Gość: serfing@ IP: 62.244.147.* 11.05.01, 15:03 rozne radia we wroclawiu nadaja,moim zdaniem najlepsze jest klakson!a najgorsze? _no wlasnie jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: choco Re: liche radio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.01, 18:59 moim zdaniem najgorsze to Aplauz-nie jest sztuka puszczac muzyke z CD-zero fajnych audycji,rozmowy calkiem bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@wi Re: BAAAARDZO liche radio IP: 217.96.4.* 11.05.01, 19:05 "Radio Kolor, zlote przeboje na 90 i 4 fm, sluchaliscie (tu wstawic wykonawce badz tytul lub jedno i drugie na raz) a za chwile (tu ponownie wstawic wykonawce badz tytul lub jedno i drugie na raz). Sluchacia Radia Kolor, zlote przeboje na 90 i 4" i tak przez caly dzien. Czy Ci ludzie naprawde ni maja nic do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plumka Re: liche radio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.01, 19:19 ...i tak cały dzionek w kółko Macieju... i Kolor, i Aplauza bym nominowała do tej nagrody ;-) Pozdrawiam, plumka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cebula Re: liche radio IP: 213.76.88.* 12.05.01, 00:02 Wszystkie są takie same. ta sama muzyka,te same gadki, nawet te same reklamy! ZGROZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebula Re: liche radio IP: 62.244.147.* 12.05.01, 00:56 nie wszystkie,na przyklad klakson podaje duzo informacji co sie dzieje na drogach co przydaje sie kierowcom.o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: liche radio IP: 213.25.93.* 12.05.01, 01:13 Radia lokalne: popieram, nie słucham. W moim odbiorniczku rządzą Radiostacja i Trójka. Radiostacja muzycznie (choć zdecydowanie nie wszystko; głównie audycje nocne), zaś Trójka muzycznie (też nocą) i publicystycznie. Swoją drogą ciekawe dlaczego najlepsza muzyka puszczana jest nocami??? Sam się wyznaczam do odpowiedzi: bo jest "niekomercyjna" czyli źle wpływa na słuchalność radia => wpływy z reklam :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: liche radio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 09:56 Kolor, Aplauz i Eska to tzw. szafy grajace. Ponadto obserwuje u niektorych marazm tworczy i sciąganie żywcem pomysłów z innych rozgłośni, patrz: poranna audycja Koloru i telefoniczne budzenie ludzi (patrz: "Marek Horczyczak budzi ludzi" w Tok Fm pomiedzy 6:45 a 7:00).Ale co tam! Jak jade autem, to nawet mi odpowiadaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba22 Re: liche radio IP: 217.96.4.* 13.05.01, 14:40 Ja sam lubie Trojke, lubie radia, ktore nie puszczaja syfu (aplauzy,klaksony,rmfy,zetki,kolor tez czasem). Co ciekawe zostaja na liscie mych ulubionych radia ..panstwowe:) Dlaczego noca? To samo jest w telewizji. Noca masowy Polak-Polsatowiec-BigBrotherowiec idzie lulu, bo musi wstac do roboty....Zostaje cos dla innych, czego on nie obejrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: liche radio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.01, 11:33 Go�ć portalu: Pafik napisał(a): > W moim odbiorniczku rzšdzš Radiostacja i Trójka. No bardzo Cie polubilem chlopie. Wszystkie Pafiki to fajne chlopy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOMI Re: liche radio IP: *.wroclaw.top.pl 15.05.01, 16:28 pafik, popieram w 100% choc próby publicystyki w radiostacji trochę mnie irytują, generalnie jest ok, zwlaszcza od 20tej trojka jeszcze stara się trzymać poziom, ale jak dlugo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vertigo Re: liche radio IP: *.budynek.wroc.pl 12.05.01, 12:03 jeszcze nie poznałem nikogo kto wybierałby trasę przejazdu wg.informacji radia klakson, innych zresztą też........ układ komunikacyjny Wrocka złamie każdego.A muzyka radiowa to makabra, komerc w najgorszej postaci. Ale najgorzej gdy w tych spotowych radiach próbują mówić. No to wtedy to tylko rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: liche radio 13.05.01, 00:21 Zdecydowanie w tej chwili Radiostacja to najlepsze radio pod wzgledem muzycznym. Nie ma wszech obecnej muzyki pop (czyli chaly). Ostatnio jednak za duzo muzyki elektronicznej oraz hip-hopu. Ale i tak pozostawia opd tym wzgledem pozostale stacje. Zgadzam sie z przedmowca co do trojki. Lokalne rozglosnie zeszly na psy.Kiedys zdecydowanie byo lepiej. Tearz jest juz innny ( pozwolicie ze uzyje slowka uzywanego przez menadzerow) target. Jak sie dobrze zastanowic to ten "target" to malomyslacy ludzie nie majacy wlasnego zdania...robia z nas glupcow. Dobrze ze oprocz nich sa taz pasjonaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: liche radio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.01, 00:24 Radiostacja-jakie to pasmo ? Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: liche radio 13.05.01, 00:25 106,9 ale mozna napotkac problemy ze wzgledu na zbyt silne nadajniki naszych poludniowych sasiadow...wtedy bedzie czeska NOVA Alfa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: liche radio IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 13.05.01, 00:32 Najgorsze radio we Wrocławiu, a może i w Polsce, to moja Unitra, podłączona do adapteru. Strasznie pryka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@wi Re: liche radio IP: *.koof.com.pl 14.05.01, 21:58 Gość portalu: Rung napisał(a): > Najgorsze radio we Wrocławiu, a może i w Polsce, to > moja Unitra, podłączona do adapteru. Strasznie pryka. moze powinienes zmienic plyte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: liche radio IP: *.kask.net.pl 13.05.01, 11:36 wrocadi napisał(a): > 106,9 ale mozna napotkac problemy ze wzgledu na zbyt > silne nadajniki naszych poludniowych sasiadow...wtedy > bedzie czeska NOVA Alfa... oj,ciężko "łapie się" Radiostację...-muszę się wraz z radiem wdrapać na biurko,później utawiam odbiornik na skraju biblioteczki,przy paprotce,a następnie dość długo trzeba wywijać anteną, aby na właściwą falę natrafić... dobrze,że z Trójką problemów nie mam, a "liche radia" to wrocławskie radia...a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: liche radio 13.05.01, 12:15 Cale szczescie nie ejst to problem tylko wroclawski. W calej polsce kuleja rozglosnie regionalne. Musza puszczac taka a nie inna muzyke by trafic do odpowiednio duzej grupy ludzi ze wzgledu na reklamy. I jak zwykle gdy niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooroo Re: liche radio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 20:39 Kiedyś słuchałem ESKI w jej początkach, ale teraz uważam, że upodobniła się do typowych szaf grających, kótych progrm jest zwykle taki sam jakaś lista, oczywiście audiotele 0-700XXXX i bum, bum. Oddzielną kategorię stanowi radio maryja robiące ludziom wodę z mózgu. Czasami je słucham, bo jest to lepszy kabaret niż nasz sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapek Re: liche radio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 21:25 Gość portalu: gooroo napisał(a): > Kiedyś słuchałem ESKI w jej początkach, ale teraz uważam, że upodobniła się do > typowych szaf grających, kótych progrm jest zwykle taki sam jakaś lista, > oczywiście audiotele 0-700XXXX i bum, bum. Oddzielną kategorię stanowi radio > maryja robiące ludziom wodę z mózgu. Czasami je słucham, bo jest to lepszy > kabaret niż nasz sejm. Też byłam kiedyś ESKOmanką. Za czasów Piotrka Welca ... i innych "mówiących" całkiem miło było się uśmiechnąć pod nosem , lub wziąć udział w jakiejś dyskusji na antenie. Niestety , papka wchodzi teraz wszystkimi możliwymi sposobami. Na szczęście można pokręcić gałką radia i trafić na Trójkę (np.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: liche radio IP: 213.76.92.* 15.05.01, 22:53 Ostatnio słuchałem w samochodzie żenującej sprawy w radiu Klakson. Otóż trzech megadidżejów i superfajnych chłopaków zaśmiewało się z jakiś rzeczy, które akurat działy się w studio, o czym słuchacze nie mieli zielonego pojęcia. Oni zaś, przekonani o swojej zajebistości rzucali jakieś strzępki zdań nie wiadomo o czym i śmiali się jeden z drugiego na potęgę. Nie wiem co tam robili, czy bąki puszczali, czy klepali się po gołych tyłkach, ale sytuacja była co najmniej żenująca. Ale najbardziej wzruszający był moment, gdy zadzwoniła słuchaczka i powiedziała: "cześć, mówi kaśka" a oni przez pół minuty rżeli ze smiechu i długo potem nie mogli dojść do siebie. Rozumiem taki happy trip, ale dlaczego mamy być tego świadkami??!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: liche radio IP: *.kom-net.pl 15.05.01, 23:06 > trzech > megadidżejów i superfajnych chłopaków zaśmiewało się z jakiś rzeczy, > rzucali jakieś strzępki zdań nie wiadomo > o czym i śmiali się jeden z drugiego na potęgę. > zadzwoniła > słuchaczka i powiedziała: "cześć, mówi kaśka" a oni przez pół minuty rżeli ze > smiechu i długo potem nie mogli dojść do siebie. objawy jednoznaczne: chlopaki przypalili lufacza tudziez jointa Odpowiedz Link Zgłoś