Dodaj do ulubionych

>>> ALARM! ZAMACH NA FORUM!!! <<<

IP: *.kom-net.pl 23.05.01, 20:01
Dlugo sie wahalem, czy zalozyc ten watek, powiekszajac burdel, ale w koncu
zdecydowalem.
Nie wszyscy zapewne zajrzeli do watku "Sorry, ale nadal szlag mnie trafia!
Panie Redaktorze!", w zwiazku z czym nie wiedza, co centrala nam naszykowala.
Otoz: ucinaja nam watki, w ktorych nikt sie nie wypowiadal przez ostatni
miesiac. Kazdy dzien to kolejne zabrane watki.
TO SKANDAL!!!

Wsrod ucietych watkow z pewnoscia jest wiele wartosciowych, w ktorych temat nie
zostal jeszcze wyczerpany. W zwiazku z tym stare watki moga powracac pod nowymi
tytulami, a opinie na dany temat trzeba bedzie wklepywac raz jeszcze.
Poza tym jezeli nawet temat zostal wyczerpany, to warto, aby wszyscy
forumowicze mieli szanse, czy to po raz pierwszy, czy kolejny, poznac przebieg
dyskusji i wyciagniete wnioski.
Dlatego PROTESTUJE przeciwko takim dzialaniom!!!

Popieram teze kol. wędzonki ze wspomnianego juz wyzej watku, aby zamiast takich
pseudoudogodnien wprowadzic stronicowanie, oczywiscie przywracajac zabrane
watki.

ps. Centrala tnie rowniez forum warszawskie. Moze i ich trzeba ostrzec.
Polaczone sily Warszawy i Wroclawia (i oczywiscie innych miast) wiele, mam
nadzieje, moga zdzialac.

Dlatego wpisujcie tu, prosze, swoje opinie i propozycje co do udogodnien w
korzystaniu z forum. Moze ktos z centrali raczy tu zajrzec i sie zreflektuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarosz Re: >>> ALARM! ZAMACH NA FORUM!!! <<< IP: 195.116.104.* 23.05.01, 20:09
      Właśnie dlatego ja dziś siedzę, ratując te co bardziej wartościowe z końca
      listy. Nie wszystko jest tego warte, niemniej compostowicze - zaglądajmy czasem
      i na dół listy wątków.

Pafik, gdyby nie Ty, nie dotarłoby to do mnie...
      • Gość: choco Re: >>> ALARM! ZAMACH NA FORUM!!! <<< IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.01, 20:38
        Pafik - racja.Tyle wartościowych głosów nie może tak po prostu zniknąć..
    • Gość: Piotr A może to już pora zapomnieć o PORTALU WYBORCZEJ ?? IP: 156.24.231.* 23.05.01, 21:50
      Myślałem że to forum będzie mogło służyć nie tylko jako miejsce ścierania się
      poglądów, ale również upamiętniania zjawisk, o których wiedza, wzbogacona i
      uzupełniona opiniami często najlepiej poinformowanych Wrocławian, pozostanie na
      zawsze dostępna dla tych którzy chcieliby za n lat choćby wirtualnie posmakować
      współczesnej i wcześniejszej atmosfery Wrocławia.

Tymczasem grzebiąc w pamięci zdałem sobie sprawę że zniknęło z forum kilka
      wątków do których mam szczególny sentyment. Kategorycznie powinny pozostać!
      Idąc za radą Wędzonki odszukałem je w wyszukiwarce. Wyobraźcie sobie że
      wywalili nam takie rzeczy jak:
      "Kiedy kolejny NOBEL dla Dolnoślązaka?",
      "Czy ktoś pamięta Pawie Oczko ze Świdnickiej?", czy nawet watek redaktora
      "Warszawa nie chce oddac, co nasze".

Natomiast nadal możemy się delektować:
      czterema (!) kopiami "-------wyszukiwarka ofer pracy wprowadza w blad--------"
      trzema "INTERNET 24h/dobe (ryczalt) w 2 pokojach do wynajecia !!"
      nie mówiąc już o perełkach typu
      "wy pedalskie kurwy - nadchodzi LEGIA!!!" czy warszawskich refleksjach na temat
      lodów.

To po prostu skandal! Na forum gromadzą się najbardziej lojalni czytelnicy GW!
      Jeśli GW tak to "docenia" to ja jestem gotów przestać jej tu przeszkadzać.
      • Gość: Rung Re: A może to już pora zapomnieć o PORTALU WYBORCZEJ ?? IP: 212.244.130.* 23.05.01, 22:55
        PROWOKACJA!!! Niektóre, ciekawe tematy mogą przecież od czasu do czasu
        powracać, a dajcie spokój, czy te kilka postów naprawdę zapcha "gazecie"
        serwer? Owszem, niektóre wątki są do wywalenia, ale nie ich wiek powinien
        stanowić kryterium! Ja bym polikwidował niektóre odziały lokalne. Nie wiem po
        co komu Chojnice i inne, w których od miesiąca nie wypowiedział się NIKT.
        Internauci z małych miasteczek i tak postują tam, gdzie coś się dzieje...
      • Gość: MKK Re: A może to już pora zapomnieć o PORTALU WYBORCZEJ ?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 10:46
        Jeśli zaistniała ingerencja "z zewnątrz" w nasze posty to jest to dla Gazety i
        dla nas czerwone światło.
        Dajmy chwilę czasu Gazecie na odpowiedź, a może wytłumaczenie.
    • Gość: STrup ZAMACH NA FORUM ZAMIAST UPORZADKOWANIA IP: *.chem.uni.wroc.pl 24.05.01, 08:58
      CALKOWICIE POPIERAM PROTEST.
      Przypominam, ze wielokrotnie zglaszano propozycje podzialu wroclawskiego Forum
      na tematy, co by uporzadkowalo ten balagan.
      Natomiast arbitralne wywalanie starych watkow to bzdura i glupota.
      Domagam sie wyjasnien od administratora!
      • Gość: marsha Re: ZAMACH NA FORUM ZAMIAST UPORZADKOWANIA IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 24.05.01, 09:11
        również popieram protest!!!
        skandal:krzyczę!
        • Gość: choco Re: ZAMACH NA FORUM ZAMIAST UPORZADKOWANIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.01, 09:53
          Nie pozwólmy by ktoś z góry decydował o naszych postach!!
          • Gość: hen Re: ZAMACH NA FORUM ZAMIAST UPORZADKOWANIA IP: 156.17.85.* 24.05.01, 15:44
            Popieram i domagam sie wyjaśnień.
      • maas Re: ZAMACH NA FORUM ZAMIAST UPORZADKOWANIA 28.05.01, 16:55
        Administrator wyjaśnia :-)
        Właśnie pojawiły się działy tematyczne zasugerowane przez redakcję Gazety
        Dolnośląskiej. Życzymy miłego postowania!
        Wszystkie posty od samego początku istnienia Forum są przechowywane w naszej
        bazie danych. Najstarsze z nich są archiwizowane (nie są widoczne na zewnątrz)
        ze względu na prędkość ładowania się stron Forum. Pracujemy nad mechanizmem
        stronicowania. Kiedy będzie gotowy, znowu będzie można czytać stare posty; będą
        po prostu na dalszych stronach.
        • Gość: wędzonka Re: ZAMACH NA FORUM ZAMIAST UPORZADKOWANIA IP: 156.24.231.* 28.05.01, 18:40
          Super! To mnie zadowala!
    • Gość: wędzonka Re: >>> ALARM! ZAMACH NA FORUM!!! <<< IP: 156.24.231.* 24.05.01, 16:26
      Gość portalu: Pafik napisał(a):

> ps. Centrala tnie rowniez forum warszawskie. Moze i ich trzeba ostrzec.
      > Polaczone sily Warszawy i Wroclawia (i oczywiscie innych miast) wiele, mam
      > nadzieje, moga zdzialac.

Pafik, po odpowiedzi Widoka 9 widac ze nie warto na niego liczyc (przepraszam za
      truizm). Zreszta u nas wiele watkow to prawie klasyka a u nich nie ma nawet czego
      ratowac.

Poslalem juz maila do adminow forum. Licze ze wielu z nas zrobi to samo.
      • Gość: Pafik Re: >>> ALARM! ZAMACH NA FORUM!!! <<< IP: *.kom-net.pl 24.05.01, 16:31
        Gość portalu: wędzonka napisał(a):
        > Pafik, po odpowiedzi Widoka 9 widac ze nie warto na niego liczyc (przepraszam z
        > a truizm). Zreszta u nas wiele watkow to prawie klasyka a u nich nie ma nawet
        > czego ratowac.
        >
        > Poslalem juz maila do adminow forum. Licze ze wielu z nas zrobi to samo.

Niestety, masz racje. Ale moze cos sie jeszcze zmieni (Warschau?), wszak watek ma
        dopiero niecale 2h.
        A z mailem to dobry pomysl, zaraz naskrobie co mysle.
    • Gość: Rob-35 Re: >>> ALARM! ZAMACH NA FORUM!!! <<< IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 24.05.01, 16:29
      Gość portalu: Pafik napisał(a):

Burdel na Gazeta.pl jest jego wrodzoną cechą i nigdy nie zniknie!

> ps. Centrala tnie rowniez forum warszawskie. Moze i ich trzeba ostrzec.
      > Polaczone sily Warszawy i Wroclawia (i oczywiscie innych miast) wiele, mam
      > nadzieje, moga zdzialac.

Centrala robi to świadomie i żadne Wasze/Nasze protesty nie przyniosą
      oczekiwanego skutku. Założymy się?

> Dlatego wpisujcie tu, prosze, swoje opinie i propozycje co do udogodnien w
      > korzystaniu z forum. Moze ktos z centrali raczy tu zajrzec i sie zreflektuje.

Centrala robi to świadomie i żadne Wasze/Nasze protesty nie przyniosą
      oczekiwanego skutku. Założymy się?

Zapraszam JUTRO (w Piątek, 25 Maja) wszystkich FORUMOWICZÓW
      "Pod Jemiołę" o 17.00 (na Placu Grunwaldzkim). Możemy tam o tym
      (i innych tematach) do woli podyskutować...

Rob-35
      (Jeden z Forumowiczów, którym zależy...)
      • Gość: Piotras Re: >>> ALARM! ZAMACH NA FORUM!!! <<< IP: *.legnica.dialog.net.pl 24.05.01, 18:52
        Nie tylko tobie zależy!
        Tłumaczenie będzie jedno:za mała pojemność serwera czy czegoś tam.Nie da się
        rozbudować?
        Może zamiast cięcia starych wątków(jak już muszą),niech wywalają te,na których
        jest tylko jeden głos(założyciela)?
    • Gość: Pafik Wlasnie odpadly kolejne watki!!! IP: *.kom-net.pl 25.05.01, 00:05
      Na szczescie te cenniejsze sa ratowane. Sztucznie, bo
      sztucznie, ale zawsze.
    • Gość: Pafik HURRRRRRRRRRRAAAA!!! CZY WIDZICIE TO CO JA???? IP: *.kom-net.pl 28.05.01, 17:01
      Wykonany zostal krok w dobrym kierunku. Poczytajcie rowniez list od admina
      (nieco wyzej).
      Oby tak dalej.
      Gratuluje wszystkim.
      • Gość: troll Re: HURRRRRRRRRRRAAAA!!! CZY WIDZICIE TO CO JA???? IP: *.*.*.* 29.05.01, 09:21
        Nie było mnie trochę, ale zgoda, cuda się zdarzają. Sądzę jednak ,że powinniśmy
        dążyć do tego, aby admin. połączył pewne wątki, np. zobaczcie ile jest na temat
        ZDiK, czy urzędów i in.
        Pozdrawiam!!!
    • Gość: wędzonka Adminie ! IP: 156.24.231.* 04.06.01, 14:17
      Cos mi tu nie gra.
      Stronicowanie wprowadzone ale nadal ostatnie posty siegaja 4 maja.
      A gdzie sie podzialy starsze?
      Czy starsze posty nadal beda znikac w otchlani?

To nie jest w porzadku.
      • Gość: meg Wróciły !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 16:23
        są wątki do 3.03
        • Gość: wędzonka Re: Wróciły !!!!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 04.06.01, 16:48
          Gość portalu: meg napisał(a):

> są wątki do 3.03

O, dzieki Meg! Rzeczywiscie sa. No to bylby juz piekny dzien gdyby nie to Expo :(
        • smieciarz Re: Wróciły !!!!!!!!!!!!!!! 28.10.01, 07:25
          Gość portalu: meg napisał(a):

> są wątki do 3.03

ale ze smietnika wrocily
          • Gość: jarq Re: Wróciły...nie tylko posty :)) !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.01, 12:08
            No proszę !!! Przez ostatnie kilka dni nie bardzo miałem czasu, aby dokładnie
            przeglądać forum...Według mnie dość dawno już nie było takiego wątku, który
            spowodowałby, że bardzo dynamicznie biorą udział w nim forumowicze-weterani :))
            Oczywiście brakuje mi tu jeszcze kilka nicków, ale cóż... Cieszy mnie to nagłe
            poderwanie się do boju, gdyż bałem się, że wkrótce na forum zacznie wiać nudą!
            Chyba bezpodstawnie :))) Pozdrawiam!!!
            • Gość: red Re: Wróciły...nie tylko posty :)) !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 28.10.01, 14:32
              Z calym szacunkie ale tez mam nadzieje, ze byly to
              obawy bezpodstawne. Na przyszlosc: nie zastanawiajcie
              sie czy o cos zapytac albo przeciwko czemus
              zaproponowac - przeciez po to jest nasze forum. Jesli
              nie chcecie na forum, to piszcie e-maile:
              internet@wroclaw.agora.pl.
              pozdr. rk
              • walpurga.jarzabek Re: Wróciły...nie tylko posty :)) !!!!!!!!!!!!!!! 20.06.02, 19:27
                Gość portalu: red napisał(a):

> Z calym szacunkie ale tez mam nadzieje, ze byly to
                > obawy bezpodstawne. Na przyszlosc: nie zastanawiajcie
                > sie czy o cos zapytac albo przeciwko czemus
                > zaproponowac - przeciez po to jest nasze forum. Jesli
                > nie chcecie na forum, to piszcie e-maile:
                > internet@wroclaw.agora.pl.
                > pozdr. rk

• walkiria.ochudzka Re: Wróciły...nie tylko posty :)) !!!!!!!!!!!!!!! 21.06.02, 13:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka