freaki 28.07.03, 15:01 Aby usprawnic ruch autobusów na Legnickiej proponuję na całej jej długości przeznaczyc prawy pas dla busów. Wiem że korki są tu ogromne ale serce mnie sie kraje jak patrze na pasażerów pospiesznego E stojących w korku :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svarte_sjel Re: UL. LEGNICKA 28.07.03, 15:30 freaki napisał: > Aby usprawnic ruch autobusów na Legnickiej proponuję na całej jej długości > przeznaczyc prawy pas dla busów. Wiem że korki są tu Mi tam się podoba. Choć z drugiej strony od czego są tramwaje... Odpowiedz Link Zgłoś
kudi_wrocek Re: Niech dobudują czwarty pas :) będzie jak znal 28.07.03, 19:03 A po co.I tak pośpieszny E ma 15 pasażerów na kurs a pozostałe autobusy muszą se radzić.:) Mysle że E powinno być przedłużone do Leśnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcat Re: Torowisko z plyty 28.07.03, 21:18 Trzeba je bylo zrobic w czasie remontu i by było z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Niech dobudują czwarty pas :) będzie jak znal 29.07.03, 11:18 kudi_wrocek napisał: > se radzić.:) Mysle że E powinno być przedłużone do Leśnicy. Już od Leśnicy jeździło Odpowiedz Link Zgłoś