offon buheheheh 15.11.07, 00:11 Może to nieeleganckie, ale rżę na sama myśl o opisanej sytuacji. Buhehehehee. Kąpiel w strugach fekaliów- bezcenne :) Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi a przy okazji fajnie brzmi ich reklama... 15.11.07, 00:21 po tym jak gdzieś przeczytałem o tym zdarzeniu to jak usłyszałem ich reklamę to myślałem że padnę ze śmiechu... "twój świat zmysłów" tak to bardzo zmysłowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdzinella Re: a przy okazji fajnie brzmi ich reklama... IP: *.chello.pl 15.11.07, 09:21 pomyśleć tylko, co będzie, jak powstanie kiedy np. Galeria Bździolia na Polach Osobowickich... Tam to będzie śmierdzieć! Dupa siódmym zmysłem! Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi jak na razie to ta galerja jest do dupy 15.11.07, 16:37 mają gó..ane promocje wiec klienci mają przesrane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woit2 Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 00:22 LUDZIE PRZECIEZ to obcokrajowcy.I maja gdzies nas Wpuscilismy te hol..te do Polski to teraz nas g...em oblewaja.To jest wlasnie rozwoj gospodarczy Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 15.11.07, 00:33 To mało, bo te palanty nie mają nawet przebieralni dla małych niemowlaków i małych dzieci. Widziałem niedawno scenkę parki kąpiącej pociechę w kranie. W Galerii i większości coś takowego jest, ale tu szkłem dupę wycierano i żal było wydać 10- 15 tyś na przebieralnie. No cóż przeca angolom chodzi tylko aby dostać za wszelką cenę kasę; dla nich jesteśmy tylko murzynami z pewnym zasobem gotówki. I ja mam język takich prymitywów poznawać? Byłem 2 razy w tej "Kibel Mongolii" i już mi wystarczy, kolejny blaszak we Wrocławiu. ohyda jak wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
marky75 Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 15.11.07, 00:47 wie czytałem kilkaset wcześniejszych wpisów. Oczywiście zachowanie gospodarzy tego obiekty = SKANDAL, ale to jest tylko czubek gory lodowej. Kiedy budowano ten obiekt, strasznie krojono na cenach materiałów i odchudzano na czym się da, dlatego nie dziwią mnie te pojawiające się usterki. Nie zdziwiłbym się bardzo, jak za chwilę coś nowego spadnie z sufitu lub zaczną się palić rozdzielnie elektryczne. Nie rozumiem jak nadzór budowlany może pozwalać na takie niedbalstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
camparis Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 26.11.07, 14:48 widziałam to! jest pokój do przebierania dziecka, a w środku ... stare szmaty i puste wiadra do mycia podłogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal w usa ta pani dostala by pare milonow odszkodowani IP: *.toya.net.pl 15.11.07, 00:50 za straty mnoralne, ale my zyjemy w polsc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opk Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.telsat.wroc.pl 15.11.07, 01:00 Wszystkim, którzy poddają w wątpliwość straty tej pani i oburzają na żądanie wypłaty 3,5 tysiąca (bardzo skromnego przyznajmy) odszkodowania proponuję wykonać i zastosować na sobie miksturę. Przeróżne odchody ludzkie, kilkudziesięciu osób + całą resztę ohydy wyhodowaną na tym miksie wetrzyjcie sobie w dowolne leciutko zaognione czy skaleczone miejsce na skórze. Mam nadzieję, że jesteście dobrze ubezpieczeni, durni dowcipnisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coyot Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.versanet.de 15.11.07, 01:12 To takie odgrażanie ludzi, że tam nie pójdą i takie tam to niewiele da, ale po takich wpadkach sprzedawcy zaczną naprawdę suszyć głowę dyrekcji i jak nie poprawi wizerunku tego przybytku to się stamtąd wyniosą albo zażądaja obniżki czynszu. A wtedy ten cały wspaniały interes stanie się nierentowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Shit happens. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 04:34 pani agata powinna w domu siedzieć na dupie a nie szlajać się po centrach handlowych ja po marketach nie chodzę od 5 lat wyleczyłem sie z tego i innym też radzę niech QRWY podatki sumiennie zaczną płacic a o 5-10-15 to nawet nie chce mi się gadać to obóz pracy a gdzie tam jeszcze gorzej (żona tam pracowała) wogóle powinnie to w ograbniczyć a nie na woli (jelonki) hiprrmarketów) jest 7 nie liczę biedronek 4 polomarketów 2 marc poli 2 żabek i innych burdeli s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 sprwdza się przepowiednia nostradamusa 15.11.07, 06:30 " (...) i otworzą się bramy sklepienia a was wszystkich zaleje gó..any deszcz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójmiasto! Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 212.38.197.* 15.11.07, 07:21 Wrocław i jego niby centra handlowe są biedackie. Ludzie - co za kretyn widzi we Wrocławiu miasto w którym można żyć, pracować i odpoczywać. Byłem tam na tygodniowym szkoleniu informatycznym i stwierdzam, że to miasto to trauma, mieszanina syfu i brudu. Nie dziwię się, że oblewają klientów fekaliami! Wrocław - precz z preczami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sialalalala Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.as.kn.pl 15.11.07, 08:01 No wiesz.. a może czułeś nad sobą tą aurę ryb, którą przywiozłeś/aś za sobą ?! Nie no spoko, zdarzają sie takie wyjątki jak Ty, które po tygodniu siedzenia w mieszkaniu, czy na jakimś "syfiastym" osiedlu (które każde miasto ma - bo wątpię, żeby Twoje słynęło z samych oszklonych budynków, ba a nawet domów handlowych), czy w innego typu melinach (w końcu różni ludzie, różne klimaty) wypowiadają się na tematu uroku tego miasta :/ - i póki co to chyba tylko Ty masz taką urojoną wizję, bo o ile się nie mylę to ludzie oceniają to miasto z punktu zwiedzonych miejsc, zarówno nocą jak i dniem.. a także z punktu historycznego, a nie tak jak Ty z punktu pogody, okresu, marnego życia prywatnego, czy papierka leżącego na ulicy :| zajrzyj sobie na stronę wykazu najpiękniejszych miast w Polsce a nawet na świecie i wtedy porównaj, na którym miejscu stoi Wrocław, a na którym to Twoje Trójmiasto ledwo widoczne na mapie >:D masz rację precz stąd, bo chciałem zaznaczyć, że ten temat WROCŁAWSKIEJ gazety nie nawiązuje do Twoich doznań związanych z tym miastem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webham Powtórka z rozrywki.. IP: *.as.kn.pl 15.11.07, 07:42 Coś mi się wydaje, że na deszczu odchodów się nie skończy.. Ponoć w konstrukcji Magnolii są straszne niedociągnięcia i niedostateczna wytrzymałość głównych elementów nośnych budynku - po kilku miesiącach stania surowej budowli Magnolii zaczęły pękać sufity, na co "eksperci" budowlani, bojąc się opóźnienia w otwarciu domu handlowego (rzecz jasna wszystko z myślą klientach) odpowiedzieli jakimś lipnym łataniem, zalepianiem itp. tak żeby inspektor budowlany nie mógł się przyczepić, a Magnolia mogła spokojnie przeżyć swoje otwarcie.. - nawiązuje do tego, że jeżeli spadnie duża ilość śniegu to kto wie, czy nie będziemy mieć 2 największej katastrofy zawalenia się hali jak to było w Katowicach :| ..poza tym, co to ma znaczyć, że dzień przed otwarciem jak były wyrównywane maszyną kafelki doszło do ich zapadnięcia, albo fakt, że (aktualnie) połowa sklepów jest zamknięta, a w drugiej połowie ciągle ktoś wierci :| Porażka, no ale nie zapominajmy, że klient nasz pan! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok 3,5tys.? Zażądałbym ze 200tys. za straty moralne. IP: *.acn.waw.pl 15.11.07, 07:47 Właśnie dlatego lubię USA, tam takie rzeczy nie przechodzą za 3,5tys. U nas możesz być np. obrażony, pobity przez ochroniarza lub oblany gównem za 'bardzo nam przykro' Odpowiedz Link Zgłoś
hejah Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 15.11.07, 08:12 z chęcia sie tam wybiore i moze ocs na mmnie spadnie to wtedy bedę sie starac o milionowe odszkodowanie! jeszcze tam nie bylem ale jak pojade to chyba na dzien dobry pujde do dyrekcji po jakis kask ochronny! ;] ps a czy nie ma tam na drzwiach naklejki "uwaga spadajace odłamki"?? i dopisku wejscie na własną odpowiedzialnośc? buhahahha Odpowiedz Link Zgłoś
stanlukas Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 15.11.07, 08:28 Po takim wypadku obiekt powinien zostać natychmiast zamknięty przez PIP i Inspekcję Sanitarną. Dyrekcja natomiast powinna poszkodowaną klientkę natychmiast wyposażyć w nowe ubranie bez zbędnych dyskusji. A tak na marginesie to nie chce się wierzyć, że w takim obiekcie nie ma pomieszczenia sanitarnego z natryskiem (gdzie myją się pracownicy?). Współczuję poszkodowanym klientkom i życzę powodzenia w dochodzeniu słusznych i bardzo wysokich odszkodowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni19 Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.eranet.pl 15.11.07, 08:39 Absolutnie sie przyłączam. Jeśli kierownictwo nie zostanie zmieniony moja noga tam nie postanie Antoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.it-net.pl 15.11.07, 09:19 Niedobrze mi sie robi jak próbuje sobie tą sytuację wyobrazić. Jakby mnie to spotkało to chyba bym zwymiotowała. Pani Agata powinna sie domagać conajmniej 20 tysięcy odszkodowania a nie marnych 3 tysięcy. W USA od razu miałaby prawnika które by żądał dla niej 500 tysięcy dolarów za straty materialne i moralne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruskifilozof Wierszyk IP: 83.238.44.* 15.11.07, 09:50 Ta pani poszla na za-kupy, i zrobila gow...y interes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdzinella Re: Wierszyk o wyzwoleniu gówien IP: *.chello.pl 15.11.07, 10:59 A ja tam srałem, bo mi się zachciało W Magnolii Parku - czasu miałem mało By dojść do domu. Więc się nadarzyło Siąść na publicznym klopie. Nawet było miło Gdy odetchnąłem z ulgą po ciężkim obiedzie A moje gó.., jak statek na redzie Pływało w muszli. Więc je obsikałem Na pożegnanie, splunąłem i wodę spłukałem - Toć się należy. Wszystko czysto, detergent się pieni A gó.. popłynęło do Krainy Cieni. Wpadając w kanalizacji zawiłe struktury Dostało się do rury, co wiedzie do góry. I płynąc do Hadesu tunelem długaśnym, Marzyło, by stać się znowu w sosie słodko-kwaśnym Indykiem w ryżu mdłym, długoziarnistym W sałatce z kukurydzy na talerzu czystym. I tak jak ów Orfeusz cierpiący katusze Gdy stracił swoją lubą, ułagodził dusze Cerbera i Plutona, co strzegą Tartaru Tak zrozpaczone gó.. skorzystało z daru Perswazji, że gdy płynąc ciemną rurą Ugięło jej jestestwo płynąc cieczą burą, Aż pękła. Wtedy gó.. trysnęło radośnie Jako owe krokusy, co bieżą ku wiośnie! I lejąc się z rury wstąpiło w szaleństwo, Aż wyzwoliło innych gówien społeczeństwo! Tak moje gó.. miało dość odwagi By rozpętać dyskusję politycznej wagi: Jeśli w prawie wszystkim należy się równo, To dlaczego na codzień zwykle cierpi GÓWNO? Więc gówna wciąż walczą, choć to walka trudna O WYZWOLENIE GÓWIEN i KARTĘ PRAW GÓWNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liść klonowy Wstyd i hańba IP: 195.117.234.* 15.11.07, 10:09 Kanada wstydzi się za was! Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Wstyd i hańba 15.11.07, 15:14 Kanado, tylko uważaj może podczas kolejnej "zabawy" z paralizatorem. Wstyd to co się u was na lotniskach wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vratislavia Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.wsnhid.pl 15.11.07, 10:32 ŻAŁOSNE!!! JAK KAŻDE CENTRUM HANDLOWE WE WROCKU. GOŚCI Z EURO TEZ OBLEJEMY FEKALIAMI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.chello.pl 15.11.07, 10:35 Ten piękny obiekt splajtuje i to w niedługim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToAll Do kościała a nie do centrum. To kara Boska była. IP: *.om.pl 15.11.07, 10:38 To kara za to że chodzi po centrach handlowych zamiast do kościoła na mszę iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 195.85.199.* 15.11.07, 10:51 zgadzam się z przedmówcą, dyrekcja powinna polecieć, dodam tylko, że poszkodowana kobita powinna wystąpić o "grube" odszkodowanie (nie jakieś marne 3,5tys) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płenta Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.MAN.atcom.net.pl 15.11.07, 11:03 Magnolia Park = Mongolia Park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.um.wroc.pl 15.11.07, 11:09 Nie ma jak CZARNY PR! Gratuluję zarządzającym Centrum Magnolia Park tego jak wspaniale "pracują" na sukces tej inwestycji! Palanty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Shit Happens IP: *.swn.vectranet.pl 15.11.07, 11:24 Tak to niestety w życiu bywa, nie wiadomo co spadnie na głowę człowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś