mammia 28.11.07, 20:41 Witam, czy synek którejś z mam miał operowaną przepuklinę mosznową? W jakim wieku i w którym szpitalu? Mój Michał będzie miał skończone 2,5 roku i jesteśmy zapisani na zabieg w szpitalu na Traugutta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pchliczek Re: Operacja przepukliny 28.11.07, 23:56 Mój miał operację u dr Patkowskiego (lekarz naprawdę genialnie ją wykonał), synek miał wtedy roczek p. Odpowiedz Link Zgłoś
1marcysia Re: Operacja przepukliny 30.11.07, 12:17 hej.wiem co teraz czujesz,też to przechodziliśmy.mój synek był operowany miesiąc temu,miał wtedy 9 miesięcy.przepuklinę wykryto gdy miał 4 tygodnie,gdy miał 6 miesięcy chirurg skierował synka na operacje-czekaliśmy 3 miesiące na termin a dziś już jest po wszystkim.operacja była przeprowadzona w szpilalu akademickim przy ul.marii curii skłodowskiej.o godzinie 10 zabrali go na blok operacyjny a o godzinie 17 byliśmy już w domu.synek został zakwalifikowany do operacji metodą laparoskopową.ma niewielkie nacięcie wewnątrz pępka,którego w ogóle nie widać a najlepszym dowodem na to że metoda ta jest mołoinwazyjna jest fakt, ze następnego dnia po operacji mój synek raczkował,bawił się,śmiał, jadł,tak jakby nic się nie stało-nawet można spokojnie kąpać dziecko.jeżeli chciałabyś wiedzieć coś więcej np. kto operował i jak dokładnie wszystko załatwialiśmy to odezwij się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Operacja przepukliny 16.12.07, 19:39 mój miał też u doktora patkowskiego na curie-sklodowskiej, jak miał 5 miesięcy. to świetny lekarz. :) w ogóle to uratował najpierw mu życie ,bo mały urodził się z jelitkami na wierzchu ( wytrzewienie jeit). naprawdę cala rodzina się podpisuje pod tym:) Odpowiedz Link Zgłoś