. Haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: stawiam piwo IP: *.nsm.pl 30.04.01, 00:04 O kurwa spóżniłem się ,ale i tak mieszkam w Gdańsku.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semelka Re: stawiam piwo IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 30.04.01, 01:57 ....mnie zastanawia jedno....co Ty jestes taki chetny stawiania Karbol? czyżby to była taka podpucha by wywołać dyskusje? Całuski S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: stawiam piwo IP: 213.25.48.* 30.04.01, 19:13 na chwilkę wyjechałam,a tu się piwo pije beze mnie...?! :) kiedy i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 20:51 Karbol przeżywa trudne chwile. Rozumiem. Karbol ! Jeśli chodzi o stawianie piwa, to idę z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 21:29 Zagrzałem klawiaturę i lepi mi się jakiś klawisz. Przepraszam, o tej porze nie zdobędę innej - stąd te dziwne posty bez treści. powtarzam, nie będzie piwa bez Marshy. haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 21:12 Gość portalu: Semelka napisał(a): > ....mnie zastanawia jedno....co Ty > jestes taki chetny stawiania Karbol? > > czyżby to była taka podpucha by wywołać dyskusje? > > Całuski Precyzyjne rozpoznanie. Tak. p.s. Jak te trójkąty zrobić? > S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 21:16 Karbol ! Czy nie czas położyć spać Twego sześciolatka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 22:55 Dużo w tym wątku się leje ale wody. Żądam konkretów. Po drugim zaczynam śpiewać, po 3-cim wchodzę na stół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: 213.77.64.* 30.04.01, 22:58 Jakim trzecim ??? Proszę Cię nie rób tego. Będziemy pić bezalkoholowe, no ... i zabierzemy stół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:05 Co to znaczy "zabierzemy stół"? Skąd ? masz na myśli myniesienie go z knajpy? Przecież jak się knajpiarze dowiedzą, że kompostownicy znów się spotykają, gotowi zaryglować drzwi na wszystkie spusty. A bezalkoholowe ... to demoralizacja piwa. Dobra - mogę prosić wodę niegazowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 23:08 To z chęci dbania o Ciebie,gdyż kiedyś miałem dziewczynę na Sanitarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:17 OK - czuję się bezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:09 Kategorycznie domagam się zgodnej decyzji: 1. Kiedy. 2. Gdzie 3. Jak się znajdziemy? Stół zostaje. haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 23:11 Bałem się,że Karbol przyciął komara usypiając swego sześciolatka. To miłe, że jest wśród nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 23:22 Jak dzieci, jak dzieci... Czas mija i nic nie wiadomo. Jestem (niestety) po dwóch, ale może trzecie też bym wypił w miłym gronie. No to co? Spotykacie się gdzies? Dzisiaj? Jutro? Może nigdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:20 Gość portalu: karbol napisał(a): > Kategorycznie domagam się zgodnej decyzji: > 1. Kiedy. Jutro nie, dobrze?. > 2. Gdzie Zdaję się na mądrzejszych ode mnie. > 3. Jak się znajdziemy? Jak zwykle, z Gazetą pod pachą. > Stół zostaje. Nie stawiam przeszkód. > haj. bye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 23:23 Spóźniłem się, jak widać. Dopuscicie Staruszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 23:38 Po przedstawieniu: zezwolenia od babci, zezwolenia od kardiologa i geriatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: 213.76.92.* 30.04.01, 23:39 Tu, na Forum nie ma staruszków. Może są - za przeproszeniem - szurnięci. Wiek to jedno, poglądy drugie, a chęć podyskutowania to takie ludzkie. PS : teraz mówię DOBRANOC. Jutro zobaczę, co starszyzna zadecydowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 23:45 Jo tyż Wam rzikam dobrounoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 23:48 To prawda, że jestem nowy, ale i stary jednoczesnie. Może mnie wprowadziecie w obyczaje obowiązujące na Forum. Mam podać adres? Numer telefonu? Imię i nazwisko? Nie wiem. Z innej beczki: W lutym skończyłem 40 lat. Dyskwalifikacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 23:50 Będziesz w grupie przedszkolnej. Za młodyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 23:56 Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 23:59 Gość portalu: stary napisał(a): > O.K. I co? Teraz musisz wybrać sobie obrazek na "kapciowym woreczku" - masz do wyboru; biedronka, grzybek, żabka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:59 Gdzie my taką wielką knajpę znajdziemy? Grupa przedszkolna też ma prawo do szkolenia;. Tam bywają młodzi, zdolni, elokwentni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:56 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: karbol napisał(a): > > > Kategorycznie domagam się zgodnej decyzji: > > 1. Kiedy. > Jutro nie, dobrze?. > to kiedy? > > 2. Gdzie > Zdaję się na mądrzejszych ode mnie. gdzie takich znajdziesz? > > > 3. Jak się znajdziemy? > Jak zwykle, z Gazetą pod pachą. > > > Stół zostaje. > Nie stawiam przeszkód. > Spróbuj tylko > > haj. > bye. w górę nosy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@w Re: stawiam piwo IP: 156.17.52.* 01.05.01, 11:01 Ja sie juz pogubilem kto komu, gdzie i przy ktorym stole to piwo stawia ale jesli jest ktos chetny aby mnie uszczesliwic to poslusznie informuje: lubie dobrze schlodzonego Piasta z sokiem. Stol przyniose! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: stawiam piwo IP: 156.17.85.* 01.05.01, 12:57 Okrutna pogoda dzisiaj. Jedno już zapodałem, ale czuję, że na jednym się dziś nie skończy. Czego i wam drodzy internauci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: 213.77.64.* 01.05.01, 13:45 Zaczynam o 18.00 od 3 wściekłych psów, potem szklanka "polskiego białego wina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 19:56 Pleciemy i pleciemy a mnie się ostatki forsy z niecierpliwości pocą. Zmówmy się wreszcie, może na sobotę 5 maja (imieniny miesiąca)? Przygotujcie 3 zapałki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.05.01, 20:26 Karbol! Z draską, czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 22:34 Może być nawet bez łebka. Przy okazji do MKK: 4-go może być, 18:00 - 19:00. Tylko jestem taki bezradny, gdzie? W porządnej knajpie byłem ostatnio za komuny (Kwant), innych nie znam. Radźcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: 213.76.92.* 02.05.01, 11:18 Czy można 4-go ? Sobotę mam pod znakiem ryb. A toast jakiś wymyślimy na miejscu. Tylko jakim ? PS. proszę o godziny popołudniowe - np. ok.18.00-19.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 01:38 a moze by tak w jakims ogrodeczku na swiezym wozduchu ? Byle w miare kameralnie aby nie trzeba bylo wrzeszczec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.01, 10:48 Hm... Karbol, hrabia, MKK i Marsho droga! Wyrazy współczucia. My - starzy - bierzemy woreczki z kapciami (wybieram grzybka) i idziemy na piwo! A Wy, bidulki, tydzień już prawie zmarnowałyscie i nie udało się nawet terminu uzgodnić....? Co się z tą młodzieżą dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 15:21 Gość portalu: stary napisał(a): > Hm... Karbol, hrabia, MKK i Marsho droga! > Wyrazy współczucia. My - starzy - bierzemy woreczki z kapciami (wybieram grzybk > a) i idziemy na piwo! > A Wy, bidulki, tydzień już prawie zmarnowałyscie i nie udało się nawet terminu > uzgodnić....? Co się z tą > młodzieżą dzieje? Wy, jak tacy starzy, to pewnie nie pamiętacie, co to gra wstępna. Co to jest tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.01, 15:37 Gość portalu: karbol napisał(a): > Gość portalu: stary napisał(a): > > > Hm... Karbol, hrabia, MKK i Marsho droga! > > Wyrazy współczucia. My - starzy - bierzemy woreczki z kapciami (wybieram g > rzybk > > a) i idziemy na piwo! > > A Wy, bidulki, tydzień już prawie zmarnowałyscie i nie udało się nawet ter > minu > > uzgodnić....? Co się z tą > > młodzieżą dzieje? > > Wy, jak tacy starzy, to pewnie nie pamiętacie, co to gra wstępna. Myslę, że pamiętamy, my staerzy, a nawet wiemy!!!! Choć muszę mówić tylko za siebie. Poza tym gra wstępna? Przy umawianiu się na piwo? Są takie chwile... Inne. > Co to jest tydzień? > Za tydzień? Znów jest dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 21:29 Do licha! Mam za sobą : 1. podróż na Osówkę 2. rybobranie (ryby nie brały, tylko słońce) a Wy co starzy i młodzi? Tyle czasu, a Wy nic? Proponowałam spotkanie na jutro... i co? Dobra, niech będzie sobota ... słuchajcie - a może by tak ZOO? Ma to jednak wadę: pogonią nas po 18.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.01, 22:33 A może spotkajmy się pod pręgierzem i metodą losowania z kapelusza wybierzmy któryś z ogródków przyrynkowych czy przysolnych - innej szansy nie widzę!!! Jak rozumiem ustalony jest już termin: SOBOTA, godz. 18 - czy tak? Uwaga o grze wstępnej daje do myślenia - czasem można przesadzić, jesteśmy od tego o krok...Czy ten grzybek na worku to muchomorek s.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.01, 23:11 Muchomorek, Efciu? Bardzo to możliwe. W sobotę nie mogę. O - przyczepiło się g. tramwaju i krzyczy: jedziemy! Błagam o litosć, czyli bez komentarzy! Proszę. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: stawiam piwo IP: *.kask.net.pl 03.05.01, 23:25 ja w sobotę także nie przybędę ale obiecuję,że następnym razem nie zawiodę-do trzech razy sztuka :) a poza tym "wędzonka" gdzieś zaginął, i Piotr wyjechał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 06:03 będę w piątek i w sobotę o 18:00 pod pręgierzem. Nie mam kapelusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.05.01, 10:55 Co jest z Wami ? Na jednym poście dyskusja o miejscu spotkania, na drugim, inni tworzą nowe propozycje. A, może jedni to staruchy, drudzy małolaty ? Załóżmy więc jeden Klub Samotnych Serc Sierżanta Posta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.01, 16:29 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Co jest z Wami ? Na jednym poście dyskusja o miejscu spotkania, na drugim, > inni tworzą nowe propozycje. A, może jedni to staruchy, drudzy małolaty ? > Załóżmy więc jeden Klub Samotnych Serc Sierżanta Posta. A to Polska właśnie... dowód oczywisty, że Wrocław to nie Breslau. Zaczyna mi to przypominać (pardon) AWS. Hrabio - popieram spotkanie Klubowe - TYLKO GDZIE I KIEDY ?!?!?! GDZIE I KIEDY !!!! Patrz mi na usta GDZIEEE I KIEDYYY ????? - zupełnie zdezorientowana i wściekła Efka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 17:26 to z powodu poważnej burzy zacznijmy w przyszłym tygodniu. Pred chwilą nalało mi się deszczu przez okno. Przepraszam. Raptem dwa pioruny i tyle wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: 213.77.64.* 04.05.01, 20:39 Karbol ! Nie marnuj czasu na posty, weź się jeno za uszczelnianie. Zapowiadają zmianę pogody. Pisałem, efka pewnikiem to czytała, że dobrym rozwiązaniem byłaby wizyta w Koronie na kręgielni, zafundowana przez GD. Oni nam (karnety) - my im (pościki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 23:35 Pomysł na pręgierz o godz. 18.00 wydaje mi się być dobry. Tylko, gdyby padało to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.05.01, 19:02 Niestety, nie wyrobię się. Zagadka tajemnicy hrabiego pozostaje nierozwiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: stawiam piwo-do MKK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.01, 19:22 Ja wiedziałam, że tak będzie - od początku coś wisiało w powietrzu, jakaś smuga niemoglica na horyzoncie. Twoje ryby, hrabiego niewiadomo co, moje konkretne zawodowe. Mam przed sobą zielony talerz, na nim chleb ze smalcem i ogórek kiszony and piwo. Za oknem chmury jak ściery, obok stos papierów na cito. Szkoda gadać... ciekawe kto jeszcze na Forum jest z V-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: stawiam piwo-do MKK IP: *.UNI-MUENSTER.DE 05.05.01, 20:16 A co to takiego ? Co do papirow to wspolczuje. Ja tez w robocie. Ale nie mam ogorka... :( A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo-do MKK IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.05.01, 21:07 Efcou ! Co się stało ? Miało być good pod pręgierzem. Oczywiście, nie byłaś. Ja też nie. Będzie okazja poprawić to nasze życie. Niech, no tylko zakwitną ...kasztany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo-do MKK IP: 213.76.92.* 05.05.01, 23:25 O 18.00 pod pręgierzem łeb mi się kręcił dookoła głowy. Wypatrywałam osób z gazetą pod pachą. Nawet upatrzyłam sobie przystojnego, młodego faceta, który przyglądał się nam w sposób osobliwy. Informuję wszystkich zainteresowanych, że spotkanie nr 2 kompostowników odbyło się. Skład osobowy : 1. ... 2. ... 3. ja Redakcja nie dopisała. Tematy poruszane : te z Forum i nie tylko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo-do MKK IP: 213.76.92.* 05.05.01, 23:18 Żałość, ale co się odwlecze nie uciecze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: 213.76.92.* 05.05.01, 23:15 I co z Tobą? Czy ja to Ty? Czy ja się umówiłam sama z sobą nie wiedząc o tym? Schizofrenia jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: stawiam piwo IP: 156.24.231.* 05.05.01, 23:22 Gość portalu: MKK napisał(a): > I co z Tobą? Czy ja to Ty? Czy ja się umówiłam sama z > sobą nie wiedząc o tym? Schizofrenia jakaś... MKK, balem ze sie obrazisz jak nikt nie przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo - do wędzonki IP: 213.76.92.* 05.05.01, 23:31 Musisz wiedzieć, że nawet gdyby nikt nie przyszedł, nie uznałabym tego czasu za zmarnowany. Po prostu muszę to jasno powiedzieć: mnie ze sobą źle nie jest. Ale sama nie byłam szanowny wirtualny panie wędzonko, a w towarzystwie nader mi przyjemnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: stawiam piwo - do wędzonki IP: *.kask.net.pl 06.05.01, 00:13 ja uprzedzałam,że nie przybędę... znajomi dzisiaj urodziny mi wyprawili i pod pręgież nie puścili... ale kiedyś w końcu się spotkamy...!,nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: stawiam piwo - do wędzonki IP: 156.24.231.* 06.05.01, 01:04 Gość portalu: marsha napisał(a): > ja uprzedzałam,że nie przybędę... > znajomi dzisiaj urodziny mi wyprawili i pod pręgież nie puścili... > ale kiedyś w końcu się spotkamy...!,nieprawdaż? Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin od pierwszego teatromana Twojego chowu! :) Z tej okazji to cos jeszcze wypije na dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: stawiam piwo - do wędzonki-do marshy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.01, 13:13 Gość portalu: marsha napisał(a): > ja uprzedzałam,że nie przybędę... > znajomi dzisiaj urodziny mi wyprawili i pod pręgież nie puścili... > ale kiedyś w końcu się spotkamy...!,nieprawdaż? Serdeczności urodzinowe dla Byka - od Byka. Między nami Bykami: bardzo to aborbujący znak, daje tyle pary, że czasem można się zagotować na twardo. Ale nie zamieniłabym na inny - tym bardziej, że w domu mam same Skorpiony! Do zobaczenia :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: stawiam piwo - do wędzonki-do marshy IP: *.kask.net.pl 06.05.01, 19:13 dziekuję za życzenia!!! i do zobaczenia "kiedyś"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: stawiam piwo - do wędzonki IP: 156.24.231.* 06.05.01, 00:22 Gość portalu: MKK napisał(a): > Musisz wiedzieć, że nawet gdyby nikt nie przyszedł, nie uznałabym tego czasu za > > zmarnowany. Po prostu muszę to jasno powiedzieć: mnie ze sobą źle nie jest. Ale > > sama nie byłam szanowny wirtualny panie wędzonko, a w towarzystwie nader mi > przyjemnym. Pozdrawiam Ciebie i towarzystwo! Czy zapadly jakies ustalenia co do knajp i ew. kolejnych spotkan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo - do wędzonki IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 12:53 Nie, nie zapadły ... choć jest prawie pewne, że spotkamy się w Dzień Dziecka pod duchem zegara na Świdnickiej. I ja Ciebie wędzonko również pozdrawiam. Ale zanim to zrobię do końca , odśpiewam naszej Solenizantce : STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM :)))) (moja córka, kiedy była malutka śpiewała :"to lat, to lat, niech żyje, żyje mniam ...) Od pewnego czasu ludzie obcy Forum pytają : czy już ujawnił się ten wędzonka ? Za niedługo odpowiem im, aby pooglądali sobie Matrixa ... Pozdrawiam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: stawiam piwo IP: *.wroc.gazeta.pl 06.05.01, 13:36 Redakcja nie dopisala, bo zajrzala dopiero na forum o 18.40 w sobote. Strasznie pozalowalam, ze nie zorientowalam sie w piatek, bo pogonilabym towarzystwo, zeby przyszlo przynajmniej w liczbie kilku sztuk. Poza tym pomyslalam, ze juz pewnie o tej porze siedzicie gdzies w knajpie. A na mysl o bieganiu po wszystkich wroclawskich lokalach w to zimno zrezygnowalam. I tym sposobem jedna MKK marzla pod pregierzem. Nastepnym razem musi byc lepiej. Redaktorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 13:39 Nie ja jedna ... i chyba nie marzłam. Kochana redakcjo ... szykujcie ciepłe skarpety i sweterki na 1-go czerwca (w razie czego, gdyby było zimno :))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: stawiam piwo IP: *.wroc.gazeta.pl 07.05.01, 13:38 Gość portalu: MKK napisał(a): > Nie ja jedna ... i chyba nie marzłam. Kochana redakcjo ... szykujcie ciepłe > skarpety i sweterki na 1-go czerwca (w razie czego, gdyby było zimno :))) ) Tym razem na pewno sie zjawimy. Redaktorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 13:42 a nieprawda, ze byla tylko MKK.Bylo nas w sumie osob sztuk 3 + 1 nieletni, najmlodszy kompostowik lat 6. Jesli chcecie-zdamy relacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: 156.24.231.* 06.05.01, 19:02 Gość portalu: FraMauro napisał(a): > a nieprawda, ze byla tylko MKK.Bylo nas w sumie osob sztuk 3 + 1 nieletni, > najmlodszy kompostowik lat 6. Jesli chcecie-zdamy relacje ! Pewnie ze chcemy relacje! Co za pytanie? Przeciez GW tym razem zawalila! :) Wlasnie czytalem pelne "szlachetnych obaw" i szczerego bolu posty na forum "pierwszym z brzegu" dotyczace wlasnie niniejszego watku. Chyba jestesmy przestepcami. Ale zeby do tego mieszac nieletnich? Chyba, FraMauro, troche przesadzilas... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: *.dtvk.tpnet.pl 06.05.01, 19:11 Coś nie wychodzą spotkania. Trza by zmienić twarde dyski. Twierdzę, że redakcja winna zafundować klubowiczom stałe karty do Korony na kręgle. Wówczas spotkania cieszyłyby się przyzwoitą frekwencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: 156.24.231.* 06.05.01, 19:22 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Coś nie wychodzą spotkania. Trza by zmienić twarde dyski. > Twierdzę, że redakcja winna zafundować klubowiczom stałe karty do Korony na > kręgle. Wówczas spotkania cieszyłyby się przyzwoitą frekwencją. Z drugiej strony prawdziwemu compostownikowi nie powinna byc potrzebna sztuczna marchewka. Ci co nie byli pewnie po prostu nie mogli. A na darmowe kregle to by sie nam tu zwalili nawet przyjaciele z warszawki. A my tu przeciez mamy 6 letnia mlodziez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 23:33 Nikt nie musi martwić się o 6-letniego faceta - naszego małego kompostowniczka. Wyczuł powagę sytuacji i był wyjątkowo grzeczny. Jasiu pozdrawiam Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 06.05.01, 23:43 Wnoszę wniosek o zakończenie tego wątku i usunięcie go przez admina. Powód jest ważny - wątek ten nie przypadł do gustu internautom w (na kolana!) Warszawie (można wstać). Wnioskuję również o zwrócenie się do (na kolana!) warszawskich (można wstać) internautów z prośbą o wskazanie nam, które wątki możemy kontynuować, a które zasługują na potępienie. Nie piszcie też tyle, bo cała (na kolana!) Warszawa (można wstać) się z nas śmieje, że nabijamy liczbę postów. Cmok! Rung Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: stawiam piwo -do hrabiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.01, 23:42 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Coś nie wychodzą spotkania. Trza by zmienić twarde dyski. > Twierdzę, że redakcja winna zafundować klubowiczom stałe karty do Korony na > kręgle. Wówczas spotkania cieszyłyby się przyzwoitą frekwencją. Tylko nie Korona i nie kręgle, to nie te sfery (Wędzonka ma rację). Ja się wśród dresiarzy nie pojawię - wybieram emigrację wewnętrzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: stawiam piwo -do hrabiego IP: *.kask.net.pl 06.05.01, 23:46 Gość portalu: efka napisał(a): > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > Coś nie wychodzą spotkania. Trza by zmienić twarde dyski. > > Twierdzę, że redakcja winna zafundować klubowiczom stałe karty do Korony n > a > > kręgle. Wówczas spotkania cieszyłyby się przyzwoitą frekwencją. > > Tylko nie Korona i nie kręgle, to nie te sfery (Wędzonka ma rację). Ja się wśró > d > dresiarzy nie pojawię - wybieram emigrację wewnętrzną. dobrze prawisz...:) bałabym się,że kula palce mi urwie i jak ja bym wtedy w klawiaturę stukała...? Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Miejsce 07.05.01, 14:45 Zdecydowanie najlepszym rozwiazaniem jest ustalenie jednego miejsca w ktorym mozna by na sa spotkac. Nie trzeba by robic specjalnych zlotow bo zawswze w danej knajpie znalazlby sie jeden z nas. wydaje mi sie ze Gumowa roza to jest to. Dlaczego? Po pierwsze tam odbylo sie pierwwsze spotkanie o ktorym sie dowiedzialem dopiero z GD. teraz forumowicze juz kojarza mi sie z elitarnym towarzystwem zwiazanym nieodlacznie z ta knajpa. Ale ta elitarnosc nie polega na izolacji. Ogolnie to msui byc rowniez lokal z charakterem...a rozna taka jest...na dodatek prowadzona prez osobe zwiazana z wrockiem, znana i lubiana. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Miejsce IP: 157.25.196.* 07.05.01, 15:26 niech bedzie GR, byleby zaczeli w koncu przychodzic postownicy!!! A sa tu tacy , ktorzy duzo rozprawiaja lecz ani mysla przyjsc. Mam nawet swoje typy ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: Miejsce 07.05.01, 15:34 powiem szczerze ze nie lubie chodzic do pubow sam. Dlatego jakbym kogos wczesniej poznal....gazeta to nie problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Miejsce IP: 213.77.236.* 08.05.01, 07:30 FraMauro ma swoje typy. Chciałbym znać tę listę. Nic tak nie zgromadzi forumowców, jak kartki na piwo od redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 22:07 Gość portalu: redaktor napisał(a): > Redakcja nie dopisala, bo zajrzala dopiero na forum o 18.40 w sobote. Strasznie > > pozalowalam, ze nie zorientowalam sie w piatek, bo pogonilabym towarzystwo, > zeby przyszlo przynajmniej w liczbie kilku sztuk. Poza tym pomyslalam, ze juz > pewnie o tej porze siedzicie gdzies w knajpie. A na mysl o bieganiu po > wszystkich wroclawskich lokalach w to zimno zrezygnowalam. > I tym sposobem jedna MKK marzla pod pregierzem. Nastepnym razem musi byc lepiej > . > Redaktorka Nie o to chodzi, by złapać króliczka ale by gonić go... go, go, go... Wielka buzia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: stawiam piwo IP: 195.205.145.* 08.05.01, 15:58 Wściekłe psy kojarzą mi się tylko z Huggisem na Świdnickiej.... To tam bywasz, Hrabio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: 213.77.236.* 09.05.01, 07:48 Nie wiem gdzie jest Świdnicka. Tylko dla Bei: Wściekły Pies - 40 g wódki+ 3 krople tabasco + 10 g soku wiśniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tchor Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 01:39 Ja może jednak wrócę do tych zapałek i trójkątów. Moim zdaniem rozwiązania są dwa: 1. Robimy z trzech zapałek jedne trójkąt i zbliżamy go do dowolnego źródła światła, jego cień uformuje trójkąt drugi. 2. Patrz wyżej, tylko tym razem układamy trójkącik obok lusterka. Czy któraś z powyższych metod uprawnia do odbioru nagrody? :))) Odpowiedz Link Zgłoś