poloeschatolo 19.12.07, 20:04 chcąc odpowiedzieć na WBC znalazłem cóś takiego: Forum Wrocław Bez Cenzury należy do użytkownika: no.logo Aby móc na nim pisać musisz zostać wpisany na listę uczestników. Kto za tym stoi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oels Re: kto cenzuruje dostęp do forów 19.12.07, 20:35 no stoi no.logo, to jest prywatne forum przecież Odpowiedz Link Zgłoś
chlorofil1 Re: kto cenzuruje dostęp do forów 19.12.07, 21:14 oels napisał: > no stoi no.logo, to jest prywatne forum przecież Nie stoi ani no.logo ani map ani rita. To samo co polo miałem przez kilka dzisiejszych godzin. Jakiś palant się zabawia. Poleschatolo i ja (chlorofil1) pisujemy na WBC od wielu miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: kto cenzuruje dostęp do forów 19.12.07, 21:24 No tak;), nie pomyślałem.A czytam sobie WBC czasami;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_m.m Re: kto cenzuruje dostęp do forów 19.12.07, 21:45 Och, kiedys (dzialając zresztą w błędzie) chcialem tam odpisac na pewien post. Zalozylem konto, poprosilem o prawo pisania na WBC, dostalem Odpowiedz Link Zgłoś
napoj.chmielowy Re: kto cenzuruje dostęp do forów 19.12.07, 21:54 Rzeczywiście Map odpowiedział niezręcznie. Przepraszam w jego imieniu. Problem polga na tym, że aktywnym administratorem jest tylko Map4. No.logo dawno na WBC nie było i pewnie nie sprawdza skrzynki. Jeśli byś jednak ch chiał czasami coś napisać na WBC napisz do map4 on nie stosuje żadnej cenzury. Dzisiejsze zdarzenia to zupłnie inna historia... j_m.m napisał: > Och, kiedys (dzialając zresztą w błędzie) chcialem tam odpisac na pewien post. > Zalozylem konto, poprosilem o prawo pisania na WBC, dostalem Odpowiedz Link Zgłoś
j_m.m Re: kto cenzuruje dostęp do forów 19.12.07, 22:13 napoj.chmielowy napisał: > No.logo dawno na WBC > nie było i pewnie nie sprawdza skrzynki. >Jeśli byś jednak ch chiał czasami coś > napisać na WBC napisz do map4 >on nie stosuje żadnej cenzury. Dzisiejsze > zdarzenia to zupłnie inna historia... Nie, no, wiem oczywiscie ze nie ma tego co drążyc, ale wydaje sie ze nie inna Odpowiedz Link Zgłoś
napoj.chmielowy Re: kto cenzuruje dostęp do forów 19.12.07, 21:45 Jakoś sobie losowo dobiera ofiary, nie wiadomo ilu uczestników WBC wyciął w ten sposób. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=73514926 Odpowiedz Link Zgłoś
poloeschatolo Re: kto cenzuruje dostęp do forów 19.12.07, 22:39 obstrukcja się już skończyła (mam nadzieję że na dłuższy czas) podejrzewam jednak trolling/kontrolling naszych miłościwie panujących adminów wybiórczych Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: kto cenzuruje dostęp do forów 20.12.07, 09:58 poloeschatolo napisała: > obstrukcja się już skończyła (mam nadzieję że na dłuższy czas) > > podejrzewam jednak trolling/kontrolling naszych miłościwie panujących adminów > wybiórczych Mi to raczej wygląda na awarię. Wszystkie fora prywatne zamknięte miały wczoraj ten problem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: kto cenzuruje dostęp do forów 20.12.07, 07:32 We wcześniejszych postach przewija się cały czas jeden i ten sam problem. Oficjalnie wszystko gra. Użytkownicy się wpisują, admini ich wpuszczają a mimo tego niektórzy nie mogą pisać. Nie wiem, co się dzieje. Jeśli zostałem źle zrozumiany - przepraszam. Ja również miałem w przeszłości problemy z dotarciem do Forum WBC. Zapraszam gorąco na WBC. Kiedy tylko działa ;-) to cenzury na nim nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś