namastee 06.11.07, 13:17 hey, gdzie mogę znalezc jakies schronisko pieskow czy cos podobnego? chcialabym kupic sobie rasowego psiaka typu miniaturka :) z gory wielkie dzieki za odp, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joldre Re: Schronisko piesków...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 13:28 czy jesteś pewna/pewny, że potrafisz i chcesz zapewnić psiakowi dobre warunki i dużo ciepła? Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: Schronisko piesków...? 06.11.07, 14:04 skad to pytanie? gdybytak nie bylo, nie chcialabym kupic sobie pieska. ..odpowie mi ktos na pytanie? w miare dokladnie, poniewaz nie jestem z Wroclawia i poza moja szkola i centrum, nie znam wielu miejsc.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Schronisko piesków...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 14:14 Gdzie kupić rasowego pieska doradzą w Związku Kynologicznym na Zaułku Leszczyńskiego /dojść można od Świdnickiej, a dojechać od Kazimierza Wielkiego/. Natomiast nierasowe można zabrać ze schroniska na Skarbowców. Radzę tą drugą wersję, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namastee Re: Schronisko piesków...? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.11.07, 14:23 Emeryt, wiem, ze jest gdzies takie miejsce, kolezanka (duzo starsza ode mnie) mowila, ze jej corka byla w jakims schronisku czy gdzies, gdzie jej corka kupila rasowego pieska, rzucila mi tylko ulice tego miejsca, ale zapomnialam jaka to byla :( z nia zobacze sie dopiero za 2 tyg, a w miedzyczasie bede we Wro, dlatego pytam tutaj.. ale dziekuje za odp, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: Schronisko piesków...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 14:17 ojej, a masz 18 lat? Schronisko z zasady polega na tym, że przebywają tam psy BEZDOMNE, płaci się za nie symboliczną opłatę i w większości są to kundelki. a nie "małe rasowe pieski, ktore można sobie kupic". Rozumiem, ze na weekendy nie bedziesz wyjeżdżać? A wiesz gdzie jest w poblizu Twojego domu weterynarz? znalezienie strony schroniska wrocławskiego w google zajmuje + - 10 sekund. może jednak kup sobie Barbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namastee Re: Schronisko piesków...? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.11.07, 14:21 joldre-żałosny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: Schronisko piesków...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.07, 16:32 nie jest żałosny tylko ma rację :-) www.google.pl/search?hl=pl&q=schronisko+wroc%C5%82aw&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Schronisko piesków...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.07, 17:14 Nie trzeb odrazu krytykowac;)...Racja ze autor tematu mogl poszukac ale coz...Jezeli nei wiesz jak tam dojechac to polecam strone www.mapa.szukacz.pl-wpisujesz worcław i ulice i widzisz wszystko jak na dłoni Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś