Dodaj do ulubionych

Czy warto zyc we Wroclawiu

IP: *.eu.org 24.12.01, 15:56
Od kilkudziesieciu lat mysle o wyjezdzie na wies. Czy warto opuscic Wroclaw ?
Obserwuj wątek
    • Gość: feran Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.txucom.net 25.12.01, 04:16
      Cos mi sie widzi ,ze jestes Hrabio tzw City Slicker,nalezysz do miasta.Starych
      drzew sie nie przesadza.
    • pszczolowski Re: Czy warto zyc we Wroclawiu 25.12.01, 15:19
      warto, pod warunkiem, ze to nie dalej niz Kobierzyce :-)
      wesolych dylematow w Nowym Roku zycze Panu Hrabiemu ...
      bzzz swiateczne
      • Gość: Ewa Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 20:16
        Poważnie? Odradzam. Ja to zrobiłam i już niedługo wracam z powrotem, bo mi się
        ckni :)) I zawsze żałowałam decyzji o wyprowadzce. ZAWSZE :)
        pozdrawiam
      • Gość: Tirsa Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 01:43
        ewentualnie Długołęka :-))
        tylko, czy to jeszcze wieś?? :-))
        • Gość: cojak Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 02:04
          A może tak domek za wrockiem na sobotę, niedzielę i święta ?
          • yetta Re: Czy warto zyc we Wroclawiu 26.12.01, 18:40
            Hrabio, nie ryzykuj i nie pal mostów za sobą. Chyba, że masz już nas serdecznie dość? Myślę, że w krótkim czasie zostałbyś obrany sołtysem, a w miejscowym urzędzie gminy siałbyś postrach wśród niekompetentnych czasem urzędników, ale
            czyżby taka praca u podstaw zaspokoiła Twój temperament? :)

Pozdr. Yetta
            P.S. Ja wytrzymałam dwa lata, ale kiedy Wrocław zaczął śnić mi się po nocach wróciłam. I nie żałuję, mimo, że lubię wieś i kocham las.
        • Gość: duzY O, jakiś osobosty wątek. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 10:37
          Ale po pierwsze:
          - czy to JUŻ wieś
          Po drugie
          - masz spaczone spojrzenie (na Długołękę)
          Pzdr. :-))))))
          • Gość: Tirsa Re: O, jakiś osobosty wątek. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 12:00
            dużY... Ty się nie czepiaj, bo już na pewno Ci piwa nigdy nie postawię ;-))
            • Gość: duzY Re: O, jakiś osobosty wątek. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:07
              Postawisz, postawisz ... wiesz, że ja cierpliwy jestem.
    • Gość: bromden Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 19:22
      w ogole nie warto zyc, a co dopiero we wroclawiu ...
    • Gość: Krisqu Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 20:25
      Oczywiscie, ze warto mieszkac w najladniejszym miescie zachodniej Polski.
      Na wioske mozna uciec ale tesknota z pewnoscia da znac o sobie.
      • Gość: wiochmen Re: Czy warto zyc we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 22:13
        jeśli nie będzie tam netu to wyjedź jak najszybciej !
    • mag_nolia Re: a może do Warszawy...??? 27.12.01, 11:16
      ...tam ponoć lepiej się zarabia..., łatwiej o lepszą prace...???
      • Gość: el-Hakim Re: a może do Warszawy...??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 07:40
        koszty psychologiczne moja droga....za duze koszty :)

paskudztwo, obrzydlistwo... miasto samo w sobie takie straszne nie jest, ale
        klimat... błee

no i wszedzie drogo, a jako student uwazam cene piwa za sprawe priorytetowa
        jesli oceniam jakies miasto... eeeee (mysle)... jednak nie...

po prostu jest tam niemilo... i bez samochodu wszedzie daleko

pozdrawiam
      • Gość: duzY Magnolia - bój się boga. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 10:50
        Do Warszawy? Chyba hrabiego nie lubisz takie pomysły mu podsuwając.
        • mag_nolia Re: Magnolia - bój się boga. 28.12.01, 10:54
          ...a co robić...jesli marzy mi się lepsza praca...a we Wrocławiu...ciężko...???
          ...po studiach-rok czasu szukałam stabilnej pracy...czsem żałuję, że
          wtedy...nie wyjechałam...
          ...ale nasz Wrocław taki ładny...i przyjaciół...tu mam...
          • Gość: duzy Re: Magnolia - bój się boga. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 11:00
            Sama widzisz. W Warszawie czeka Cię samotnośc + wyścig szczurów.
            A żyje sie tylko raz.
            • mag_nolia Re: dużY- do odważnych...świat...im się kłania.??? 28.12.01, 11:40
              ...zawsze byłam ...dobrze wysportowana...w wyścigu zatem...może miałabym
              szansę...???
              ...i mam w W-wie paru znajomych..., których lubię...
              pozdr...z uśmiechem...!
              M.
              • Gość: duzY Mimo wszystko ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 12:52
                ... uważam, że byłaby to niepowetowana strata :-))))
                • Gość: Tirsa Re: Mimo wszystko ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 13:01
                  wyprowadzka Hrabiego? :-))
                • mag_nolia Re: Mimo wszystko ... 28.12.01, 13:01
                  ...miły jesteś...i lubię Cię dużY...
                  pozdr...!
                  PA!
                  • Gość: Tirsa Re: Mimo wszystko ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 13:10
                    dużEgo wszyscy lubieją :-)... Ten typ tak ma :-))
                    • Gość: duzY Re: Mimo wszystko ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 13:15
                      Pozostało bym sam siebie polubił ;-)))))))))
                    • mag_nolia Re: Mimo wszystko ... 28.12.01, 13:17
                      ...a może..., bo taki wyrośnięty...???
                      pozdrawiam z uśmiechem!
                      PA!
                      • Gość: duzY A tam zaraz wyrośniety. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 13:22
                        Dodaję sobie trochę (dla kurażu).
                        Pozdrowienia z usmiechem to to co duzI lubia najbardziej :-))))
                        Pzdr. :-)
                        • Gość: magnolia Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: 195.205.73.* 28.12.01, 13:23
                          ...no co najmniej... Y...ma wyrośnięte...
                          PA!
                          • Gość: Tirsa Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 13:34
                            hehehe
                            wyrośnięte, to on ma głównie ego ;-))
                            i za to go lubię :-))
                            • Gość: duzY Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:03
                              Przerost? Ale nie złosliwy! ex-Partnerko :-))))
                          • Gość: duzY Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:03
                            czasem staram sie byc oryginalny ;-)))))
                            • Gość: Tirsa Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 14:16
                              o przeroście, to nic nie mówiłam ;-))
                              • Gość: duzY Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:17
                                Znam Cię na tyle, że mogłem smiało za Ciebie to powiedzieć ;-)))
                                • Gość: Tirsa Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 14:31
                                  pogadamy we wtorek :-PPPPPPPP
                                  • Gość: duzY Re: A tam zaraz wyrośniety. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:37
                                    W Nowy Rok? Mogę mieć problemy z komunikacją. Nie mówiąc o tym, że eRka pewnie
                                    będzie zamknięta.
    • nutka1 Re: Czy warto zyc we Wroclawiu 03.05.02, 11:56
      Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Od kilkudziesieciu lat mysle o wyjezdzie na wies. Czy warto opuscic Wroclaw ?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka