margueri3 23.12.07, 17:42 Czy to prawda,ze na wro rynku nie ma juz lodowiska?A za to jest gdzies kolo hali ludowej???Prosze o jakies info na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piast9 Re: lodowisko we wro... 23.12.07, 18:15 No i oprócz tego Spiska, Orbita i chyba XIV LO, przynajmniej rok temu było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margueri3 Re: lodowisko we wro... IP: *.media4.pl 23.12.07, 19:33 Dzieki za info!A gdzie dokladnie kolo hali ludowej jet to lodowisko???Na pergolii czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margueri3 Re: lodowisko we wro... IP: *.media4.pl 23.12.07, 19:34 Juz wiem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: lodowisko we wro... 23.12.07, 23:10 no własnie w rynku nie ma... czyżby zapału starczyło raptem na parę sezonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: lodowisko we wro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 06:47 a czy wiecie więcej o lodowisku w 14 LO??Jestem spoza Wrocławia i byłbym wdzięczny za blizsze informacje o godzinach otwarcia,dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: lodowisko we wro... 26.12.07, 18:29 margueri3 napisała: >?A za to jest gdzies kolo hali > ludowej???Prosze o jakies info na ten temat. Z tego co wiem to jest koło Hali Stulecia. Natomiast jeśli chodzi o halę ludową - gdzie to jest??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
droga2 Re: lodowisko we wro... 26.12.07, 22:29 hala ludowa = hala stulecia. to jedno i to samo. raptem od kilku lat nazywa sie stulecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etnograf Re: lodowisko we wro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 22:50 Ludu, mój ludu cóżem Ci uczynił, że mnie na halę stulecia przechrzciłeś? A z przechrztami wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpwroc Re: lodowisko we wro... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.12.07, 22:50 Oglądam wieczorne FAKTY i wierzyć mi się nie chce, że jacyś ochroniarze, nie wiem niestety na czyje polecenie,... przeganiają łyżwiarzy z pergoli. No tego jeszcze nie było!!! Mieszkam we Wrocławiu od urodzenia (52 lata) i jak tylko warunki pozwalają od dziecka korzystam, podobie jak tysiące wrocławian, z tej formy rekreacji.Kiedyś było wieczorem kolorowe oświetlenie,muzyka,można było się napić gorącej herbaty.(a latem były kajaki-frajda dla dzieciaków)Później już aż tak fajnie nie było ale nikomu nie przeszkadzali łyżwiarze na pergoli. Kto podejmuje tak głupie decyzje??? W tym mieście nie ma żadnego porządnego lodowiska, te istniejące to jakieś czasowe prowizorki, a tu nagle jakaś ekipa ściga ludzi spokojnie jeżdżących na łyżwach. Skandal.Ciekawe czy kiedy nasz Pan Prezydent przeforsuje swój szalony pomysł pt "fontanna" za...bagatela 20 milionów zł na środku pergoli będziemy mogli wchodzić do Parku Szczytnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: lodowisko we wro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 14:51 Tą fontannę bedą pewnie ogladli Tylko ŻÓŁCI managerowie z LG. Sztandarowej inwestycji naszej dumy sudetów. Zwykli wrocławianie sa od tego żeby w tych fabrykach zapie..ć za 700 zł. Odpowiedz Link Zgłoś