Gość: hrabiaa IP: *.eu.org 24.12.01, 15:56 Od kilkudziesieciu lat mysle o wyjezdzie na wies. Czy warto opuscic Wroclaw ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feran Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.txucom.net 25.12.01, 04:16 Cos mi sie widzi ,ze jestes Hrabio tzw City Slicker,nalezysz do miasta.Starych drzew sie nie przesadza. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: Czy warto zyc we Wroclawiu 25.12.01, 15:19 warto, pod warunkiem, ze to nie dalej niz Kobierzyce :-) wesolych dylematow w Nowym Roku zycze Panu Hrabiemu ... bzzz swiateczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 20:16 Poważnie? Odradzam. Ja to zrobiłam i już niedługo wracam z powrotem, bo mi się ckni :)) I zawsze żałowałam decyzji o wyprowadzce. ZAWSZE :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 01:43 ewentualnie Długołęka :-)) tylko, czy to jeszcze wieś?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 02:04 A może tak domek za wrockiem na sobotę, niedzielę i święta ? Odpowiedz Link Zgłoś
yetta Re: Czy warto zyc we Wroclawiu 26.12.01, 18:40 Hrabio, nie ryzykuj i nie pal mostów za sobą. Chyba, że masz już nas serdecznie dość? Myślę, że w krótkim czasie zostałbyś obrany sołtysem, a w miejscowym urzędzie gminy siałbyś postrach wśród niekompetentnych czasem urzędników, ale czyżby taka praca u podstaw zaspokoiła Twój temperament? :) Pozdr. Yetta P.S. Ja wytrzymałam dwa lata, ale kiedy Wrocław zaczął śnić mi się po nocach wróciłam. I nie żałuję, mimo, że lubię wieś i kocham las. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY O, jakiś osobosty wątek. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 10:37 Ale po pierwsze: - czy to JUŻ wieś Po drugie - masz spaczone spojrzenie (na Długołękę) Pzdr. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: O, jakiś osobosty wątek. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 12:00 dużY... Ty się nie czepiaj, bo już na pewno Ci piwa nigdy nie postawię ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: O, jakiś osobosty wątek. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:07 Postawisz, postawisz ... wiesz, że ja cierpliwy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 19:22 w ogole nie warto zyc, a co dopiero we wroclawiu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 20:25 Oczywiscie, ze warto mieszkac w najladniejszym miescie zachodniej Polski. Na wioske mozna uciec ale tesknota z pewnoscia da znac o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiochmen Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 22:13 jeśli nie będzie tam netu to wyjedź jak najszybciej ! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a może do Warszawy...??? 27.12.01, 11:16 ...tam ponoć lepiej się zarabia..., łatwiej o lepszą prace...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el-Hakim Re: a może do Warszawy...??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 07:40 koszty psychologiczne moja droga....za duze koszty :) paskudztwo, obrzydlistwo... miasto samo w sobie takie straszne nie jest, ale klimat... błee no i wszedzie drogo, a jako student uwazam cene piwa za sprawe priorytetowa jesli oceniam jakies miasto... eeeee (mysle)... jednak nie... po prostu jest tam niemilo... i bez samochodu wszedzie daleko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Magnolia - bój się boga. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 10:50 Do Warszawy? Chyba hrabiego nie lubisz takie pomysły mu podsuwając. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia - bój się boga. 28.12.01, 10:54 ...a co robić...jesli marzy mi się lepsza praca...a we Wrocławiu...ciężko...??? ...po studiach-rok czasu szukałam stabilnej pracy...czsem żałuję, że wtedy...nie wyjechałam... ...ale nasz Wrocław taki ładny...i przyjaciół...tu mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy Re: Magnolia - bój się boga. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 11:00 Sama widzisz. W Warszawie czeka Cię samotnośc + wyścig szczurów. A żyje sie tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: dużY- do odważnych...świat...im się kłania.??? 28.12.01, 11:40 ...zawsze byłam ...dobrze wysportowana...w wyścigu zatem...może miałabym szansę...??? ...i mam w W-wie paru znajomych..., których lubię... pozdr...z uśmiechem...! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Mimo wszystko ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 12:52 ... uważam, że byłaby to niepowetowana strata :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Mimo wszystko ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 13:01 wyprowadzka Hrabiego? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mimo wszystko ... 28.12.01, 13:01 ...miły jesteś...i lubię Cię dużY... pozdr...! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Mimo wszystko ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 13:10 dużEgo wszyscy lubieją :-)... Ten typ tak ma :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Mimo wszystko ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 13:15 Pozostało bym sam siebie polubił ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mimo wszystko ... 28.12.01, 13:17 ...a może..., bo taki wyrośnięty...??? pozdrawiam z uśmiechem! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY A tam zaraz wyrośniety. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 13:22 Dodaję sobie trochę (dla kurażu). Pozdrowienia z usmiechem to to co duzI lubia najbardziej :-)))) Pzdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: 195.205.73.* 28.12.01, 13:23 ...no co najmniej... Y...ma wyrośnięte... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 13:34 hehehe wyrośnięte, to on ma głównie ego ;-)) i za to go lubię :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:03 Przerost? Ale nie złosliwy! ex-Partnerko :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:03 czasem staram sie byc oryginalny ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 14:16 o przeroście, to nic nie mówiłam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:17 Znam Cię na tyle, że mogłem smiało za Ciebie to powiedzieć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 14:31 pogadamy we wtorek :-PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:37 W Nowy Rok? Mogę mieć problemy z komunikacją. Nie mówiąc o tym, że eRka pewnie będzie zamknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka1 Re: Czy warto zyc we Wroclawiu 03.05.02, 11:56 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Od kilkudziesieciu lat mysle o wyjezdzie na wies. Czy warto opuscic Wroclaw ? Odpowiedz Link Zgłoś